[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vera Vulpe

Siirry alas

Vera Vulpe Empty Vera Vulpe

Viesti kirjoittaja Vanillatar 23.09.20 10:48

Vanillatar kirjoitti:Hahmoni persoonat kasvavat realistisesti. Heidän luonteensa voivat muuttua roolipelin edetessä ja iän karttuessa. Hahmojen toiveet, unelmat, mielenkiinnonkohteet ja käytös ovat kaikki roolipeliin sidoksissa. Tämä esittely ei ole vedenpitävä ja saatan muuttaa, poistaa tai lisätä siihen tietoa tai jättää osan tiedoista toistaiseksi tyhjäksi. Ilmoitan näistä muutoksista ja pyrin selittämään suurimmat muutokset tähän hahmoesittelyyn. Huomioithan myös, että hahmojen ulkonäkö vastaa ikäänsä. Pidän näin kiinni hahmojen realistisuudesta ja pelattavuudesta!

Vera Vulpe ICaYHbE Vera Vulpe Gzuzp9H Vera Vulpe HA2XXC5
Vera Vulpe JdsWPLt Vera Vulpe Te3M8v9 Vera Vulpe SwTw7Pr
Vera Vulpe F5wDE5q Vera Vulpe AWKX9Yg Vera Vulpe SHcsfB2
fc; dorothy martin

Lamb: "Are you there, dear Wolf?"
Wolf: "I am, little Lamb."
Lamb: "Are you sad?"
Wolf: "I am."
Lamb: "What does it feel like?"
Wolf: "A long hunt with no kill."

Vera Vulpe ➳ 27 ➳ Nainen ➳
Naimaton ➳ Suuntautuminen? ➳
Puoliverinen ➳ Romania ➳Nainen verhoaa itsensä mustaan. Väriltään hiekkaa muistuttavat hiuksensa hän värjää mustiksi, samoin kulmakarvansa. Hiuksiaan hän laittaa mielellään, mutta usein ne ovat vallan vapaat ja suorat. Vera pitää kynsiään huoliteltuina, pitkinä ja viilattuina terävään malliin. Kertakaikkiaan naisen olomuoto on hyvin elegantti ja siistitty. Vera on lähemmäs 180 senttimetriä pitkä.
Naisella on luonnostaan kullankeltaiset silmät. Ihoaan hän varjelee tarkoin auringolta ja se onkin valkea kuin lakana. Naista tuskin koskaan näkee ilman laittautumista. Hän korostaa veikeän värisiä silmiään tummalla ja raskaalla, mutta taidokkaalla kädenjäljellä tehdyllä silmämeikillä.

Veralla on septum-lävistys ja kummankin silmänsä alle tatuoitu 8 valkoista pistettä. Tatuoinnit eivät ole nähtävissä päivänvalossa kuin aivan lähietäisyydeltä. Öisin kuunvalossa ne melkein kuin tuikkivat.

Nainen on umpirakastunut omaan goottityyliinsä. Niinkin paljon että suunnittelee ja tekee itse omat vaatteensa. Hän ei ole suuri tekonahkan tai muovin ystävä, vaan suosii sen tilalla luonnollisia tuotteita kuten nahkaa. Usein vaatteensa ovat saaneet inspiraation velhoyhteiskunnan värikkäästä ja laajasta viitta- ja kaaputarjonnasta. Vera on hyvin taitava, mutta käyttää myös paljon loitsuja tehdessään käsityötä. Hänen normaaliin päivittäiseen tyylinsä kuuluukin jokin kirjailtu tai koristeltu kaapu tai viitta, kokomustana tietenkin ja usein lattiaa viistävä. Kaapunsa alla hänellä on yleensä jotain simppeliä, nahkaiset housut erilaisilla maihareilla ja pitkähihaisia paitoja. Talvisin nainen rakastaa sonnustautua turkiksiin suurilla hupuilla.

Vera arvostaa velhojen omaa muotia, ja peilaakin sitä vahvasti omissa vaatteissaan, kuten sametilla ja upeilla kirjailuilla ja yksityiskohdilla.
Vera tuntuu aina olevan melko tyytyväinen elämään. Hän ei tunnu tipahtavan jaloiltaan mistään kolauksesta mutta ei myöskään näytä tavoittelevan tähtiä taivaalta. Nainen vain on. Kuin peruskallio. Verassa on jonkinlaista mystiikkaa, eikä hänestä päällepäin huomaa kaikkea. Johtuneeko se katselijan näköaistin täyttävästä ulkomuodosta vai jostain muusta. Hän ei ole kaikkein avoimin tai hymyilevisin ja kohtelee ympärilläolijoitaan vahvasti perustuen siihen miten he kohtelevat häntä. Jos kohtelet Veraa kuin vertaistasi, saat saman kunnioituksen takaisin. Jos taas katsot naista alaspäin, tulet saamaan saman kohtelun.

Seesteinen voisi olla naista hyvin kuvaileva termi. Kevyt sateenropina, kaukainen ukkonen ja pilvinen keskiyö. Sellainen vaikutelma naisesta irtoaa. Hänellä ei ole mielenkiintoa kiertää maailmaa tutkien ja tyynnyttäen jatkuvaa uteliaisuuden janoa. Vaan Vera tuntuu olevan elämässään siellä missä haluaakin olla, eikä tarvitse enempää tai vähempää.

Vera on hyvin luova persoona, ja tarjoutuu mielellään avustamaan esimerkiksi professoreita asioissa joissa voi hyödyntää luonnollista lahjakkuuttaan. Hän auttaa myös oppilaita parhaan taitonsa mukaan jos nuo uskaltavat apua pyytää, ja se ei ole umpityperää tai laitonta. Vera ei katso läpi sormien sääntörikkomuksia, mutta ei myöskään kulje oppilaiden perässä odottaen näiden tekevän virheliikkeen. Nainen muistaa vielä hyvin selkeästi millaista oli olla nuori ja tyhmä, eikä hän paina päätään turhaan oppilaiden töhöilyllä.

Wolf: "Lamb, tell me a story."
Lamb: "There was once a pale man with dark hair who was very lonely."
Wolf: "Why was it lonely?"
Lamb: "All things must meet this man, so they shunned him."
Wolf: "Did he chase them all?"
Lamb: "He took an axe and split himself in two right down the middle."
Wolf: "So he would always have a friend?"
Lamb: "So he would always have a friend."


Vera Vulpe 8BehDoE


Tylypahkan vahtimestari ➳ Durmstrang ➳
Mäntyä, 14", taipumaton, yksisarvisen jouhi ➳
Veralla on suuri kori täynnä puhpalluroita, joita hän kasvattaa ➳
Vera ei puhu perheestään, mutta he ovat elossa eikä perheen kesken näyttäisi olevan riitoja.
my history
Vera saapui Tylypahkaan syksyn 2020 rehtorimuutoksien aikaan. Nainen on työskennellyt vahtimestarina kotimaassaan Romaniassa valmistuttuaan Durmstrangin velhokoulusta. Veralla on myös jonkinverran kokemusta taikaolennoista.
Vera on kovin lyhytsanainen jos häneltä kysytään itsestään.i adore
Tuică
Talvii excell at
- Sanaton loihtiminen, luovat loitsut, tarkkuus
i need to practise
- Kaikki kaksintaistelu ja PVS
get to know me
- Vulpe on romaniaa ja kääntyy ketuksi. Vera on niin vaitonainen persoonallisesta historiastaan ja perheestään että nimen aitoutta voi aiheesta perillä oleva helposti kyseenalaistaa.
- Nainen puhuu sujuvaa englantia vahvalla aksentilla. En tuo aksenttia peliin esimerkiksi jollain suomalaisella murteella, mutta se on hyvä huomioida.
- Hyvin pienet ja mitättömiltä tuntuvat, tarkkaa silmää ja vakaita käsiä vaativat loitsut ovat omiaan Veralle
- Jos linnan mailta löytyy haavoittunut, vaaraton olento se luultavasti löytää tiensä tyrmien portaiden alle Veran huoneeseen. Naisella on pehmeä kohta kaikelle viattomalle elolliselle.
- Vera liikkuu elegantisti ja pehmeästi, pitkällä askeleella. Naisen tavaramerkki on sormenpäät yhdessä pidellyt kädet rintakehän alla.


Viimeinen muokkaaja, Vanillatar pvm 03.09.21 20:28, muokattu 12 kertaa
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Vera Vulpe Empty Vs: Vera Vulpe

Viesti kirjoittaja Vanillatar 25.09.20 11:22

25.9 Päivitin esittelyyn muutaman Veran tyyliä avaavan kuvan.

In-game ihmissuhteet:

Liam Aspen
Tuore lisäys Tylypahkan henkilökuntaan, tarkemmin Veran avuksi apulaisvahtimestariksi. Miehen taustoista tietoisena Vera ei ole luottavainen tilanteeseen. Hän on yhtä varpaillaan miehen seurassa kuin kuka tahansa muukaan, mutta toivoo myös Aspenin olevan sanojensa mittainen mies.

Grendel Mooch
Tylypahkassa Veran esimiesasemassa toimiva vahtimestari ei säikäyttänyt naista karulla ulkonäöllään, tai tuliviskin käryllään. Vera puolestaan uskoo huvittavansa vanhempaa miestä omalla tyylillään. Nainen pitää heitä veikeänä yhdistelmänä ja parivaljakkona, eikä ajattele asiaa sen enempää. Grendelin lähdön jälkeen Vera on ollut hyvin huolestunut uuden ystävänsä voinnista, ja onkin muistanut tätä kirjeellä, sekä joululahjalla.

Rowan Stanford
Uuden rehtorin Vera tapasi ensimmäisenä iltanaan, sekä seuraavan päivän henkilökunnan kokouksessa. Nainen huomasi miehen oudoksuvan häntä hiukan, mutta ei tunnu välittävän asiasta. Vera koittaa olla tekemättä suuria johtopäätöksiä toistaiseksi.

Professorien sekasorto
Vera tapasi kirjavan joukon professoreita, mutta ei ole kuullut heidän nimiään kuin keskustelun tiimellyksessä eikä osaa yhdistää naamaa nimiin.

Fionn Monday
Kirjastonhoitajan kanssa nainen vaihtoi pisimmän keskustelunsa vielä talvijuhlassa. He sopivat viettävänsä joulua linnassa pullon äärellä. Vera oli oikein otettu Fionnin kehuista.

Emrys Wyllon
Vera on nyt muutaman kerran joutunut selvittämään oppilaidenvälistä selkkausta, jossa Wyllonin poika on ollut mukana. Naisen äidilliset vaistot heräävät vahvasti tätä nuorta poikaa kohtaan, ja Vera yrittääkin parhaansa kohdella Wyllonia mahdollisimman rauhallisesti ja ymmärtäväisesti, taustalla on varmasti jotain mikä tällaista kiukunpuuskaa aiheuttaa.

Zachariah Quinton
Toinen oppilas, joka on ollut näissä selkkauksissa mukana useammin kuin kerran. Vera on myös päässyt naamatusten Quintonin kanssa aikaisemminkin. Vera pitää toistaiseksi Quintonia lapsena joka reagoi vahvasti ihmisiin ympärillään, se ei ole huono asia, mutta voi johtaa tällaisiin selkkauksiin oppilaiden kesken. Verasta Quinton on hieno poika, jonka tarvitsee vain hiukan aikuistua ajan kanssa.


Viimeinen muokkaaja, Vanillatar pvm 16.07.21 14:28, muokattu 2 kertaa
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Vera Vulpe Empty Vs: Vera Vulpe

Viesti kirjoittaja Vanillatar 03.09.21 20:29

6.10.2020

Esittelyyn päivitetty työnimike, sekä muutama lainaus.

6.12.2020

Virallinen faceclaim tehty ja lisätty esittelyyn.

17.12.2020

Ihmissuhteita lisätty.

3.9.2021

Esittely päivitetty ja nippelitietoa lisätty.
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Vera Vulpe Empty Vs: Vera Vulpe

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa