[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nephilia Beldam

Siirry alas

Nephilia Beldam Empty Nephilia Beldam

Viesti kirjoittaja Athanaton 11.11.21 3:20


Nephilia Beldam CbtmPQv
Nephilia Beldam V4VNeLH

Nimi: Nephilia Beldam (Etunimi viittaa Nephila-nimisiin hämähäkkeihin, jotka tunnetaan kyvystään kutoa jättimäisiä verkkoja. Niiden nimi tulee kreikankielestä ja tarkoittaa osuvasti kiintyneisyyttä kehräämiseen. Sukunimella on puolestaan kaksi vastakkaista merkitystä jaetun etymologian pohjalta: keskienglannin beldam ja ranskan belle dame tarkoittavat kummatkin kaunista naista, mutta beldame on myös vanhentunut ilmaisu rumalle ja vanhalle eukolle tai noidalle. Lisäksi Beldam viittaa Coraline-elokuvan samannimiseen antagonistiin, joka muuttuu hämähäkiksi.)
Ikä: 37
Sukupuoli: Nainen ♀
Verisääty: Puoliverinen
Siviilisääty: Naimaton
Seksuaalinen suuntautuminen: Aseksuaali
Hiusten väri: Mustat, vihreät latvat
Silmien väri: Tummat
Kansalaisuus: Britannian kansalainen
Äidinkieli: Brittienglanti (lontoolainen murre)
Status: Aktiivinen
Faceclaim: FKA Twigs

Nephilia Beldam BWfngwX

Mörkö: Ei tiedossa
Suojelius: Kykenemätön loihtimaan suojeliusta
Ammatti: Myrkynkeittäjä
Erikoistuminen: Kaikki vähänkin ministeriön säätelemä, pimeä taikuus
Tupa: Luihuinen
Taikasauva: Poppelia, 12½ tuumaa, ydin kelpin häntäjouhi, kohtalaisen taipuisa

Nephilia Beldam 0Yb83Uv

Perhe: Ei perhettä
Luonne: Nephilia kasvoi lähinnä epätasapainoisen äitinsä Megairan kasvattamana, koska hänen jästi-isänsä oli voimakkaan lemmenjuoman vaikutuksen takia poissaoleva ja kaikin puolin etäinen isähahmo. Lemmenjuoman vaikutuksen alaisena hänen isänsä rakasti hänen äitiään, mutta ei tytärtään. Ilman lemmenjuomaa vaikutus oli päinvastainen. Nephilia oli lapsuudessaan itsetunnoltaan heikko, vetäytynyt ja äärimmäisen herkkä. Siitä huolimatta hän oli poikkeuksellisen älykäs, mikä näkyi hänen erinomaisessa koulumenestyksessään. Sama piirre on kantautunut läpi hänen koko elämänsä: Nephilia on helposti aliarvioitavissa vaatimattoman taustansa ja ulkomuotonsa perusteella, jos hänestä ei näe pintaa syvemmälle. Tosi asiassa hän on hyvin viekas ja keinotteleva noita, jonka lajitteluhattu osasi laittaa Luihuiseen enemmän kuin yhdestä syystä. Hänen heikkouksiin kuuluu äidiltään omaksuttu itseinho, joka vaikeuttaa usein hänen lähestyttävyyttään. Nephilian perusfilosofian mukaan yleensä tarkoitus pyhittää keinot, kunhan keinoihin ei sisälly ystävien uhraamista oman edun tavoittelun nimissä. Hän on usein kaikkien muiden paitsi tuntemiensa suhteen varautunut ja epäileväinen, mutta luottamuksen ansaittua hän voi osoittautua hyvin uskolliseksi ja kunnioitettavaksi ystäväksi, jonka vertaisia löytää vain Iseeviot-peilistä.

Nephilia on pärjännyt suurimman osan elämästään omillaan, mikä näkyy vahvasti hänen sosiaalisessa riippumattomuudessaan ja vetäytyneisyydessään. Nephilia ei ole äärimmäisen seurallinen, eikä yleensä hakeudu erityisen puheliaiden tai varsinkaan uteliaiden persoonien läheisyyteen, vaan viihtyy hyvin omassa seurassaan tai korkeintaan läheisen ystävän kanssa kahden kesken. Hänellä on paha tapa keskustella itselleen tuntemattomien kanssa samalla tavoin kuin asioidessaan Irvetassa: vähäsanaisesti turhia jaarittelematta ja menemällä yleensä suoraan asiaan, aivan kuin keskusteluilla olisi aikaraja. Nephilia onkin toisinaan hieman sosiaalisesti kömpelö: arkinen jutustelu jää helposti sattumanvaraiseksi, koska muiden asiat jaksavat harvemmin kiinnostaa häntä. Nephilia saattaa tästä syystä vaikuttaa hieman tökeröltä, koska hän ei yleensä pelkää olla näyttämättä kiinnostuksensa puutetta. Mutta silloin, kun hänen kohdalleen osuu kiinnostava henkilö, hän osaa olla suorastaan vaaniva. Nephilia on ihmissuhteidensa osalta melko kylmäjärkinen ja käytännöllinen, eikä hänen luonteeseensa kuulu ylipäätään kuin vain henkilö- ja tilannesidonnainen sentimentaalisuus. Nephilia ei kuitenkaan kammoksu muissa sentimentaalisuutta: muiden tunteenomaisuus peräti viehättää häntä. Lisäksi hän vierastaa varallisuutta ja materialismia puolesta puhuvaa ajattelua ollessaan itse harvinaisen minimalistinen niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Nephilia ei välitä yhteiskunnassa vallitsevista hierarkioista ja kunnioittaa auktoriteetteina vain heitä, jotka uhkaavat hänen välitöntä olemassaoloaan. Hän on elämänasenteeltaan niin realistinen kuin aika ajoin pessimistinen, elettyään vaikean ja raadollisen lapsuuden ja nuoruuden. Nephilialla on toisinaan taipumusta nihilistiseen ajatteluun.

Huumorin osalta Nephilia on aika kuiva ja sarkastinen, siis hyvin perinteinen. Hän käyttää sarkasmia miekkana ja kilpenään, mutta paljon harvemmin miekkanaan, koska silloin hyökkäys vaatii erityistä kiinnostusta ollakseen sen arvoinen. Nephilialle käytännössä mikään ei ole pyhää niin kauan, kun liiallisiin henkilökohtaisuuksiin ei mennä. Hän on yleisesti sanastoltaan melko alatyylinen ja ylätyylinen vain ollessaan ivallinen. Nephilia pilailee usein omalla kustannuksellaan viihdyttääkseen itseään, jos tylsä ja triviaali sananvaihto kaipaa sitä. Siitä huolimatta Nephilia on äärimmäisen ylpeä noita, jolle alistuminen on harvinaista. Katuviisaana hän tietää, milloin on parempi kiertää kaukaa, mutta tasavertaiselta tai heikommalta vaikuttavan vastustajan edessä hän ei pelkää olla puolustamasta itseään. Nephilia ei kuitenkaan kerjää verta nenästä turhanpäivisiltä vaikuttavien asioiden takia, eikä yleensä ole edes provosoitavissa siihen. Stoalaisesta hän on kuitenkin kaukana: Nephilia vie suuttuessaan silmän silmästä, jos kyse on riittävän henkilökohtaisesta asiasta kuten esimerkiksi hänen tarkoituksenmukaisesta ja ansaimattomasta nöyryyttämisestä. Nephiliaa ei lähtökohtaisesti hetkauta pahemmin mikään, koska Iskunkiertokujalla on tullut nähneeksi paljon kaikenlaista. Sen sijaan häntä puistattaa ventovieraiden ystävällisyys sekä muiden tekemät palvelukset, joista ei jää velkaa.

Nephilia Beldam ITYqTqn

Ulkonäkö: Tulossa!

Menneisyys: Nephilia Beldam syntyi Leicesterissä, Englannissa rakkauksettoman avioliiton seurauksena, kun hänen sekava ja epätoivoinen äitinsä Megaira käytti lemmenjuomaa saadakseen jästimiehen pauloihinsa. Heille syntyi lyhyen ajan jälkeen lapsi, joka sai nimen Nephilia kaukaisen taikaverillisen perheenjäsenen mukaan. Toisin kuin Megaira luuli, mies ei kuitenkaan rakastanut häntä kuin ainoastaan lemmenjuoman vaikutuksen alaisena. Hän rakasti kuitenkin omaa tytärtään ja halusi pitää hänet itsellään. Megaira suuttui kateudesta ja pelotteli tytärtään pitkin hänen lapsuuttaan salaperäisellä kohtalolla, joka odottaisi heitä kumpaankin ja estäisi heitä koskaan tuntemasta aitoa rakkautta. Kaltoinkohtelu teki nuoresta noidasta itsetunnoltaan heikon, vetäytyneen ja äärimmäisen herkän. Nephilia kävi siitä huolimatta Tylypahkan taikakoulun Luihuisen tuvan oppilaana, joka osoittautui poikkeuksellisen lahjakkaaksi mm. liemissä ja muodonmuutoksissa. Valmistuttuaan Tylypahkasta Megaira paljasti olevansa hyvin sairas, nimittäin hän kantoi harvinaista verenkirousta, joka muuttaisi hänet pysyvästi kammottavaksi pedoksi. Kun niin lopulta tapahtui, Megaira surmasi ensin kostonhimoisesti miehensä ja varoitti sitten tytärtään samasta kohtalosta, joka odottaisi häntä vielä jonakin päivänä. Veriteon jälkeen hän luikki pedon muodossa metsään, eivätkä äiti ja tytär koskaan enää tavanneet. Nephilia pakkasi tavaransa ja hyppäsi taikaministeriön pelossa Poimittaislinjan kyytiin, päätyen lopulta Iskunkiertokujalle lainsuojattomaksi eli käytännössä kodittomaksi.

Kodittomuuden vuodet:

Rupertin kuolema:

Punotut verkot:

Verensä siunaama:

Nephilia Beldam ITYqTqn
Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 614
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa