[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Agnes Yaga

Siirry alas

Agnes Yaga Empty Agnes Yaga

Viesti kirjoittaja Hanna? 23.10.21 20:53

Agnes Yaga FvlQRbJ


Agnes Yaga Agnes_10


Agnes Yaga, iältään päälle kuudenkymmenen (60), on venäläissyntyinen noita. Hänet tunnetaan erinomaisena kaksintaistelijana ympäri maailman, sekä kylmähermoisena noitana. Hän työskentelee epäsäännöllisen säännöllisesti Koldovstoretzin velhokoulussa kaksintaistelun professorina.

Sauva: 12", eebenpuuta, ydin lohikäärmeen sydänjuurella (romanialainen pitkäsarvi)
Suojelius: Lumileopardi
Kansalaisuus: Venäjä ja englanti
Siviilisääty: Naimisissa Cleena Gytmooren kanssa

Luonteeltaan Agnes on etäinen ja uraorientoitunut sekä hyvin itsekylläinen. Hän tietää olevansa etevä ja taitava noita ja osoittaa mielellään epäilykset vääriksi. Häneen ei ole kaikista helpoin tutustua, mutta ne ketkä hänet tuntevat lähietäisyydeltä, tietävät, että hän on erittäin suojeleva ja lojaali noita. Hän arvostaa laadukasta koulutusta, minkä vuoksi hän on kiertänyt ympäri maailmaa opettamassa kaksintaistelua, sillä laji on hänelle tärkeä, mutta vielä tärkeämpää on osata se oikein. Hän hallitsee sanattoman taikuuden ja onkin sen puolesta erittäin ennalta-arvaamaton kilpaillessa.

Yagan suku on yksi Venäjän vaikutusvaltaisimmista velhosuvuista. (Itse asiassa hänen lähisukulaisensa onkin Koldovstoretzin velhokoulun rehtori.) Agnesin ollessa pieni, hänen isänsä sai työtarjouksen Taikaministeriön kansainväliseltä puolelta, joten he muuttivat Englantiin ja lopulta Agnes päätyi opiskelemaan Tylypahkan velhokouluun. Koska Agnesilla oli nuorena erittäin vahva venäjän aksentti, häntä kiusattiin asiasta ja hän päätyi lukuisiin tappeluihin. Eräänä kesälomana isä oli sitä mieltä, että Agnesin olisi syytä oppia puolustamaan itseään kunnon noidan tavoin ja opetella kaksintaistelemaan. Vanhemmat kannustivat Agnesia jatkamaan kaksintaistelun saralla hänen valmistuttuaan Tylypahkasta ja sille tielle hän jäikin.

Agnes oli valmis elämään itsenäisen ja voimakkaan noidan elämää, mutta hän tapasikin vaimonsa vajaa nelikymppisenä kaksintaistelijana Suomessa järjestetyissä kaksintaistelukilpailuissa. Häneen teki vaikutus tuntemattoman noidan periksiantamattomuus ja hälläväliä-asenne, sillä kumpikaan heistä ei suostunut luovuttamaan pitkiin aikoihin. Lopulta tämä tuntematon, häikäisevän kaunis noita luovutti ja Agnes voitti, jälleen. Häneen kuitenkin iski pakottava tarve tutustua tuohon mystiseen ihmiseen lisää. Loppu on historiaa.

Nykyään Agnesilla ja Cleenalla on tukikohta Irlannissa, Cleenan päädyttyä Luihuisen tuvanjohtajan asemaan Tylypahkassa. Agnes seikkailee kuitenkin tarvittaessa siellä sun täällä, mihin työt häntä ikinä vievätkään.Agnes Yaga Agnesc10fc meryl streep
Hanna?
Hanna?
Kirjastonjohtaja
Kirjastonjohtaja

Viestien lukumäärä : 96
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa