[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beau Bellamy

Siirry alas

Beau Bellamy Empty Beau Bellamy

Viesti kirjoittaja Loer 16.06.21 13:16

PERUSTIEDOT:

Nimi: Beau Bellamy
Ikä: 12
Sukupuoli: Mies

Siviilisääty: -
Verisääty: Puhdasverinen
Seksuaalinen suuntautuminen: Ei tiedossa

Luokka-aste: 2lk
Tupa: Puuskupuh
Sauva: Päärynäpuuta, veelan hius, 11 tuumaa.

Ulkonäkö:

Beau Bellamy Bou10
Beau koltiaisena

Beau Bellamy Bousti10

Beau Bellamy Bousti10
Beau vanhempana

Luonne:

Beau on nuorina vuosinaan hyvin helposti lähestyttävä ja maanläheinen nuori velho, joka pyrkii olemaan kaikkien kaveri. Beaulla on havaittavissa paljon hajamielisyyttä sekä myös osittain ujoutta. Poika ei tykkää näyttää pelkojaan, koska ei halua tulla tuomituksi.

Triviaa:

Beau on 1/4 osa veela, jolla ei vielä nuorella iällä ole roolipelillistä merkitystä, mutta kasvaessa vanhemmaksi Beau tajuaa asian sen taikavoiman aktivoitumisen jälkeen. Tälläistä peliä ei ole vielä ollut käsillä, joten Beau ei tiedä asiasta mitään.

Perhe

Beau on perheensä ainut lapsi ja hän asuu Lontoon keskustassa äitinsä Zahannan ja isänsä Sorenin kanssa. Beaulla ei ole muita sisaruksia ainakaan tällä hetkellä. Beaun molemmat vanhemmat ovat sukunimeltään Bellamy, joten Beau on mahdollisesti insestin tuotos. Poika ei tätä kuitenkaan itse tajua, mutta vanhempana tutkiessaan sukupuuta hän tulee huomaamaan tämän asian. Beaun äiti ja isä ovat puoliveeloja. Beaun äiti Zahanna on todella rakastavainen poikaansa kohtaan ja toimiikin hänelle ns. mama bearina tarpeen tullen.

Zahanna työskentelee kansainvälisessä taikalakivirastossa ja Soren työskentelee taikaministeriön jästinkestävien selitysten valiokunnassa, jossa hän myös toimii puheenjohtajana.

Tästä syystä Beau on hyvin jästiläheinen sekä tietää paljon asioista, mistä normaalisti puhdasveriset velhot eivät tiedä. Asuinpaikkana toimii myös Lontoon keskusta, joten jästimaailman askareet ja tarvittaessa taikuuden peittäminen tuntuvat olevan Beaulla jo arkipäivää.
Loer
Loer
Rohkelikon tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 488
Join date : 27.08.2020
Ikä : 27
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa