[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Athena Devine

Siirry alas

Athena Devine Empty Athena Devine

Viesti kirjoittaja Belladed 11.10.20 14:36

Athena Devine 6d70f2976dd63dce6143ef3f947a6d0dcf5f864a Athena Devine E50774af0d29f87359efce39c0000f78484a4799 Athena Devine 4cdd444c2ba11033f3f76aa0f0010084441d034f
Athena Devine 8bddece088f7f9bef5d23a8adf77c30ce2460210 Athena Devine A5afe028f418573053c25354245c42a7fbe51c37 Athena Devine Be85b0f90975b2b830ddba71a715409ac0176352
Athena Devine 0d5ebfc1e3a3932982a5789cddcf8c7f837092fa Athena Devine 1ba4164e9fc32114cff61e0ed12832910b82fe17 Athena Devine 0cf0881fe19a540ff8d49e64adadf01e20630e3d
P E R U S T I E T O J A 

Athena Deborah Devine | Athena, Thena // Devsu
25. syyskuuta | Nainen
Irlannin kansalainen | Puoliverinen
Naimaton | Aseksuaali
Lawful good | Elossa

_


V E L H O P A S S I

☼ Vaaka | ☾ Jousimies | ➚ Skorpioni
Ennustuksen professori | Puuskupuh
 Kimpoisa | 9” lehmusta | sarvijäniksen sarvi
Divinaation tieteet
Kurki | Näkijän voimien menettäminen

_


U L K O N Ä K Ö

Athena on pysäyttävän synkän oloinen, mystinen näky, jonka sysimustat hiukset ja pistävän vihreät silmät piilottavat sisältä lempeän ja hyväntahtoisen naisen luonteenpiirteet. Näkijän punatut huulet korostavat vihreitä silmiä ja laineikkaat hiukset kehystää naisen vahvat piirteet, luoden kovan, veikeän ja monille haastavan oloisen olemuksen eikä kovinkaan monet uskalla lähestyä Athenaa, oli kyse sitten oppilaasta tai kollegoista työympäristössä. Athenan sydämellinen hymy pystyy kuitenkin särkemään jään kun jään, ja monesti ele nähdään jopa flirttailuna. Athenan siroista eleistä ja puheesta huomaa naisen rauhallisen sielunkuvan, mitä näkijä varjelee parhaansa mukaan.

Athena ei sinänsä ole täysin samantapainen mitä muut "hupsut" näkijät ja ennustajat saattavat ulkonäöllisesti näyttää tai antaa ymmärtää. Athena on yleensä sonnustautunut maanläheisiin kaapuihin, mitkä lepäävät Athenan hitaassa vauhdissa käytävillä kuin hänen omassa luokassaan. Vaikka Athena käyttää rohkeasti värejä ulkonäössään niin meikeissä, vaatetuksissa kuin hiustyyleissä, naisesta löytyy kuitenkin jämpti ja tietynlainen struktuuri mitkä myötäilee Athenan selkeitä kasvonpiirteitä. 

Athenalla on muutamia lävistyksiä ja tatuointeja. Naisen korvia koristaa lukuisat hopeiset korvakorut, ja Athenan vasemmassa kyynärvarren sisäpuolella on tyhjä kristallipallon tapainen tatuointi, mikä monesti näyttää Athenan mielessä näkyviä näkyjä erilaisin symbolein. Välillä samaiseen kyynärvarteen ilmestyy erilaisia muinaisia riimuja, joita Athena käyttää itselleen kuin näkyjen tai muiden asioiden muistiinpanovälineenä. Naisen lapaluiden välissä ja selkärangalla kulkee lootus-kukka varsineen, mitkä reagoivat kuten kaikki muutkin tatuoinnit Athenan mielialan mukaan.


_


L U O N N E


Athenan tullessa Luihuisen tuvanjohtajaksi, monet oppilaat ja muut henkilökunnan jäsenet näkivät Athenan laskelmoivan ja kylmän olemuksen samalla, kun hän alkoi opettelemaan uusia vastuullisia rooleja. Athena on ankara ja vaativa opettaja, mikä myös näkyy Luihuisen tuvan ylläpitämisessä. Hän kuitenkin haluaa ennen kaikkiaan diplomatialla saada ratkaisut tehtyä, kuunnellen kaikkia osapuolia. Athena on humanisti joka yrittää ajaa vähemmistöjen oikeuksia samalla, kun yrittää puolustaa niitä joita kohdellaan väärin. Omien kouluaikojen kokemuksien takia, nainen ottaa oppilaiden väliset konfliktit vakavasti, että heillä olisi parempi olla kuin hänellä heidän ikäisenä. Athena kuitenkin on valmiina keskustelemaan vaikeistakin asioista ja haluaa oppia muilta uusia näkemyksiä laajentaakseen omia näkökulmia kehittyäkseen professorina ja tuvanjohtajana. 

_


T A U S T A T

Edinburgh, Skotlanti, Yhdistyneet kuningaskunnat | Vanhemmat Patrick & Kolleen (o.s. Reagan), 
sisarukset Aura, Phoebe, Apollo & Hermes

Athenan juuret ovat syvällä Irlannin saarella, missä Devinen suku on asunut iät ja ajat. Monesti Devinet ovat lähteneet Irlannista muutamaksi sukupolveksi Englantiin tai kauemmaksi, mutta jäljet ovat aina johtaneet takaisin kotimaahan. Devinen suku on kooltaan suuri, johon mahtuu monenlaista hullunkurista irlantilaista niin hyvässä kuin pahassa. Devinet eivät sinänsä ole koskaan olleet merkityksellisiä velhoja tai noitia, vaan he ovat olleet niin sanottua harmaata massaa, eläen yksinkertaista elämää. Athena on ollut omantakeinen yllätys niin vanhemmille, sisaruksille sekä muille sukulaisille, josta he ovat ylpeitä. Patrick Devine ja Kolleen Reagan tapasivat toisensa Tylypahkassa opiskellessaan, ja he saivat ensimmäisen lapsen, Auran, vuosi Tylypahka-aikojen jälkeen. 

Athenan perheessä on aina ollut vipinää ja vilskettä. Devinen perhe asui tunnin päässä Dublinista pienessä omakotitalossa lähellä merenrantaa. Athenalle tuli tutuksi sanat "jakaminen" ja "yhteinen" sekä Dublinin taikatautien- ja vammojensairaala, jonne Athenaa vietiin monta kertaa kuukaudessa jossa häntä alettiin opettamaan siirtämään näyt ja tuntemukset paperille. Neiti Riesaa pidettiin pienenä sisaruksien kesken ärsyttävänä poikkeuksena, joka sai enemmän huomiota ja jonka hoitoihin katosi monesti kaikkien lapsien yhteiset kuukausirahat. Athena voitti vanhempien sisaruksien suosion kertomalla oikeita näkyjä ja totuuksia oikean aikaan, jolloin hänen isosiskot alkoivat pitämään Athenan puolia veljien kiusatessa vielä teini-ikäisiksi asti. Athena ei ollut kovinkaan suosittu hänen luokkavuodellaan, ja monesti muut oppilaat yrittivät käyttää Athenan taitoja ja sydämellisyyttä hyväkseen selvittelemällä mm. tulevien kokeiden kysymyksiä ja kolmiodraamojen keskeisiä asioita.

Yliopistoaikoina Athena maksoi lukukausimaksunsa ennustamalla korteilla ja kädestä, mennen jopa joskus jästipuolelle, nostaen vain hintoja ja piilottamalla oman identiteettinsä kaapujen alle. Athena joutui yliopistoaikoina pariin otteeseen Pyhään Mungoon jatkuvien näkyjen ja omien tunteiden antamien ongelmien vuoksi, minkä takia Athenan opiskeluajat pidentyivät muutamalla vuodella. Kumpuavat romanttiset suhteet nuoren naisen ympärillä olivat Athenalle hämmentäviä, sillä vetovoima oli asia, mikä oli naiselle täysin vieras konsepti. Aseksuaalisuutta ei välttämättä osattu edes ottaa tosissaan eikä monesti vieläkään, vaan ihmiset ovat yhdistäneet hänen entisen kyvyttömyyden ymmärtää omia tunteita ja muiden näkyjä toisistaan siihen, ettei Athenaa vielä toistaiseksi kiinnostaisi seurustelu tai muihin tutustuminen vällyjen välissä.  

Athena valmistui yliopistosta hyvin arvosanoin, hakien muutaman vuoden töitä oman alansa parissa, jonka aikana Athena jatkoi omaa pientä pimeää bisnestä ennustamalla niin muille velhoille ja noidille kuin jästeille silloin kun rahasta oli pulaa. Athena sai lopulta 2017 töitä Tylypahkasta ennustuksen professorina ja 2020 keväällä Athena sai paikan Luihuisen tuvanjohtajana.
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa