[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rachel Middleton

Siirry alas

Rachel Middleton Empty Rachel Middleton

Viesti kirjoittaja Eyon 03.09.20 17:44

PERUSTIETOA

Rachel Middleton D69cc8625c27ffec0efc9bfd2ef16a68

Nimi: Rachel Marie Middleton
Syntynyt: 5. huhtikuuta 1982
Ikä: 38-vuotta
Verisääty: Ei tiedossa
Sukupuoli: Nainen
Siviilisääty: Naimaton
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa
Rotu: Noita
Kansalaisuus: Iso-Britannian kansalainen
Hiusten väri: Tummanruskea
Silmien väri: Vaaleanruskea
Faceclaim: Hayley Atwell
Tunnusmusiikki: -

FAKTATIETOA

Rachel Middleton 49edb877e05e14113d29733b36f4a008

Tupa opiskeluaikoina: Rohkelikko
Koulutus: Tylypahkan noitien -ja velhojen koulu (vuosina 1993 - 1999)
Jatko-opinnot ja erikoistuminen: Kasvatustieteiden maisteri
Työpaikat: Ilvermorny, noitien -ja velhojen koulu, Taikaministeriö
Asema nyt: Tylypahkan noitien ja velhojen koulun rehtori (26. huhtikuuta 2020 alkaen)
Taikasauva: Mustajalopähkinää, 12'', taipumaton, ytimenä lohikäärmeen sydänjuurta
Animaagimuoto: Kitsune
Lemmikki: Ei tiedossa
Suojelius: Ei tiedossa
Mörkö: Ei tiedossa

Rachel Middleton OriginalRachel Middleton CirX

MIELTYMYKSET

Ruoka: Avocadopasta
Juoma: Valkoviini, tee sekä neilivesi
Vuodenaika: Talvi
Juhla: Joulu
Kasvi: Lilja
Tuoksu: Vastaleikattu nurmikko, sade, merivesi
Paikka: Koti
Tavara: Ei tiedossa

Rachel Middleton 4a8c8a310ab295a3e162840f47e6401e

Ulkonäkö: Rachel Middleton on pituudeltaan 170 senttimetriä pitkä, normaalivartaloinen nainen. Hänen tummanruskeat hiuksensa ovat lähestulkoon aina kiharrettu kevyille laineille ja huuliin on sipaistu kerros tummanpunaista huulipunaa. Naisella on myös vaaleanruskeat silmät sekä pehmeät kasvonpiirteet. Pukeutumisessa Rachel suosii vahvasti vintagea. Hän rakastaa kokeilla erilaisia maanläheisiä värejä uusissa asukokonaisuuksissaan, aina kauluspaidoista kynähameisiin ja kokovartalomekkoihin asti. Tämä nainen on myös korkokenkien ehdoton puolestapuhuja, joten häntä harvemmin tapaa missään perinteiset lenkkarit tai saapikkaat jaloissaan. Rachel on aina rakastanut 1920-luvulla eläneiden naisten tyyliä, josta hän onkin poiminut paljon inspiraatiota omaan pukeutumiseensa. Jo nuorena tyttönä hän tykkäsi erottua massasta omalla, persoonallisella pukeutumisellaan, joka onkin muovautunut virallisemmaksi sekä edustuskelpoisemmaksi vuosien myötä iän ja kokemuksen karttuessa. Rachel ei kuitenkaan pelkää heittäytyä myös mukaan nykyaikaisempaan, moderniin pukeutumistyyliin. Hän on avoin kaikelle niin kauan, kun tyyli hänen yllään näyttää häneltä itseltään, tuntuu hyvältä päällä ja asukokonaisuuteen sopii yhteen punainen huulipuna sekä punaisiksi lakatut kynnet.

Rachel Middleton 2de2a597f692f10db487ff782975d108Rachel Middleton 8a4510ee7f11ae7c18055821daacce83

Persoonallisuus ja luonne: Rachel saattaa vaikuttaa kasvojen perusteella vaikeasti lähestyttävältä, ehkä jopa aavistuksen tiukkapipoiselta naiselta, mutta todellisuus niiden takana on hyvinkin erilainen. Tämä hyväsydäminen nainen omistaa avoimen mielen, hyvät kuuntelunlahjat sekä kyvyn pohdiskella asioita erilaisista näkökulmista. Pitkän uran lasten ja nuorten parissa jo ennen Tylypahkaan siirtymistä tehnyt Rachel osaa asettaa itsensä keskustelukumppaninsa asemaan, pyrkien parhaansa mukaan aina auttamaan niitä, jotka apua tarvitsevat. Rachel omistaa myös ainakin omasta mielestään hyvän huumorintajun, eikä pyri nipottamaan asioista turhankaan helposti. Kuitenkin työnkuvansa takia häneltä löytyy myös päättäväisyyttä sekä jämäkkää päätöksentekokykyä. Hän on myös hyvin järjestelmällinen eikä pyri koskaan tekemään kymmentä asiaa samaan aikaan. Rachelille ominaista siis on, että työt tehdään kerralla alusta alkaen kunnolla loppuun asti. Naisen mielestä luottamus ja kunnioitus ovat asioita, jotka rakennetaan ja ansaitaan pala palalta yhteen koottuna kollegoiden sekä oppilaiden kanssa. Asiat eivät saa olla liian yksiselitteisiä ja ennalta oletettavia, vaan niiden täytyy antaa muovautua ajan kanssa yhtenäiseksi kirjaksi.

Koulutus ja työhistoria: Rachel Middleton opiskeli Tylypahkan noitien -ja velhojen koulussa Rohkelikkojen tuvan oppilaana vuosina 1993 - 1999. Kuten kaikki muutkin, sai myös Rachel kutsun pöllöpostin mukana saapua opiskelemaan. Kouluaikoina nuorta tyttöä kiinnosti suuresti muun muassa taikuuden historia, muinaiset riimut sekä yrttitieto. Hän suorittikin Tylypahkassa opiskellessaan sekä V.I.P., että S.U.P.E.R.-tutkinnot ansioituneesti, arvosananaan (O), eli odotukset ylittävä. Tylypahkasta valmistuttuaan Rachel haki opiskelemaan yliopistoon kasvatustieteiden maisterin tutkinto-ohjelmaan.

Kasvatustieteiden tutkinto-ohjelmassa kouluttaudutaan kasvatusalan asiantuntemusta edellyttäviin suunnittelu-, kehittämis-, tutkimus-, hallinto- ja koulutustehtäviin. Kasvatustieteiden kenttä kattaa koko
ihmisen elämänkaaren matkan lapsuudesta vanhuuteen. Pääaineekseen Rachel valitsi kasvatustieteet. Hän valmistui vuonna 2004 ajallaan maisteriksi, jonka jälkeen suuntasi ammentamaan oppejaan Amerikkaan, Ilvermornyn noitien -ja velhojen kouluun, jossa toimi kokoaikaisena taikuuden historian professorina vuosina 2004 - 2012.

Vietettyään tarpeeksi aikaa Amerikassa sekä Ilvermornyn noitien -ja velhojen koulussa, aukesi Rachelille mahdollisuus palata takaaisin kotimaahansa Englantiin. Rachel aloitti työskentelyn vuoden 2012 lopussa Taikaministeriössä ?Kansainvälisen taikayhteistyön osastolla, jossa vaikutti aina vuoden 2020 kevääseen asti, kunnes sai yllättävän kutsun sekä uuden työtarjouksen Tylypahkasta.

Historia Tylypahkan rehtorina: - Tulossa!

Taustat sekä perhe: - Tulossa!

Rachel Middleton Original
Eyon
Eyon
Rehtori
Rehtori

Viestien lukumäärä : 118
Join date : 27.08.2020
Ikä : 30
Paikkakunta : Pori

https://tylypahka.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa