[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rowan Stanford

Siirry alas

Rowan Stanford Empty Rowan Stanford

Viesti kirjoittaja Eyon 03.09.20 20:32

PERUSTIETOA

Rowan Stanford 66ddc525fe54644699f974f085f14295

Nimi: Rowan Wyatt Stanford
Nimien tarkoitus: Rowan (pihlaja), Wyatt (metsä), Stanford (kivinen niitty)
Ikä: 44-vuotta
Syntymäpäivä: 14. maaliskuuta 1976
Sukupuoli: Mies
Äidinkieli: Englanti
Kansalaisuus: Britannian kansalainen
Verisääty: Puoliverinen
Hiusten väri: Tummanruskea
Silmien väri: Tummanruskea
Pituus: 178cm
Siviilisääty: Leski
Faceclaim: Daniel Gillies
Tunnusmusiikki: Linkin Park - Powerless

FAKTATIETOA

Tupa: Opiskeluaikoina Korpinkynsi
Taikasauva: Mustajalopähkinäpuuta, 15½ tuumaa, ytimenä Thestrallin häntäjouhi, taipumaton
Lojaalisuus: Tylypahka, Stanford family
Ammatti: Unhoituttaja, Pimeyden voimilta suojautumisen professori, Unhoituttajajaoston päällikkö
Koulutus: Aurorikoulutus
Suojelius: Ei tiedossa
Mörkö: Edesmenneen vaimon valkoisen lakanan alle peitelty ruumis

Rowan Stanford 7a46e62e1766a674bd895c3176371798

Ulkonäkö: Rowan Stanford on pituudeltaan vajaat 180cm pitkä mies, jonka komea sänki on iskostunut miehen omaksi tavaramerkiksi lähes vahingossa. Tällä muutoin niin nuorekkaan ja veikeän näköisellä miehellä on yhtä tummanruskeat silmät kuin mitä hänen hiuksensa ovat, puhumattakaan tuuheista tummista kulmakarvoista. Ruumiinrakenteeltaan Rowan on sopusuhtaisissa mitoissa omaan pituuteensa nähden. Hän ei ole heiveröinen kukkakeppi, mutta ei kuitenkaan mikään lihaskimppukaan. Rowan pukeutuu poikkeuksetta lähestulkoon aina pukuun.

MUU FAKTA

Perhe: Äiti Rosalie Stanford ja isä Wyatt Stanford
Lapset: Tytär, jonka nimeä ei ole mainittu

Rowan Stanford A712821514f53d0ac0c6ca553291a426

Luonne: Rowan on luonteeltaan syvä pohdiskelija. Tämä mies rakastaa viettää aikaansa kirjojen parissa ja ahmia sisuksiinsa tietoa mistä tahansa aiheesta sekä kasvattaa tietämystään ja älykkyyttään opiskelemalla yhä vain enemmän ja enemmän lisää, vaikka ikääkin on kertynyt jo kiitettävästi. Hän on myös ikuinen teini, joka ei pelkää heittäytyä mukaan hulluimpiinkin tempauksiin. Rowan tulee toimeen lähes kaikkien kanssa, mutta osaa myös näyttää niille, jotka eivät ole tervetulleita hänen lähelleen sen, että tästä eteenpäin kynnystä ei kannata ylittää.

Sosiaalisilta taidoiltaan tämä herrasmies on hivenen kömpelö, mutta ei kuitenkaan toivoton tapaus. Vaatii hieman aikaa ja ymmärrystä saada mies puhumaan tai ottamaan osaa vakavimpiinkin keskusteluihin, mutta muuten hän on melko säyseä ja kesy tapaus.

Historia: Rowan syntyi vuonna 1976 perheeseen, jossa ei ollut aiempia lapsia. Hän jäi ensimmäiseksi ja ainoaksi lapseksi vanhemmilleen Rosalie ja Wyatt Stanfordille. Vuonna 1990 Rowan lajiteltiin Tylypahkassa Korpinkynsien tuvan oppilaaksi, jossa hän edusti seuraavien seitsemän vuoden ajan tupaansa, menestyen kiitettävin arvosanoin loitsuissa, pimeyden voimilta suojautumisessa sekä kaksintaistelussa.

Lähdettyään Tylypahkasta Rowan luki itsensä auroriksi, mutta ei tehnyt koulutuksensa jälkeen oikeastaan päivääkään kyseisen ammatin hommia. Auroriopintojen ohella hän kouluttautui unhoituttajaksi, anoen siirtoa koulutuksensa päätyttyä kotimaastaan Englannista pois. Tie vei Irlantiin, jossa hän kerkesi työskentelemään Irlannin taikaministeriön alaisuudessa lähemmäs 20-vuotta, tavaten matkansa aikana muun muassa Tylypahkan rehtorin sisaren Eyon Strifen monien vuosien jälkeen, joka oli ollut aikoinaan paossa englannista omien, henkilökohtaisten syidensä vuoksi.

Kuultuaan Eyonin kuolemasta ja saatuaan tämän sisarelta, Faith Dawlishilta kirjeen Tylypahkasta, suostui Rowan jättämään tehtävänsä unhoituttajana ja aloittamaan työskentelyn Tylypahkassa uutena Pimeyden voimilta suojautumisen professorina.  

22. syyskuuta vuonna 2020 Rowanille pudotettiin varsinainen pommi, jossa hänelle ilmoitettiin rehtori Rachel Middletonin saaneen potkut Tylypahkan rehtorin virasta. Yli-inkvisiittori Fiona Strainin nimittämänä Rowan nostettiin professorikaartista välittömästi rehtoriksi, jonka takia hän päätti myös luopua pimeyden voimien suojautumisen professorin virastaan pystyäkseen keskittymään täysipäiväisesti rehtorin virkaan.

URA TYLYPAHKAN REHTORINA

Rowan nimitettiin Tylypahkan rehtorin virkaan täysin yllättäen 22. syyskuuta 2020, kun hänen edeltäjänsä Rachel Middleton erotettiin virastaan vakavien virkavirheiden sekä oppilaiden turvallisuuden laiminlyönnin seurauksena. Uuteen asemaansa Tylypahkassa totutteleva Rowan tapasi koulun yli-inkvisiittorin, rouva Fiona Strainin 23. syyskuuta 2020 ensimmäisen kerran, joka kartoitti hänelle koulussa vallitsevaa tilannetta sekä kertoi miehelle asioista, joihin hänen tulisi puuttua mahdollisuuksiensa mukaan pikimiten. Rowan otti kopin asioista, ja hän nosti jo edeltävänä iltana muun muassa varaprofessori Shawn Andrewsin täysiaikaiseksi professoriksi pimeyden voimilta suojautumisen oppiaineeseen, sillä rehtorina miehellä tuskin olisi enää aikaa panostaa opetukseen ja sen laatuun haluamallaan tavalla. Hän myös nimitti Korpinkynsien uudeksi tuvanjohtajaksi kollegansa Trent Pachnerin, joka oli valittu tehtävään vielä neiti Middletonin valtakauden aikana.

Ensitöikseen uutena rehtorina Rowan päätti pitää henkilökunnan palaverin kansliassaan, jossa käytiin läpi yli-inkvisiittori rouva Fiona Strainin hänelle antamia ongelma- ja epäkohtia. Palaverissa puhuttiin muun muassa paremmasta kommunikoinnista henkilökunnan välillä, oppilaiden nimittelystä professoreiden toimesta, muistojen ottamisesta vastoin oppilaan omaa tahtoa sekä neiti Ophelia Sasanian opiskeluoikeudesta Tylypahkassa. Ehkä tärkein päätös jonka Rowan pääsi tekemään uransa alkutaipaleella oli päätös siitä, että neiti Ophelia Sasanian opiskeluoikeus Tylypahkassa tullaan päättämään ja hänet erotetaan pysyvästi koulusta herra Neon Daemonin murhayrityksen takia. Päätöstä erotukselle kannattivat kaikki muut kokouksessa paikalla olleet henkilökunnan jäsenet, paitsi herra Grucian Norwood.

Rowan yrittää pyrkiä toimillaan toimimaan sekä koulun, että sen oppilaiden ja henkilökunnan hyväksi. Jää nähtäväksi kuinka tämä herrasmies selviää haastavan kivikkoisella polulla, sillä alkuasetelma uudelle työlle ei ole se kaikkein helpoin. Hän on kuitenkin tarttunut selvästi jo tuumasta toimeen ja laittanut rattaat pyörimään Tylypahkassa kyetäkseen luomaan koulusta paremman ja turvallisemman paikan opiskella sekä tehdä töitä.

Rowan Stanford 2a6e5753e9db8d5bd2584b84e22b142d

MIELTYMYKSET

Ruoka: Kurpitsakeitto
Juoma: Viski, tee
Oppiaine: Pimeyden voimilta suojautuminen
Juhla: Juhannus
Kasvi: Ruusu
Tuoksu: Vanhojen kirjojen sivujen tuoksu
Paikka: The Rock of Cashel, Irlanti
Tavara: Kaulakoru sekä ikuisuuksia vanha sukusormus oikean käden keskisormessa
Vahvuudet: Muistiloitsut
Heikkoudet: Sosiaaliset kanssakäymiset

Rowan Stanford B42a4da873b9db936e8b181386488db3


Viimeinen muokkaaja, Eyon pvm 08.09.22 11:54, muokattu 3 kertaa
Eyon
Eyon
Rehtori
Rehtori

Viestien lukumäärä : 118
Join date : 27.08.2020
Ikä : 30
Paikkakunta : Pori

https://tylypahka.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Rowan Stanford Empty Vs: Rowan Stanford

Viesti kirjoittaja Eyon 24.09.20 12:19

IHMISSUHTEET

Allison Stanford, vaimo - Kuollut

Juonipaljastus:

Abigail Stanford, tytär

Juonipaljastus:
Eyon
Eyon
Rehtori
Rehtori

Viestien lukumäärä : 118
Join date : 27.08.2020
Ikä : 30
Paikkakunta : Pori

https://tylypahka.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa