[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Loressa esiintyvät keksinnöt

4 posters

Siirry alas

Loressa esiintyvät keksinnöt Empty Loressa esiintyvät keksinnöt

Viesti kirjoittaja Weka-kitty 31.12.20 14:51

Tänne on kerätty [Tylypahka]n loreen pelaajien luomia keksintöjä. Keksinnöt ovat ottaneet inspiraatiota lähdemateriaalin tuomista perusteista, mutta nämä keksinnöt ja asiat ovat [Tylypahka]lle uniikkeja ja siksi tiedot niistä on kerätty tänne. 

Pelaajat voivat luoda omat vastausviestinsä, joissa esittelevät keksimiään tuotteita. Keksinnön tietoihin ei tarvitse laittaa kuin sen nimi ja perustieto, mikä se on, mutta mikäli pelaaja haluaa, voi mukaan liittää kuvia, tuotteen hintaa ja saatavuutta - merkitse myös, mikäli tiettyä esinettä on saatavilla vain esimerkiksi yhden suvun jäsenten sisällä tai se on muuten kiven alla, jottei jokainen voi vetäistä DIY-Näkymättömyysviittaa hahmolleen. Mikäli tuotetta myydään laajasta esimerkiksi Viistokujan tai Tylyahon puodeissa, näin ollen roolipelin hahmojen saatavissa, on se hyvä mainita erikseen. 


Listatut keksinnöt:

Taikaesineet
Räjähtävä herätyskello Piru=l

Kosmetiikka
Coreal - kosmetiikkamerkki Piru=l
Höyheneinen - parfyymi Piru=l
Raybelline - kosmetiikkamerkki Piru=l

Syötävät
Poksuva purukumi Piru=l

Nautintoaineet
Chateau Guillard Collines de Lavande- laventeliviini Belladed
Lohikäärmeen roihu - juoma Piru=l
Lohikäärmehorkka - Päihde Loer
Yllätykset - viski Piru=l

Sairaudet
Houresynergia - Näkijöillä esiintyvä tauti Belladed


Viimeinen muokkaaja, Weka-kitty pvm 31.12.20 15:28, muokattu 2 kertaa
Weka-kitty
Weka-kitty
Puuskupuhin tuvanjohtaja
Puuskupuhin tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 751
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24

Takaisin alkuun Siirry alas

Loressa esiintyvät keksinnöt Empty Vs: Loressa esiintyvät keksinnöt

Viesti kirjoittaja Piru=l 31.12.20 15:08

Seuraavat keksinnöt otettu vuoden 2014 vastaavasta listasta. Kursivoidut on mahdollisia huomioita, mutta ei alkuperäisen keksijän (jotka tuntemattomia pääasiassa) laatimia:

Taikaesineet:
Räjähtävä herätyskello - Ilmiselvästi kertakäyttöinen herätyskello joka räjähtää herätyksen jälkeen. Saatavilla oletettavasti erilaisista pilailupuodeista sekä Dervissi & Paukusta. Voitaneen korjata entistus -loitsulla, mutta teho heikkenee jokaisella loitsintakerralla ja toiminta on näinollen epävarmaa.Nautintoaineet

Yllätykset - Viskin tapainen, täysin kirkas juoma joka nautinnan jälkeen antaa sivuvaikutuksen, esim. syökset tulta tai nenästäsi tulee jääkalikka.
Lohikäärmeen roihu - "Liekkejä" roihuava, tulenpunaisen värinen, väkevä ja tulinen alkoholijuoma. Velhomaailman Hot shot?
Yksisarvisen potkusokeri - Lapsille suunnattu limonaadi, vaaleanpunaisen värinen jonka sivuvaikutuksena on yksisarvisen sarven tulo otsaan.

Esineet ja asiat
Väriä vaihtavat meikit ja kynsilakat - Merkkeinä Raybelline ja Coreal (hintaa ei määritelty)
Höyheneinen - muodikas uutuustuoksu, joka jättää "höyhenenkevyen" tuoksun (hintaa ei määritelty)
Poksuvat purukumit - saavat kaikki karvat muuttumaan sen värisiksi minkä värinen purkka on. Värit: vaaleanpunainen, beige, musta, vihreä, punainen ja violetti. Kallis ja mahdollisesti hankala saada sen erikoisten ominaisuuksien vuoksi.

Piru=l
Piru=l
Korpinkynnen tuvanjohtaja
Korpinkynnen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1976
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24
Paikkakunta : Espoo

Takaisin alkuun Siirry alas

Loressa esiintyvät keksinnöt Empty Vs: Loressa esiintyvät keksinnöt

Viesti kirjoittaja Belladed 13.01.21 15:27

Houresynergia

Houresynergia on taikatieteellinen tauti, jota esiintyy näkijöillä. Taudin aiheuttaa kolmannen silmän vakava tulehdustila, mikä saa näkijän menettämään hallintansa todellisuuden ja näkyjen välillä, jolloin nykyhetki tuntuu unenomaiselta ja epätodelliselta. Taudin muihin oireisiin kuuluu migreeninoloinen päänsärky, lihaskrampit/tärinä, valoherkkyys sekä pahimmassa tapauksessa synergia voi laukaista pitkäaikaisen välitilan, missä näkijä ei pysty kunnolla hahmottamaan todellisuutta näköharhana. Houresynergian voi laukaista mm. pitkäaikainen stressi, voimakas osuma otsaan tai tunkkaiset suitsukkeet. Nuorilla näkijöillä kokemattomuus heidän kyvystä voi altistaa heidät helpommin houresynergiaan, mutta palautuminen on myös nopeampaa. 

Houresynergiaan ei varsinaisesti ole lääkitystä, mutta kuntoutukseen kuuluu täysin pimeässä lepääminen/nukkuminen ilman auringonvaloa, näkyjen ja todellisten tapahtumien kirjoittaminen ylös ja niiden erottaminen toisistaan harjoituksilla sekä täydenkuun veden juonti kuurina kuukauden ajan.
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Loressa esiintyvät keksinnöt Empty Vs: Loressa esiintyvät keksinnöt

Viesti kirjoittaja Belladed 03.09.21 16:59

Chateau Guillard Collines de Lavande- laventeliviini

Valmistetaan Guillardin velhosuvun pienellä laventelipellolla Etelä-Ranskassa, Saignonin alueella. Kyseistä viiniä myydään enimmäkseen Ranskan eteläisellä puolella, Italiassa, Andorrassa ja Espanjassa, mutta sitä voi löytyä myös sattumalta muualta päin Eurooppaa. Kyseinen viinitila ei ole kovinkaan iso, vaan Guillardin velhosuku tekee pieniä eriä pitääkseen laadun hyvänä. Kyseinen viini on hyvin pehmeä ja makea, jota voi juoda itsekseen tai jälkiruoan äärellä. Sen väri on enemmän vaaleanpunainen vaikka siinä on myös laventelin värin sävyä tietyssä valaistuksessa.
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Loressa esiintyvät keksinnöt Empty Vs: Loressa esiintyvät keksinnöt

Viesti kirjoittaja Loer 17.09.21 8:36

Lohikäärmehorkka

Lohikäärmeeitten horkkaan kuolleiden yksilöiden jauhettuja munuaisia, joita käytetään verrattaen kuten heroiniia. Lohikäärmehorkka tappaa lohikäärmeen ja saa geenimutaatioita aikaan munuaisissa joka tekee munuaisista vahvan stimulantin velhoille. Munuaiset muuttuvat pilkukkaiksi ja myös jauhettu aine näyttää laikukkaalta.

Tunnusmerkit ovat valkea jauhe, jossa on mustia laikkuja.

Lohikäärmehorkka on asetettu laittomaksi aineeksi taikalainvartijaosaston puolesta sekä lohikäärmehorkkaan kuolleet lohikäärmeet määrätty hävitettäväksi, kun huumaavat vaikutukset huomattiin. Lohikäärmehorkka on uusi aine taikamaailman sisällä ja sitä kautta suosittu esimerkiksi nuorison keskuudessa.
Loer
Loer
Rohkelikon tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 488
Join date : 27.08.2020
Ikä : 27
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Loressa esiintyvät keksinnöt Empty Vs: Loressa esiintyvät keksinnöt

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa