[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Oscar Woodward

Siirry alas

Oscar Woodward Empty Oscar Woodward

Viesti kirjoittaja Stubbari 26.09.20 17:34


Oscar Woodward

Aurori ja kaksintaistelun professori

Oscar Woodward Tenor

NIMI: Oscar Woodward
IKÄ: 26
KANSALAISUUS: Britannian kansalainen
VERISÄÄTY: Puoliverinen
HIUSTEN VÄRI: Ruskeat
SILMIEN VÄRI: Vaaleanruskeat


ULKONÄKÖ:

Oscarilla on iän myötä tummuneet ruskeat hiukset sekä vaaleanruskeat tarkkaavaiset silmät, joita ympäröi lähes aina pienet, tummat silmänaluset. Miehellä on varsin nuorekkaat kasvot eikä hänen naamallansa näytä kasvavan partaa toisin kuin monilla hänen aurorikollegoillansa. Kasvonpiirteensä hän on saanut melkein kokonaan isältään. Oscar on noin 185 senttimetriä pitkä sekä rakenteeltaan atleettinen. Isänsä innoittamana koko lapsuuden, teini-iän sekä aurorikoulutuksen läpi kestäneet urheiluharrastukset niin huispauksen kuten jästilajienkin parissa ovat kehittäneet miehelle suhteellisen hyvän kunnon. Vaikka aurori suosiikin rentoja vaatteita ja pukeutuukin usein jästien innoittamiin tyyleihin, osaa hän myös tilaisuuksista riippuen pukeutua formaalimpaan vaatetukseen ja käyttääkin esimerkiksi aina ministeriössä jonkin sortin pukua. Monet oppilaat sekä professorit ovat saattaneetkin huomata miehen vyöllä roikkuvan huotran taikasauvalle, jota Oscar pitää päällään poikkeuksellisen usein, myös koulussa.

Oscarilla on vasemmassa kädessään liikkuva tatuointi käärmeestä sekä naisen kasvoista. Saatuaan tatuoinnin liian nuorena Oscar joutui korjaamaan sitä vanhempana ja lisäsikin siihen naisen kasvot.


Oscar Woodward E82c3433556fed4a12e8f231cd4003e3Oscar Woodward F45f10eeb6edadcedf044d4067108d34

PERHE JA MENNEISYYS:

Sebastian Woodward - Isä
Sebastian Woodward on jästisyntyinen velho, joka vietti opiskeluvuotensa Tylypahkan taikakoulussa Puuskupuhin tuvassa. Valmistuttuaan koulusta mies muutti Lontooseen ja sai työpaikan ministeriöltä Taikaurheilun osastolta, jossa hän työskentelee vieläkin. Sebastian on ollut aina roolimalli Oscarille ja onkin aina kannustanut tätä elämään aktiivista elämää, pitämään itsestään huolta ja menestymään koulussa.

Belle Woodward (os. Taylor)  - Äiti
Puoliveriseen velhosukuun syntynyt Belle vietti opiskeluvuotensa myös Tylypahkassa ja tuli lajitelluksi Luihuiseen. Tylypahkavuosiensa loppupuolella hän tutustui Oscarin isään, Sebastianiin, ja he muuttivatkin pian koulun loppumisen jälkeen yhteen Lontooseen. Oscar on myös hyvissä väleissä äitinsä kanssa, vaikka hän olikin kouluaikoina huolissaan Oscarin päähänpistoksista sekä esimerkiksi osallistumisesta Taikaministeriön vapautustaisteluun.


Aika ennen koulua
Oscar syntyi puoliveriseen velhoperheeseen Lontooseen, Englantiin. Oscar syntyi perheensä ainoaksi lapseksi. Vaikka Oscar perikin vanhempiensa tavoin taikakyvyt, ja oli selvää, että hän tulisi kutsutuksi Tylypahkaan, on hänen kasvatuksessaan ollut aina läsnä myös jästit. Isänsä jästisyntyisyyden vuoksi hän tutustutti nuorelle Oscarille monia asioita jästeistä, vaikka hänen äitinsä onkin velhoille ja noidille tyypilliseen tapaan varuillaan jästiasioista. Jästien ollessa isona osana Oscarin kasvamista ja harrastuksia on mies yllättävän perillä jästiyhteiskunnasta, ainakin verrattuna muihin velhoperheissä varttuneisiin velhoihin tai noitiin.

11-vuotiaana Oscar saikin odotetun kutsun Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun, jossa lajitteluhattu valitsi Oscarin hänen äitinsä tapoin Luihuisen tupaan ikuisuudelta tuntuvan pohdiskelun jälkeen.


Oscar Woodward F4d65bc67dd4800ab653174a00d88fffOscar Woodward Ca65ea47d646b228c69c6156bd1c718c

FAKTATIETOA:
Ammatti: Aurori ja kaksintaistelun professori Tylypahkassa
Tupa kouluaikoina: Luihuinen
Taikasauva: Oscar Woodwardin taikasauvan ulkokuori on tehty pikimustasta eebenpuusta ja taikasauvan ydin on lohikäärmeen sydänjuurta. Pituutta 11 tuumaa. Ominaisuuksiltaan taikasauva soveltuu niin muodonmuutoksiin kuin vaativampaankin taikuuteen. Lohikäärmeen sydänjuuresta johtuva temperamenttisuus voidaan rinnastaa Woodwardin temperamenttisuuteen - varsinkin kouluaikoina.

KOULUTUS JA TYÖ:

Tylypahkassa Woodward kiinnostui niistä oppiaineista, jotka hänen mielestään tekivät velhoista ja noidista poikkeuksellisia: loitsut, pimeyden voimilta suojautuminen, muodonmuutokset, liemet sekä yrttitieto. Woodward opiskeli armotta ja seitsemännen lukuvuoden lopussa sai kuin saikin kaikista kirjoittamistaan oppiaineistaan upeita tai odotukset ylittäviä arvosanoja. Muut oppiaineet kuitenkin jäivät nuorukaisella taka-alalle, eikä Woodward tähänkään päivään mennessä ole perehtynyt esimerkiksi ennustukseen tai taikuuden historiaan pakollisia kursseja lukuun ottamatta. Heti Tylypahkasta valmistuneena Woodward osti itselleen talon Lontoosta, Taikaministeriöstä varastettujen salaperäisten artifaktien myynnin tekemillä tuotoilla, ja suuntasi Taikaministeriöön ja nuorukainen tuli valituksi aurorikoulutukseen. Koulutuksessa Oscar syvensi kaksintaistelun osaamistaan ja toisaalta oppi monia uusia taitoja liittyen aurorien toimintaan, kuten esimerkiksi jäljittämistä, strategioita sekä erilaisia muodonmuutoksia. Toimittuaan lyhyen aikaa aurorina Woodward suuntasikin takaisin Tylypahkaan ja saikin itselleen kaksintaistelun professorin tittelin. Woodward kehittää taitojaan kaksintaistelun saralla ja koittaakin käyttää saamaansa mahdollisuutta ponnahduslautana Ministeriön iskuvelhoksi, vaikka hän onkin vielä niin nuori.

LUONNE:

Tullessaan Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun lajitteluhattu oli valitsemassa Oscaria joko Luihuisen tupaan tai Korpinkynnen tupaan. Oscar on aina arvostanut kummankin tuvan arvoja suuresti: hän arvostaa Korpinkynnen tapaan älykkyyttä, kyvykkyyttä, luovuutta sekä tietynlaista "oman polun kulkemista". Luihuisten tapaan Oscar on erittäin kunnianhimoinen ja pyrkiikin aina tekemisissään olemaan se kaikista paras. Hän uskoi ja uskoo vieläkin olevansa sääntöjen yläpuolella tavoitellessaan haluamaansa.

Kouluaikoina pojasta huokui menestyksen mukana tuleva koppava itsevarmuus. Oscar on kuitenkin kasvanut näistä ajoista, ja nykyään ei pyri todistelemaan muille itseään, egoilemaan tai pönkittämään omaa statustaan sanoillaan vaan uskoo hänen tekojensa puhuvan puolestaan. Hän on kuitenkin edelleen erittäin kilpailuhenkinen, ja häntä voisi kuvailla puhujan sijaan enemmänkin toiminnan mieheksi.

Ison kaveripiirin sijaan Oscar on päästänyt lähelleen vain harvoja ihmisiä, joiden kanssa hän on oikeasti tulee toimeen ja keille hän avaa oikean itsensä "ulkokuoren alta". Tästä isoin esimerkki on James Beraud, keneen Oscar tutustui ensimmäisellä luokalla ja josta muodostui Oscarille kuin veli. Kouluaikoina - sekä kesälomilla - kaksikko oli melkeinpä erottumaton ja kulkivat aina kaikkialla yhdessä. Ironisesti Luihuisten tuvasta Oscar on saanut niin parhaat ystävänsä kuin pahimmatkin vihollisensa.

LOJAALIUS:
Woodwardien perhe ja suku
Taikaministeriö
Tylypahkan noitien ja velhojen koulu
(James Beraud)

// Oscar Woodward on ensimmäinen hahmoni Tylypahkassa ja on kehittynyt kokonaan roolipelin, tapahtumien ja hahmojen myötä.


Viimeinen muokkaaja, Stubbari pvm 12.06.21 23:02, muokattu 3 kertaa
Stubbari
Stubbari
Johtajapoika
Johtajapoika

Viestien lukumäärä : 358
Join date : 05.09.2020
Ikä : 22

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa