[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Reed Killigrew

Siirry alas

Reed Killigrew Empty Reed Killigrew

Viesti kirjoittaja Hanna? 20.01.22 2:28

Reed Killigrew HjQmnFV


Reed Killigrew ITppqaM Reed Killigrew 413xF4O Reed Killigrew JCppaPk

Reed on englantilainen nuori velhon alku, joka opiskelee viidettä vuottaan Tylypahkassa. 15-vuotias elää tutkijaisänsä kanssa Birminghamin laitamilla. Rohkelikkoon kuuluvan pojan sauva on 11-tuumainen, murattia, hiukan taipuisa, ytimenään tuhkaluikuran tuhkaa.


Reed on viettänyt koko lapsuutensa aikuisten seurassa, kuitenkin suurimmaksi osaksi itsekseen, mikä on vaikuttanut hänen sosiaalisiin taitoihin. Hän elääkin aika vahvasti omassa kuplassaan, sillä hänelle ei ole ominaista olla ikäistensä seurassa. Reed on suorasanainen, eikä oikein osaa lukea ihmisiä ja tilanteita. Häntä kiinnostaa isänsä työt sekä taikaolennot. Intohimoharrastuksena syvä hiljaisuus ja pohdinnat maailmankaikkeudesta.

Reed on elänyt aika lailla koko elämänsä ilman äitiään. Jästinaisen pää ei kestänyt velhojen parissa elämistä, joten hän lähti toisen jästimiehen matkaan eikä hänen olemassaolostaan olla sen koomin kuultu.
Hyvin ulospäinsuuntautunut herrasmies Mortimer, Reedin isä, työskentelee ministeriön aikahuoneella. Ironista onkin, että miehen ajantaju on hämärtynyt täysin tämän työn myötä. Hän tekeekin usein ylitöitä ja saattaa olla vuorokausia putkeen töissä tajuamattaan asiaa.

Reed Killigrew WkhN7jl
Hanna?
Hanna?
Kirjastonjohtaja
Kirjastonjohtaja

Viestien lukumäärä : 96
Join date : 03.09.2020

Loer likes this post

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa