[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Don Catomaglus Lane

Siirry alas

Don Catomaglus Lane Empty Don Catomaglus Lane

Viesti kirjoittaja Viikuri 30.12.20 18:07

Don Catomaglus Lane

(fc: Ian Nelson)

Don Catomaglus Lane Don_fc10

3lk | Jästisyntyinen | Puuskupuh
Orapihlajainen sauva | 10 ¾ tuumaa | Lohikäärmeen sydänjuuri | JoustamatonDon on sielultaan ikuinen lapsi, joka toimii puhtaasti intuition viemänä. Mikä milloinkin tuntuu hyvältä.

Hän pitää kaikista, jotka pitävät hänestä ja vihaa niitä, jotka vihaavat häntä.

Hän on älykäs, vaikkakin luonteeltaan hieman höntti.


~


Don Catomaglus Lane Don_fc12

   
         
                    Perhe: Isä John, äiti Carol
                        Lemmikki: Albin-konna
                        Vahvuus: Ystävällisyys
                        Heikkous: Suuttuessaan ehdoton
                        Suojelius: Delfiini (ei osaa vielä loitsua)


~


Don Catomaglus Lane Dn_fc511Don Catomaglus Lane Don_fc13


Viimeinen muokkaaja, Viikuri pvm 26.12.21 16:27, muokattu 5 kertaa
Viikuri
Viikuri
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 69
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Don Catomaglus Lane Empty Vs: Don Catomaglus Lane

Viesti kirjoittaja Viikuri 21.12.21 17:53

Ulkonäkö

Donille tunnusomaisimpia piirteitä ovat lyhyt tumma tukka ja siisti pukeutuminen (ns. smart casual). Koulukaavun alla hänellä on yleensä siisti liivi, kauluspaita ja solmio.
Ikäisekseen Don on aina ollut lyhyt.


~


Don Catomaglus Lane Kuvako18


~


Don on jästisyntyinen velho, jolle taikamaailmasta löytyy koko ajan jotain uutta. Vaikka hän on päässytkin suhteellisen nopeasti jyvälle velhomaailman toimintatavoista ja rakenteesta, näyttäytyy pojan jästisyntyisyys edelleen joissain asioissa tietämättömyytenä ja haasteena ymmärtää sanomattomia sääntöjä. Don onkin jatkuvasti haastamassa velhomaailman normeja. Hän on muun muassa tutustunut kotitonttuun, jota hän pitää aidosti ystävänään ja monissa tapauksissa paljon fiksumpana kuin osaa velhoista.
Don astui koulun porteista sisään puhkuen naiivia ensimmäisen kouluvuoden intoa ja toiveikkuutta. Pian kuitenkin selvisi, ettei velhomaailma olekaan ihan niin puhtoinen ja maaginen, kuin poika oli kuvitellut siitä päivästä lähtien kun sai tietää olevansa velho. Jo ensimmäisenä kouluvuotena Don joutui ikävään tilanteeseen, jossa hänen velhouttaan ja loitsijan taitojaan kyseenalaistettiin hänen syntyperänsä vuoksi. Koska ensimmäisinä kouluvuosina Donilla ei juurikaan ollut ystäviä ja hän joutui useamman kerran tilanteisiin, joissa hän koki tulleensa syrjityksi ja pahoinpidellyksi syyttä suotta, on pojan itsetunto alkanut rakoilla. 20.12.2021 ensimmäistä kertaa ikinä poika lausui ääneen ajatuksen siitä, että ehkä elämä olisi helpompaa, jos hän ei olisi jästisyntyinen.
Pienestä pojasta on kuitenkin löytynyt sen verran sisua, että vastoinkäymisten johdosta hän on pyrkinyt kehittämään taitojaan loitsijana, ettei hän tuntisi itseään aivan avuttomaksi ja pystyisi puolustamaan itseään tiukan paikan tullen. Päättäessään jotain Don voi olla hyvinkin ehdoton ja hänhän on päättänyt opiskella parhaimmaksi loitsijaksi mitä on koskaan nähty. Don oli itsekin yllättynyt kuinka sujuvasti hän oppi Varjelum-loitsun Shawn Andrewsin opettamana. Myöhemmin manauksia ja kirouksia pojalle on opettanut luihuistyttö Clementine Knox.
Kolmantena vuotenaan Donin yksinäisyyden tunne hälvennyt hänen löytäessään paljon uusia ystäviä. Alyssa Day, Abigail Stanford ja Rosemary Magnificent ovat muotoutuneet pojalle tärkeimmiksi ystäviksi. Lähtökohtaisesti Don pitää ennakkoluulottomasti kaikista olennoista ikään, sukupuoleen, rotuun tai tupaan katsomatta. Mikäli Don vihaa, on henkilön täytynyt olla todella perseestä ja vihassaan Don on ehdoton.


~


Don Catomaglus Lane Kuvako20
Viikuri
Viikuri
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 69
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa