[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bergamote ”Pox’’ Penley Knox

Siirry alas

Bergamote ”Pox’’ Penley Knox Empty Bergamote ”Pox’’ Penley Knox

Viesti kirjoittaja Connolly 15.12.20 21:48

PERUSTIEDOT

Nimi: Bergamote ”Pox’’ Penley Knox (Erikoinen, ranskalaistaustainen etunimi tarkoittaa
bergamotti -nimistä kasvia. Tullut kuitenkin tutuksi suuremmalle yleisölle Pox-lempinimellään.
Sukupuoli: Mies
Verisääty: Puoliverinen
Hiusten väri: Kuparinpunainen
Silmien väri: Meripihkansävyiset
Kansalaisuus: Britannia
Äidinkieli: Englanti

Bergamote ”Pox’’ Penley Knox Camero11

VELHOPASSI

Tupa: Luihuinen
Luokka-aste: 3.
Sauva: Katajaa, 13½", taipuisa, thestralin häntäjouhi
Mörkö: Vankeusrangaistus, Azkaban
Suojelius: Ei osaa

ULKONÄKÖ

Pox on pienikokoinen, hieman ikäistään nuoremmalta näyttävä kolmasluokkalainen. Poxilla on pituutta huimat 163 cm, mutta sukunsa  korkean keskipituuden vuoksi on todennäköistä, että poika kasvaa vielä huimasti tulevina vuosina. Silmiinpistävin ominaisuus pojan ulkonäössä on tuon kuparinpunaiset hiukset, joista tuo on helppo tunnistaa väkijoukonkin keskeltä. Pox omaa hoikan ruumiinrakenteen sekä pitkät lonkeromaiset raajat.

Poxin kasvoja koristavat ruskeat, meripihkaan taittavat silmät. Silmien väristään Pox ei juurikaan pidä, sillä joku on joskus todennut niiden olevan tyttömäiset. Todellisuudessa syy taitaakin olla pojan pitkissä silmäripsissä. Pox omaa leveän suun, joka usein vääntyy hyväntahtoiseen hymyyn.

Vaatteisiinsa Pox ei jaksa juuri koskaan kiinnittää huomiota, sillä pojan mielestä vaatevalinnoissa mukavuus kulkee aina ennen tyylikkyyttä. Vaatevalinnoisaan Pox luottaa usein isosiskonsa tyylitajuun.
Pox tykkää usein käyttää jonkinlaista päähinettä, kuten värikkäitä pipoja tai lippalakkeja. Myös kotoaan löytämänsä isänsä tupakkayhtiön sponsoripaidat ovat kovassa käytössä, vaikka niiden sopivuus sisäoppilaitokseen onkin vähintään kyseenalainen.

PERHE JA TAUSTA

Pox varttui varsin tavallisessa ydinperheessä vanhempiensa sekä kahden siskonsa kanssa. Sisaruskatraassa Pox on saanut kunnian olla keskimmäinen, ja koko kolmikkoa opiskeleekin tällä hetkellä samaan aikaan Tylypahkassa. Perheonnea on kuitenkin viime vuosina varjostanut perheen äidin, Lena Knoxin, traaginen kuolema.

Poxilla on aina ollut lämpimät välit sisaruksiinsa, jotka ovat myös syventyneet viime vuosina entisestään äidin poismenon myötä. Pox ihailee suunnattomasti isosiskoaan Clementineä, joka on hänestä ”coolein tyyppi koko koulussa. " Pikkusiskonsa Citronin kiusaaminen oli Poxille aikaisemmin suurinta hupia, mutta nykyään sekin on jäänyt vähemmällä Poxin halutessa olla samanlainen tuki ja turva pikkusiskolleen kuin mitä hänen isosiskonsa on ollut hänelle itselleen. Hiljattain Pox on myös huomannut, ettei Citron olekaan niin tylsää seuraa kuin tuo oli aikaisemmin kuvitellut

Isäänsä Rogeria Pox on aina pitänyt myyttisenä hahmona,eikä ole koskaan aiemmin suostunut kyseenalaistamaan tuon suoriutumista vanhemmuudesta. Hiljattain Pox on kuitenkin alkanut tuntea salaa katkeruutta isäänsä kohtaan, koska kokee ettei tuo osallistunut tarpeeksi perheen arkeen äidin poismenon myötä. Ystäviä tai kavereita Poxilla ei juurikaan ole, jonka vuoksi tuo lyöttäytyy usein isosiskonsa sekä hänen kavereidensa seuraan.  Poxin haave olisi kuitenkin löytää itselleen kaveri, jonka kanssa tuo voisi seikkailla ympäri koulua sekä sen tiluksia.

LUONNE JA MUUTA

Poxia voisi kuvailla varsin hyväntahtoiseksi, tavanomaiseksi 13-vuotiaaksi pojaksi.
Levottomana sieluna pojan koulunkäynti ei ole ottanut onnistuakseen, eikä poikaa voida kovinkaan kummoisena sauvankäyttäjänä pitää. Positiivisen poikkeuksen koulumenestykseen tuo kuitenkin taikaolentojenhoito, joka on eläinrakkaasta pojasta ainoa mielenkiintoinen kouluaine. Osittain syynä huonoon koulumenestykseen on Poxin huono itseluottamus, jonka vuoksi tuo tietoisesti välttelee sellaisia tilanteita, missä voisi epäonnistua julkisesti.

Pox rakastaa tanssimista. Tanssiminen tarjoaa Poxille mahdollisuuden olla huomion keskipisteenä, josta poika nauttii suunnattomasti. Tanssiharrastusta haittaa kuintenkin tanssipartnerien puute, jonka vuoksi Poxilla on jatkuva haku auki kauniille ja viehettäville tanssipartnereille.

Kuitenkin kolmantena kouluvuonna Poxin luonteesta on alkanut nousta yhä enemmän esiin niitä piirteitä, jonka vuoksi hänet Luihuisen tupaan on lajiteltu. Hedonistiset mieltymykset omaava poika on viimein alkanut tekemään töitä tavoitteidensa eteen, eikä suostu enää olemaan täysin muiden ihmisten kynnysmattona.

Päivitellään paremmalla motivaatiolla.

Connolly
Luihuinen
Luihuinen

Viestien lukumäärä : 36
Join date : 05.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa