[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Myron Elderflower

Siirry alas

Myron Elderflower Empty Myron Elderflower

Viesti kirjoittaja Athanaton 05.09.20 17:32

Myron Elderflower VmEPVra Myron Elderflower COLIGnS Myron Elderflower 4j5Exyb
Myron Elderflower ZcsbwzG Myron Elderflower URsSYgJ Myron Elderflower Fl9fXG3
Myron Elderflower 1ULq8dK Myron Elderflower QemP4OP Myron Elderflower TUxC8SE
Myron Elderflower IvlgsJu
Myron Elderflower V4VNeLH

Nimi: Myron Elderflower (Etunimi juontaa juurensa kreikan kielen sanasta Μύρων, joka tarkoittaa mirhaa tai parfyymia. Lisäksi se viittaa samannimiseen kreikkalaiseen kuvanveistäjään. Sukunimi puolestaan viittaa seljankukkiin, joiden yleisin symboliikka liitetään elämään, kuolemaan ja ylimalkaan kohtaloon. Shakespearen Cymbeline-näytelmässä "inha selja" rinnastetaan myös suruun.)
Ikä: 15
Sukupuoli: Mies 
Verisääty: Puoliverinen
Siviilisääty: Naimaton
Seksuaalinen suuntautuminen: Ei vielä määräytynyt
Hiusten väri: Vaaleat
Silmien väri: Siniset
Kansalaisuus: Britannian kansalainen
Äidinkieli: Brittienglanti (länsi-englantilainen murre)
Status: Aktiivinen
Faceclaim: Toby Regbo nuorempana

Myron Elderflower 0Yb83Uv

Mörkö: Auguuri
Luokka-aste: 5lk
Tupa: Luihuinen
Taikasauva: Orapihlajaa, 12½ tuumaa, ydin yksisarvisen häntäjouhi, jäykkä
Lisätietoa taikasauvasta:

Myron Elderflower 0Yb83Uv

Perhe: Isä Cerephilius Elderflower ja äiti Elderflower (os. Bellamy), nuorempi sisarus Hylonome Elderflower
Luonne: Myron on luonteeltaan ikäisekseen hyvin hienotunteinen ja ajattelevainen nuori poika, jolla on taipumus alistua sosiaalisten tilanteiden keskellä itseään näyttävempien persoonien varjoon ja potea voimakasta alemmuuskompleksia kenen tahansa muun kuin rasavillin sisarensa seurassa. Myronilta löytyy kuitenkin enemmän itsevarmuutta kuin mitä päällepäin antaa ymmärtää, vaikka poika ei vähäsanaisuutensa puolesta sitä kovin usein ilmaise. Myron ei kuitenkaan sanan varsinaisessa merkityksessä ole ujo vaan pikemminkin pelkää itseään vanhempien ja äänekkäämpien ottavan hänet silmätikuksi. Hän onkin tietyssä mielessä kuvailtavana oman vuosiluokkansa outolintuna.

Myron Elderflower ITYqTqn

Ulkonäkö: Myronin hiukset ovat silkkisen pehmeät ja kuunvalkeaa ihonväriään mukaillen epätavallisen vaaleat. Myös hänen sisarensa on yhtä vaalea, mikä johtuu äidin puolelta vaikuttavan veelataustan vuoksi. Myron ja hänen sisarensa ovat ⅛ veeloja ja se näkyy heissä kummassakin melko voimakkaasti siihen nähden, että suvun varsinainen veela löytyy vasta parin sukupolven takaa: heidän kasvonpiirteensä ovat hyvin kauniit ja silotellut, ja ne suorastaan huokuvat lapsenomaista somautta kaikkein esteettisimmässä muodossaan. Hänen silmänsä ovat sen sijaan sävyltään haaleansiniset ja katse omasta sosiaalisesta kömpelyydestään huolimatta suvaitseva ja ystävällinen. Myronin kasvonilmeet ovat hymyillessä ja muutoinkin luottavaiset ja lempeät, mikä on kenties pojan yksi suurimmista valttikorteista.

Menneisyys: Myron Elderflower syntyi puoliveriseen velhoperheeseen Devonissa, Lounais-Englannissa ja tuli Tylypahkaan saavuttuaan jaotelluksi Luihuisen tupaan. Lajitteluhatulla kesti melkein viisi minuuttia ennen kuin se osasi valita pojalle sopivan tuvan. Hänen isänsä Cerephilius kasvattaa ja keräilee niin työkseen kuin harrastuksekseen taikayrttejä, joista suurin osa kasvaa perheen peltojen ja mäkien keskellä sijaitsevan kodin läheisyydessä. Lisäksi perheen koti on ulkopuolelta ikkunoita lukuun ottamatta kokonaan viiniköynnöksien ja muiden kasvien valtaama. Perheen tilavissa kasvihuoneissa asuu paljon myös pieniä taikaolentoja, kuten pokkuroijia. Myronin isä Cerephilius Elderflower on velhoyhteisössä hyvin laajalti tunnettu yrttitieteilijä.

Myronin mörkö on jo pienestä pitäen ollut auguuri, sillä hänen melankolinen Phyllis-tätinsä tappoi itsensä kuultuaan kymmenien auguurien itkevän ja luullessaan itse olevansa kuollut. Phyllis uskoi vanhaan uskomukseen auguureihin liittyvästä kuoleman enteestä ja hyppäsi perheen kodin läheisyydestä sijaitsevalta kielekkeeltä tiedottomana siitä, että oli vielä hyppäämishetkellä elossa. Tapahtuneen jälkeen hänen isänsä Cerephilius alkoi uskomaan, että Phyllis-tädin sielu oli siirtynyt heidän kodin läheisyydessä kasvavaan puuhun, jonka kukinnot eivät koskaan olleet avautuneet yhtä suuriksi kuin vasta Phyllis-tädin riistettyä oman henkensä.

Ensimmäinen lukuvuosi:

Toinen lukuvuosi:

Kolmas lukuvuosi:

Neljäs lukuvuosi:

Viides lukuvuosi:

Myron Elderflower ITYqTqn
Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 614
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa