[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Tylypahka]:n foorumin säännöt

Siirry alas

[Tylypahka]:n foorumin säännöt Empty [Tylypahka]:n foorumin säännöt

Viesti kirjoittaja Eyon 27.08.20 14:22

Jokaisella foorumilla vallitsee omat henkilökohtaiset sääntönsä. Myös meillä on sääntömme, joiden tarkoituksena on edesauttaa foorumin kehitystä sekä pitää se mahdollisimman siistinä ja helppolukuisena. Seuraavien sääntöjen tarkoituksena ei siis suinkaan ole tarkoitus kiusata ketään, vaan pitää kiinni yläpuolella mainituista tavoitteista. Toivon hartaasti, että jokainen tälle foorumille rekisteröitynyt käyttäjä lukee säännöt kertaalleen läpi ennen, kuin aloittaa keskustelun.

1. Noudatamme yleistä netikettiä sekä Suomen lakia
- Olemme kohteliaita, kunnioitamme toisiamme emmekä aiheuta moderaattoreille turhaa vaivaa. Noudatamme luonnollisestikin Suomen lakia. Pornografia, piratismi, väkivalta sekä niitä koskevat kirjoitukset, kuvat ja linkit ovat ehdottomasti kiellettyjä.

2. Keskitymme kirjoittamaan mahdollisimman oikein
- Eli siis suomen kieliopin mukaan. Emme kuitenkaan vaadi täydellistä suomen kieltä, sillä meille kaikille sattuu joskus kirjoitusvirheitä. Viestin sanoman tulee kuitenkin olla selkeä, helppolukuinen sekä ymmärrettävissä.

3. Emme kirjoita turhia viestejä
- Sanoilla 'turha viesti' tarkoitetaan viestiä, joka ei tuo asiaan mitään uutta tai on pelkkä mielipide, jota ei mitenkään perustella.

4. Spämmääminen ja offtopic
- Ovat ehdottomasti kiellettyjä! Offtopic on sallittua muutamilla foorumialueilla ja niille erikseen varatuissa aiheissa, mutta spämmääminen on tällä foorumilla rangaistava teko. Spämmääminen tarkoittaa monen viestin sarjaa, jotka on kirjoitettu peräkkäin. Tätä harrastavat käyttäjät tullaan jäädyttämään automaattisesti (ilman varoituksia) foorumille.

5. Viestin pituus
- Viestien pituudella ei ole itsessään mitään rajoitusta, joten voit halutessasi kirjoittaa romaanin tai vähän lyhyemmänkin viestin. Ota kuitenkin huomioon, että rakentavassa keskustelussa on parempi kirjoittaa hieman enemmän!

6. Emme spoilaa
- Jos viesti saattaa spoilata jotain kirjaa tai elokuvaa tmv. tulee aiheen aloittajan laittaa aiheensa otsikon alkuun s-kirjaimen hakasuluissa. s-merkki kertoo mahdolliselle lukijalle, että aihe tulee sisältämään spoilaamista.

7. Moderaattorit ja heidän oikeutensa
- Moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen, viestit tai käyttäjän milloin tahansa. Moderaattoreiden tulee kuitenkin ottaa huomioon, että aiheen sulkemiselle, viestien poistamiselle tai käyttäjän jäädyttämiselle täytyy olla pätevä syy.

8. Allekirjoitukset

- Allekirjoituksella ei ole muita rajoituksia, kunhan se pysyy hyvän maun rajoissa. Isot kuvat ja 200 sanan esseet eivät ole suositeltuja!

9. Avatar
- Avatariksi kelpaa tällä hetkellä mikä tahansa kuva. Suosittelemme kuitenkin lataamaan palvelimelle pienen, esimerkiksi 200x200 kokoisen kuvan, jotta profiili pysyy siistinä.

10. Tittelit
- Mikäli koet olevasi oikeutettu foorumilla titteliin, niin tule nyppäämään Eyonia hihasta, niin järjestetään sinulle sellainen!

Säännöt on laatinut sekä kirjoittanut alunperin ::ice-boy::, kiitos siis hänelle niistä!
Eyon
Eyon
Rehtori
Rehtori

Viestien lukumäärä : 118
Join date : 27.08.2020
Ikä : 30
Paikkakunta : Pori

https://tylypahka.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa