[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Annabelle Froud

Siirry alas

Annabelle Froud Empty Annabelle Froud

Viesti kirjoittaja Piru=l 30.06.21 21:19


Annabelle Froud TenorAnnabelle Froud Tumblr_nz9mug9OQX1uvj5cdo1_1280Annabelle Froud 200
Annabelle Froud OriginalAnnabelle Froud Tenor Annabelle Froud Df240fefb0c7df19c003312b53b99a3c
Annabelle Froud 5509ebb4aa99c68a467b23c6.w800 Annabelle Froud D6095cf35aeea37f2d14e717bd046041086dee52_hq Annabelle Froud Write


Annabelle Froud
Päivitetty 29.6.2021

Annabelle Froud A854582022088afb2a6ed7ff154b1f81Annabelle Froud Judi%20Default%20June%202020%20Insert%201%20Crop

Perustiedot

Nimi
Annabelle Amena Froud os. Ainsleigh

Lempinimet
Ei tiedossa olevia lempinimiä

Ikä
75v

Asuinpaikka
Kulomutka, Loch Lomond, Skotlanti

Sukupuoli
Nainen

Siviilisääty
Leski

Verisääty
Puoliverinen

Tupa opiskeluaikoina
Korpinkynsi

Faceclaim
Judi Dench

Sauva
Omenapuuta, pokkuroijan kaarna, 12,5” , taipumatonTaikasauvan ominaisuudet:
Omenapuusta valmistetut sauvat eivät ole tavanomainen näky. Ne ovat pääasiassa voimakkaita ja soveltuvat omistajille joilla on korkeat tavoitteet. Puulaji ei ole soveltuva pimeään taikuuteen. Kerrotaan, että näiden sauvojen omistajat ovat rakastettuja ja pitkäikäisiä sekä karismaattiset henkilöt löytävät täydellisen parin omenapuusta. Useimmiten epätavallinen kyky kommunikoida muun taikaväestön kanssa näiden kielillä löytyy omenasauvojen omistajilta.
Pokkuroijan kaarnaa sisältävät sauvat, ovat ideaaleja yrttitiedon, taikaolentojen sekä muodonmuutosten kanssa. Ne ovat tasapainoisia, ellei tarkoituksena ole aiheuttaa tuhoa puille tai kasveille. Erityisen voimakas se on pariutuessaan pihlajan kanssa.
Taipumattomat sauvat antavat täyden luottamuksensa vain niille jotka ovat kohdanneet elämässään jonkin suuren tragedian. Se on erinomainen käytännön taikuudessa eikä sovellu hyvin kevyelle tai hölmölle taikuudelle. Näiden sauvojen omistajat ovat usein varovaisia persoonia, jotka eivät luota helpolla muihin. Heitä saatetaan pitää myös epäystävällisinä, mikä ei pidä kuitenkaan paikkansa. Usein he toimivat mieluummin yksin voidessaan toimia omaksi parhaakseen muiden mielipiteistä välittämättä.


Annabelle Froud Giphy.gif?cid=6c09b9523f5964370b278d5cfd34d2d2744001c224e0bb68&rid=giphy

Ulkonäkö:

Annabelle on ikäisekseen hyvin säilynyt, vaikkakin vanhuuden merkit ovatkin havaittavissa. Naisen nähdessään hänestä huokuu tietynkaltainen jämäkkyys ja perinteikkyys esimerkiksi pukeutumisen kautta. Perinteisesti naisella on päällään klassinen hopeanharmaa kaapu sekä muutama siro koru, jotka antavat huolitellun vaikutelman. Tupaansa toki edustaen, on tavallista tavata nainen myös sinertävissä kaavuissa – ohjenuoranaan nainen kuitenkin pitää aina siistiä ja edustavaa tyyliä, joka sopii hänen asemaansa.
Ikäisekseen Annebelle on pitänyt itsestään aina kohtalaisesti huolta, mutta eläköityneen leskirouvan elämäntavat näkyvät vartalon muodoissa hänen ollessaan sopivasti pyöreyttä eri puolille hakenut. Useimmiten nainen käyttää kevyttä tummanpunaisen sävyistä huulipunaa, mutta ei muuta silmiin pistävää meikkiä tai muuta.


Annabelle Froud Judi-dench01_tvmaailma


Luonne:

Annabelle ei tee itsestään turhaa numeroa, vaan seuraa tilannetta mieluummin taka-alalta. Hän muodostaa omat mielikuvansa, ennenkuin antaa harkitun näkemyksensä tilanteeseen. Hiljaisuus antaa hänelle aikaa harkita omia sanojaan ja mahdollistaa muiden pääsevän purkautumaan ensin.

Johtuen hänen harkitsevaisuudestaan sekä maltillisuudestaan, voi naista pitää jopa hieman koppavana tai välinpitämättömänä. Ensinäkemä todennäköisesti on väärä, sillä henkilö jonka kanssa Annabelle kokee olevansa samalla aaltopituudella, saa hänestä varmasti lämpimän ja miellyttävän keskustelukumppanin. Vuodet ovat opettaneet, että kaikista ei tule tykätä mutta jokaisen kanssa tulee pyrkiä tulemaan toimeen.

Oppilaiden kohdalla hän toivoo jokaisen löytävän itse omat siemenensä, jotka kylvää tiedonjanoa täyttäessään. Naisen luonteelle ei ole tavallista tyrkyttää suoria ratkaisuja, vaan tukee jokaisen henkilökohtaista kasvua omine keinoineen. Nainen ei itse ole elämänsä aikana tehnyt välttämättä jokaista oikeaa valintaa, mutta hän on kantanut valintojensa seuraukset. Tätä mallia hän tahtoo tarjota myös oppilailleen.


Perhe ja historiaAnnabelle Froud Images?q=tbn:ANd9GcTvI8ixLuYsUFY-W2KzI-QYSu_acuYuugcfYg&usqp=CAU
Kuvassa näkyy Annabellen kotisaari Kulomutkassa.
Perhe

Annabelle Froud 4jDNEah
Annabelle Froud Tumblr_mqwktxCV3N1sxq75jo1_500


Annabelle on leskirouva. Hänen miehensä Phoenix menehtyi muutama vuosi sitten jättäen naisen elämään omaa elämäänsä heidän yhteisen taikaolennoille suunnatun parantolan kanssa. Annebellellä ei ole juuri sukua, joihin hän pitäisi yhteyttä lukuunottamatta Phoenixin sisarenpoikaa Colinia. Hän pitää Colinia lähestulkoon pariskunnan omana poikana, sillä Phoenixin kanssa pariskunta ei lapsia ikinä saanut.Kouluaika & Opiskelu

Aloittaessaan opiskelut kuten kuka tahansa noita 11-vuotiaana, Annabelle lajiteltiin Korpinkynteen. Hän selvitti opinnot keskitasoisesti, kohdistaen suurimman osan mielenkiinnostaan parantavaan ja hoitavaan taikuuteen sekä taikaolentoihin. Hän ei ollut syrjäänvetäytyvän luonteensa johdosta erityisen suosittu tupalaistensa kesken, eikä hän pidä yhteyttä enää opiskelutovereihinsa. Hänen kykyään kommunikoida taikaolentojen kanssa nuoresta saakka, pidettiin kouluaikoina melko outona vaikkei häntä asiasta varsinaisesti kiusattukaan.Historia

Kuten todettua, Annabellen mielenkiinto opiskeluaikoina oli jo parantavassa taikuudessa sekä taikaolennoissa. Valmistuttuaan hän päätyi ensiksi tuvanjohtajansa suosituksesta parantajaopiskelijaksi Tylypahkaan ja myöhemmin myös Mungoon. Kuitenkin taikaolennot vetivät häntä myöhemmin enemmän puoleensa, hänen päättäessään yhdistää kaksi vahvuuttaan.
Nainen asettui aloille Kulomutkan velhoyhteisöön, joka sijaitsee Skotlannissa Loch Lemond -nimisen järven yksistä saarista. Saari on vahvasti taikuudella suojattu, sillä eräs Skotlannin kansallispuisto sijaitsee aivan lähettyvillä. Kulomutkan seutu on tunnettu suuresta kuutamolla -yhteisöstään.

Asetuttuaan aloilleen, aloitti hän ensin omatoimisesti tutustuen taikaolentoihin vapaina muodostaen niihin omaa sidostaan. Annabellestä tuntui, että taikaolennoista hän löysi itselleen sitä rauhaa ja tasapainoa, jota hän olikin paennut hektisistä suurista velhoyhteisöistä. Loppuviimein hän tapasi myös miehensä Phoenixin, jonka kanssa he perustivat yhteisöön oman taikaolentojen parantamiseen keskittyvän hoitolaitoksen. Heidän yhteinen elämäntyönsä solmittiin kiinni Phoenixin menehtyessä roiskuhupsuun. Valitettavasti, se ainut tunnettu parannuskeino ei toiminut tapauksessa, vaan Phoenix nukkui kivuliaasti pois.

Annabelle sekä Phoenixin sisarenpoika Colin, jatkoivat pariskunnan elämäntyötä jonkin aikaa kunnes Colinin oli aika ottaa oma suuntansa elämälleen. Annabelle luonnollisesti ymmärsi nuoren miehen ratkaisun ja laski suon siipiensä suojasta maailman tuuliin pitäen kuitenkin edelleen tuohon tiiviisti yhteyttä. Hoitolan suljettua ovensa lopullisesti, Annabelle jäi elämään rauhaisaa lesken elämää omiin oloihinsa, kunnes hän sai yhteydenoton ottaa eläkepäivinään vielä Tylypahkan toivot – Korpinkynnet hellään huomaansa sekä siinä sivussa perehdyttämään nuoria taikaolentojen hienouteen.Annabelle Froud Tenor


Mieltymykset
Ruoka
Täytetty lihamureke tumman konjakkikastikkeen kanssa

Juoma
Omasta kaivosta nostettu vesi

Tuoksu
Meren ja aamu-usvan sekoite

Tavara
Valokuva miehestään sekä Colinista
Vahvuudet, heikkoudet sekä knoppitieto


Vahvuudet
Parantava taikuus, järjestelmällisyys sekä kylmäpäisyys

Heikkoudet
Itsensä avaaminen

Mörkö ja suojelius
Annabellen mörkö tulenee selviämään roolipelin edetessä. Suojelius hänellä on villikaniini, joka kuvastaa hänen määrätietoisuuttaan sekä älykkyyttään.

Erikoistaidot
Annabelle on vuosien varrella oppinut tulkitsemaan merkittävissä määrin eri taikaolentoja, jonka lisäksi hänellä on jonkinlainen kyky kommunikoida esimerkiksi vedenväen kanssa.

Mitä Annebelle voisi nähdä ISEEVIOT -peilistä?
Ei vielä tiedossa


Annabelle Froud Judi-dench
Viimeinen muokkaaja, Piru=l pvm 17.08.21 18:54, muokattu 2 kertaa
Piru=l
Piru=l
Korpinkynnen tuvanjohtaja
Korpinkynnen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1976
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24
Paikkakunta : Espoo

Takaisin alkuun Siirry alas

Annabelle Froud Empty Vs: Annabelle Froud

Viesti kirjoittaja Piru=l 30.06.21 21:21

SuhteetPhoenix Froud, ex-mies
Phoenix oli Annabellen ainoa elämänmittainen rakkaus. Nainen ei ollut tuntenut ketään kohtaan, mitään sellaista jota Phoenixia kohtaan hän tunsi. Pariskunta oli naimisissa lähes 40-vuotta, mutta Phoenixin sairastuminen ja poismeno katkaisi heidän onnensa. Annabelle saattaa edelleen ajoittain ajatuksissaan hakea voimaa miehestään.

Colin Froud, miehen siskonpoika
Colinia Annabelle pitää lähestulkoon omana poikanaan. Colin muutti pariskunnan luo koulusta valmistuttuaan ja tuki ja auttoi heitä arjessa hakiessaan elolleen suuntaa. Etenkin Phoenixin poismenon jälkeen Colin oli suurena tukena naiselle, pitäen tuon järjissään ja kiinni elämänsyrjässä. Todennäköisesti ilman Colinia, olisi Annabelle erakoitunut täysin takaisin taikaolentojen pariin.
Piru=l
Piru=l
Korpinkynnen tuvanjohtaja
Korpinkynnen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1976
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24
Paikkakunta : Espoo

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa