[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anita Furphy

Siirry alas

Anita Furphy Empty Anita Furphy

Viesti kirjoittaja Athanaton 16.01.22 18:44

Anita Furphy 2JHPOr0 Anita Furphy QPmxmul Anita Furphy JVcFICt
Anita Furphy VcTqOz9 Anita Furphy WWJAB4G Anita Furphy IQ9xtFQ
Anita Furphy ZWgqCzt Anita Furphy RbiVZJ1 Anita Furphy Kgl6Dne
Anita Furphy GlVC7Ly
Anita Furphy V4VNeLH

Nimi: Anita Matilda Furphy (Etunimi on hepreaa ja tarkoittaa hyväntahtoista; sen tarkoitus on olla ironinen. Toinen nimi tarkoittaa mahtavaa taistelijarta, mikä kuvaa hänen sinnikkyyttään toimittajana. Sukunimi on puolestaan irlantilainen ja tarkoittaa australianenglantilaisessa mediakielessä tekaistua juttua, jota väitetään todeksi.)
Ikä: 73
Sukupuoli: Nainen 
Verisääty: Puoliverinen
Siviilisääty: Naimaton
Seksuaalinen suuntautuminen: Lesbo
Hiusten väri: Porkkanan oranssit
Silmien väri: Hailakansiniset
Kansalaisuus: Britannian kansalainen
Äidinkieli: Brittienglanti (etelä-englantilainen murre)
Status: Aktiivinen
Faceclaim: Frances Conroy

Anita Furphy BWfngwX

Mörkö: Ei tiedossa
Suojelius: Korppikotka
Ammatti: Päivän Profeetan kirjeenvaihtaja ja menestyvä sensaatiokirjailija
Erikoistuminen: Sauvaton lukitilis, okklumeus
Tupa: Luihuinen
Taikasauva: Jalopähkinää, 9½ tuumaa, ydin lohikäärmeen sydänjuuri, periksiantamaton
Lemmikki: Viirupöllö nimeltä Iris

Anita Furphy 0Yb83Uv

Perhe: Vanhemmat, sisar Miranda Furphy
Luonne: Anita on ankara ja ailahtelevainen noita, joka ei siedä tanssia muiden pillin mukaan. Hän jyrää itseään heikompien yli ja puhuttelee muita yleensä alentavasti ja holhoavasti. Hänen olemuksensa on painostava ja haukkamainen, eikä kukaan yleensä osaa sanoa varmaksi hänen äkkinäisistä mielenliikkeistään. Anita saattaa ensin olla pitkään hiljaa havainnoidessaan ympäristöään, mutta heti seuraavalla sekunnilla vauhkoontua kuin pillastunut hevoskotka. Hänelle mikään ei ole pyhää, eikä kukaan ole turvassa hänen suorasanaiselta ja röyhkeältä persoonaltaan. Siksi Anitan lähipiiriin kuuluvat tyypillisesti vain ne, jotka kykenevät sietämään hänen raadollista omistautuneisuuttaan työlleen. Samalla hän edustaa kuitenkin toimittajana niin ammattikuntansa hyveitä kuin paheita: siitä huolimatta, että Anita on äärimmäisen juorunnälkäinen ja perso huomiolle, hän raataa kunnioitettavan paljon työnsä eteen ja uskoo pohjimmiltaan tavoittelevansa aina totuutta, vaikka keinot totuuden selvittämiseksi saattavatkin koetella hyvän lehtimiestavan rajoja, jotka unohtuvat usein hänen fanaattisessa työmoraalissaan. Anitaa pidetään yleisesti velhoyhteisössä hyvin pahamaineisena ja säälimättömänä yksilönä, joka ei säästele ketään tuomioita jakelevalta sulkakynältään (tieto hänen taidoistaan lukitiliksen harjoittajana ei tosin ole julkista, koska se on hänelle merkittävä valttikortti).

Anita Furphy ITYqTqn

Ulkonäkö: Anitan tunnistaa parhaiten krepatusta porkkanan oranssista tukastaan, joka on hänen tavaramerkkinsä. Toisia tunnistettavia piirteitä ovat kirjavat kaavut sekä retrotyyliset kissansilmälasit, jotka korostavat hänen pieniä silmiään. Anita käyttää tyypillisesti kirkuvan punaista huulipunaa sekä raskasta silmämeikkiä. Hänen kaapunsa ovat yleensä värikkäitä ja sisältävät runsaasti näyttäviä yksityiskohtia. Lisäksi Anita käyttää liioittelevasti asusteita kuten pitkiä pitsihansikkaita, kultasormuksia ja rannerenkaita, mutta ei koskaan hattuja. Kasvonpiirteiltään hän on ikäistään noitaa vanhemman näköinen; poskipäät ovat luiset ja korkeat, silmäkuopat puolestaan tummat ja syvät. Anita siristää usein pieniä hailakansinisiä silmiään, mikä lisää hänen tarkkaavaista olemustaan. Hänen kaulansa on päässyt veltostumaan vuosien varrella ns. "kalkkunan kaulaksi". Anitaa luonnehditaankin toisinaan epäimartelevasti korppikotkan näköiseksi.

Menneisyys: Anita Matilda Furphy syntyi jästin ja noidan avioliiton seurauksena puoliveriseen velhoperheeseen Manchesterin esikaupunkialueella, Suur-Manchesterin kreivikunnassa Englannissa. Hänen hiljainen ja hyväkäytöksinen kaksoissisarensa Miranda osoittautui jo nuoresta pitäen äitinsä suosikiksi, mikä aiheutti kateutta Anitassa, joka oli luonteeltaan tempamenttinen, itsepäinen ja uhmakas. Kummatkin tytöt kävivät ennen Tylypahkaa paikallisen jästikoulun, jossa Mirandalla oli sisartaan enemmän ystäviä ja hänen koulunkäyntinsä sujui paremmin. Anita puolestaan koetteli koulun sääntöjä ja päätyi siksi usein rehtorin puhutteluun. Kun tytöt vaihtoivat lopulta opinahjonsa Tylypahkaan, heidät lajiteltiin eri tupiin: Anita Luihuiseen ja Miranda Rohkelikkoon. Lisäksi Tylypahkassa heidän roolinsa vaihtuivat. Anitasta tuli tupansa keskuudessa hyvinkin suosittu, mutta Miranda ei osannut sopeutua Tylypahkaan, jossa kaikki tehtiin eri tavalla kuin jästikoulussa. Pian koulun alkamisen jälkeen heidän vanhempansa erosivat ja tytöt jäivät asumaan yksinhuoltajaäitinsä kanssa, koska heidän isänsä lähti pysyvästi heidän elämästään toisen naisen matkaan. Anita ja Miranda kasvoivat vuosi vuodelta enemmän erilleen, kunnes aikuisiässä he lakkasivat käytännössä puhumasta toisilleen. Myöhemmin elämässään Anita muutti Lontooseen Viistokujalle saatuaan houkuttavan työtarjouksen Päivän Profeetalta.

Jymyjuttu:

Anita Furphy ITYqTqn
Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 614
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa