[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Belinda Della Branwenn

Siirry alas

Belinda Della Branwenn Empty Belinda Della Branwenn

Viesti kirjoittaja superhyperhabbo 23.09.20 22:50

Belinda Della Branwenn


Belinda Della Branwenn 23964136-7936835-image-a-39_1580185540742Perustiedot

Koko nimi: Belinda Della Branwenn
Lempinimi: Linda
Syntymäpäivä: 8. tammikuuta
Ikä: 14v
Sukupuoli: Nainen
Siviilisääty: Naimaton
Verisääty: Puhdasverinen
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Status: Elossa
Rotu: Noita
Kansalaisuus: Iso-Britannian kansalainen
Hiusten väri: Musta
Silmien väri: Tummanvihreä
Faceclaim: Camila Mendes (Lindalla tosin pidemmät hiukset)


Belinda Della Branwenn Riverdale%2B-%2BVeronica


Faktat

Tupa: Luihuinen
Luokka-aste: 4lk
Taikasauva: Kirsikkapuuta, 12 ¾", taipumaton, ytimenä feeniksin sulka
Lemmikki: Rupikonna nimeltä Clyde
Mörkö: Äitinsä eloton ruumis
Suojelius: Ei tiedossa
Muuta olennaista: Luihuisen tuvan valvojaoppilas


Mieltymykset

Ruoka: Juustokakku
Juoma: Päärynämehu
Oppiaine: Loitsut ja Taikuuden historia
Vuodenaika: Syksy
Juhla: Halloween
Tuoksu: Äitinsä käyttämä hajuvesi
Tavara: Äitinsä vanha huivi


Belinda Della Branwenn Cdn.cliqueinc.com__cache__posts__263473__riverdale-star-camila-mendes-on-how-to-relax-and-be-productive-at-the-same-time-2889165.700x0c-19514fb9d1cd4e468d93f433315e6307


Ulkonäkö

Linda on melko lyhyt ja pienikokoinen tyttö, mutta ääntä hänestä lähtee senkin edestä. Lindalla on pitkät, lähes koko selän peittävät mustat hiukset, joita hän useimmiten pitää korkealla ponnarilla yhdistettynä vihreään huiviin, joka on kiepautettu solmuun päälaelle. Lindan lempivärejä ovat vihreä, punainen ja violetti, ja näitä värejä hän myös suosii vaatetuksessaan useimmiten yhdistettynä mustaan. Lindan vaatevarasto on laaja, sillä hänen isänsä on halunnut lelliä ainokaista tytärtään hankkimalla tälle mitä tämä ikinä vain on keksinyt toivoa ja tietenkin parasta laatua. Pukeutumisessaan Linda suosii mekkoja tai tyylikästä paitaa yhdistettynä mustiin housuihin.


Belinda Della Branwenn RVD109a_0447b-1014x570


Luonne

Lindalla on kylmä, kova kuori ja hän on hyvin varautunut uusien ihmisten seurassa. Ulkopuolisen silmin Linda saattaa vaikuttaa etäiseltä ja surulliselta hahmolta tai jopa ylimieliseltä, mikä tekee hänestä jokseekin vaikeasti lähestyttävän. Lindalla on paha tapa mulkoilla muita ihmisiä epäluuloisen ja vihaisen näköisenä, sillä hän kantaa edelleen traumaa äitinsä menetyksestä, eikä uskalla menetyksen pelossaan päästää ihmisiä herkästi lähelleen. Linda hymyilee harvoin julkisesti, paitsi ilkikurista ja vahingoniloista hymyään.

Tutustuttaessa paremmin Linda on kuitenkin hyvinkin lämmin ja suojelevainen lähipiiriään kohtaan. Tylypahkaan lähtiessään Linda järkeili, ettei voi mitenkään selvitä seitsemää vuotta yksin, mutta muille ihmisille avautuminen ja muihin luottaminen on hänelle kovin hankalaa. Linda kuitenkin kaikin voimin opettelee olemaan avoimempi uusille ihmisille ja ideoille. Vapautuessaan ja tuntiessaan olonsa mukavaksi hyvässä seurassa Lindan keskittyminen olennaisiin asioihin (kuten opetukseen) saattaa herkästi herpaantua ja voi olla yllytettävissä kaikenlaisiin tyhmyyksiin, mikä saattaakin aiheuttaa toisinaan professoreille harmaita hiuksia.

Linda on hyvin temperamenttinen ja sanavalmis tyttö, mikä aiheuttaa hänelle turhankin usein vaikeuksia. Lindalla on terävä kieli ja valitettavan vahva taipumus sanoa mitä sylki suuhun tuo, eikä hän aina ymmärrä mitä sanoi tai teki väärin. Lindan lapsuusaikana hänen isänsä ei oikein osannut panostaa kovinkaan paljon sosiaaliseen puoleen tai tunne-elämän asioihin, joten muiden tunteiden huomioon ottaminen tai anteeksipyytäminen ei ole tytön vahvinta alaa. Linda on myös melkoinen jääräpää, eikä hänen päätään käännetä noin vain, kun hän on jotakin päättänyt. Päättäväisyyspuuskissaan tyttö saattaa kuvitella, ettei säännöt koske häntä, sillä hänen mielestään tarkoitus pyhittää keinot. Toivoa sopii, että vuodet Tylypahkassa tyttöä hieman opettaisi.

Pohjimmiltaan Linda on kuitenkin älykäs ja tunnollinen opiskelija, joka pitää tavaransa ja laukkunsa aina siistissä järjestyksessä. Tyttö on määrätietoinen ja suunnitelmallinen, jonka vuoksi hän usein pohdiskelee erilaisia lopputulemia erinäisistä valinnoista ja tapahtumista. Linda on erityisen lahjakas loitsuissa, sekä hän on hyvin kiinnostunut taikuuden historiasta ja pimeyden voimilta suojautumisesta ja haaveileekin urasta taikaministeriössä.


Belinda Della Branwenn Tumblr_ola1g1utAQ1rmakjvo1_500Perhetausta

Lindan äiti Roselyn (os. Leighton) ja Lindan isä Edgar tutustuivat jo Tylypahka-aikoinaan ollessaan molemmat Luihuisen tuvassa, mutta löysivät toisensa ja alkoivat seurustella vasta myöhemmin molempien valmistumisen jälkeen. Edgar oli opiskeluaikoina kahta vuotta ylemmällä luokalla kuin Roselyn. Pari tapasi toisensa sattumalta parikymppisinä molempien ollessa jouluostoksilla, ja Edgar hetken mielijohteesta päätyikin keskustelun lomassa pyytämään kaunista vaaleaverikköä treffeille, olihan nainen kuitenkin puhdasverinen, niin kuin Branwennin kunniakas suku. Pian näiden treffien jälkeen he alkoivatkin seurustelemaan. Onnellinen pari meni nopeasti kihloihin ja parin vuoden jälkeen naimisiin. Pariskunta asettui asumaan suureen ja hienoon Branwennin kartanoon Skotlannin nummille.

Roselyn oli aina haaveillut urasta parantajana, mutta työura jäi lyhyeksi raskaaksitulon ja myöhemmin sairastumisen myötä. Hän synnytti parin esikoistyttären Belindan pimeänä tammikuisena yönä. Linda myös jäi parin ainoaksi lapseksi, vaikka Roselyn aina puhui, kuinka toivoi saavansa ainakin kolme lasta. Ainoana lapsena Linda oli vanhempiensa silmäterä, ellei suorastaan pilalle hemmoteltu prinsessatytär.

Roselyn kuoli tuntemattomaan sairauteen Lindan ollessa 7-vuotias. Roselynin kuolema tuli Lindalle yllätyksenä, mutta Lindan kasvettua vanhemmaksi tytön isä Edgar paljasti, että Roselyn oli sairastanut jo useita vuosia ennen kuolemaansa ja tämän kohtalo oli odotettavissa. Lindan muistikuvat äidistään ovat hatarat, mutta ennen kaikkea hän muistaa Roselynin lämpimänä ja rakastavana äitinä, kun taas isä Edgar oli jäänyt hyvin etäiseksi. Siinä missä Edgar olisi kasvattanut Lindan hyvinkin perinteikkäällä tavalla puhdasveriseksi noidaksi, Roselyn onnistui pehmittämään Edgarin. Niinpä Lindaa kasvatettiin arvostamaan muita ihmisiä tupataustaan tai verisäätyyn katsomatta. Roselynin viimeinen toive Edgarille oli, että tämä kasvattaa Lindasta mallikelpoisen noidan, ja tähän Edgar onkin kaikin tavoin, joskin yhä surussaan velloen, pyrkinyt. Monien kasvatusasioiden äärellä Edgar on kuitenkin tuskastunut siihen, kuinka Roselyn olisi tehnyt monet asiat paljon paremmin kuin hän itse. Edgar toivoo, että Lindasta kasvaisi äitinsä kaltainen.

Edgar on aina ollut mystinen ja etäinen Lindalle, eikä hän ole koskaan avannut menneisyyttään tai tekemisiään Lindalle. Linda tietää isänsä tulevan rikkaasta ja perinteikkäästä suvusta, mutta muuta tyttö ei isänsä suvusta tiennyt eikä Edgar ollut nähnyt tarpeelliseksi tyttärelleen kertoakaan ennen kuin Edgarille selvisi, että tyttö osaa kärmeskieltä. Lindan kolmannen ja neljännen luokan välisenä kesänä Edgar esitteli Lindan suvulleen, ja Linda tapasi ensi kertaa isänsä vanhemmat ja isoisoisänsä Archardin, jonka luultiin olevan Branwennin suvun viimeinen kärmeskielen taitaja.

Vanhemmiten Linda on alkanut epäillä, että hänen isällään on jotakin hämärää tekeillä tai on ainakin Lindan lapsuusaikana ollut. Hän muistaa olleensa pienenä lapsena satunnaisesti isänsä mukana Iskunkiertokujalla, mutta ei ole nuoren ikänsä vuoksi juurikaan kiinnittänyt suurta huomiota isänsä tekemisiin. Edgar on ollut hyvin masentunut ja alakuloinen siitä asti, kun Roselyn kuoli ja Linda on kuullut isänsä joskus mutisseen itsekseen, kuinka tämä aikoo tehdä kaikkensa löytääkseen keinon saada Roselyn takaisin.

Linda otti Tylypahkaan lähtiessään mukaansa äitinsä vanhan viininpunaisen huivin ja lempihajuveden, jota hän suihkauttelee huiviin silloin tällöin. Tuoksu tuo Lindalle mieleen äidin lämpimän halauksen ja huolettoman naurahduksen. Roselyn aina neuvoi Lindaa, ettei saa olla nirso, oli asia mikä hyvänsä. Saman ohjeen Edgar antoi tyttärelleen muihin ystävystymiseen Lindan lähtiessä opin tielle.

Lindalla on lemmikkirupikonna nimeltä Clyde. Hänen isänsä hankki konnan tyttärelleen pari kuukautta ennen tämän lähtöä Tylypahkaan, jotta Linda ei olisi niin yksinäinen uudessa ympäristössä. Tyttö oli onnesta soikeana saadessaan Clyden, sillä hän oli toivonut rupikonnaa siitä asti, kun oppi puhumaan. Clyde on suurikokoinen ja äänekäs konna, joka tuppaa olemaan karkuteillä harva se päivä, mutta löytää aina takaisin Lindan luo viimeistään silloin, kun nälkä yllättää.


Belinda Della Branwenn Original


Opiskeluvuodet Tylypahkassa


Ensimmäinen ja toinen kouluvuosi
Linda oli hyvin pidättyväinen ja hiljainen saavuttuaan Tylypahkaan ensimmäisenä vuonnaan, sillä hän ei oikein tiennyt, kuinka voisi ystävystyä muiden kanssa. Linda karttoi muiden seuraa ja viihtyi lähinnä yksin syrjemmässä lukemassa, mutta hänen tupatoverinsa Alecia Ivanova tuli rohkeasti tutustumaan Lindaan, jonka myötä Linda päätyi toisena kouluvuonnaan osaksi kaveriporukkaa, johon kuului Alecian lisäksi Briallan Whitfield, Scarlett Snider, Alexander Sorokin, Viviann Kempington ja Wendy Garmen. Linda toi omaa maustettaan osan ystävysten välisiin suhteisiin tyrkkäämällä lusikkansa soppaan siitä, mitä eteishallissa tapahtuneessa jupakassa hänen mielestään tapahtui, mutta eripurat saatiin lopulta sovittua.

Hieman myöhemmin tämän jälkeen koko joukko päätyi Scarlettin ja Viviannin johdattamana kiellettyyn metsään ja kohtasi siellä vihaisen kentaurin. Linda oli alusta asti painottanut, että idea oli idioottimainen, ja lopulta koko konkkaronkka jäikin reissustaan kiinni ja saivat rehtorilta rangaistukset. Tämän jälkeen Linda sai isältään räyhääjän, jossa Edgar ilmaisi syvää pettymystä ja suuttumusta Lindaa kohtaan. Samaisessa räyhääjässä Linda sai kuulla painavat sanat isältään, ettei tällä ollut varaa menettää Lindaakin. Tämä herätti kummastusta Lindan uusissa ystävissä, sillä Linda ei ollut kertonut heille mitään äitinsä kuolemasta eikä siinä hetkessä myöskään alkanut avautumaan, kun kaikilla oli ajatukset muualla omien räyhääjiensä vuoksi. Myöhemmin tyttö avautui asiasta Alecialle ja Alexanderille.

Jokunen viikko kaiken tämän jälkeen kaoottisella piknik-retkellä Linda näki ensimmäistä kertaa elämässään thestraleja ja on siitä asti käynyt tasaisin väliajoin järvellä niitä katselemassa. Thestralien näkeminen tuo jonkinlaista lohtua Lindalle, joka on joutunut vierestä katsomaan äitinsä kuolemista.

Metsäretkestä seuranneessa jälki-istunnossa Linda löysi monenlaisia mielenkiintoisia muistiinpanoja sekä pullon tuliviskiä edesmenneen professorin entisestä kansliasta. Linda työnsi kaiken mielenkiintoisen laukkuunsa ja onkin sittemmin ahkerasti tutkiskellut lappusia. Pulloon tyttö ei ole vielä koskenut.


Kolmas ja neljäs kouluvuosi
Linda tutustui kolmannen ja neljännen opiskeluvuotensa aikana useisiin uusiin ihmisiin, ja Linda on saanut useita uusia ystäviä. Tämän myötä ajanvietto vanhan porukan kanssa on jäänyt vähemmälle ja Linda ajautui riitoihin Alecian kanssa kyllästyttyään tytön itsekkyyteen. Vanhasta porukasta ainoastaan Bri on jäänyt Lindan lähempään ystäväpiiriin ja uudempina kasvoina Lindan ystäväpiirissä ovat Erin Blackburn, Clementine Knox, Zachariah Quinton ja July Jac. Linda kaveerasi myös jonkin aikaa Ophelia Sasanian kanssa, mutta välit viilenivät Ophelian pahoinpideltyä Neonin. Tapauksen jälkeen Lindan oli hyvin vaikea suhtautua Opheliaan, sillä tyttö yritti kaikin keinoin puolustella tekoaan, josta Linda ei ollut kovin mielissään.

Linda sai sattumusten kautta kolmannen ja neljännen luokan välisenä kesänä tietää olevansa kärmessuu. Tytön ystävät olivat selittäneet tytölle jo kolmannen vuoden lopulla tapahtuneen välikohtauksen jälkeen, kuinka Linda oli sihissyt puhuvalle käärmeelle, vaikka Linda kivenkovaan itse väitti vain puhuneensa käärmeen kanssa. Kesällä tyttö tutkiskeli muistiinpanoja, jotka hän oli varastanut edesmenneen professorin kansliaa siivotessaan ja löysi tietoja kärmeskielestä ja näistä papereista oman sukunsa nimen. Linda tivasi välittömästi isältään totuuden asiasta, ja Edgar kertoi rehellisesti tyttärelleen, että Branwennin suvussa on tosiaan kärmessuita, ja Lindan isoisoisää luultiin suvun viimeiseksi kärmessuuksi. Tuona kesänä Linda tapasi sukuaan ensi kertaa.

Neljännen vuoden alettua Linda kävi juttelemassa hyvässä hengessä uudesta kyvystään tuvanjohtajansa Athena Devinen kanssa ja järjesteli ajatuksiaan asian suhteen. Myöhemmin samana vuonna tytön tuvanjohtaja nimesi Lindan tupansa valvojaoppilaaksi ja Linda oli yllättynyt ja imarreltu valinnastaan. Linda pohdiskeli vaihtoehtoja mahdollisesta valvojaoppilaskollegasta ja esitti näkemyksensä tuvanjohtajalleen. Hieman myöhemmin Linda saikin kollegakseen vuotta vanhemman ystävänsä Erin Blackburnin.


Belinda Della Branwenn 549e7ba8869f0e837299b5433c11b406
superhyperhabbo
superhyperhabbo
Yli-inkvisiittori
Yli-inkvisiittori

Viestien lukumäärä : 406
Join date : 06.09.2020
Ikä : 24
Paikkakunta : Helsinki

Takaisin alkuun Siirry alas

Belinda Della Branwenn Empty Vs: Belinda Della Branwenn

Viesti kirjoittaja superhyperhabbo 24.09.20 1:29

SUHTEET


Erin Blackburn, ystävä
Linda ja Erin tutustuivat Lindan ollessa kolmannella luokalla tyttöjen sattuessa samaan aikaan useisiin erinäisiin välikohtauksiin, liittyen esimerkiksi Oliver Ackerhogan ja puhuvaan käärmeeseen, sekä Erin on vetänyt Lindan lähes puoliväkisin mukaansa dokaamaan maanalaiseen kylpyhuoneeseen. Linda viihtyy Erinin seurassa ja kaksikolla on useimmiten hauskaa yhdessä. Tytöt toimivat molemmat Luihuisen tuvan valvojaoppilaina.


Briallan "Bri" Whitfield, ystävä
Linda ja Bri tutustuivat jo toisella luokalla pyöriessään samassa porukassa ja kokiessaan useita varsin ikäviäkin välikohtauksia tuossa porukassa kielletyssä metsässä sekä mustajärvellä. Tyttöjen välit ovat olleet viime aikoina jokseekin etäiset Lindan katkaistua välinsä samassa porukassa liikkuneeseen Alecia Ivanovaan. Tytöt ovat molemmat valvojaoppilaita tahoillaan omissa tuvissaan, ja tulevat hyvin toimeen keskenään, joten Linda pitää Britä edelleen ystävänään, vaikkei kaksikko turhan paljoa olekaan aikaa viettäneet viime aikoina.


Wendy Garmen, ystävä
Alemmilla luokilla Linda toimi ikään kuin "suojelijana" säikylle Wendylle, joka pelästyi pienintäkin kahahdusta varsinkin kielletyssä metsässä käynnin jälkeen. Tytöt tulivat alemmilla luokilla hyvin toimeen ja Linda oli valtavan huolissaan Wendyn kadottua ja etsi tätä joka paikasta. Wendyn löytymisen ja tuon kouluun palaamisen jälkeen Wendy ei ollut tunnistaa Lindaa, eikä tytöt ole viime aikoina juuri törmänneetkään. Tästä huolimatta Linda kokee, että Wendy on edelleen hänen ystävänsä.


Clementine Knox, kaveri
Linda tutustui Knoxiin varsin yllättäen tuon tullessa samaan porukkaan juttelemaan Lindalle, ja kaksikko tuli heti juttuun. Tytöt eivät ole viettäneet vielä erityisen paljon aikaa keskenään, mutta kaksikko tuntuu olevan samalla aaltopituudella. Tässä ystävyydessä on kaikki ainekset syventymiseen.


Zachariah Quinton, kaveri
Linda tutustui Zachiin Erinin ja Knoxin kautta ja on pyörinyt silloin tällöin samassa porukassa noiden kanssa esimerkiksi kirjoittamassa uhkauskirjettä Illian Bondille. Linda pitää Zachin huumorintajusta ja siitä, että poika usein sanoo suoraan mitä mieleen juolahtaa. Tämäkin ystävyyssuhde voinee vielä kehittyä.


Scarlett Snider, kaveri
Scarlett raastaa usein Lindan hermoja riehakkuudellaan ja huonoilla ideoillaan, mutta tytöt ovat kyllä viihtyneet samassa porukassa. Linda pitää Scarlettia kaverinaan, vaikkei useinkaan ole asioista samaa mieltä tuon kanssa ja turhautuu, kun asiat pitää vääntää Scarlettille ratakiskosta.


Viviann Kempington, kaveri
Lindan suhde Vivianniin on hyvin samantapainen kuin Scarlettiin; Lindaa ärsyttää Viviannin sekoilu ja varsin idioottimaisetkin ideat, mutta Linda kuitenkin viihtyy Viviannin seurassa, jos tuo on yhtään rauhallisemmalla päällä.

Milo Nithercott, tuttava
Linda ja Milo ei tunne kovinkaan hyvin ja ovatkin lähinnä aukoneet toisilleen päätä siitä kumman tupa on parempi. Linda on kuitenkin saanut vastikään tietää, että Milo seurustelee Lindan ystävän Erinin kanssa, joten Linda uskoo Milon olevan hyvä jätkä.


Ophelia Sasania, ristiriitaisia tunteita herättävä kaveri
Opheliaan Linda tutustui sattumalta kaksikon ensin naljaillessa toisilleen, mutta huomatessaan sitten olevansa aika lailla samalla aaltopituudella. Ophelian seurassa Linda aiheutti päänvaivaa vanhemmalle puuskupuhin johtajapojalle Oliver Ackerhoganille, jota tytöt mielellänsä provosoi aina tilanteen tullen. Myöhemmin Linda sai tietää Ophelian pahoinpidelleen Lindan tupatoverin Neon Daemonin, ja siitä lähtien Lindalla on ollut ristiriitaisia fiiliksiä Opheliaa kohtaan. Toisaalta Linda haluaisi uskoa Ophelian oppineen erotuksen aikana jotain ja katuvan tekoaan, mutta toisaalta Linda ei pysty hyväksymään Ophelian tekoa.


Hamlet Sasania, tuttava
Linda ja Hamlet tulevat suhteellisen hyvin toimeen keskenään, vaikka Hamletin sanomiset herättää Lindassa usein vain kourallisen kysymysmerkkejä ja ihmettelyä. Kaksikko on kuitenkin melko hyvissä väleissä ja vaihtavat kuulumisia silloin tällöin.


Thomas "Tom" Raleigh, tuttava
Rohkelikon valvojaoppilaan Tomin kanssa Linda on ollut pariin otteeseen väittelemässä tupien paremmuudesta, mutta loppujen lopuksi Linda pitää Tomia hyvänä tyyppinä eikä tytöllä ole tästä pahaa sanottavaa.

John Murray, kaveri
Johniin Linda tutustui sattumalta ja kaksikko koki heti syvää yhteyttä. John kertoi Lindalle menettäneensä pikkusiskonsa vastikään ja Linda kertoi kokeneensa itsekin perheenjäsenen menettämisen. Kaksikosta tuli myös kirjekavereita kesän alettua ja he pitivätkin pitkin kesää tiiviisti yhteyttä.


Agatha Chopre, tuttava
Agathaa Linda ei tunne mitenkään erityisesti, mutta Lindan aiheuttaessa päänvaivaa ja ongelmia Agathan kihlatulle Oliver Ackerhoganille, aiheutti hän samalla päänvaivaa myös Agathalle. Linda on sittemmin pyytänyt anteeksi Agathalta ja kaksikko on moikkausväleissä.


Alecia Ivanova, tuttava, entinen ystävä
Linda ja Alecia olivat varsin hyvissä väleissä ensimmäisinä kouluvuosinaan ja tytöt jakoivatkin ilot ja surut keskenään. Neljäntenä vuonna Linda kuitenkin ärähti Alecialle, ettei jaksanut kuunnella tuon minäkeskeistä höpöttämistään, mikä johtikin kaksikon tulikivenkatkuiseen riitaan keskellä portaikon alatasannetta. Tytöt eivät ole sopineet välejään, mutta Linda ei myöskään juurikaan kanna kaunaa tai puhu Aleciasta pahaa.

Alexander Sorokin, tuttava, entinen ystävä
Alexander tuli Lindan elämään Alecian mukana ja kaksikko tuli toimeen varsin hyvin keskenään. Välit pysyivät hyvinä, vaikka kaksikko kuulikin, että heistä liikkuu huhuja, kuinka Alexander olisi pettänyt Aleciaa Lindan kanssa. Kaksikon välit kuitenkin katkesivat Lindan ja Alecian riidan myötä, eikä kaksikko ole sen koommin jutelleet.

July Jac, tuttava
Tämä kaksikko ei ole tunteneet pitkään, mutta viettävät silloin tällöin aikaa samassa porukassa ja vaihtavat kuulumisiaan. Kaksikko tulee hyvin toimeen keskenään.

Tristan Kiefer, tuttava
Tristan ja Linda naljailivat toisilleen mennen tullen tutustuttuaan, mutta kuitenkin hyvässä hengessä. Linda piti Tristania huvittavana tyyppinä. Tristanin tultua kohtalokkaalle eväsretkelle ja menetettyään siellä jalkansa, on Linda siitä lähtien kokenut olleensa tapahtuneesta jollain tasolla vastuussa. Linda ajattelee, ettei Tristan välttämättä olisi tullut eväsretkelle, ellei olisi kuullut siitä Lindalta.

Oliver Ackerhogan, kaikkien vihaama
Oliverille Linda onnistui aiheuttamaan päänvaivaa pojan vielä ollessa Tylypahkassa opiskelemassa viimeisenä vuotenaan. Linda ajautui porukan mukana provosoimaan Oliveria tahallaan, joka johti varsin ikäviinkin lopputuloksiin, joita puitiin monessa puhuttelussa. Linda kuitenkin sopi välinsä Oliverin kanssa ennen tuon valmistumista, mutta ei kaksikko juuri missään väleissä ole.

Neon Daemon, tuttava
Kaikkien kaveri, eväsretkelle yllättäen tupsahtanut Neon oli Lindan mielestä varsin mukava tapaus, ja kaksikko vaihtoikin kuulumisia aina silloin tällöin. Lindan saatua tietää Neonin pahoinpitelystä, oli Linda syvästi järkyttynyt siitä, kuka niin haluaisi Neonille tehdä. Järkytys oli entistä suurempi totuuden valjettua tytölle. Linda ehdotti Neonia kollegakseen Luihuisen tuvan valvojaoppilaaksi tuvanjohtaja Devinelle, mutta Devine kertoi Lindan harmiksi Neonin poistuneen koulusta.

Damien Lukas †, tuttava
Damien aiheutti Lindassa lähinnä huvittuneita hymähdyksiä aina kun kaksikko sattui kohtaamaan, esimerkkinä tästä Damienin kuultua tyttöjen valitukset Oliver Ackerhoganista ja esitteli seitsemäsluokkalainen rohkelikko tuplahaukkojaan ja uhitteli hakkaavansa Ackerhoganin.
superhyperhabbo
superhyperhabbo
Yli-inkvisiittori
Yli-inkvisiittori

Viestien lukumäärä : 406
Join date : 06.09.2020
Ikä : 24
Paikkakunta : Helsinki

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa