[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Viviann Kempington

Siirry alas

Viviann Kempington Empty Viviann Kempington

Viesti kirjoittaja Weka-kitty 05.12.20 16:26

Viviann Kempington Ebe247fbf733912c40ca1ff841a8d7f9a41c6c2c Viviann Kempington 7ffc0e5258da81d43849250928baf60fe47c28f3 Viviann Kempington Eded67df2ffedc945647a33f5d98e1e1a424a4f5
Viviann Kempington A0ce79856085bdf1a605144b2d768d942d4d7c1a Viviann Kempington 05b76239ba8dd1c8d55bfde7a09af8d5eb114129 Viviann Kempington 3afb531f0f625757116c80dc9590531649ae040c
Viviann Kempington 1861562c933804753ec19acc62d2692eca809d0c Viviann Kempington 214b005d29675afea0d582dcbba02b8ce2c0bebf Viviann Kempington Da29d9b8bf34bc9e9fba51343d4ed3af11c1a8d4

Viviann Kempington

Viviann "Viv" Lou Kempington | 18v (28.5.)
♀ | 7lk Luihuinen | Jästisyntyinen | Lesbo


Sauva: Syreenipuinen, ytimenä vamppukissan karva. 10,5 '', erittäin taipuisa

Viv on tummaihoinen nuori nainen, joka on kasvanut viidennentoista vuotensa puolella täyteen, vajaaseen 170cm mittaan. Viv on perusrakenteeltaan melko siro, mutta on vuosien mittaan saanut hieman lihasta, vaikkei se erityisemmin erotukaan. 

Viviannilla on luonnonkiharat kiharat hiukset, jotka ovat miltei aina joko sliipattu kahdeksi nutturaksi pään päälle tai jätetty auki. Hiukset ovat miltei mustat, taittuen tummanruskeaan; sama väripaletti seuraa silmiin, joiden pupilli hädin tuskin erottuu iiriksen tummuudesta. 

Viv suosii tummasävyisiä vaatteita, joissa on helppo liikkua. Hupparit, graafiset t-paidat ja revityt farkut on lainattu suoraan jästien katumuodista, ja Viv erottuukin hyvin jästiläheisellä tyylillään tiukasti koulupukuja pitävistä nuorista melko herkästi. Viv ei omista kasoittain erilaisia vaatteita ja monet tytön vaatteista ovat vanhoja ja kulahtaneita - joskin osaan Viv on itsekin syyllinen revittyään ja kulutettuaan tarkoituksella vaatteita katu-uskottavammiksi. Viv meikkaa kevyesti miltei päivittäin, käyttäen sekaisin velhomaailman kauneustuotteista jästiripsiväriin. Viv pitää hyvä huolta itsestään ja esimerkiksi ihostaan "salaa", yrittäen tavoitella luonnonkauneutta. Luonnonkauneus on kuitenkin melko usein viimeinen asia, jonka Vivistä huomaa, sillä usein kasvoissa on mustelmaa tai naarmua milloin mistäkin käsirysystä tai seikkailusta. 

Viviannin faceclaim on Amandla Stenberg. Kasvot vastaavat kuitenkin aina omaa ikäluokkaa, ja Vivillä on edelleen kasvoissa tiettyä lapsenpyöreyttä ja pehmoisuutta, joka sulaa vuosien myötä pois. 

Viviann Kempington 1dc10658c041cd5d7e8c1bc5591953228593a8afViviann Kempington D8d385327db7108bd67806c645d9532d0fa2d074

Viviann on räiskyvä persoona - tyttö on aina valmiina kaikkeen, mennen välillä hyvinkin pää edellä tilanteeseen kuin tilanteeseen. Viv on yllytyshullu ja uhkarohkea, yrittäen aina todistella muille olevansa jotakin, mitä ei ehkä todellisuudessa ole; Viv ei siedä itsensä aliarviointia, ja nouseekin hyvin herkästi kapinaan sellaisia ihmisiä vastaan, jotka kehtaavat epäillä häntä ja hänen taitojaan. 
Viviann ei tunne omia - ja usein ei myöskään muiden - rajoja, hypäten tilanteisiin sokkona, odottaen aina elämän vievän hänet oikeaan suuntaan, vaikka loppujen lopuksi harvemmin asiat ovat kääntyneet aivan niin hyvin. Viv on yltiösosiaalinen, aloittaen keskustelun miltei kenen tahansa kanssa, suu täynnä kysymyksiä ja silmät täynnä veijarimaista tuiketta. Viv ottaa vastaan uudet tuttavuudet miltei aina positiivisesti, jopa naiivisti luottaen, mutta tytön mieli muuttuu tuuliviirin lailla, mikäli uusi tuttavuus osoittautuu epämiellyttäväksi yksittäistenkin kommenttien tai vain johtopäätöksien perusteella. 
Viviann on avoin itseensä liittyvistä asioista. Tyttö piilottelee harvoin mitään osaa elämästään, oli kyse jästisyntyisyydestä tai ihmissuhteista, ilmoittaen asiat kuten ne itse näkee, siivoten sanomisiensa jälkiä vasta jälkeenpäin. 
Viv on utelias ja yrittää ottaa kaiken irti Tylypahka-ajastaan, vaikka ei arvosta koulun opetusta samalla tavalla kuin jästimaailmassa tottumiinsa kemian- tai äidinkielentunteihin. Viv kritisoi erityisesti ensimmäisinä vuosinaan Tylypahkaa ja sen henkilökuntaa turhankin avoimesti, vaikka todellisuudessa nauttii koulussa olemisesta, muttei vain tunnu löytävän omaa paikkaansa suuressa koulussa. Kuudennen vuosiluokan aikana Viviann on kuitenkin selvästi rauhoittunut ja alkanut ottaa koulun tosissaan ja selvästi löytänyt mielenkiinnonkohteita, niin kanssaoppilaista kuin kaksintaistelukehistä. 

Kenties osasyy sille, että Viv ei tunnu olevan aivan kotonaan koulussa tai edes omassa nahassaan on se, että nuori tyttö kamppailee oman seksuaalisuutensa kanssa. Viv ei ole saanut erityisen konservatiivista kasvatusta, mutta on saanut itsenäisesti päähänsä, että viehätys samaan sukupuoleen on väärää. Viv on paininut viimeiset vuotensa itsensä kanssa, välillä uskaltaen raottaa kaapin ovea ja kurkata, mikä olisi mahdollisuus omien pelkojen ulkopuolella; kesälomalla tapahtunut selkkaus jästinuorten kanssa, joka juonsi juurensa homofobiasta, sai Viviannin painamaan päänsä hyväksi toviksi alas, kunnes kuudesluokkalainen tyttö uskalsi ensi kertaa puhua ja sanoa suoraan pitävänsä tytöistä romanttisesti parhaalle ystävälleen Freddielle ja vähitellen - kenties alkoholin taikka horkan rohkaisemana - myös muille ystävilleen. 

Viviann Kempington E8aee51eaf9013b937b0f3258ca747b0b7fef624 Viviann Kempington A663d2578f3e1bfcabdb8547c9c54229280d2c0d Viviann Kempington 95ea9e3fc317dcf3cd74c9b6f811816fe46a7638

Viviann Lou Kempington syntyi aikaisin aamulla toukokuun lopulla Walesissa, Rhylin yliopistollisessa sairaalassa Phillipa Kempingtonille ja Eden Farrowille. Phillipa oli vasta hädin tuskin kaksikymmentävuotias lastentarhaopettaja, ja muutaman vuoden vanhempi Eden oli suorittamassa kielitieteiden maisteriopintoja. Viv ei ollut suunniteltu, mutta oli tervetullut lisä pieneen, hieman haparoivaan perheeseen. Vivin syntymän myötä Phillipa ja Eden avioituivat, Phillipa ottaen miehensä sukunimen, jättäen Vivin ainoaksi Kempingtoniksi taloudessa; kolme vuotta Vivin syntymän jälkeen syntyi lapsista keskimmäinen, Antoinette

Edenin saatua opintonsa loppuun ja Phillipan asettuessa vakituiseksi työntekijäksi paikalliseen lastentarhaan, aloitti nelihenkinen perhe hyvinkin idyllisen perhe-elämän. Raha oli tiukassa, Edenin tehdessä lähinnä keikkatöitä sen mukaan mitä niitä löysi, mutta viisi vuotta Vivin syntymästä, Antoineten ollessa kolmevuotias, kasvoi perhe vielä yhdellä, Eviannalla

Luonnollisesti Vivin mennessä seuraavana vuonna kouluun, ei tyttö voinut olla ylpeilemättä pikkusiskoistaan ja siitä, että hän itse oli isosisko - suhteellisen hyvien numeroiden ja laajan kaveripiirin taakse kuitenkin kätkeytyi perheen epävakaa taloudellinen tilanne, joka söi Viviä itseään, hänen kulkiessa useamman vuoden jo pieneksi jääneessä koulupuvussa, syöden kouluruoalla itsensä täyteen, jotta nuoremmille sisaruksille jäisi kotona illalliselle enemmän. 

Viv eli kymmenen vuotta hyvin tasapainoista, rauhallista elämää, näyttämättä juuri mitään viitteitä sormenpäissä rätisevään taikuuteen. Kuitenkin loppukeväästä, Vivin yhdennentoista syntymäpäivän tienoilla sai kymmenvuotias tyttö Eviannan lelun levitoimaan huoneen poikki. Outo, hämmentävä tunne sai Vivin vanhemmat ja Vivin itsensä raapimaan hyvän tovin päätään, ennen kuin postilaatikkoon kolahti kirje Tylypahkasta ja Viv pääsi aloittamaan koulutaipaleensa uudessa koulussa. 


MIELTYMYKSET


Ruoka ja juoma: Tomaattinen lihapata ja Coca-cola
Oppiaine: PVS
Vuodenaika: Kevät
Juhla: Joulu
Kasvi: Kurjenmiekka
Tuoksu: Sateen jälkeinen kaupunki
Paikka: Rhyllin SeaQurium


Viimeinen muokkaaja, Weka-kitty pvm 24.01.22 4:34, muokattu 6 kertaa
Weka-kitty
Weka-kitty
Puuskupuhin tuvanjohtaja
Puuskupuhin tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 751
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24

Takaisin alkuun Siirry alas

Viviann Kempington Empty Suhteet

Viesti kirjoittaja Weka-kitty 10.12.20 6:46

Y s t ä v ä t

Winifred "Freddie" Valerii : 
Freddiestä on muodostunut nopeasti Viviannin paras ystävä, tukinuora ja turvasatama. Menevä rohkelikko saa Vivin syttymään kerrankin tavalla, joka ei räjähdä käsiin, vaan kaksikon kaoottinen energia täydentää toisiaan ja vaikkei lopputulos ole aina toivottu, niin ainakaan harvemmin kukaan vahingoittuu; ja Viviannin kohdalla se on jo paljon. Freddien avoimuus ja lämmin vastaanotto kaikille ja kaikelle helpottaa Vivin hengittämistä ja saa olonsa hieman enemmän sellaiseksi, että tuo kuuluisi joukkoon ja on tervetullut. Viviann on monasti kiroillut itselleen, ettei olisi mennyt vain ihastumaan Valeriin likkaan; Vivin näkökulmasta moinen olisi kovin helppoa ja turvallista, kun kaveruuskin sujuu niin hyvin. 

Zachariah "Zach" Quinton : 
Vaikka Zach onkin kaveerannut monien kanssa, joiden kanssa Viviann on ottanut yhteen kerran jos toisenkin, on Viviann kiintynyt suuresti persoonalliseen luihuispoikaan. Zach ja Viv ovat kokeneet niin kauhua Iskunkiertokujalla kuin rahdanneet kotipolttoista simaa pitkin koulua piiloon juhlia varten ja oudot kommellukset ja vähän sekavat tilanteet ovat saaneet Vivin kunnioittamaan ja pitämään Zachista toden teolla. Pojan huumorintaju - vaikka toki aina Zach ei sanomiaan asioita oikeasti tarkoita vitsillä vaan täysin tosissaan - pitää Vivin suun hymyssä. Kaksikko on tosin selvästi huono vaikutus toisilleen, repien toinen toisensa alas milloin juhlien simanpiilotteluun, milloin lohikäärmehorkan vetämiseen. Aika näyttääkin, miten repaleinen kaveruus pääsee tiivistymään ennen kuin Zach valmistuu. 

River Morgan : 
River ei ehkä ole Viville kaikkein läheisin ystävä, mutta katsottuaan Morganin joutumista Stewartin uhriksi, on Viviann alkanut hakeutua Riverin seuraan useammin, alkuun suojellakseen tätä täystuho-Mayalta ja myöhemmin ihan vain, koska on kovin tykästynyt tytön huumorintajuun ja rempseään, muttei hyökkäävään asenteeseen. 

Yahaira Keppler : 
Yahairan ja Vivin juttu on sujunut aina; heillä on samanlaista, hieman bimboa ja kaaoksen- ja draamanhakuista energiaa ja siinä missä Yahaira pysyttelee herkemmin taustalla, Viviann lähestyy härkäpäänä suoraan päin. Yahairan ja Vivin suhde on viilennyt kaksikon ollessa omien kouluhommiensa ja kiireidensä parissa, mutta Viv lasee Kepplerin yhä ystäväkseen ja luottamus tupatoveriin on suuri. 


H y v ä n p ä i v ä n t u t u t

Dymphna Lovell: 
Dymphna on nuorempi luihuisen tuvan oppilas, jonka Viviann on ottanut isosisarmaisesti siipensä suojaan, viihdyttäen pikkuflikkaa mahdollisuuksien mukaan mitä hölmöimmillä jutuilla - ja toisaalta opettaen tuota myös pahoille tavoille. 

Briallan "Bri" Whitfield : 
Bri on Vivin silmissä hyvin hellyyttävä, jotenkin kissanpentumainen oppilas. Viv ei voi sanoa kunnioittavansa millään tapaa Britä, mutta kuuntelee valvojaoppilasta lähinnä sen takia, ettei Brin päästä katkeaisi verisuoni stressistä. Vaikka Bri on Viviä vuotta vanhempi, näkee tyttö tämän ikään kuin pikkusiskon asemassa, jonkinlainen suojeluvietti saaden Vivin hakeutumaan kiusaamaan Britä silloin tällöin tämän nähdessään.

Chad Preston : 
Chad Preston oli Viviannin ja kumppaneiden luottohenkilö, mitä tuli tavaroiden salakuljettamiseen. Mitä limaisimmin ja epämiellyttävimmin keinoin aika ajoin maksetut horkat ja muut kyllä lämmittivät Vivin poskia pitkään, mutta inha olo Chadista on silti jäänyt. Viviann ei suoranaisesti välttele Chadia, mutta yrittäessään pysyä kaidalla polulla loput kouluajastaan, on Chad jäänyt hyvinkin vahvasti vain hyvän - tai pahan - päivän tutuksi. 


K o u l u t o v e r i t & m u u t

Erin Blackburn : 
Erinin ja Vivin suhde alkoi hyvin kivikkoisesti, Oliver Ackerhoganin käskiessä nuoremman Vivin passittaa Erin tupaansa. Viv ja Erin eivät ole koskaan tulleet suoranaisesti toimeen, ja ovat olleet melko monessa asiassa toisiaan vastaan avoimestikin, mutta nykyään Viv kunnioittaa jollain tasolla Eriniä. Erin ja Viv viettivät lyhyen humalaisen hetken yhdessä valvojaoppilaiden kylpyhuoneessa, joka samalla repäisi Vivin kaapista Tylypahkan Rovio-juorulehden jutun yhteydessä, että sai tytön painumaan tiukemmin torjumaan omat tunteensa omasta suuntautumisestaan. Erin ja Viv olivat hyvin viileissä väleissä pitkän ajan, kunnes vähitellen pitkä puhumattomuus ja avoimeksi jäänyt lopetus yhteiselle yölle kylvyssä saivat välit lämpenemään edes pakkasen puolelta johonkin neutraalin tasolle. Erinin hävittyä Viviannille kaksintaistelussa ja antaessaan valvojaoppilaan merkkinsä tuvanjohtaja Gytmoorelle, menetti Erin tosin paljon pisteitään ja kunnioitusta Vivin silmissä. 

Ganimedes "Gavin" Gytmoore : 
Gavin

Eddie Wilkens : 
Eddie on Chadin vähän outo, vähän sekopäinen ja vähän huvittava kaveri. Vivillä ei ole mitään pössyttelijää vastaan ja onkin aiemmin ottanun Stoner Bonersin jäsenen taikasieniä ja teesekoituksia vastaan ja täten luottaa Eddien ainakin olevan oikea tyyppi jolle puhua, jos haluaa päänsä sekaisin - joko Eddien selityksistä kosmoksen ja chakrojen avaamisesta tai sitten ihan vain perinteisen kemiallisesti. 

Bergamote "Pox" Knox :  
Outo, mutta sympaattinen kehveli. Viviann katseli Poxin säätöä lähinnä ihastuksesta pojan isosisareen, Clementine Knoxiin, liityvän ihastuksen takia, mutta vaikka välit vanhempaan Knoxiin ovat hajalla, Viviann repii yhä huumoria Poxin poksahtelusta milloin minnekin. 

Corvus Fernvale : 
Viv on ottanut milte yhteen Corvuksen kanssa kerran tai pari. Corvus antoi itsestään heti ensialkuun melko niljakkaan kuvan, joka sai Vivin niskavillat pystyyn, ja Corvuksen lyötyä Zachariah Quintonin pää kipeästi pöytään riitaa haastaessaan joulun alla, toimi Viv juhlien portsarina ja toimitti Corvuksen pihalle maanalaisesta kylpyhuoneesta. Tämä aloitti melkoisen tapahtumien vyyhdin, mutta loppujen lopuksi koko tilanne rauhoittui ja vaikka Viviann ei pidä Corvusta ystävänään, yksittäinen lämmin hetki metsänreunan sillalla pitää Fernvalen ongelmavyyhdin Vivin hyvällä puolella.

Maya Stewart : 
Viviannin silmissä Maya on täystuho - Mayan riehuminen sai Vivin tutustumaan Riveriin, ja siitä Viv on kiitollinen, mutta muutoin bimbo tyttö ei hirveästi herätä Vivissä tunteita suuntaan tai toiseen. 

Wilson Myerscough : 
Wilsonin ja Vivin suhde ei ole ruusuinen; Viv ei ole aivan varma, miksei pidä Wilsonista - sen lisäksi, että Wilson on ylimielinen ja hankala - ja on oppinut inhoamaan Wilsonia lähinnä Scarlett Snideriltä. Scarletin poltettua Wilsonin hiukset ja Wilsonin jouduttua sairaalasiipeen Vivin saattamana, on Vivin inho muuttunut vähitellen sääliksi.

Eden Villan : 
Eden on Viville hivenen etäinen, mutta hyvä kaveri; Edeniä ja Viviä yhdistää sama kiusanteon tarve ja huumorintaju, joka useimmiten ajaakin luihuiset samojen asioiden äärelle, ottaen milloin kenetkin silmätikukseen.

Alecia Ivanova : 
Alecia oli Vivin ensimmäisinä kouluvuosina usein Scarletin, Vivin ja "Nössöt Unitedin" menoissa mukana, onnistuen saamaan itsensä ja muut vaaraan kerran jos toisenkin. Viv ei ole nähnyt Aleciaa pitkään aikaan koulussa, jokseenkin huolissaan tytön olinpaikasta.

I n h o k i t & v i h o l l i s e t

Scarlett Snider : 
Scarletilla ja Vivillä on Tylypahkassa kenties pisin suhde. Kaksikon ystävyyteen on liittynyt paljon ylä- ja alamäkiä, kaiken alkaessa kaksikon raahatessa "Nössöt United"-porukka kiellettyyn metsään. Tämä ei ole jäänyt kaksikon tuttavuuden aikana ainoaksi metsäreissuksi, vaan Viv ja Scarlett ovat päätyneet kiellettyyn metsään useamman kerran uudestaan, jopa jälki-istunnon muodossa.
Viv unohti kurpitsajuhlien liemen myötä valtaosan muistoistaan Scarletin kanssa. Liemi pyyhki pahoja muistoja pois, ja tämän takia esimerkiksi Scarletin murhayritykset ja liiallisuuksiin menevät tappelut ovat hävinneet Vivin mielestä, joskin Viv tietää jotakin puuttuvan. Kadonnut on myös tieto siitä, että Viv yritti suudella virheellisen lemmenjuoman alaisena Scarlettia, tämän ollessa Vivin vihatuin henkilö.
Vivin menetettyä ikävät muistonsa Scarletin kanssa, Viv läheni taas tämän kanssa ja luki tytön parhaaksi ystäväkseen, aiheuttaen kansliapaloa ja milloin mitäkin koulussa, mutta Vivin nähtyä ensi kertaa muistinsa mentyä Scarletin polttavan Wilson Myerscoughin hiukset brutaalisti, alkoi Vivin ja Scarletin ystävyys rakoilla. Vivistä "tyhjästä tullut" väkivalta ei sovi hänen kuvaansa Scarletista, ja kuultuaan pian tämän jälkeen Gala Andrewsilta Scarletin pyytäneen Galaa saamaan Vivin sairaalakuntoon jotta Viv oppisi kunnioittamaan Scarlettia, on Viv alkanut inhota, jopa pelätä Scarlettia; hän pitää vielä tiedon Scarletin petoksesta itsellään, mutta se patoutuu Vivin sisällä, saaden tuon ärtyisäksi ja ahdistuneeksi Scarletin seurassa.

Hamlet Sasania : 
Hamlet oli aluksi Viviannille kuin jonkinlainen rescue-projekti; ujo, kulttuurillisesti vieras ja kukkasille puhuva puusupuh oli vähän säälittävä ja vähän hellyttävä näky, jonka Viviann otti isosisarmaisesti siipensä alle. Hamlet kuitenkin alkoi kokeilla kepillä jäätä turhan usein, ja lopulta Hamletin tunkiessa Viviann liian usein nurkkaan verbaalisesti kyselemällä Tylypahkan Rovion Viviin liittyvien juorujen perään ja ahdistaessa tyttö ahtaalle tulemalla monesti paikalle valkoritarina, Viviann on äärimmäisen ärtynyt ja vihainen pojan olemassaolosta ja läsnäolosta, lähtien melko suurellakin aggressiolla suoraan verbaalisesti päälle Hamletin ollessa samassa tilassa. 

Ophelia Sasania : 
Ophelia nousi Viviannin inhokkilistalle kärkeen hyvin pian kaksikon tutustuttua. Ophelian ylpeys sai Vivin ärsyyntymään tälle kerran toisensa jälkeen. Kaikki kärjistyi tanssiaisissa Vivin kolmannen luokan kesänä järjestetyissä tanssijaisissa, jossa lemmenjuomalla myrkytetty Ophelia suuteli Viviä. Viv ei tätä itse muista, oltuaan itsekin lemmenjuoman vaikutuksen alaisena, mutta on kuullut tapahtumista ja kieltää tapahtuman täysin. Ophelian lähdettyä koulusta, on Viv pyrkinyt olemaan suomatta ajatustakaan tälle.

Belinda Branwenn : 
Linda on "Nössöt Unitedin" pitkäaikainen jäsen, joka on tosin siirtynyt etäiseksi Vivin silmissä. Viv ei ollut lainkaan tyytyväinen Lindan paljastaessa syyskestien takana olleet henkilöt, mutta yrittää olla käyttämättä tätä Lindaa vastaan - onhan Viv itsekin laulanut oman päänsä säilyttääkseen muiden tekemisistä.  

T u n t e e t     k i e m u r a l l a

Gala Andrews : 
Galan ja Vivin suhde on yksi iso solmuinen lankakerä, joka on pätkitty ja solmittu turhan monesta kohtaa. Viviann ja Gala jakavat huoneen makuusaleissa eivätkä pääse toisistaan eroon vaikka tahtoisivat, ja kerta toisensa jälkeen kaksikko päätyy ongelmiin joo yhdessä tai saman ongelman eri puolile. Viviann ja Gala ovat alusta asti ottaneet jatkuvasti yhteen niin verbaalisesti kuin fyysisestikin ja yhteiset harrastukset - tai siis, pään sekoittaminen lohikäärmehorkalla - eivät ole loppujen lopuksi hirveästi asiaa auttaneet. Viviann härkkii Andrewsin vekaraa jatkuvasti ja yrittää päästä tytön ihon alle ja aiheuttaa kirjaimellisestikin Galan räjähdyksen, mutta selvästi viimeisten kouluvuosien aikana Viviann on myös lähtenyt ottamaan Galasta itselleen sitä henkilöä, jolle voi räyhätä ja kiukutella, kun Viviann itse on suurennuslasin alla aiemmista riehumisistaan. Galan nokkavuus ja kylmyys saa Viviannin haluamaan hajottaa moisen kuoren ja yrittämistä ei puutu, Viviannin haastaessa Galaa niin kaksintaisteluihin kuin sanasotiinkin miltei aina, jos toisen kanssa samaan tilaan päätyy - tosin, usein samassa tilassa oleminen päätyy vain huoneen eri nurkissa mököttämiseen ja toisen olemassaolon vaimeaan sietämiseen. 

Clementine Knox : 
Viviann oli pitkään täysin Knoxin vietävissä; teini-iän ihastus paloi liki yhtä tulisen punaisena kuin ihastuksen kohteen punaiset hiukset, ja lopputuloskin oli yhtä tuhoisa kuin raivoisalla tulipalolla, jättäen molemmat korventuneiksi ja kipeiksi. Viviann päätyi Knoxin ja Andrewsin välisen kinan pelinappulaksi, joka aiheutti domino-efektin, joka päätyi lopulta kipeästi siihen, että Knox pääsi vallan kahvaan kaveriporukan päiden ylle ja näin ollen sai vastaansa niin Vivin kuin monen muunkin epäluulot. Hiljaisemmaksi ja harmaammaksi muuttunut Knox kuitenkin aiheuttaa Vivissä selkeää huolta ja vanhan vihan ja epäluulon tilalle on alkanut kasvaa suru vanhan ystävän ja luotettavan tupalaisen vuoksi. Viviann haluaisi lähestyä Knoxia, mutta kaksikon viimeinen kirjeenvaihto loppui lopulta yhteiseen toteamukseen pysyä erossa toistensa elämistä. 

Emrys Wyllon : 
Emrys on Vivin silmissä Tylypahkan yksi suurimmista likatahroista ja pitää ytimessään kaikkea, mikä taikayhteisössä on vikana: hemmotellun ja ylimielisen oloinen Emrys raastaa Vivin hermoja ja todellisuudessa menee myös erittäin vahvasti ihon alle. Emryksen haukuttua Viviä kuraveriseksi varastettuaan Vivin sauvan käsirysyn tämän, Gala Andrewsin, Zachariah Quintonin ja Vivin välillä, laskivat Emryksen pisteet nopeasti pohjamutiin. Viv kävi hakemassa toisen käsirysyn aiheuttaen sauvansa takaisin Zachin kanssa, jonka jälkeen Viv on inhonnut poikaa syvästi niin varastelusta, valehtelusta kuin inhoista haukkumanimistä.
Pitkään jatkunut vihanpito ei kuitenkaan ainakaan saanut tuulta alleen, kun niin prameaksi ja ylvääksi itsensä esittävä Wyllon päätyi Viviannin kanssa samaan tilaan käyttämään lohikäärmehorkkaa, joka teki Emryksestä Vivin silmissä inhimillisemmän ja lähestyttävämmän; muutama lähestymisyritys tämän tapauksen jälkeen on kuitenkin otettu Emryksen osalta vastaan vain kylmää olkapäätä tarjoamalla, joten Viviann pitää Emrystä itsekin käsivarren mitan päässä: kyseessä ei ole inho tai viha, mutta uteliaisuus, mikä saa Wyllonin kuoren lopulta rapistumaan. Viviann kokee myös olevansa jollain tapaa velkaa Zachille, ettei ala turhan paljon härkkimään Wyllonia, ettei se heijastu Quintoniin. 

H e n k i l ö k u n t a

Cleena Gytmoore :
Luihuisten tuvan uusi tuvanjohtaja on pian päässyt kipuamaan Viviannin auktoriteettilistan kärkeen; nainen on vaikuttanut tarpeeksi rennolta, mutta samalla vaativalta, jonka takia Viviann ei pelkää naista suoranaisesti, mutta tietää, ettei lähde hyppimään Cleenan varpaille. Gytmooren kaksintaisteluklubi on saanut Viviannin löytämään viimein tapa purkaa omia konfliktejaan ja pahaa oloaan ja nyt Viviann pyrkiikin tekemään vaikutuksen Gytmooreen, tietäen, että on jo tuvanjohtajan mustalla listalla aiempien toilailujensa takia. Viviann on vahvasti sitä mieltä, että tästä onkin suunta vain ylös, ja tuo uskaltaa kokeilla rajojaan hivenen liiankin paljon tuvanjohtajan kanssa sanaillessa. 

Shawn Andrews :
Shawn Andrews hiillosti Viviä kielletyn metsän tapahtumista Damien Lukaksen kuoleman jälkeen. Viv on tästä keskustelusta lähtien kunnioittanut Andrewsia suuresti, sillä Shawn mursi Vivin puolustuksen ja sai tämän puhumaan ensi kertaa täyttä totta metsän tapahtumista. Professori Andrewsin tunnit ovat Viville kovin mieleisiä ja hän haluaa todistaa kykynsä pimeyden voimilta suojautumisen parissa, vaikka usein pimeyden voimien monsterit ja loitsut saavatkin Vivin aidosti pelokkaaksi. Viv luuli jonkin aikaa virheellisesti Shawnin olevan Gala Andrewsin isä.

Silvius Nero :
Vivin neljännen vuoden aikana koulussa rohkelikkojen tuvanjohtajana aloittanut Silvius Nero on saanut heti ensikättelyssä Vivin pelonsekaisen kunnioituksen selviteltyään Vivin ja Galan välillä ollutta käsirysyä ilman suurta empatiaa tai hellyyttä herjoja päälleen saanutta Viviä kohtaan. Neron peikko, Bob, on Vivin mielestä vuosisadan huvittavin asia, ja tyttö jaksaa vitsailla Bobista ja peikonräkäpasteijoista.

Annabelle Froud :
Outo runomummo aiheuttaa Viviannissa lähinnä virnuilua ja naureskelua, tuo pitäen naista seniilinä ja vähän sekopäisen - tuntiessaan vain kourallisen korpinkynsiä, kokee Viv tämän mamman sopivan täydellisesti tuvan johtoon. 

Vera Vulpe :
Vahtimestari Vulpe on yllättänyt Vivin kerran jos toisenkin savuke huulessa ja aina ohjannut kovin lempeästi mutta varmasti Vivin takaisin sisätiloihin. Viviann ihailee naisen tyyliä - vaikka julkisesti naureskeleekin sille - ja Vulpe on saanut Vivin kunnioituksen äidillisellä asenteellaan ja persoonallaan, vaikkei Kempingtonin riesa sitä myöntäisikään. 
Weka-kitty
Weka-kitty
Puuskupuhin tuvanjohtaja
Puuskupuhin tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 751
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa