[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aidan Scott

Siirry alas

Aidan Scott Empty Aidan Scott

Viesti kirjoittaja Hanna? 17.06.21 23:37

Aidan Scott UpbhIt2

Ikä: 14
Luokka-aste: 4lk
Sukupuoli: Mies
Tupa: Puuskupuh
Suojelius: Basset hound
Verisääty: Puhdasverinen
Sauva: Saarnia, lohikäärmeen sydänjuurta, 12 tuumaa, melko taipuisa


Aidan Scott Aatu10


Aidan on positiivista energiaa säteilevä nuori pojankloppi. Utelias, ehkä jopa tyhmänrohkea paikoitellen. Tämä juippi tulee varmasti olemaan velmu läpi elämänsä. Aidan on reilu, lojaali sekä välittävä persoona, vaikka saattaakin tulla ja mennä miten lystää.

Aidanin suku tulee pääosin Irlannista. Hänen ydinperheeseensä kuuluu vanhemmat Lorcan ja Sinead, sekä nuorempi sisko Aine. Joillekin tutumpi Scottin perheenjäsen on auroripäällikkö Falcon Scott, Lorcanin veli ja Aidanin setä. Siinä missä Falcon voi olla hiukan vakavampaa sorttia ammattinsa puolesta, on heidän perheessä myös huumoria ja lempeyttä, etenkin Lorcanin osalta.

Lorcan työskentelee velhoradiossa ja on ollut radiojuontajana sekä huispauskilpailujen selostajana valmistumisestaan saakka. Aidan on päässyt isänsä ammatin puolesta mm. kiertelemään maailmalla kisareissuilla ja tapaamaan huispauksen huippuja, sekä joskus nuorempana haastattelemaan radiovieraita. Lorcan on varsinainen hupiukko ja perheenisä ennen kaikkea. Hänelle lapset ovat etusijalla ja siksi hän on onnistunut yhdistämään työn ja perheen ottamalla toisinaan lapset osaksi hänen työjuttujaan.

Sinead ylläpitää Lontoossa sukunsa omistamaa majataloa nimeltä "Scottish Ale", jossa tämäkin poppoo asustelee. Kuppilan nimi on myös perheensisäinen vitsi, sillä Sineadin suku tulee osittain Skotlannista, minkä mukaan majatalo onkin nimetty, mutta tavattuaan Lorcanin ensimmäistä kertaa tämän ollessa heillä asiakkaana, Lorcan totesi, että heidän on pakko mennä jonain päivänä naimisiin, jotta Lorcan voisi vitsailla paikan olevan nimetty hänen mukaan ja saada perhealennusta. Pari vuotta tämän keskustelun jälkeen he olivat naimisissa ja Lorcan pääsi murjauttamaan vitsinsä radiossa.Aidan Scott Xnlbf510Viimeinen muokkaaja, Hanna? pvm 10.09.22 23:19, muokattu 4 kertaa
Hanna?
Hanna?
Kirjastonjohtaja
Kirjastonjohtaja

Viestien lukumäärä : 96
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Aidan Scott Empty Vs: Aidan Scott

Viesti kirjoittaja Hanna? 02.01.22 0:47

2.1. kuvaa päivitetty vastaamaan nykypäivää enemmän.

Aidan menee seuraavaksi kolmannelle luokalle.

Tähän mennessä Aidania on lähinnä kiinnostanut kavereiden kanssa kikkailu ja kolttoset. Beau ja Wisteria ovat hänen ylimmät ystävät ja etenkin Beau on brother from another mother.
Aidan on vannoutunut isänsä palvoja ja suurempaa tietäjää ja filosofia Aidan ei tiedäkään. Isä ja setä ovat hänen suurimmat sankarit ja hän usein larppaakin aikamiestä ja työn raskasta raatajaa, kuten miesesikuvat hänen elämässään ovat, mutta pikkuhiljaa hän saattaa ajatella asioita myös omin päin, eikä niinkään "mitä isä tekisi tässä tilanteessa". Se ei välttämättä ole hyvä asia.

Koska Aidanin pituuskasvu on alkanut näkyä pienentyneissä vaatteissa, hänen tyylinsä on alkanut muuttua. Häntä ei siis enää näe joka päivä samassa vanhassa hupparissa ja shortseissa, vaan häntä on jopa alkanut vähän kiinnostaa mitä laittaa päälleen. Onhan sekin osa cooliutta, eiks je.
Hanna?
Hanna?
Kirjastonjohtaja
Kirjastonjohtaja

Viestien lukumäärä : 96
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Aidan Scott Empty Vs: Aidan Scott

Viesti kirjoittaja Hanna? 10.09.22 23:37

10.9. Päivitetty ulkonäköä vastaamaan enemmän 4-5lk viboja ja lisätty suojelius.

Lirkutteluvaihe alkaa käynnistyä.
Hanna?
Hanna?
Kirjastonjohtaja
Kirjastonjohtaja

Viestien lukumäärä : 96
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Aidan Scott Empty Vs: Aidan Scott

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa