[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Päivän Profeetta 07.07.2021

Siirry alas

Päivän Profeetta 07.07.2021 Empty Päivän Profeetta 07.07.2021

Viesti kirjoittaja Athanaton 07.07.21 18:51

Päivän Profeetta 07.07.2021 HSkYXDb

PÄÄKIRJOITUS: VELHOYHTEISÖN KAKSI SUURINTA TERRORISOIJAA
VIIMEIN SAATU KIINNI!

Aurorivirasto ilmoitti vähän aikaa sitten, että lukuisia taikalakeja rikkoneet Skylar Karev ja Lenox Lowry on viimein saatu kiinni, eikä heistä ole enää vaaraksi Ison-Britannian ja Irlannin velhoyhteisölle. Kiinniotto tapahtui 16. kesäkuuta, kun aurorit Matthew Baxter ja Leif Everbloom johdattivat kaksikon harhaan Iskunkiertokujalla. Sitä ennen nämä kaksi pahamaineista pimeyden voimien kannattajaa olivat ehtineet aiheuttaa runsaasti päänvaivaa aurorivirastolle ollessaan vapaalla peräti vuosikausia. Everbloom menehtyi valitettavasti tehtävän aikana. Auroriviraston mukaan kiinniotto sujui muuten kuitenkin onnistuneesti. Lenox Lowrya odottaa elinikäinen tuomio Azkabanin velhovankilassa.

Kaksikon kiinniottoa pidetään merkittävänä saavutuksena nykyiseltä aurorivirastolta, jonka johtoon pari vuotta sitten valittu Falcon Scott on ottanut merkittäviä edistysaskelia velhoyhteisön turvallisuuden takaamiseksi. Entisen auroripäällikön Rene Dawlishin aikana vastaavanlaiset kiinniottoyritykset jäivät nimenomaan vain yrityksiksi. Scottin johdolla aurorivirasto on nyt kuitenkin parantanut toimintaansa mm. puhdistamalla rivinsä epäluotettavista velhoista ja noidista, jotka voivat olla vaaraksi niin auroriviraston toiminnan uskottavuuden kuin muun velhoyhteisön turvallisuuden kannalta.

Auroripäällikkö Falcon Scott pitää kiinniottoa suurena voittona: "Monia vuosi velhoyhteisöä terrorisoineet Karev ja Lowry ovat niin sanotusti poissa pelissä. Velhoyhteisölle tämä merkitsee suurta voittoa niin ministeriölle kuin ennen kaikkea aurorivirastolle. Olemme pystyneet vastaamaan haasteisiin, mihin edeltäjäni johdolla emme olisi pystyneet. Karevin ja Lowryn rikokset ovat olleet laajamittaisia, joten heidän poissaolonsa jättää suuren aukon pimeyden voimien kannattajien joukossa. Meidän täytyy kuitenkin pitää silmämme auki, koska pimeys on joka nurkassa odottamassa mahdollisuutta nostaa päätään. Lopullinen kitkentä on vasta alkanut, mutta tämä on meille todella hyvä startti."

Kiinniottoon osallistunut aurori saa kunniamaininnan ansiokkaasta työstään, johon tähän mennessä kukaan muu ei ole pystynyt. "Kiinnioton myötä olen jakanut Matthew Baxterille johtoroolin pimeyden voimien metsästämisessä sekä asettanut hänelle taitavimmat aurorit alaisikseen. Baxter on rautainen ammattilainen, joka johtaa joukkoa suurella työmoraalilla sekä ammattitaidolla", jatkaa auroripäällikkö Scott. "Ilman häntä emme olisi selvinneet myöskään Karevin ja Lowryn kiinniotossa."

Tehtävällään menehtynyt aurori ei suinkaan jää ilman huomiota. "Kaikki kuitenkin vaatii veronsa, ja olemme menettäneet taas yhden aurorin pimeyden voimille. Yksikin menetys on aina liikaa, joten aurorivirasto pyrkii parantamaan työturvallisuutta auroreille parhaimmaksi näkemällään tavalla. Leif Everbloom menehtyi tehtävällään ja jätti taakseen perheenjäsenen, joka ei tule häntä enää ikinä saamaan takaisin. Everbloomille tullaan pitämään sankarihautajaiset sekä hänen jälkikasvulleen hoidetaan parhain mahdollinen jatko elämälle. Aurorivirasto ottaa osaa sekä pahoittelee kaikkia, joita tämä menetys koskee. Everbloom jättää myös suuren aukon aurorivirastoon."

Myös taikaministeri Claudius Flannel pitää kiinniottoa merkittävänä ja kiittää aurorivirastoa erinomaisesta toiminnastaan. "Tämä kaksikko ehti terrorillaan aiheuttamaan mittavia kustannuksia ministeriölle. Velhoyhteisö voi nyt vihdoin ja viimein huokaista helpotuksesta," hän kommentoi Päivän Profeetan toimitukselle. Ministerin mukaan Karev ja Lowry olivat myös hänen edeltäjillensä tuttu ongelma. "Edeltäjäni ovat kamppailleet tämän kaksikon kanssa vuosikausia. Kesti peräti näin pitkään ennen kuin heidän rikollisille aikomuksilleen tuli piste. Asiasta tulee kiittää yksinomaan aurovirastoa, joka taistelee vastaavanlaisia pimeyden uhkia vastaan yhteisömme puolesta joka päivä."

KAUHISTUTTAVAT MURHAT PORTSMOUTHIN SATAMASSA!

Kuunvaihteessa Portsmouthin satamassa jästejä kauhistuttaneet murhat ovat päätyneet taikaministeriön tutkintaan. Murhilla huhutaan olevan erityisen viheliäinen ja brutaali luonne, onko kyseessä vapaana riehuva taikaolento? Jästiruumiit ovat huhupuheiden mukaan runneltu tunnistamattomiksi ja kaiken lisäksi vielä suolistettu. Jästejä ja jästilainvartijoita on todettu unhoitetuksi ja muistoja muokattu. Ministeriöstä ei ole vielä kommentoitu mitään tapaukseen liittyen. Mitä jos olento hyökkää taikaverellisten kimppuun seuraavaksi? Portsmouth ei ole kovin kaukana Lontoon Viistokujasta. Kaikki silminnäkijähavainnot epäilyttävästä käyttäytymisestä tulee ilmoittaa välittömästi ministeriöön!

Onko syyllinen vimmastunut lohikäärme? Vai kenties laiton vamppukissa? Entäpä nundu! Päivän Profeetta jää seuraamaan tilannetta ja raportoi asiasta uudestaan mahdollisimman pian.

PIKIKISSAN INFLUENSSA LEVINNYT GLASGOWISSA - SYYNÄ MUSTIEN KISSOJEN TEHTAILIJA

Glasgowin velhoparantola on hoitanut viime kuukausien aikana useita kymmeniä pikikissan influenssaan sairastuneita velhoja ja noitia, joista suuri osa on ollut alaikäisiä. Pikikissan influenssaa ei ole tavattu näin suurissa tartuntamäärissä sitten vuoden 1996 epidemian, ja parantola onkin aloittanut noitien ja velhojen karanteeniin asettamisen ja influenssan alkulähteen selvittämisen. Sairastuneiden ikä viittasi siihen, että kyseessä oli monen nuoren noidan ja velhon ensikissa, jonka takia paikallinen taikaeläinten valvontayksikkö aloitti parantolan kanssa yhteistyön kissojen alkuperän selvittämiseksi.

Kissojen alkuperää ei ollut vaikeaa jäljittää. Glasgowin paikallislehdessä on useita vuosia ollut tasaisin väliajoin ilmoitus pentueista, joista on toivottu vaihdoksi vain liemiaineksia tai yksinkertaisia ennustuksia. Taikaeläinten valvontayksikkö teki tarkistuksen ilmoitusten osoitteeseen ja löysi kymmenittäin kissoja eristäytyneen noidan mökistä. Valtaosa kissoista oli toden totta mustia, ja kissoja kasvattaneen noidan sekä vastikään saadut onnettomuuksien aiheuttamat vammat että influenssan alkupiste olivat löytyneet.

Tällä hetkellä Skotlannista kuuden kuun sisällä hankittujen mustien kissojen omistajia kehotetaan seuraamaan omaa ja kotiväen vointia ja hakeutumaan välittömästi hoitoon, jos he huomaavat erityistä huono-onnisuutta, halua ylittää vilkkaita katuja tai intoa pudottaa tavaroita, erityisesti lasia, hyllyiltä. Lisäksi Glasgowin taikaeläinyksikkö muistuttaa, että viime vuosina esille noussut trendi mustien kissojen hankkimisesta perustuu jästiyhteisöstä lähtöisin olevaan taikauskoon, ja niin oranssit, kilpikonnakuvioiset kuin harmaatkin kissat ovat kaikki noidan tai velhon kumppanuusominaisuuksiltaan aivat yhtä hyviä kuin mustat lajitoverinsa.

PYHÄN MADDENIUKSEN PARANTOLA JULISTI KONKURSSIN:
YLIPARANTAJAN MUKAAN TILANNE HALLUSSA

Pyhän Maddeniuksen parantola selittämättömille ja parantumattomille taikasairauksille ja -vammoille on julistanut viime viikonlopun jälkeen konkurssitilan. Parantolalle on kertynyt niin paljon velkaa, että sen toimintaa ei ole enää mahdollista jatkaa ilman uusia velkajärjestelyjä. Nykyinen yliparantaja on kuitenkin vakuuttanut, että parantolan toimintaa tullaan jatkamaan mahdollisimman pian, kunhan rahoitusasioista käytävät neuvottelut saadaan ensin päätökseen. Hän painottaa ajattelevansa ensisijaisesti potilaitaan ja heidän tulevaisuuttaan. Yksityisesti rahoitetun parantolan taival on ollut jo alkuajoista lähtien täynnä mutkia, eikä asiaa auta parantolan ministeriöltä pitkin vuosia saamat erinäiset moitteet, jotka koskevat sen toiminnan laillisuutta sekä siellä työskentelevien velhojen ja noitien työskentelyolosuhteita.

Tilanne on yliparantajan mukaan "hallussa", vaikka konkurssin julistaminen herättää erityistä huolta paitsi potilaiden myös heidän läheistensä keskuudessa, koska Pyhän Mungon taikasairauksien ja -vammojen parantola ei kykene asuttamaan pysyvien tai pitkäkestoisten taikavammojen osastolle kaikkia Maddeniuksen potilaita. Parantola neuvottelee tällä hetkellä Irvetan velhopankin kanssa uusista velkajärjestelyistä. Irvetan maahiset eivät kuitenkaan tunnetusti pidä lainanottajista, jotka vaikuttavat ensivaikutelmansa perusteella olevansa maksukyvyttömiä. Yliparantaja on kuitenkin varma siitä, että mikäli maahisten tiukan takaisinmaksuohjelman suhteen löytyy joustovaraa, myös aikaisemmat velat tulevat maksetuksi ajallaan, eikä maahisten tarvitse huolehtia maksujen viivästymisestä. Hän kieltää jyrkästi väitteen parantolansa maksukyvyttömyydestä ja uskoo toiminnan palaavan takaisin entiselleen tuota pikaa.

TYLYPAHKAN PROFESSORI HYLLYTETTY ARKALUOTOISISTA SYISTÄ

Tylypahkan taikakoulun entinen taikaolentojen hoidon professori Trent Pachner hyllytettiin taikaministeriön toimesta työtehtävistään 16. kesäkuuta, eivätkä viranomaiset ole suostuneet kommentoimaan asiaa sen tarkemmin julkisuudessa, koska tutkinta on vielä käynnissä. Syyn sanotaan kuitenkin olevan arkaluotoinen. Asiasta uutisoidaan tarkemmin julkisuuteen myöhemmin. Anonyymin lähteen mukaan hyllytyspäätöksen takana on ulkopuolinen syy, johon ei tiettävästi liity linnan henkilökunnan muita jäseniä. Tiedetään vain, että tutkintaan on osallistunut myös Yhdysvaltain taikakongressin aurorivirasto, koska Pachner on kotoisin Havaijin osavaltiosta pohjoisella Tyynenmerellä. Tästä johtuen Tylypahka on irtisanonut työsuhteensa Pachnerin kanssa. Päivän Profeetan toimitus jää seuraamaan tilannetta uusien käänteiden varalta.

ILMOITUKSET, MAINOKSET JA TYÖTARJOUKSET

  • Lovell'silta juuri valmistunut erä mokkanahkaisia laukkuja, rahapussukoita ja lompakoita! Laukkujen hinnat alkaen 16 kaljuunaa! Rahapussukat alkaen 4 kaljuunaa! Ja lompakot alkaen 3 kaljuunaa! Laajennusloitsut veloituksetta paikan päällä. Tervetuloa ostoksille pieneen käsityöpuotiimme Viistokujalla. Vain laadukkaimmat mokkanahkatuotteet ja tyylikkäimmät kengät vesikäärmeennahasta!
  • Lohikäärmerokkoa Tylyahossa! Matami Paddie Roosajuuri menehtyi sairautensa johdosta 11.4. Häntä jää kaipaamaan aviomiehensä Nerve Roosajuuri. Tylyaholaisten pitämä, pariskunnan omistama kuppila on käsitelty ministeriön toimesta ja yritys saa jatkaa toimintaansa. Mahdollisista vihertävistä sävyistä tai kipinöistä aivastaessa suositellaan hakeutumaan hoitoon pikimmiten.
  • Kodinvartijaa vailla? Epämukavia vieraita tiedossa? Hanki gäätä! Ajaa odottamattomat velhot ja noidat tiehensä ja palaa aina kotiin emännän tai miksei isännänkin jalkoihin! Vain muutama nundunkeltainen puoligäätä vailla kotia! Crowned Scratchpost on suosituin ja luotettavin gäätäkasvattaja! Ole rohkeasti yhteydessä, Egbert Huckbee.
  • Jästikin pelkää ankeuttajaa - ole rohkea ja kokeile KNOX&CO'n Ankeuttajan suudelmaa, vie sielusi jasmiininkukkien ja bergamotin maustamaan seuraavaan elämään. NYT uusi kesämaku Seuraava elämä - jasmiininkukkaa ja bergamottia. Postitoimitukset suoraa Kessutölliltä, erikoistarjouksena 10 sirppiä ja 3 sulmua vain heinäkuun ajan!
  • Satuitko juuri astumaan pitkään tyhjillään olleeseen kotiin, joka suorastaan kuhisee hutsuista? Älä huoli, meillä on vastaus kaikkiin hutsuja sisältäviin ongelmiisi! Ammattitaitoiset tuholaisasiantuntijamme pistäytyvät käymään tainnuttavan sumutteen kanssa - ja hutsut ovat poissa nopeammin kuin uskotkaan, munat mukaan lukien! Älä koskaan anna hutsun vallata kotiasi. Luota meihin.
Tämän julkaisun kirjoittivat: Aileen, Athanaton, Vanillatar, Weka-kitty
Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 614
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa