[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Atticus Sibbald

Siirry alas

Atticus Sibbald Empty Atticus Sibbald

Viesti kirjoittaja Athanaton 18.11.21 0:19

Atticus Sibbald Qrps2eH
Atticus Sibbald V4VNeLH

Nimi: Atticus Sibbald (Etunimi viittaa Attikan alueeseen Kreikassa, erityisesti Ateenaan länsimaisen kulttuurin kehtona. Sukunimi puolestaan tulee keskienglantilaisesta nimestä Sybald; voittoa tarkoittavasta sanasta sige ja rohkeaa tarkoittavasta sanasta beald.)
Ikä: 61
Sukupuoli: Mies ♂
Verisääty: Puoliverinen
Siviilisääty: Naimaton
Seksuaalinen suuntautuminen: Homoseksuaali
Hiusten väri: Tummat
Silmien väri: Tummanruskeat
Kansalaisuus: Britannian kansalainen
Äidinkieli: Brittienglanti (pohjois-englantilainen murre)
Status: Aktiivinen
Faceclaim: Billy Porter

Atticus Sibbald BWfngwX

Mörkö: Itse pukeutuneena keskinkertaisesti
Suojelius: Riikinkukko
Ammatti: Taikateoreetikko
Erikoistuminen: Muodonmuutokset, lumoukset, sanaton taikuus
Tupa: Luihuinen
Taikasauva: Laakeria, 10 tuumaa, ydin feeniksin sulka, hieman kimmoisa, upotettu kävelykeppiin
Lemmikki: Puoligäätä nimeltä Pauncefoot

Atticus Sibbald 0Yb83Uv

Perhe: Vanhemmat Horace ja Asterope Sibbald (os. Finch), sisarukset
Luonne: Atticus on olemukseltaan varsinainen joie de vivre, elämänilo. Hänen lempeä ja äidillinen luonteensa ja hyväntahtoinen huumorintajunsa tekevät hänestä kuin auringon, jota päin ei tarvitse katsoa nauttiakseen sen säteistä. Atticus on vahva seuraihminen, joka nauraa ja hymyilee koko kehollaan. Hän ilmaisee itseään anteeksipyyntelemättömän voimakkaasti niin surussa kuin ilossa. Atticus on ystävänä äärimmäisen suojelevainen ja lojaali. Vihollista hänestä ei saa, koska pitkävihaisuus ei kuulu miehen luonteeseen. Loukkaantuneena Atticus voi teatraalisuutensa puolesta osoittautua kuitenkin pikkumaiseksi mm. mykkäkoululla tai passiivisagressiivilla kirjeillä ja lahjuksilla, mutta yleensä sovintoyritys on odotettavissa nopeasti välirikon jälkeen. Atticus inhoaa vihanpitoa ja uskoo elämänfilosofiassaan enemmän siltojen rakentamiseen kuin niiden polttamiseen. Lisäksi hänellä on taipumuksia eksentrisyyteen muunkin kuin asuvalintojensa suhteen. Vapaa-ajallaan Atticus maalaa tunnetuista henkilöistä lumottuja muotokuvia ja keräilee niitä myös itse.

Atticus Sibbald ITYqTqn

Ulkonäkö: Atticus on ulkonäkönsä suhteen äärimmäisen tarkka ja huolellinen, joidenkin mielestä jopa fanaattinen. Hän käyttää esimerkiksi runsaasti aikaa joka aamu ja ilta ihonsa hoitamiseen erilaisin taika- ja jästikeinoin. Siksi hänen kasvonsa säihkyvät nuorekkaasti, vaikka ikää on jo ehtinyt kertyä joitakin vuosia. Atticus kerää kuitenkin kaikkein eniten huomiota epätavanomaisilla asuvalinnoillaan: häntä ei käytännössä koskaan näe kokomustassa kaavussa ja perinteisessä suippohatussa, vaan aina pukeutuneena laajaan värikirjoon näyttävien kirjailujen täyttämiin kaapuihin ja viittoihin, sekä erikoislaatuisiin hattuihin. Myös kirjailut ja yksityiskohdat ovat usein äärimmäisen prameita. Atticus käyttää liioittelevasti suurikokoisia kultakoruja, ystäviensä mukaan "kilkuttimia", koska ne kilisevät varoittavasti osuessaan toisiaan vasten, eikä siksi Atticuksen välittömästä läsnäolosta voi erehtyä. Atticus koettelee huomiota herättävällä pukeutumisellaan jatkuvasti velhomaailmassa tunnettuja hyvän maun rajoja ja tekee niin itsetietoisesti. Lisäksi hän käyttää erityisesti juhlatilaisuuksissa meikkiä kuten ripsiväriä, huulipunaa tai kimaltelevaa luomiväriä. Atticus kuluttaa päivittäin myös voimakkaita ja eksoottisia hajusteita.

Menneisyys: Atticus Sibbald syntyi Pohjois-Englannissa sijaitsevassa jästikylässä puoliveriseen velhoperheeseen. Hänellä oli syntyessään neljä isosiskoa, jotka kiusoittelivat leikkimielisesti pikkuveljeään pitkin hänen lapsuuttaan. Atticuksen vanhemmat olivat hyvin rakastavaisia kaikkia lapsiaan kohtaan ja antoivat heille käytännössä kaiken ja vähän enemmän. Lisäksi heidän perheensä oli jo alusta alkaen hengeltään hyvin epätavanomainen ellei suorastaan boheemi: Atticus vietti lapsuutensa hyvin kultturellissa ympäristössä, jossa jästi- ja velhomaailman keksinnöt ja omintakeiset piirteet sekoittuivat ristiriidattomasti. Perhe matkusteli runsaasti mahdollisuuksiensa mukaan ympäri Eurooppaa erityisesti kesäaikaan, kun lapset olivat lomalla koulusta. Atticus jaoteltiin Tylypahkassa opiskellessaan Luihuisen tupaan ja tuli nopeasti tunnetuksi hyvin huomiota herättävästä persoonastaan, jota sen ajan professorit saattavat nykyään lämpimästi muistella yhtenä koulun mieleenjäävimmistä oppilaista. Hänet tunnettiin esimerkiksi esiintymislahjoistaan koulun kuorossa sekä erinomaisista arvosanoistaan muodonmuutoksissa ja loitsuissa. Atticus jatkoi luonnollisesti muodonmuutoksien parissa valmistumisensa jälkeen, kun hän julkaisi Muutosten taikakauslehdessä taikuuden teoriaa pohtivan artikkelin, joka käännettiin ulkomaisen huomion seurauksena yli kahdellekymmenelle kielelle. Artikkelin yllättävä suosio johti lopulta siihen, että Atticus päätyi periaatteessa sattuman kautta akateemikon tielle tutkimusintressinään taikuuden lainalaisuudet. Myöhemmässä elämässään Atticus on huumorimielessä valitellut päätöstään, koska hänen vapaa-ajan intohimojaan ovat teatteri ja tanssi.

Spektaakkeli:

Atticus Sibbald ITYqTqn
Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 614
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa