[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Joululahja-pöllöketju 2020

+4
Honey:Dream
Belladed
Weka-kitty
Vanillatar
8 posters

Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2020 Empty Joululahja-pöllöketju 2020

Viesti kirjoittaja Vanillatar 14.12.20 1:08

Pistetään se joulumieli kiertoon. Tämä ketju on tehty kaikille in-game lahjoille joita hahmot toisilleen haluavat lähettää. Tähän ei ole pakko osallistua!


Viimeinen muokkaaja, Vanillatar pvm 02.01.21 16:20, muokattu 1 kertaa
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2020 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2020

Viesti kirjoittaja Vanillatar 14.12.20 1:10

Kirjepöllö pyyhkii edestakaisin linnaa tänäiltana, sillä on jatkuvasti erimuotoisia, suurempia ja pienempiä paketteja kynsissään kun se liihottaa linnan kerroksista toiseen ja osalle se käy illan aikana viemässä linnan ulkopuolella paketin. Jokaisessa paketissa on hyvät talventoivotukset ja pikkujoululahjaksi nimetty henkilökohtainen paketti, perässä vahtimestari Vulpen signeeraus.


Rehtorin pöydälle lintu käy tiputtamassa pehmoisen paketin:
"Tylypahkan vaakunalla koristeltu pehmoinen huivi. Vaakuna on kirjailtu kultaisella ja tupien värit ovat hohtavat. Se on ajateltu Rowanin tyyliin sopivaksi."

Grendelin pedille Sianpäähän pöllö laskee suuremman, mutta pehmeän paketin:
"Käsintehty pitkänmallinen nahkatakki, jossa selkää lämmittää turkisvuori. Siinä on useampi hyödyllinen tasku, mutta sen erityispiirre on etumuksen taskut, joihin tuntuu mahtuvan loputtomasti tavaraa.."

Professori Woodwardin kansliaan tipahtaa pieni, pehmoinen paketti:
"Villainen tupsupipo, johon on kirjailtu tulenkeltaisella langalla lohikäärme."

Professori Devine saa pöllöltä kankaaseen käärityn paketin:
"Pullo "Barackpálinka" etiketillä. Sen mukana on pergamenttikirje johon on kirjailtu kultaisella musteella, "Terveydeksenne, neiti Devine" Lahjapaketti on kääritty pehmoiseen kankaaseen, joka tuoksuu vahvasti basilikalta, päivänkakkaroilta sekä gingsengiltä."

Professori Pachnerille pöllö tuo oudonmallisen paketin:
"Kori, jossa on neljä puhpalluraa. Ne ovat eksoottisen ja harvinaisen värisiä, Veran itse kasvattamia. "

Professori Andrewsille pöllö tiputtaa neliötä muistuttavan paperisen paketin kanslian pöydälle:
"Nahkakantinen, ilmeisen käsintehty kirja. Sen sivut ovat tyhjät ensimmäistä lukuunottamatta. "Tämä kirja ymmärtää murheen ja huolen, mutta myös tiedon arvokkuuden." Sanat on kirjailtu kauniilla käsialalla. Kirjan kannessa on painettu kuva sfinksin ääriviivoista. Kirja esittää sen avanneelle henkilölle arvoituksen: "Minkä voit pitää itse, kun olet jo antanut toiselle?""

Oppilas Phobos saa sängylleen pehmoisen paketin:
"Pastellinsinisen, vaaleanpunaisen ja vihreän väreissä kimaltelevat tohvelit. Niihin on kirjailtu hopeanhohtoisella langalla joutsen kumpaiseenkin."

Professori Lacethornin kanslian ruokapöydälle pöllö laskee paketin varovaisemmin:
"Suuri noidankattilaa muistuttavaan muotoon muotoiltu teekuppi tassilla. Kupin ja tassin reunat on kullattu, ja teemukin kylkiin on maalattu jos jonkinlaista leivosta ja kakkua. Se vahvistaa lumouksen ansiosta jokaisen teen ominaista tuoksua, ja tassi korostaa sille asetetun suolaisen tai makean leivonnaisen aromia."

Professori Norwood saa pehmoisen paketin:
"Villainen tupsupipo, johon on lisätty pyöreät karhunkorvat päälaelle."

Professori Blakesley saa sängylleen pienen paperiin käärityn rasian:
"Riipus, jossa korun sijasta riippuu ohut viaali jonka päitä koristaa hopeisen kiemurtelevat lehdet."

Professori Cepheus saa kankaaseen käärityn ohuen ja pehmoisen paketin:
"Kuin seitinohuesta kankaasta tehty loimea muistuttava viitta. Se on väriltään pastellisen liila, ja siihen on kirjailtu kimmeltävällä hopeisella sekä kultaisella langalla tähtikuvioita. Viitan reunoja taas koristaa kultaisella ja vihreällä kirjaillut erilaiset yrttikasvien lehdet. "

Professori Ellis saa kansliaansa pehmoisen paketin:
"Nahkainen, lyhyempi viitta joka on tarkoitettu erityisesti suojaamaan huispaajaa sääolosuhteilta. Se on mitoitettu täydellisesti ja laskeutuu kevyesti sironkin naisen päälle. Viitan selkämykseen on kirjailtu Tylypahkan vaakuna kultareunuksineen, sekä jokaisen tuvan oman huispaustiimin lyhenteet."

Herra Nero saa ohuen paperiin käärityn paketin kansliaansa:
"Sulkakynä, joka koreilee ja hohtaa kultaisen ja punaisen väreissä. "
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2020 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2020

Viesti kirjoittaja Weka-kitty 14.12.20 2:16

Viviann Kempington on jättänyt 14. päivän aamuvarhaisella lahjat muutamille ystävilleen sekä secret santa-parilleen. Tupatovereiden lahjat saapuvat näiden sängyille, muiden tupien edustajat saavat lahjat aamupalan pöllöpostin yhteydessä. Kaikissa lahjoissa on mukana geneerinen jouluntoivotus-kirje. S c a r l e t t   S n i d e r
Scarletin paketissa on on pilailukaupasta hankittu kullanvärinen ranneke, joka imitoi Felix Felicitis-liemen vaikutuksia, antaen ikään kuin lumevaikutuksena käyttäjälleen onnellisuuden ja rohkeuden tunnetta. Rannekkeen mukana on kirjattu ohje, jossa kerrotaan rannekkeen kestävän vain muutaman käyttökerran, jokainen käyttökerta kuluttaen ranneketta, yli parin tunnin yhtäjaksoinen rannekeen pitäminen kuluttaen sen miltei välittömästi loppuun. Tämän lisäksi paketissa on kasi kissanminttuhiirtä Acelle. 


Z a c h a r i a h   Q u i n t o n
Zachin paketissa on lumisadepallo, jonka sisällä sitä ravistaessa aavekoira, joka muistuttaa erikoisen paljon ennustuksen ouija-tunnilla vapaaksi päässyttä Duchess-koiraa. 


B r i a l l a n   W h i t f i e l d
Brille saapuu pehmoinen paketti, jonka sisältä paljastuu uusi pipo; keltaisen ja mustan väreissä kirjavaan pipoon on kiinnitetty pinssi, jossa lukee "Virallinen Nössö". 


N ö s s ö t   U n i t e d (Linda, Alecia, Alexander)
Kaikki Nössöt Unitedin jäsenet saavat "Virallinen Nössö"-pinssin. 


Y a h a i r a   K e p p l e r
Yahaira saa pyöreän meikkipeilin, johon on loitsittu kestävä valois-loitsu; sen lisäksi siihen on sovellettu luutia leijuttavaa taikuutta, jonka vuoksi "ylös"-taikasanalla peili leijailee käyttäjänsä kasvojen edessä, helpottaen meikkaamista ja peilailua muuten. 


G a l a   A n d r e w s
Gala oli Vivin secret santa; tämän lahjapakettikassin päällä ei lue lähettäjää, joskin Gala voi arvata lähettäjän paketin avatessaan. Paketissa on normaalin näköinen kirkas huulikiilto, joka tuoksuu käyttäjänsä suosikkituoksulta. Tätä ei pilailukaupan tuotteen etiketissä kerrota, mutta huulikiiltoon on sovellettu hammaiso-loitsua. Hammaiso-loitsu ei kuitenkaan vaikuta käyttäjäänsä, vaan jokaiseen, joka ei omista huulikiiltoa mutta "ottaa kontaktia" huulikiillon kanssa muuten. 
Tämän lisäksi kassissa on itse tehty oveen ripustettava älä häiritse-lappu, joka älä häiritse-puolelle käännettynä syytää kaikille ohikulkijoille haukkumanimiä ja kiroilua. 
Weka-kitty
Weka-kitty
Puuskupuhin tuvanjohtaja
Puuskupuhin tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 751
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2020 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2020

Viesti kirjoittaja Belladed 14.12.20 5:57

Athena Devine katsoi ikkunasta ulos aamuyön kääntyessä varhaiseen aamuun Pyhän Maddeniuksen parantolassa. Pilvet vetivät pienen kuunsirpin yön verhoa vasten jota nainen ihaili, kadehti, kunnes lopulta uupuneet näkijän silmät sulkeutuivat hetkeksi naisen varovasti siirtäessä verhot takaisin ikkunan eteen. Hänen oma huuhkaja oli ilmestynyt yötä myöten ja oli herättänyt omistajansa, jota varten hän kantoi mukanaan pakettia. Se oli vahtimestarilta, joten paketti oli vain siirtynyt Devinen toimiston työpöydältä hänen nykyiseen olinsijaansa. Nainen hymisi tyytyväisenä huuhkajalleen joka oli lentänyt pienen huoneen kirjoituspöydälle, laskien lahjan jonka nainen oli saanut. 

"Kiitos, minulla on ollutkin sinua ikävä", Athena puhui lempeään sävyyn linnulle ja silitti sitä keveästi sormenpäillä, jotka edelleen tärisivät. Näkijä ei tiennyt, kuinka kauan hän joutuisi vielä olemaan hoidossa, mutta aika kului maan muuttuessa vähitellen valkoiseksi lumesta. Sitten Athena kaivoi lipastosta esille jotain, ojentaen uuden paketin linnulle Tylypahkaan vietäväksi. Mutta ehkä sen voisi tehdä vasta aamulla. Kuitenkin oppilaat olivat vielä nukkumassa. Niinpä paketti lähti vasta aamupäivästä kohti Skotlantia. Athena voisi muutaman tunnin vain rapsutella lemmikkiään, jota oli kaivannut.

Athena oli yhtälailla osallistunut Erin Blackburnin secret santaan kuten monet muut Luihuiset. Hänellä oli ollut tehtävänä keksiä jotain Viviann Kempingtonille, jolloin hän oli paketoinut nuorelle, ilkikuriselle tytölle muutaman jutun pakettiin: hyvälaatuista suklaata, tummanvihreät villasukat sekä ametisti heiluri-kaulakorun jota voisi käyttää ennustuksessa, mutta se myös toimisi tytölle turvana. Se olisi siis myös amuletti, joka suojaisi häntä pahoilta hengiltä. Olihan tytöllä tapana päästää henkiä vapaaksi ikuisesta limbosta nykymaailmaan... Paketissa oli pieni kirje:

Hyvää joulunodotusta ja tulevaa uutta vuotta, Viviann. Luihuisten tuvassa on viileämpää talvella, joten toivottavasti nämä sukat ja suklaa lämmittävät mieltä. Koru toimii myös heilurina jos haluat käyttää sitä vastausten löytämiseen. Löydät lisätietoa minun luokkahuoneesta löytyvistä kirjoista. 

Athena Devine
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2020 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2020

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 15.12.20 2:03

River saa aamupalalla pöllöpostin mukana nimettömän lahjapaketin, jokseenkin käsialan River saattaa tunnistaa kuuluvan Dinahille.

Paketti sisältää seuraavat asiat: muutaman suklaasammakon, Drooblen parasta purkkapallopurkkaa sekä liikkuvan kuvan puhpalluroista, jotka tuntuvat leikkivän kuvassa. Kuvan taakse on kirjoitettu "Hyvää joulua. Ps. Kiitos"
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2020 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2020

Viesti kirjoittaja Piru=l 15.12.20 3:21

Korpinkynnen tuvassa on takkatulen viereen sivupöydälle ilmestynyt kori, joka sisälsi erilaisia pieniä pikkujoululahjoja sekä vieressä vati, joka sisälsi erilaista pientä purtavaa joka täyttyi sitä mukaa kun siitä otti ruokaa. Pikkujoululahjoissa oli erilaisia opiskeluissa tukevia esineitä, kuten kynää joka korjaa kirjoitusvirheitä, pari muistipalloa ja itsestään pyyhkiytyviä muistiinpanovihkoja. Kaiken vieressä oli kirjoitettu yhteinen liitutaulun kaltainen kirjoitus:

"Kiitos teille jokaisella huikeasta aherruksesta tämän puolen vuoden aikana. Vaikka vain yksi sai vuoden Korpinkynnen palkinnon, se ei tarkoita etten arvostaisi teidän jokaisen työpanostanne tämän tuvan eteen. Ottakaa tästä jokainen pieni joulumuistaminen ja nauttikaa joulunajasta, jatkakaamme aherrusta taas joulun pyhien jälkeen - kunhan vain tämä viikko on selätetty.
- Tuvanjohtajanne, Professori T. Pachner
- "
Piru=l
Piru=l
Korpinkynnen tuvanjohtaja
Korpinkynnen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1976
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24
Paikkakunta : Espoo

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2020 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2020

Viesti kirjoittaja Vanillatar 15.12.20 17:01

Zachariah -
"Lämpimiä, tuoreita leivonnaisia täynnä koreileva pieni kori. Mukaan on myös eksynyt muutama pieni purnukka itsetehtyä kirsikkahilloa makealla yrttiviimeistelyllä. "

River -
"Hunajaherttuan pähkinäfudgea."

Hylonome -
"Hämähäkin muotoinen mustekippo, kokomusta tietenkin."


Joululahjat löytyvät illan aikana oppilaiden sängyiltä, tai yöpöydiltä Mercyn nimikirjaimet joulukorteissa.
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2020 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2020

Viesti kirjoittaja Vanillatar 15.12.20 17:06

Näissä lahjoissa on korea paketointi ja viimeistelty jälki. Ne ovat myös erityisen kalliitta jokainen ja hankittu selkeästi asemaa ajatellen.. Kaikissa muissa on Gala Andrewsin nimikirjoitus, paitsi secret santa parilla, July Jacilla...

Knox -
"Kallis, tilauksesta valmistettu hajuvesi. Hajuvesi on kristallisessa värittömässä lasipurkissa, mutta sen neste on melkein kuin verenpunaista. Sen ainesosissa on huomioitu lahjansaajan mieltymys kyseiseen väriin.."

Emrys -
"Metallikärkinen, puusta taidokkaasti veistetty sulkakynä johon on upotettu vihreämusta sulka, joka on peräisin Auguurista. Sen vihreä väri heijastuu melankolisen kauniisti mustaa vasten. Samaan settiin kuuluu myös mustekippo, jota kiertää metalliset puunoksat joihin on upotettu vihreitä kiviä."

Pox -
"Suuri sellofaaniin kääritty kori täynnä Hunajaherttuan makeisia ja tikkukaramelleja."

Arthur -
"Kullatuista unkarilaisen sarvipyrstön suomuista tehty rannekoru, se muovautuu maagisesti kantajansa ranteeseen sopivaksi."

July Jac -
"Paketista paljastuu pörräävä kasa RELERÄTINÖITÄ jotka käyvät samantien kaiken kimppuun, missä on minkäänlaista taikuutta. Pehmeä sauvapuu, liemipullot, lumotut esineet."
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2020 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2020

Viesti kirjoittaja Hanna? 15.12.20 19:43

Kolme korpinkynttä saavat huomisaamuksi yöpöydilleen pehmeät, puolihuolimattomasti askarrellut paketit. Kussakin paketissa on korpinkynnen väreihin neulotut villasukat sekä kirje. Jokaisen lahjan saajan sukkiin on neulottu eri kuvioinnit.

Hylonome
- Erikokoisia, mustia hämähäkkejä
“Hämähäkkien ystävälle hämähäkkejä. Tiesitkö, että hämähäkit symboloivat luovuutta? Uskonkin, ettei ole sattumaa, että juuri sinä pidät hämähäkeistä. Hyvää joulua. RM"

Dinah
- Valkoisia korppeja
“Valkoiset korpit symboloivat kuulemma rehellisyyttä ja luottamusta. Siinäpä vasta kaksi erittäin tärkeää asiaa, joita vaalia elämässä, eikös? Toivottavasti koko on jokseenkin oikea. Hyvää joulua. RM"

Mercy
- Pronssisia leijonia
“Kaikki rohkelikot eivät ole läheskään yhtä rohkeita, kuin leijona, kuin sinä. Hyvää joulua. RM
Ps. Koko meidän tupa raikasi Wyllonin kertomaa lorua tanssiaisten jälkimeiningeistä. Toivottavasti ette oo pulassa. Tsemppiä."
Hanna?
Hanna?
Kirjastonjohtaja
Kirjastonjohtaja

Viestien lukumäärä : 96
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2020 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2020

Viesti kirjoittaja aivokooma 16.12.20 17:38

Misan vitivalkea helmipöllö liihottaa ympäriinsä nokassaan kokoonsa nähden suuria paketteja kymmenisen verran. Kaikkien pakettien kylkiin on nauhalla viritetty kirjeet jotka avatessa pölläyttää ilmoille lauman punaisia origamilintuja jotka liihottavat korkeuksiin siivet kahisten. Kirjeisiin on kirjoitettu kauniilla käsialalla Iloista joulua juuri sinulle! Toivoen, Misa Y.

Tupansa johtaja Aron saa lahjaksi käsin itse virkatun keltamusta raitaisen yltiöpitkän huivin jonka voi kietoa ainakin viisi kertaa kaulansa ympäri. Paketista löytyy myös rasiallinen tummaa suklaata aikuiseen makuun.

Don saa lahjaksi kauniiseen puiseen rasiaan pakatun setin maalaussuteja eri kokoisia ja valkeajouhisia. Jokaisen sudin puisessa kahvassa lukee Mestarin sivellin. Joululahjapaketista paljastuu myös kaksi keskikokoista maalauspohjaa.

Happyn joululahja sisältää rasian toffeekaramelleja, joista jokainen on kääritty kultaiseen, kahisevaan paperiin. Lisäksi paketista paljastuu eräänlainen objekti joka helpottaa pienifonttisen tekstin lukemista esimerkiksi vanhoista opuksista - kyseessä on jonkinlainen pyöreä suurennuslasi.

Illian löytää paketistaan vielä ylimääräisen kirjeen jossa lukee seuraavanlaisesti
‘’Moi Illian, ootko taas Tylypahkassa? Susta puhutaan, mutta en ole kertaakaan törmännyt suhun! Mulla on ollut hurja ikävä!’’ Paketista paljastuu haiskun näköinen täytetty pehmolelu sillä oikeaa sellaista Misa ei ole voinut pakettiin tunkea.

Maya löytää paketistaan Rohkelikon väreistä kudotut hansikkaat sekä säärystimet ja rasiallisen suklaata.

Hamlet löytää puolestaan paketista norsunluun valkean hiuskamman kadehdittavan kauniita kutrejaan varten. Harjanvarteen on kirjailtu H.S. hänen nimensä mukaan.

Tom saa joululahjaksi Misalta upouudet, tummanruskeaa nahkaa olevat huispaajan hanskat sekä jalankokoaan vastaavat huispaajalle täydelliset, samaa tummanruskeaa sävyä olevat maiharit sekä rasiallisen suussa poksuvia karkkeja Japanista.
aivokooma
aivokooma
Puuskupuh
Puuskupuh

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 05.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2020 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2020

Viesti kirjoittaja Honey:Dream 16.12.20 23:47

Briallanin luo saapuu aamulla pienoinen lahjapaketti, sekä kirje: "Hyvää joulua Bri, toivottavasti tästä on iloa silloin, kun on vaikeaa. Terveisin, Agatha"
Paketista löytyy piirrustuslehtiö sekä muutamia eripaksuisia lyijykyniä piirtämistä varten.
Honey:Dream
Honey:Dream
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 382
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2020 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2020

Viesti kirjoittaja Aileen 19.12.20 10:03

Erään Clementine Knoxin lähettämänä koulun pöllöt kierätävät seuraavat oppilaat:

Don Lane:
Kirkuvan punainen kirjekuori, jonka sävy sävyyn punaisena hohtavaa vahasinettinä on koristaa X -leimasimen jälki.

Kirjeen sisällä on koulun kirjasta hävyttömästi repäistyjä ja loitsulla monistettuja sivuja, jotka ohjeistavat sauvan liikkeitä tiettyihin kirouksiin sekä punaisella musteella kirjoitettu saatepergamentti. Hyvää joulua! Olen loman koulussa, jos sinäkin olet niin ehdota aikaa. Tiedät kyllä mille. - X.
***
Viviann Kempigton:
Koulun pöllö tuo punaisen kirjekuoren ja kirkuvan punaiseen lahjapaperiin kääräistyn pienen paketin. Kääreen alta paljastuisi aski Ankeuttajan Suudelman joulun erikoismakua - Kanelia sekä yksittäinen velhopaukkukaramelli. Karamellin vetämisestä palkinnoksi tulee tykinpamausta muistuttavan äänen lisäksi kirkuvanpunaiset velhosakkinappulat.
***
Gala Andrews:
Kirkuvanpunaisen ja luokattoman suuren satiinirusetin koristama paketti on pieni ja helisevä. Helinä näyttäisi tulevan loitsusta eikä paketista itsestään. Kauniin kääreen alta paljastuu korurasia, joka sisältää tavanomaisen hopeansävyisen rannekorun, koristellulla nimilaatalla. Nimilaattaan on kaiverrettu pikkuruinen luihuisten käärme ja vihreä koristekivi. Muuten tavanomaista korua on kuitenkin tuunattu loitsuin: koristekiven painaminen avaisi salalokeron, jossa on annos perulaista pikapimennyspölyä. Punaisella musteella kirjoitettu saatekirje selittää toimintamekanismin ja toivottaa hyvät joulut.
***
Erin & Zach
Kummallekin pöllö tuo punaiseen paperiin käärityn hopeaisena hohtavan (muttei hopeisen) rasian, jonka kylkeen on kaiverettu luihuisten L. Mikäli rasialle lausuisi "Pilke" muuttuisi se viattoman näköiseksi sulkakynäksi. Tullessaan olisi kummankin rasiassa muutama Ankeuttajan Suudelman joulumakua oleva savuke, sekä toimintamekanismin selittävä pergamentinpala.
***
Belinda Brannwen:
Linda saa nimettömässä joulukääreessä salaiselta lahjoittajalta velhojen paukkukarkin, Luihuisten symbolilla koristellun mustepurkin sekä Hunajaherttuan suklaata. Paukkukarkki aukeaa kumean pamauksen kera, ja sen sisältä paljastuisi kirkuvan punainen hiuspanta sekä luihuisenvihreä sulkakynä hopeisin yksityiskohdin.
***
Pox Knox:
Pox saa siskoltaan JOKA VELHON LOITSUT KUVINA kirjan. Kirjassa on paljon kuvallisia ohjeita kirouksien manaamiseen. Eri sivuilla ystävällisen näköinen pullea noita neuvoo sauvan liikkeratoja liikkuvissa kuvissa. Myös Poxin lahjapaketista paljastuu (savuke)rasia, hopean värinen luihuisten vaakunalla koristeltu rasia, joka tunnussanasta ("Sitruuna") vaihtaisi muotoaan sulkakynäksi. Poxin rasian sisällä olisi pussillinen perulaista pikapimennyspulveria.
Aileen
Aileen
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2020 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2020

Viesti kirjoittaja Weka-kitty 22.12.20 20:14

Phobos Huxley on toimittanut joululomalle lähtöpäivänä lahjansa eri puolille koulua; Korpinkynsien lahjat löytyvät sänkyjen tyynyiltä, henkilökunnan näiden kanslioden ja muiden toimitilojen ovien takaa roikkumasta ovenkahvoista. 

Hylonome Elderflowerin paketissa on lumisadepallo, jonka sisällä on loihdittu hautausmaa-kuvajainen, kaatunein hautakivin ja kuollein kukka-asetelmin. Lumisadepalloa ei tarvitse ravistaa, vaan se pysyy jatkuvasti liikkeessä, ja jos sitä katsoo tarpeeksi kauan, voisi jopa luulla, että hautausmaan hautakivien välissä liikkuu joku suruhunnussaan ... Tai sitten se on vain kuvitelmaa. Hylonomen korttiin on piirretty joululakkia kutova hämähäkki, jonka monivärinen seitti on takussa sen kahdeksan jalan kanssa. Kortissa on alla Phoboksen nimi sekä jouluntoivotukset. 

Erin Blackburnin paketissa on musta, sametista tehty paksu scrunchie-ponnari, joka loistaa kaikissa sateenkaaren väreissä valoon osuessaan. Pienen paketin mukana on kortti, jossa toivotetaan hyvää joulua "korpinhiukselle" - korttiin on, yllätys yllätys, piirretty tonttulakkinen korppi. Kortissa on hyvät jouluntoivotukset, muttei nimeä. 

Vera Vulpen paketissa on mustat pitsihansikkaat, joihin on kirjailtu mustilla, minikokoisilla helmillä ja jalokivillä metsäneläimiä. Pitsihansikkaat eivät tule rannetta ylemmäs, mutta tuntuvat huokuvan lämpöä käyttäjänsä käsissä, vaikka ovat kovin ohuet. Neiti Vulpen kortti on hansikkaiden silkkiseen kiristysnauhaan pujotettu kortti, jossa on miltei valokuvamaisen tarkasti piirretty kuva Vulpesta yhdellä tämän vahtimestarikierroksista. Kortissa toivotetaan lämmintä joulua, mutta tässäkään kortissa ei ole tietoa lähettäjästä. 

Dinah Walshin sängylle on jätetty vaaleansiniset balettitossut. Ne jalassa kuka tahansa voi tanssia, joskin niiden tuoma tanssijankyky häviää ajan myötä tossuista. Dinahin kortissa on talvimaisemassa tanssahteleva tyttö, joka toivottaa tasaisin väliajoin iloista joulua. Kortissa on myös Phoboksen nimi. 

Tuvanjohtaja Trent Pachnerin kanslian ovelle on jätetty pieni paketti, jonka sisällä on hiusharja joka siloittaa minkä tahansa materiaalin kentaurinjouhista menninkäisenpartaan sekä kirjanmerkki, joka löytää aina käyttäjänsä toivoman kirjan ja sivun sitä koskettamalla. Kortissa on haiskuja ja hevoskotkia joulupidoissa, sekä jouluntoivotukset Phobokselta.
Weka-kitty
Weka-kitty
Puuskupuhin tuvanjohtaja
Puuskupuhin tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 751
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24

Takaisin alkuun Siirry alas

Joululahja-pöllöketju 2020 Empty Vs: Joululahja-pöllöketju 2020

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa