[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grendel Mooch

Siirry alas

Grendel Mooch Empty Grendel Mooch

Viesti kirjoittaja Athanaton 03.09.20 19:46


Grendel Mooch MfY652m
Grendel Mooch V4VNeLH

Nimi: Grendel Mooch (Etunimi viittaa varhaiskeskiaikaisessa Beowulf-eepoksessa esiintyvään samannimiseen hirviöön. Sukunimi puolestaan tulee englannin kielen samannimisestä verbistä, joka tarkoittaa maleksimista.)
Ikä: 57
Sukupuoli: Mies 
Verisääty: Surkki
Siviilisääty: Naimaton
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Hiusten väri: Maantienharmaat
Silmien väri: Eriväriset; sininen ja vihreä
Kansalaisuus: Britannian kansalainen
Äidinkieli: Brittienglanti (skotlantilainen murre)
Status: Aktiivinen
Faceclaim: Ei toistaiseksi kukaan

Grendel Mooch BWfngwX

Mörkö: Argos kuollessaan
Ammatti: Työtön
Lemmikki: Aavekoira nimeltä Argos (Nimi tulee kreikkalaisen mytologian Odysseys-jumalan uskollisesta koirasta, joka odotti Ithakassa isäntäänsä palaavaksi toistakymmentä vuotta useiden luullessa tämän kuolleeksi.)

Grendel Mooch 0Yb83Uv

Perhe: Ei perhettä
Luonne: Grendel oli jo nuorena häpeilemättömän rivo ja värikäs suustaan, eikä tämä piirre ole kadonnut edes miehen saatua enemmän ikää. Huumoria hänellä riittää jatkuvasti jopa tilanteisiin, kun se voi tuntua sopimattomalta. Toisaalta huumori on Grendelin suurin vahvuus, sillä sen avulla hän on saanut haluamansa niin tilanteessa kuin tilanteessa. Grendel onkin tästä syystä luonnehdittavissa hyvin jääräpäisenä miehenä, joka on valmis menemään äärimmäisyyksiin saadakseen tavoittelemansa - hän on valmis ottamaan suuriakin riskejä naurettavan pieniltä vaikuttavien asioiden puolesta. Näin esimerkiksi lain kirjaimen noudattaminen muuttuu hyvin toissijaiseksi, jos vaa'an toisessa kupissa on oma hyöty kuten vastuusta vapautuminen tai maallinen mammona. Tästä syystä Grendel on jo hyvin nuorena omaksunut sellaisia paheita kuin valehtelemisen ja lojaalittomuuden olemalla esimerkiksi lahjottavissa. Lisäksi mieheltä löytyy hyvin epäsovinnainen ja alatyylinen sanavarasto, jota hän käyttää säästelemättä ollessaan jopa itseään ylempiarvoisten seurassa.

Grendeliltä löytyy varsin kova ulkokuori, jonka läpäiseminen voi tuntua helposti lähes mahdottomalta. Grendelin kyvyttömyys puhua vaikeista asioista tekee tästä entistä haastavampaa, sillä kuten sanottu huumoria riittää miehen osalta toisinaan hieman liiankin paljon. Toisaalta hänen reaktionsa vaikeusiin asioihin voi olla myös täysin päinvastainen: mies saattaa mennä lukkoon kieltäytyen vastaamasta kysymyksiin tai ylipäätään reagoimasta. Kovan ulkokuoren alla piilee kuitenkin tunnelukoista huolimatta yllättävän syvällinen ajattelija, joka renttumaisesta ensivaikutelmastaan ja sarkastistisuudestaan huolimatta tekee jatkuvia havaintoja ympäristöstään ja ennen kaikkea itsestään. Myös mies itse tiedostaa tulevansa harvoin vakavasti otetuksi. Grendel on esimerkiksi hyvin tietoinen omista juopotteluun ja rahaan ongelmistaan ja toivoisi joskus kykenevänsä muuttumaan, vaikka pessimistisyytensä vuoksi on sitä vaikea kuvitella todellisena mahdollisuutena vietettyään kokonaisia vuosikymmeniä rellestäen ja eläen pitkälti kädestä suuhun muiden nurkissa. Mies on kuitenkin harvinaisen sinut sen kanssa, ettei välttämättä koskaan pääse lopullisesti eroon kaikista ongelmistaan.

Grendel Mooch ITYqTqn

Ulkonäkö: Grendelin kasvonpiirteet ovat perinteisellä miehisellä tavalla teräväpiirteiset ja kulmikkaat, mutta komeaksi häntä on lähes mahdotonta luonnehtia. Hänen kasvonsa ovat enimmäkseen tumman risumaisen parran ja takaselkään ulottuvien harottavian hiuksien peitossa, joita mies ei ole siistinyt lainkaan lähemmäs vuosikymmeneen. Hänen silmänsä ovat pienet ja jatkuvasti hieman ummessa aivan kuin hän olisi vähällä nukahtaa pystyyn. Niitä kiertävät tummat varjot ja onnettoman suuret silmäpussit, jotka lisäävät tätä vaikutelmaa miehen valveisuuden tilasta. Grendelin ääni on hänen suurikokoisuutensa vuoksi hyvin matala ja möreä ja haisee voimakkaasti tuliviskiltä kuten oikeastaan hän muutenkin. Hänen olemuksessaan on jotain tuhkakuppimaisen ummehtunutta.

Muuten mieheltä löytyy pituutta runsaasti lähemmäs pari metriä, minkä takia monet ovat erehtyneet luulemaan häntä puolijätiksi. Hänen hartiansa ovat leveät ja kädet suurehkot, eikä hänen elekielessään ole juuri mitään siroa ja pientä - miehen elekieli on jämäkkää ja toisinaan jopa peikkomaisen kömpelöä. Grendelin käsivarret ovat paksut ja suorastaan ihmissusimaisen karvan peittämät samalla tavalla kuin hänen koko muukin ruumiinsa. Siksi häntä onkin toisinaan luonnehdittu hirviömäiseksi, koska mies on koonsa ja jäykkyytensä puolestaan huomiota herättävän suuri ja muutoinkin hyvin huolimaton. Tämä piirre heijastuu myös miehen pukeutumisessa kuluneina ja vanhoina vaatteina, joita hän pitää yllään usein niiden rikkoutumiseen asti ja hieman sen jälkeenkin. Hänen usein pitämänsä musta nahkatakki muistuttaa rikkoutunutta nahkasohvaa, jollaisia oli olemassa joskus 1980-luvun alternative musiikin yökerhoissa.

Grendelin kalmankalpea iho on täynnä pieniä ja suuria arpia ja muita kauneusvirheitä, mutta näyttävimmät löytyvät hänen kaulaltaan, jota vampyyri on purrut toistuvasti ainakin pari kymmentä kertaa. Nämä puremajäljet eivät koskaan parantuneet kunnolla, jolloin niistä on jäljellä tummia fritsumaisia laikkuja. Toinen näkyvä poikkeavuus löytyy hänen erivärisistä silmistään, joista toinen on vihreä ja toinen sininen. Pigmenttivirheen vuoksi moni kokee Grendelin katseen jotenkin häijyksi ja epäluotettavaksi.

Menneisyys: Grendel Mooch syntyi Skotlannissa suureen ja vilkkaan arjen omistavaan puoliveriseen velhoperheeseen, johon oli hänen syntymähetkellään syntynyt jo neljä muuta poikalasta. Perhe odotti viidenneksi lapseksi tyttöä, mutta näin ei kuitenkaan heidän epäonnekseen tapahtunut. Pian viidennen poikalapsen synnyttyä he huomasivat, ettei lapsella ilmennyt samanlaisia taikavoimia kuin muilla sisaruksillaan, joista jokainen päätyi opiskelemaan Tylypahkaan velhojen ja noitien taikakouluun. Grendel ei puolestaan missään vaiheessa lapsuuttaan osoittanut kykenevänsä taikomaan, vaikka toisinaan se yritettiin myös pakottaa hänestä ulos. He esimerkiksi pitivät Grendeliä loukussa samassa huoneessa mörön kanssa uskoen, että kohtaessaan suurimman pelkonsa hän osoittaisi lopulta piilevät taikakykynsä. Tämän yrityksen osoittautuessa epäonnistuneeksi he lähettivät Grendelin Pyhään Mungoon toivoen, että viime kädessä parantajat onnistuisivat "palauttamaan" hänen menetetyt taikavoimansa. Tämä ei kuitenkaan auttanut sen enempää kuin mörön kohtaaminen - sen sijaan Mungossa pojan vahvistettiin olevan surkki eli kykenemätön taikuuteen. Paljastuksesta pettyneenä hänen vanhempansa päätyivät antamaan lapsen pois, sillä hänen paljastuminen surkiksi oli ollut koko perheelle niin häpeällistä.

Taiattomuuden kirous:

Kodittomuuden vuodet:

Selviytymisstrategia:

Takaisin pohjoiseen:

Grendel Mooch ITYqTqn
Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 614
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa