[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Loreen lisätyt sauvasepät

2 posters

Siirry alas

Loreen lisätyt sauvasepät Empty Loreen lisätyt sauvasepät

Viesti kirjoittaja Weka-kitty 18.10.21 16:54

Ollivanderin sauvapuoti ei aina ole tarpeeksi - tänne on listattu [Tylypahka]n omaan maailmaan pelaajien luomia sauvaseppiä, joita voi vapaasti käyttää omien hahmojen sauvojen seppinä. Lista on jaettu maanosittain, sillä tarkoitus on luoda kansainvälistä sauvaseppä-verkostoa, jonka kautta rikkaan perheen vesa voi kipaista Australiassa hakemassa mittatilatun kultakoristeisen sauvan, tai skotlannin peräkylillä asuva lentääkin mielummin Irlannin puolelle hakemaan sauvaa, jos Ollivanders on liian kaukana - tai hinnat liian huokeat.

Pelaajat voivat luoda omat vastausviestinsä, joissa esittelevät luomiensa sauvaseppien perustietoja - vastausviestistä tulee löytyä ainakin se, mikä henkilö on nimeltään, missä maassa/alueella toimii. Tämän lisäksi pelaaja voi listata, millaisia materiaaleja sauvaseppä käyttää, millainen hintaluokka yleisesti sepän puodissa on ja myykö seppä esimerkiksi jalavasauvoja puhdasverisille - tai ovatko muut kuin puhdasveriset lainkaan tervetulleita ostoksille.

Listatut hahmot:

Iso-Britannia ja Irlanti
Mirbella ja Sibyll Fortuna, Skotlanti Vanillatar

Aasia

Afrikka

Australia

Etelä-Amerikka

Etelämanner

Eurooppa
Dessa Igo-Yiannapoulos, Kreikka Weka-kitty

Pohjois-Amerikka
Walter Tamarack, Kanada Vanillatar


Viimeinen muokkaaja, Weka-kitty pvm 26.12.21 13:05, muokattu 2 kertaa
Weka-kitty
Weka-kitty
Puuskupuhin tuvanjohtaja
Puuskupuhin tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 751
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24

Takaisin alkuun Siirry alas

Loreen lisätyt sauvasepät Empty Vs: Loreen lisätyt sauvasepät

Viesti kirjoittaja Weka-kitty 18.10.21 17:26

Eurooppa, Kreikka

D e s s a
I g o - Y i a n n a p o u l o s  

Dessa Igo-Yiannapoulos on vasta kolmekymppinen, sauvaseppäin keskuudessa untuvikko - hän ei ole perinyt sauvasepän ammattiaan perheeltään, vaan puoliverinen noita on kasvattanut itse omaa nimeään ja osaamistaan itse perustamassaan YiannapoulosoniP (eng. YiannapouloseliP, kreik. Γιαννόπουλοςόρωσ) sauvapuodissa. Dessa on itse kreikkalainen ja asuu Ateenan rajamailla taikayhteisössä, mutta nai irlantilaisen velhon, jonka vuoksi Dessan kreikkalainen liike käy muutaman kerran vuodessa Viistokujalla kaupittelemassa esimerkiksi kouluvuoden alkupuolella sauvojaan.
Dessa ei katso kieroon verisäätyjä, mutta oon äärimmäisen tarkka siitä, että sauvan ostaja tietää, millainen taideteos tämän ostama sauva on. Dessa ei ole vielä niin tunnettu nimi, että tämä voisi nostaa hintojaa – siksi brittien hintoihin verrattuna Dessan hinnastosta voi leikata helposti -25% pois.
Dessa käyttää keski-eurooppalaisia aineksia ja on erikoistunut kreetanmeiramin käyttöön ytimissä. Dessa tekee todella kauniita ja usein hyvin naisellisia kupari- ja kultakoristeltuja, yksityiskohtaisia sauvoja, joita ei ole hinnalla pilattu.
Weka-kitty
Weka-kitty
Puuskupuhin tuvanjohtaja
Puuskupuhin tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 751
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24

Takaisin alkuun Siirry alas

Loreen lisätyt sauvasepät Empty Vs: Loreen lisätyt sauvasepät

Viesti kirjoittaja Vanillatar 04.11.21 12:39

Pohjois-Amerikka, Kanada

W a l t e r
T a m a r a c k

"Viheltävä Vaahtera"
Tamarack, tunnettu myös yhtenä kanadan kansallispuuna, on yksi suurimmista sauvaseppä-nimistä Pohjois-Amerikassa. Ketään yllättämättä Tamarack keskittyy vaahterapuisiin sauvoihin, mutta veistää myös muita amerikkalaisia puita. Walterilla on jo pitkä ura takanaan sauvojen parissa mutta on edelleen yhtä intohimoisesti esittelemässä neitsytsauvojaan asiakkaille. Yleisimpinä ytiminä Tamarack käyttää esimerkiksi feeniksiä, vamppukissaa ja sarvijänistä. Useimmilla Walterin veistämillä vaahterasauvoilla on melko puolueeton luonne.
Pehmeät ja helposti työstettävät puulajit ovat yksinkertaisesti lakattuja ja siroilla ja minimalistisilla koristeilla. Tamarackin sauvat ovat kevyitä ja sopivat moneen käteen.
Hinnoiltaan Tamarack on keskiluokkaa, ei ollenkaan turhan pröystäilevä.
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Loreen lisätyt sauvasepät Empty Vs: Loreen lisätyt sauvasepät

Viesti kirjoittaja Vanillatar 04.11.21 13:59

Iso-Britannia, Skotlanti

M i r b e l l a & S i b y l l
F o r t u n a

"Fortuna"
Jos olet puhdasverinen, britti ja olet hankkimassa itsellesi tai lapsellesi sauvaa suuntaat mitä luultavimmin ensimmäisenä Fortunaan. Tunnettuna vanhoillisista perustuksistaan ja ajatusmallistaan tätä sauvaliikettä karttavat kaikki avaramielisimmät taikaverelliset. Fortuna palvelee mielellään rikkaimpia ja niitä, jotka haluavat sauvaltaan jotain näyttävää ja katseenkeräävää. Löytyy sauvasepän hyllyistä vähempiosaisillekkin puhdasverisille valinnanvaraa, mutta Fortuna tunnetaan arvometallein ja jalokivin koristelluista erittäin näyttävistä sauvoista. Hinnat ovat useimmilla hikinoroja aiheuttavia, mutta jos kaljuunat painavat taskunpohjalla voit löytää Fortunasta itsellesi mitä komeimman sauvan, jonka missään hiotussa muodossa ei ole säästelty. Sibyll valmistaa myös mitä kauneimpia kävelykeppejä vanhojen tapojen mukaan.
Mirbella & Sibyll Fortuna ovat sukunsa viides ja kuudes sauvaseppä, Euroopan ulkopuolella myös matkanneet noitasisarukset. Kallis maku näkyy jo liikkeessä itsessään ja sen kultakoristeisissa mainoksissa. Fortuna-suvun vaakuna on tyrkyllä ja kiillotettuna, sillä sauvaliike on suvun silmäterä.
Fortuna ei karsasta mitään puita ja käyttää mieluusti kalliita ja hankalasti saatavilla olevia ytimiäkin. Jalavasauvaa ei täältä kukaan muu kuin puhdasverinen pysty ostamaan. Puoliveriset noidat ja velhot ovat toki tervetulleita, mutta vähempiosaisia. Jästisyntyisenä ei ole mitään asiaa Fortunaan.
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Loreen lisätyt sauvasepät Empty Vs: Loreen lisätyt sauvasepät

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa