[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Morrigan O'Deorain

Siirry alas

Morrigan O'Deorain Empty Morrigan O'Deorain

Viesti kirjoittaja Athanaton 20.06.21 23:31

Morrigan O'Deorain AHUpVim Morrigan O'Deorain CoD0SLi Morrigan O'Deorain KAYz0yC
Morrigan O'Deorain NdxDyzk Morrigan O'Deorain UBvtwvv Morrigan O'Deorain YedR6RZ
Morrigan O'Deorain BZV6y3i Morrigan O'Deorain DV6Gssp Morrigan O'Deorain 2VT5L67
Morrigan O'Deorain J074mYy
Morrigan O'Deorain V4VNeLH

Nimi: Morrigan O'Deorain (Etunimi viittaa irlantilaisten kelttien sodan, taistelun ja hedelmällisyyden jumalattareen, johon liitetään voimakkaasti sotaisuuden lisäksi myös seksuaalinen voima. Sukunimi puolestaan viittaa maanpakolaiseen tai pyhiinvaeltajaan.)
Ikä: 37
Sukupuoli: Nainen 
Verisääty: Puoliverinen
Siviilisääty: Naimaton
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Hiusten väri: Korpinmustat
Silmien väri: Siniharmaat
Kansalaisuus: Irlannin kansalainen
Äidinkieli: Irlanninenglanti
Status: Aktiivinen
Faceclaim: Siouxsie Sioux

Morrigan O'Deorain BWfngwX

Mörkö: Taikakykyjensä menettäminen
Suojelius: Korppi
Ammatti: Muodonmuutoksien professori
Erikoistuminen: Animaagi eli muodon muuttaminen eläimeksi
Tupa: Korpinkynsi
Taikasauva: Eebenpuuta, 14 tuumaa, ydin lohikäärmeen sydänjuurta
Lisätietoa taikasauvasta:

Morrigan O'Deorain 0Yb83Uv

Perhe: Fidelma O'Deorain (os. Devine), edesmennyt isä Gearóid O'Deorain
Luonne: Morrigan on viekas ja teräväsanainen noita, joka ei pelkää näyttää kynsiään niitä vaativissa tilanteissa. Hän oli jo nuorena hyvin oman arvonsa tunteva noita, eivätkä ajat ovat muuttaneet häntä yhtään. Morrigan on aina sanonut ja ollut juuri sitä, mikä on tuntunut hänen luonteelleen kaikkein luonnollisimmalta. Morrigan on ihmissuhteidensa ja lojaliteettiensa puolesta ailahteleva ja kevytkenkäinen, toisin sanoen hän on löyhämoraalinen​, heikkoluonteinen tai himojensa vietävissä oleva. Hän kompensoi sosiaalisen asemansa mitäänsanomattomuutta polemiikkia herättävällä persoonallaan. Morrigan on helposti kateellinen, jos hänen kokee joutuvansa kilpailemaan kiinnostamiensa ihmisten huomiosta. Toisaalta hän rakastaa itseensä kohdistuvaa imartelua ja usein jopa tavoittelee sitä pönkittääkseen omaa egoaan. Harmittomasta ulkomuodostaan huolimatta Morrigan on ulosanniltaan kaikkea muuta kuin elegantti ja hienopuheinen, pikemminkin sarkastinen ja piikittelevä. Hän ei siedä ihmisissä tarpeetonta hienostuneisuutta ja muodollisuutta kuin vain pakosta, koska sellainen saa hänet tuntemaan olonsa epämukavaksi. Morrigan ei miellytä muita kuin vain silloin, kun hän haluaa jotain.

Morriganin ihmissuhteiden laita on vähintään yhtä sotkuinen kuin hänen ullakkoasuntonsa, nimittäin Morrigan hyödyntää häpeilemättömästi seksuaalista vetovoimaansa saavuttaakseen haluamansa, mukaan lukien näennäistä viattomuuttaan ja puolustuskyvyttömyyttään. Hän on perusluonteeltaan ahne ja kunnianhimoinen noita, jonka on aina tavoiteltava jotakin suurempaa. Morriganin muodostamat ihmissuhteet ovat tyypillisesti pinnallisia ja yksipuolisia. Hän pyrkii kontrolloimaan itselleen tärkeitä ihmissuhteita, koska pohjimmiltaan hän pelkää tulevansa itse kaltoinkohdelluksi tai petetyksi. Morrigan jättäisi uppoavan laivan ennemmin kuin hukkuisi sen miehistön mukana. Morrigan on pitkävihainen ja kostonhimoinen niitä kohtaan, jotka ovat kohdelleet häntä kaltoin. Siksi hän osaa toisinaan yllättää pikkumaisuudellaan. Myös hänen äidissään on hieman samaa vikaa: Morrigan on tullut hyvin paljon äitiinsä, nimittäin he kumpikin ovat loppujen lopuksi pesunkestäviä opportunisteja, jotka moraalista välittämättä pyrkivät käyttämään uusia tilanteita ja tilaisuuksia hyväkseen. Lisäksi Morrigan on hyvin salaileva jopa naurettavan pieneltä vaikuttavien asioiden suhteen.

Morrigan O'Deorain ITYqTqn

Ulkonäkö: Morrigan on pitkä ja hoikka noita, samalla valkoinen kuin lakana ja musta kuin korppi. Hänen paksut hiuksensa ovat kylmään taittuvan mustat ja ulottuvat olkapäille, silmät suorastaan aavemaisen siniharmaat. Morrigan rajaa alaspäin valuvat silmänsä paksulla kajaalikerroksella ja usein suosii tummaa tai ruusunpunaista huulipunaa kapeille huulillensa. Hänen kasvonmuotonsa ovat voimakkaat ja teräväpiirteiset. Morrigan pukeutuu lähes yksinomaan mustaan, erityisesti mustaan pitsiin, jota näkyy tyypillisesti hänen ihomyötäisissä kaavuissaan esimerkiksi hihoissa. Kaula-aukot ovat yleensä häpeilemättömän paljastavia, helmat puolestaan pitkiä ja hulmuavia. Lisäksi hän käyttää runsaasti koruja, kuten hopeasormuksia ja auguurin sulkia korvakoruina. Morrigan pukeutuu siis kuin kuka tahansa perinteistä tyylitajua arvostava noita eli ei vihreää ja violettia rohkeampiin väreihin. Musta on hänelle kuitenkin kaikkein luonnollisin valinta. Morriganilla on selässään näyttävä tatuointi, joka näkyy vain avonaisen selän omistavissa kaavuissa ja iltapuvuissa. Hänen makunsa on kaiken kaikkiaan melko perinteinen, mutta siitä huolimatta seksuaalisesti hyvin voimaantunut ja itsetietoinen.

Menneisyys: Morrigan O'Deorain syntyi Irlannissa puoliveristen Fidelma Devinen ja Gearóid O'Deorainin tyttäreksi. Hänen äitinsä nai lopulta viime hetkellä lohikäärmerokkoon menehtyneen miehensä hänen kuolinvuoteellaan hieman ennen lapsen syntymää. Fidelma piti joka tapauksessa edesmenneen miehensä sukunimen ja antoi sen myös heidän yhteiselle tyttärelleen. Morrigan vietti lapsuutensa suurimmaksi osaksi äitinsä kanssa eristäytyneenä muista perheenjäsenistä, koska hänen ylisuojelevainen äitinsä ei sallinut hänen pitää yhteyttä muuhun perheeseensä. Tylypahkan taikakoulussa hänet jaoteltiin Korpinkynnen tupaan yhdessä mm. lapsuudenystävänsä Cassius Huckbeen kanssa. Morrigan asuu tällä hetkellä erään vanhan oopperatalon ullakolla, josta on suora näkymä päänäyttämölle. Ullakko on loihdittu niin, että oopperamusiikki ei häiritse. Morrigan ei ole paljastanut turvapaikkansa sijaintia kuin vain luotetuimmille ystävilleen, joita ei ole montaa. Hänen turvapaikkansa sijaitsee jossain päin Irlantia, oletettavasti oopperatalon sisältävässä kaupungissa. Vasta myöhemmässä elämässään Morrigan lähentyi mm. serkkunsa Aura Quinnin (os. Devine) kanssa vierailemalla hänen taidenäyttelyissään.

Fidelma ja Gearóid:

Damnatio memoriae:

Aavekuningatar:

Morrigan O'Deorain ITYqTqn
Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 614
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa