[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Päivän Profeetta 10.02.2022

Siirry alas

Päivän Profeetta 10.02.2022 Empty Päivän Profeetta 10.02.2022

Viesti kirjoittaja Athanaton 10.02.22 20:10

Päivän Profeetta 10.02.2022 HSkYXDb

PÄÄKIRJOITUS: UUSI OLENTOLAINSÄÄDÄNTÖ OTTAA
ENSIMMÄISIÄ ASKELIAAN!

Taikalainvartijaosaston sekä taikaolentojen sääntö- ja valvontaosaston yhdessä valmistelema uusi otus-, henkilö- ja haamulainsäädäntö astuu voimaan tällä viikolla. Uudeksi olentolainsäädännöksi tituleerattu lakiehdotus odottaa enää velhoneuvoston vahvistusta ja se tulee vaikuttamaan velhoyhteisön jokaisen jäsenen elämään. Ministeriö tulee jatkossa kirjaamaan jokaisen muun kuin pelkkää ihmisverta kantavan velhon tai noidan osaksi ns. vähemmistörekistereitä, jotka seuraavat samaa periaatetta kuin nykyiset ihmissusi- ja animaagirekisterit. Myös näiden olemassa olevien rekisterien valvontaa tehostetaan, koska ministeriö katsoo niiden nykyisen valvonnan puutteelliseksi.

Miten uuden olentolainsäädännön voimaantulo vaikuttaa velhon tai noidan arkeen? Käytännössä se tarkoittaa sitä, että ministeriö ottaa yhteyttä kuhunkin velhoperheeseen henkilökohtaisesti joko työn tai koulun kautta. Ministeriön työntekijöitä lähestyy enssijaisesti joko taikalainvartijaosaston tai taikaolentojen sääntö- ja valvontaosaston virkamies, mutta esimerkiksi Tylypahkan taikakouluun lähetetään kirjanpidossa työskentelevä Noel Quinton, joka arvioi linnan asukkaiden ulkoisten piirteiden perusteella heidän statustaan uuden olentolainsäädännön edessä. Vähemmistörekisterien pyrkimys on kartuttaa päätöksenteon tueksi tietoa velhoyhteisön jäsenistä ilman, että yksilötasolla kukaan kokee häiriötä.

Lisäksi uutta olentolainsäädäntöä perustellaan tasa-arvolla. Nykyiset ihmissusi- ja animaagirekisterit keräävät jo valmiiksi tietoja velhoyhteisön jäseniksi luettavista aktiivisista ihmissusista sekä laillisista animaageista. Esimerkiksi animaagina rekisteröimättömyys voi johtaa vankeuteen. Siitä huolimatta laittomia animaageja arvellaan olevan joitakin kymmeniä. Ministeriö haluaa puuttua tähän epäjohdonmukaisuuteen ja kehittää olentolainsäädäntöä niin, että jatkossa myös muista velhoyhteisön jäsenistä muodostetaan vastaavanlaiset vähemmistörekisterit, joita voidaan hyödyntää heitä ja heidän asemaansa koskevassa päätöksenteossa.

SUKUDRAAMAA, ILOTULITTEITA JA KATKENNEITA TIIKERIEMON KYNSIÄ

Lontoon velhopiirit kokivat jälleen sähköistä draamaa, kun kultasieppelin lailla liihottavat kaupungit kermakaljanpitäjät kokoontuivat juhlistamaan tiikerin vuotta. Wang velhoperheen kartano on tunnettu ökykaljuunaisista, tonttuviinillä marinoiduista juhlistaan, jotka avaavat ovet Lontoon taikaverellisille kiinalaisen uudenvuoden juhlan ajaksi. Se ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki osaisivat kunnioittaa juhlien isäntäperhettä.

Myra Cooke (os. Huckbee) otti kiukkuisesti kynnet esillä yhteen Vulpina Naidun kanssa muun juhlaväen katsellessa ja loihtiessa sähikäisiä ilmaan. Kaksintaistelu olisi varmasti kruunannut eläimellisten lontoolaisten juhlan. Profeetan toimittaja sai tietää, että riita ilmeisesti alkoi neiti Naidun kritisoidessa Cooken vähintään rehvakasta ketunnahkaa. Toinen lähde kertoi, että noidat ovat jo pitkään nokitelleet toisiaan, eikä kärhämä olisi uutta. Kolmas lähde taas osasi varmasti kertoa, että Naidu haukkui Cooken elämänvalintoja ja tarttui tämän pojan maineeseen kuin gäätä haiskuun.

Ikäviltä muodonmuutoksilta, joita Lontoon kerman kirsikat loihtivat toisiinsa tunteiden hiiltyessä kuin hormiverkko käyttämättömänä, säästyttiin kun molemmat osapuolet vietiin kartanon suojiin viilentymään. Profeetan toimittaja itse kuitenkin todisti, kuinka muutama hius pöllähti ja vastakkaiset posket varmasti kuumottelevat vielä huomennakin! Oletettavasti mikään jääpala tuliviskilasissa ei kuitenkaan riitä jäähdyttämään tulenkatkuisia tunteita, joita velhoyhteisölle tarjoilee vain ja ainoastaan Lontoon yöelämän koristekermaiset puhdasveriset!

SCARLETT SNIDER AZKABANIIN!

Jästisyntyinen Scarlett Snider on tuomittu vuodeksi Azkabanin velhovankilaan sen jälkeen, kun hän myönsi oikeudessa 14. tammikuuta paitsi varastaneensa harvinaisen näkymättömyysviitan myös harjoittavansa pimeyden voimia laittomalla taikasauvallaan. Tapaus on herättänyt runsaasti julkista keskustelua jästisyntyisten asemasta velhoyhteisössä. Yleisin huoli koskee jästisyntyisten kykyä elää velhoyhteisön lakien mukaisesti, koska jästisyntyisillä ei lähtökohtiensa takia usein ole yhtäläisiä valmiuksia sopeutua velhoväen tavoille kuin muilla taikaverellisillä. Snider ei kuitenkaan osoittanut pienintäkään katumuksen merkkiä taikalakineuvoston saatika tuomari Maeve Mageen edessä, mikä pöyristytti kutakin osanottajaa. Myös kysymys siitä, leimaako Snider muita jästisyntyisiä huonolla esimerkillään puhututtaa edelleen velhoyhteisöä.

Lue alapuolelta toimittajan kuvaus tunnelmista oikeudenkäynnissä!

Libertía Fernvale kirjoitti:Lakituvan ilma seisoo. Punaisia kaapuja pitävien neuvoston jäsenten etsiessä paikkaa, siirtyy katse pakostakin huoneen alimpaan tasoon, missä punapäinen tyttölapsi istuu.

Kuka on tämä nuori noita, joka on tuotu neuvoston eteen rikoksistaan? Ainakaan ulkoisesti nuori ei näytä miltään suur rikolliselta, vaan on pukeutunut jästimaailman rytkyihin - vaan katseessa on paloa, tyttölapsi kyräilee pohjalta kaikkia paikallaolijoita toimittajista neuvoston jäseniin.

Scarlett Sniderin epäillään syyllistyneen murtovarkauteen, historiallisen velhoartefaktin varastamiseen, taikasauvan anastamiseen ja laittomaan hallussapitoon. Se on pitkä lista rikoksia oppilaalle, joka ei pärjännyt edes Tylypahkan noitien ja velhojen koulussa täyttä seitsemää vuotta.

Noel Quinton todistaa puheenvuorossaan kaiken, mitä ajattelemme - Scarlett Snider on malliesimerkki siitä, kuinka jästisyntyiset tahraavat taikamaailmamme kieroutuneisuudellaan. Herra Quinton totesi käyttäneensä lukilitis-loitsua Sniderin kiinniottotilanteessa ja ensimmäinen ajatus, se mielen eteisessä oleva ajatus alaikäisellä noidalla oli "tapa ja tuhoa".

Tapa ja tuhoa. Millaisen hirviön pään sisälle pitää astua, että ne ovat ensimmäiset ajatukset?

Sniderin synnit eivät kuitenkaan lopu tähän - sen lisäksi, että nuori noita, joka erotettiin velhokoulusta on toistuvasti vaarantanut taikayhteisön selviämisen jästeille, on kenties kamalin vasta edessä; Snider on varastanut ja hallussapitänyt korvaamatonta kuoleman varjelusta, näkymättömyysviittaa.

Herra Quintonin esitellessä näkymättömyysviittaa, legendaarista artifaktia, neuvoston silmien alla, alkaa Snider käyttäytyä kenties samojen ajatusten siivittämänä kuin alkuun kiinniottotilanteessa. Snider riuhtoo ja yrittää vapautua tuolistaan, esitellen vääristynyttä ja brutaalia ajatus- ja toimintatapaa, joka jästisyntyisiä usein tuntuu riivaavan.

Sniderin vastalause puhuu puolestaan: hänen mielestään löytäjä saa pitää. Juuri sellaista röyhkeyttä, mitä voi odottaa moiselta varkaalta ja taikamaailman petturilta, joka vain omisi jästikäsiinsä kuoleman varjeluksen tajuamatta lainkaan, mitä oikeasti pitelee käsissään.

Päivän Profeetta vastaanotti myös karmivia yksityiskohtia Sniderin perheestä henkilöltä, joka tuntee heidät henkilökohtaisesti. Anonyymin lähteen mukaan Scarlett Sniderin kotiolot ovat "vähintäänkin kyseenalaiset". Hänen vanhempansa ovat yleisesti välinpitämättömiä lapsiaan kohtaan, eivätkä he piittaa taikalaeista saatika niiden noudattamisesta. Sniderilla on nuorempi veli, Tuc Snider, joka opiskelee myös Tylypahkan taikakoulussa. Onkin valitettava sattuma, että Sniderin perheeseen ei kuulu vain yksi - vaan peräti kaksi taikaverellistä lasta, jotka joutuvat elämään piittaamattomien jästivanhempiensa kanssa.

MIKÄ ON KADONNEIDEN LASTEN TARU?

Viime kuukausina Profeetan lukija on pakostakin huomannut, kuinka paljon velholapsia on kadonnut läpi Ison-Britannian. Lapsia on kadonnut vastasyntyneestä kouluikäiseen, monessa tapauksessa lapsen vanhemmat murhattuina brutaalisti koteihinsa. Myös yksin kotonaan olleita lapsia on kaapattu, eikä murtoja ole tehty erityisen hienovaraisesti. Tämän takia epäillään, että kyseessä olisi surkki tai jokin puoliolento - selvää on kuitenkin, että yhtäkkiset katoamiset liittyvät toisiinsa katoamisten ajankohtien ja tekotapojen liittyessä selkeästi toisiinsa. Toistaiseksi taikalainvartijoilla ei ole suuria johtolankoja lasten olinpaikoista tai edes siitä, ovatko lapset enää elossa. Kaikki vihjeet otetaan vastaan alla olevaan osoitteeseen.

Oletko nähnyt tätä lasta? Alla on muutamien rivien verran nimiä ja valokuvia kadonneista lapsista. Kadonneista jästilapsista ei ole mainittu sanallakaan, vaan kaikki listan lapset ovat puhdas- tai puoliverisiä.

Kadonneet lapset:

ILMOITUKSET, MAINOKSET JA TYÖTARJOUKSET

  • Oletko ajatellut viettää elämäsi rauhallisesti ilman pieniä ärsyttäviä taikaverellisiä kullannuppuja? Meiltä saat siihen eväät, ennen kuin kerkeät gäätää sanoa. Siemenjohtimet voidaan katkaista hajothus-loitsulla näppärästi ja kivuttomasti ammattilaisen toimesta. Homma on myös halpaa kuin kotitontun tekemä saippua! Vain kaljuuna per johdin! Tervetuloa.
  • Palelevatko kädet? Kiusaako reuma? Osta mummollesi upouudet itsevirkkaavat virkkuukoukut nyt puoleen hintaan! Jos tilaat VikkelätVirkkuut-koukut vielä tämän viikon aikana, saat päälle puhpalleroista tehtyä lankaa kolme kerää, arvo 13 kaljuunaa!
  • PICK-A-DILLY tarjoaa nudistinoituuteen ja vällyvelhouteen apuvälineet nyt puoleen hintaan kivijalkaliikkeistämme! Olemme lisänneet valikoimaamme Amerikassa huippusuosittuja kielikirjeitä sekä suikkarisalmiakkia lähenevää rakkauden juhlaa varten, tule testaamaan sängynlämmittäjäsi kanssa, mikä olisi teidän rakkaudellenne sopivin maku! Löydät meidät parhaiten Viistokujalta osoitteesta 69B.
  • Sinulle, joka haaveilet. Sinulle, joka ansaitset olla onnellinen. Amortentia, rakkautta ensihörpyllä. Löydä mielitiettysi ja koe tosirakkaus jo tänään! Jos ihastuksesi sanoo EI, tartu amortentiaan - sen kanssa vastaus on aina KYLLÄ!
Tämän julkaisun kirjoittivat: Athanaton, Loer, Vanillatar, Weka-kitty
Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 614
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa