[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Peggy Prescott

Siirry alas

Peggy Prescott Empty Peggy Prescott

Viesti kirjoittaja aivokooma 07.09.20 14:26

'’I am my mother's savage daughter,
the one who runs barefoot cursing sharp stone.
I am my mother's savage daughter,
I will not cut my hair, I will not lower my voice’’Peggy Prescott M80iFo8

Peggy Prescott U2vFJKSPeggy Prescott TZNNe4yPeggy Prescott Tol6YEX

Peggy Prescott UfvBvMA


NIMI: Peggy Prescott
SYNTYMÄPÄIVÄ: 31.10.
KANSALAISUUS: Iso-Britannian kansalaisuus
VERISÄÄTY: puoliverinen
STATUS: elossa
SEKSUAALINEN SUUNTAUTUMINEN: ei tiedossa

OPPILASPROFIILI
TUPA: Puuskupuh
LUOKKA-ASTE: 5.lk
TAIKASAUVA: kanukkaa, hieman kimmoisa, ydin kelpin karva
LEMMIKKI: kermanvaalea fretti nimeltä Speedy
SUOJELUS: kärppä
MÖRKÖ: ei tiedossa

PERHE
isä - huispauslegenda Peregrine Prescott
äiti - jästisyntyinen Priscilla Prescott
isoveljet - Percy ja Presley Prescott


Peggy Prescott HvJUpwN

Prescottien kotitalo | Peggyn oma huone | Lemmikkifretti Speedy


Peggy omistaa nätin kuparin oranssit, laineikkaat hiukset jotka ovat usein suljettu kiinni sotkuiselle nutturalle tai palmikoille. Hänen silmänsä ovat leutotaivaan siniset ja poskipieliä sekä olkapäitä koristaa tuhannet somat sekä pienet pisamameret.  
Maanläheiset värit ovat tytön mieleen ja lempivärinä hänellä on sinapin keltainen. Sinapin keltainen on myös hänen rakas, äitinsä neuloma neuletakki joka on jo kovassa käytössä nukkaantunut ja kaksi nappiakin on nähtävästi kadoksissa.
Vaatetuksessa Peggy suosii koulupuvun vastapainona edellä mainittua neuletta, ylisuuria puseroita, shortseja jotka paljastavat hänen alati mustelmien kirjomat polvensa, huppareita sekä mukavia housuja. Erilaiset hameet sekä mekot Peggy on aina kokenut olevan hyvin epämiellyttäviä hänen yllään joten niitä hän on oikeastaan vältellyt koko pienen elämänsä pitämästä koska näky olisi enemmän huvittava kuin millään lailla kaunis.
Huispausta harrastavana ja pitäjänä toimiva Peggy on rungoltaan lyhyt - vaivaiset 160 senttimetriä pitkä, mutta sitä enemmän hänestä puolestaan löytyy luonnetta.

Edellä mainittua luonnetta tosiaan Peggyltä löytyy runsain mitoin ja hyvin harvoin tytön saa puhumalla hiljaiseksi. Hän on varttunut koko ikänsä perheessä kahden isoveljensä Percyn ja Presleyn kanssa joten vaikutteet heiltä on ollut väistämättömät jo pienestä naperosta lähtien. Siinä missä muut kulmakunnan tytöt leikkivät söpöillä nukeilla - saattoi Peggy leikkiä veljiensä kanssa hurjia miekkaleikkejä keskellä metsää yömyöhään.
Peggy on oppinut veljiltään periksiantamattomuutta sekä itsepuolustustaitoja joista on ollut hyötyä elämässä. Kujeilut ja juksaamiset ovat perittyjä myös veljiltään joita äitinsä kutsuu rämäpäiksi ja he ovat kieltämättä nimensä veroiset.

Akileen kantapääksi Peggyllä on muodostunut suurenmoinen uteliaisuus joka joskus saattaa ärsyttää toisia. Vitsillä on heitetty että Peggystä voisi tulla pääjohtaja Tylypahkan sisäiselle juorulehdelle sillä tyttö tuntuu aina olevan hajulla koulun sisällä tapahtuvista asioista - aivan kuin hänellä olisi alati kuuntelevat korvat joka käytävän kolkassa, ken tietää?
Vaikka joillekkin Peggy on se utelias tyttö Puuskupuhista pidetään häntä myös itsevarmana, coolina hassuttelijana joka ei pelkää puhua suutaan puhtaaksi puolustaakseen esimerkiksi kavereitaan. Peggylläkin on toden totta sellainen herkkä puoli jota tyttö ei näytä ulospäin juuri kellekkään. Se puoli on Peggystä sellainen joka lukee salaa yömyöhään pedissään hölmöä romanttista romaania ja haaveilee omasta satujen prinssistä. Sellainen joka punastuu korvanlehtiä myöden kehuista.

Professorien silmissä Peggyä voisi kuvailla villihevosen lailla kesyttämättömäksi, mutta samalla kuitenkin kovin tunnolliseksi oppilaaksi joka kuuliaisesti hoitaa läksynsä ja pyrkii olemaan siivosti. Joskus asiat tosin rönsyilevät johtuen impulsiivisesta luonteenpiirteestä. Uteliaisuutensa on oppimistilanteissa koettu hyväksi asiaksi sillä kun Peggy jostakin innostuu on hän asiaan paneutunut kaikella keskittymiskapasiteetillaan. Hyvä esimerkki asiasta on huispaus joka on onneksi Tylypahkan velhojen ja noitien koulussa yksi oppiaineista joihin tytöllä on suuri kiinnostus ja osaaminen. Hän on taitava pitäjä eli maalivahti huispauksessa sillä on harrastanut sitä jo pienestä pitäen sillä isänsä huispauslegenda Peregrine on jopa hieman fanaattinen asiasta niillä määrin että toivoisi myös tyttärensä seuraavan omia jalanjälkiään huispauksen huipulle.

Tylypahkan velhojen ja noitien koulun sisällä Peggy on monelle tuttu jo pelkästä sukunimestään joka on kuuluisa saavutuksistaan huispauksessa. Peggylle on tosin vaivatonta luoda kaverisuhteita sillä hän on perin helppo lähestyä, mutta varteen otettavia ystävyyssuhteita tytöllä on vain muutama joille hän kokee voivansa kertoa kaiken. Iän karttuessa Peggylle on noussut suojamuuria jolloin hänen kaverikseen kyllä pääsee mutta ystäväbisnekset ovat jo suuremman luottamusharppauksen päässä. Syynä tälle on varmasti se että ensimmäisillä kahdella luokalla Peggyä kiusattiin puoliverisyydestä etenkin puhdasveristen velhojen ja noitien toimesta. Hänen jästisyntyisen äitinsä vuoksi Peggy sai tutaa nälvimistä ja nimittelyä joka on jättänyt loogisesti jälkensä ja nostattaa edelleen aiheena tytön kiukkua.
Summa summarum Peggy on näkyvä persoona koulun käytävillä kuparin oransseine hiuksineen ja värikkään luonteensa kera.

MIELTYMYKSET
RUOKA: äidin tekemä chilitomaattikeitto
JUOMA: kurpitsamehu
VUODENAIKA: syksy
JUHLA: Pyhäinpäivä
PAIKKA: metsät, huispauskenttä
TAVARA: Tulisalama luutansaPeggy Prescott 5MWH1bP

Peggy Prescott OfzidfuPeggy Prescott MC0Xq16Peggy Prescott UhycyOe

Peggy Prescott PwakZHb''My mother's child is a savage,
She looks for her omens in the colors of stones,
In the faces of cats, in the fall of feathers,
In the dancing of fire and the curve of old bones’’
aivokooma
aivokooma
Puuskupuh
Puuskupuh

Viestien lukumäärä : 35
Join date : 05.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa