[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gareth Wyllon

Siirry alas

Gareth Wyllon Empty Gareth Wyllon

Viesti kirjoittaja Athanaton 13.01.22 2:17

Hahmoesittely on vielä kesken.

Gareth Wyllon GSKhX7n Gareth Wyllon 8kElqEk Gareth Wyllon H6t9s6P
Gareth Wyllon FKqDPyz Gareth Wyllon 3Foho9f Gareth Wyllon DikjLTF
Gareth Wyllon XxoLy58 Gareth Wyllon QNuBWbB Gareth Wyllon JWvQQOs
Gareth Wyllon YV6w1YX
Gareth Wyllon V4VNeLH

Nimi: Gareth Wyllon (Etunimi on walesilainen ja tarkoittaa hellää. Sukunimi puolestaan puolestaan tulee kymrin kielen sanasta gwyllion tai gwyllon, joka tarkoittaa aavetta tai iltahämärää.)
Ikä: 11
Sukupuoli: Mies 
Verisääty: Puhdasverinen
Siviilisääty: Naimaton
Seksuaalinen suuntautuminen: Ei tiedossa
Hiusten väri: Ruskeat
Silmien väri: Sinivihreät
Kansalaisuus: Britannian kansalainen
Äidinkieli: Brittienglanti (walesilainen murre)
Status: Tulossa
Faceclaim: Finn Cole

Gareth Wyllon BWfngwX

Mörkö: Ei tiedossa
Luokka-aste: 1lk
Tupa: Luihuinen
Taikasauva: Englantilaista tammea, 10 tuumaa, ydin feeniksin sulka, hieman kimmoisa
Lemmikki: Tunturipöllö nimeltä Arawn

Gareth Wyllon 0Yb83Uv

Perhe: Isä Tristan Wyllon ja äiti Martha Wyllon (os. Trevelyan), sisarukset
Luonne: Gareth on vitkasteleva ja itsepäinen poika, joka seuraa yleensä valtavirtaa ja menee asioissa siitä, mistä aita on matalin. Hän kiusaantuu kuitenkin herkästi pelätessään tuottavansa pettymyksen, jos vaakalaudalla on oma uskottavuus. Hänestä leimaantuminen muiden silmissä on muutenkin pahempi asia kuin esimerkiksi valkoisen valheen lipsauttaminen tai välttämättömän epäoikeudenmukaisuuden salliminen. Gareth ylläpitää ihmissuhteitaan yleensä melko pinnallisella tasolla. Hän pelkää keskinkertaisuutensa takia päästää ketään lähelleen ja uskoutuu vain harvoille. Hänen paheisiin kuuluvat osuvasti välinpitämättömyys, tietämättömyys ja laiskuus. Lisäksi Gareth seuraa ihmissuhteissaan vahvasti laumamentaliteettia, jonka ulkopuolelle jäävät harvemmin voittavat hänen luottamustaan. Hän turvautuu sosiaalisissa tilanteissa tyypillisesti huumoriin ja välttelee konflikteja heikkojen ongelmanratkaisutaitojensa takia kuollakseen, vaikka toisinaan hänen taipuvaisuutensa liialliseen sarkasmiin myös altistaa hänet niiden syntymiselle.

Gareth Wyllon ITYqTqn

Ulkonäkö: Tulossa!

Menneisyys: Gareth Wyllon syntyi puhdasveristen Tristan ja Martha Wyllonin (os. Trevelyan) yläluokkaiseen velhoperheeseen Aberaeronissa, Ceredigionin kreivikunnassa Walesissa, jossa sijaitsee myös heidän historiallinen sukukartanonsa nimeltä Lintukoto. Häntä verrattiin perheen keskuudessa jo pienestä pitäen hänen serkkuunsa Emrykseen, joka on aina ollut hyvä kaikessa. Tämän takia Gareth vannoi jonakin päivänä todistavansa olevansa parempi kuin serkkunsa. Hänen suvullaan on vanhat Ison-Britannian muihin puhdasverisiin velhosukuihin ulottuvat juuret ja perinteet, joista he ovat erityisen ylpeitä. Menneisyys on kuitenkin heidän ainoa ylpeydenaiheensa, sillä perheellä ei ole viime vuosina mennyt kovin loistokkaasti. Heidän kotinsa on esimerkiksi jo niin vanha, että sitä kannattelevat vuosisatoja vanhat lumoukset uhkaavat romahduttaa sen maantasalle hetkenä minä hyvänsä. Lisäksi suvun holvit ovat lähes tulkoon typötyhjät ja vähääkään jäljellä olevaa omaisuutta pihdataan huonojen päivien varalta. Wyllonin velhosuvun maine on siis vähintäänkin kyseenalainen, mutta heitä arvostetaan historiallisista syistä. Heidän uskotaan silti olevan ylimaallisen kiinnostuneita muinaisesta pimeästä taikuudesta sekä kuolemattomuudesta, minkä takia suvun tämänhetkisen patriarkan Selwyn Wyllonin huhutaan elävän kirottua elämää nautittuaan yksisarvisen verta. Muutenkin perheeseen liitetään paljon toinen toistaan kummallisempia huhuja, joiden paikkansapitävyyttä ei tiedetä varmaksi.

Ensimmäinen lukuvuosi:

Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 614
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa