[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Malachai "Kai" Wright

Siirry alas

Malachai "Kai" Wright Empty Malachai "Kai" Wright

Viesti kirjoittaja Belladed 11.10.20 15:08

Malachai "Kai" Wright 033e37abcbfe33f9504dcaa38121c81ca83cddec Malachai "Kai" Wright C8c1c31805085899b5739016b0d093f0f431515d Malachai "Kai" Wright 7fed40a7967e6a8e69b57b901389108c15871137
Malachai "Kai" Wright 110895049910e24b48f81292d84abe7f32eabfdc Malachai "Kai" Wright Tumblr_oplcfeadcU1v0ossco9_r1_250 Malachai "Kai" Wright F7914cd2cbd24c344c70419f00e741a986868103
Malachai "Kai" Wright Tumblr_o52l7mpIRK1ufqujxo1_250 Malachai "Kai" Wright 02232d189e166655d1ae7039a3060dbffa56e6ae Malachai "Kai" Wright Tumblr_oplcfeadcU1v0ossco2_r1_250


P E R U S T I E T O J A

Malachai Eric Wright | Kai, Kaniini (Elijah Snow), Luihu (Aella Hunter), Kiiltokuvapoika ja Partneri (Jillian Cresta), Naistenkaataja (Luihuisen huispausjoukkue), Hai-Kai (Tylypahkan huispausjoukkue) // Lahna, Kusimutteri (Anette/Eyon)
 21. toukokuuta | Mies
Yhdysvaltain ja Britannian kansalainen | Jästisyntyinen
Naimaton (Kihloissa Aella Hunterin kanssa) | Heteroseksuaali
True neutral | Elossa

_


V E L H O P A S S I

☼ Kaksoset | ☾ Kalat | ➚ Härkä
Leedsin yliopiston opiskelija & Tylypahkan alumni | Luihuinen
Nuortea | 13’’ rämeiden mayhaw-puuta | rougaroun karvaa
Numerologia 
Pesukarhu | Taikamaailma

_


U L K O N Ä K Ö

Nuoreksi mieheksi kasvanut Kai on muuttunut vuosien saatossa veikeästä poikamaisuudesta ryhdikkään miehekkääksi. Lapsen pyöreys on hävinnyt kokonaan hänen kasvoiltaan samalla, kun hänen muut piirteet esimerkiksi nenä ja huulet ovat muovaantuneet paremmin istumaan hänen kasvoilleen. Tummat kulmat kehystää Kain syvänsinisiä silmiä joihin on ilmestynyt aito elämän ilon pilke, mikä oli monia vuosia hukassa Tylypahkassa opiskellessa. Kai edelleen harrastaa aktiivisesti liikuntaa niin Leedsin yliopiston urheiluseuroissa kuin Aellan kanssa huispausta harjoitellen, mikä näkyy hänen hyvässä kunnossa ja istuvissa vaatteissa. Kai pukeutuu vapaa-ajalla street- ja jockwear tyylin mukaan, vaikka välillä hän eksyy kauppatieteiden seminaareihin ja tapahtumiin siistimpään kalustoon esim. käyttäen kravaattia, pukutakkia ja pikkukenkiä. Vasemmasta kädestä löytyy yleensä urheilurannekello ja keskisormessa on edelleen Kaitlyn Dawlishin antama onyx-sormus, johon pystyy tallettamaan muistoja. Muita asusteita Kai ei tunnu enää kauheasti pitävän. 


Kailla on kehossaan muutamia arpia. Ensimmäisen luokan lopuilla Kai sai rintakehäänsä aaltomaisen arven sektumsempra-loitsusta Julia Roudilta, joka sattui olemaan Kain sen aikainen tyttöystävä. Viidennen luokan keskivaiheilla, niskaan ja oikean käsivarren syrjä-puolelle ilmestyi viilto-arpia lasinsiruista Hunajaherttuassa tapahtuneen hyökkäyksen ansiosta. Seitsemännellä luokalla Kai sai jälleen sektumsempran seurauksena selkään pitkän ja syvän arven, mikä ylettyy aina vasemmalta olkapäältä oikealle puolelle alaselkää Kaitlynin pelastusoperaation aikana Matami Aprellasta.

_


L U O N N E

Tylypahkavuosien jälkeen, Kain vanha hapetus tuntui sulavan hänen ympäriltään jota hän oli käyttänyt suojamuurina jatkuvan pelon alla. Hänet tunnettiin usein porukan nenäkkäänä kiiltokuvapoikana joka tietoisesti halusi, että kukaan ei pitäisi hänestä jotta kukaan ei haluaisi tuntea oikeaa Kaita fasadin alta. Hän on nykyään sinut oman itsensä kanssa, tasapainoisempi ja aidosti onnellisempi mikä heijastuu hänessä hymynä ja hyväntuulisena hapetuksessa. Hänet tunnetaan Leedsin yliopiston kampuksella edelleen ilkikurisena virnuilijana, joka tulee melkeinpä kaikkien kanssa toimeen. Kai on edelleen porukan arvioiva kuuntelija, mutta on nykyään avoimempi ja rehellisempi itsestään muille kuin itselleen. Vaikka hän kuuntelee omaa päätään mielummin kuin sydäntään, hän kuitenkin kuuntelee omia tunteita ja hyväksyy ne oli ne hyviä tai huonoja. Hän ei näe enää tunteita heikkoutena, vaan asiana joka pitää ottaa huomioon ellei hän halua patoa kaikkea pahaa oloa niinkuin nuorempana. Ennen varsin aggressiivinen nuorukainen on muuttunut vain muistoksi vanhasta elämästä, jolla on kuitenkin edelleen vaikeuksia päästää uteliaita sieluja lähelle. Hän pitää vielä hajurakoa muihin, mutta avautuu ajanmyötä ja lähestyy muita helpommin kuin ennen. 

_


T A U S T A T

Leeds, Englanti, Yhdistyneet kuningaskunnat | Avopuoliso Aella Hunter, australianpaimenkoira Logan & hiiripöllö Raven
(äiti Sara (o.s. Samson) ja isä Tomas)

Malachai aloitti elämän matkansa Yhdysvalloista, tarkemmin sanoen melko konservatiivisesta Indianan osavaltiosta. Kyseinen osavaltio on erittäin kristitty ja uskonto on osa perhe-elämää ja yhteisöä eikä Kain elämä ollut poikkeus, vaan hän kävi katolilaista koulua ja juoksi kirkossa päiväkodista asti kuten kaikki muutkin. Hän oli tottunut rutiiniin, jossa papit, nunnat ja opettajat opettivat kädestä pitäen miten käyttäytyä koulupäivinä, ja sunnuntaisin herättiin aikaisin ja pukeuduttiin parempiin vaatteisiin kuuntelemaan tunniksi pariksi saarnaa. Saarnan jälkeen siirryttiin pieneen kerhotilaan opiskelemaan Raamattua.

Kun Malachai alkoi kasvaa isommaksi, hän alkoi kyseenalaistaa jatkuvia sunnuntaipyhäkouluja, pappien ja nunnien ankaria, aivopestyjä mantroja kouluaikoina ja ylipäätään jatkuvaa kirkossa juoksemista. Hän ei ollut varma mihin pitäisi uskoa, kun katolinen kirkko ja sen opetukset tuntuivat yrittävän ottaa pojasta jonkinlaista valtaa, yrittäen muovata hänestä jotain mitä hän ei välttämättä halunnut olla. Malachaita pelotti aluksi hänen sykkivä kapinointi ihan vain oman nahkansa puolesta, koska jos tuskin vanhemmat ja isovanhemmat katsoisivat asiaa hyvillä mielin, niin itse Jumala katsoisi vielä vähemmän. Ehkä se olisikin vain niin sanotusti syntisen tien alku, ehkä se olisikin vain täysin suuri virhe kuten siitä oli niin moneen kertaan varoitettu. Poika kuitenkin halusi kokeilla onneaan naiivin uteliaana ja hän alkoi suunnittelemaan tapaa, jolla hän lopulta pääsisi eroon Raamatun ulkoa opettelusta ja koulun typerästä uniformusta.

Aluksi hän protestoi vanhempiaan vastaan vain nukkumalla liian pitkään sunnuntaiaamuisin, jonka takia perhe oli aina myöhässä, mitä ei tietenkään katsottu hyvällä. Tomas ja Sara ihmettelivät Malachain muuttunutta asennetta kaikkea kohtaan ja vaikka Kai olikin vasta 7 vuoden ikäinen, hän selvästi tiesi mitä halusi eikä jääräpäänä suostunut muuttamaan uhmaavaa mielipidettään tai suunnitelmaansa. Eräänä sunnuntaiaamuna monien myöhästymisten jälkeen, Kai päätti vihdoin ja viimein näyttää vanhemmilleen mitä ajatteli ja poistui kirkosta kesken jumalanpalveluksen. Joka sunnuntai muutamat lähistöllä olevan julkisen koulun lapset ja pari muuta lasta pelasivat jalkapalloa kirkon vastapuolella olevalla nurmikentällä jumalanpalveluksen aikana. Kai oli usein katsonut korkeista värikkäistä ikkunoista ulos, kadehtien kuinka hän ei saanut mennä heidän kanssaan pelaamaan, vaan hän joutui istumaan ja kuuntelemaan väsyttävää puhetta. Pojan päästessä ulos kirkosta, hän loikki tien ylitse repien puvuntakin päältään ja kääri pidempien housujen lahkeet, että pystyisi juoksemaan ja osallistumaan mukaan peliin. Jumalanpalveluksen jälkeen vanhemmat taluttivat mutaisen Malachain kerhohuoneeseen pakottaen hänet jäämään pyhäkouluun. Mutta Kai ei kuitenkaan luovuttanut. Hänellä oli selvä päämäärä: hän ei kävisi pyhäkoulussa, saatikka sunnuntain jumalanpalveluksissa enää. Vanhempien lähdettyä Kai istui tunnin hiljaisuudessa kerhotilassa kunnes lähti takaisin kirkon vastapäätä olevalle nurmikentälle. Sara ja Tomas Wright löysivät poikansa parin tunnin jälkeen taas ulkoa kirmaten pallon perässä, hymyillen nauravana. Selvästi poikaa odotti pitkä puhuttelu illallispöydän äärellä. 

Pitkän puhuttelun aikana tilanne kävi hankalaksi ja Malachai osoitti mieltään vielä rajummin ymmärtämättä vanhempiensa syytä pakottaa hänet kirkon juttuihin huutamalla pöyristyneille vanhemmille kurkku suorana. Ruokapöydän sytyttämättömät pöytäkynttilät roihahtivat tuleen ja salaattikulho lensi pöydän toiselta puolelta lattialle Kain tunnekuohahduksen aikana. Syvä hiljaisuus laskeutui hetkeksi tilanteen jälkeen ruokapöydän äärelle ja koko perhe katsoi tapahtunutta hämmentyneenä, jopa peloissaan. Mitä juuri oli äsken tapahtunut ja miten sen pystyisi selittämään? Kain vanhemmat pelästyivät niin paljon, että päättivät päästää Malachain kuin koira veräjästä. Heti seuraavana päivänä Tomas soitti heidän seurakuntansa papille, ilmoittaen poikansa jättäytyvänsä toistaiseksi jumalanpalveluksien jälkeisestä pyhäkoulusta, eikä hän enää joutunut sunnuntaisin heräämään ennen kello seitsemää.

Sen illan tapahtumat mietityttivät Kaita pitkään. Hän aavisti, että se oli hän, joka sai nuo kynttilät roihahtamaan tuleen ja kaatamaan äidin tekemän salaatin jättäen vain sirpaleita jälkeensä. Malachai loppujen lopuksi teki johtopäätöksen, jonka mukaan hän on supersankari — niinkuin hänen idolinsa Wolverine. Sunnuntaisin jumalanpalveluksien ja pyhäkoulun sijaan hän alkoi kuluttaa aikaansa lukemalla sarjakuvia. Innostus uuteen harrastukseen näkyi myös koulun puolella uhittelun osoituksena ja seurakunnan sanat Malachain poissaolosta sunnuntaisin olivat kantautunut nopeasti myös koulun nunnille ja papeille. Ei mennyt kauaa, kun Kai erotettiin katolilaisesta koulusta sen jälkeen, kun poika oli onnistunut vihapäissään luomaan kaaoksen luokkahuoneeseen, kun eräs nunna oli yrittänyt saada pojan kuuntelemaan opetusta sarjakuvien lukemisen sijaan. Luokan seinällä roikkuva risti roihahti liekkeihin ja läksyttävän nunnan ristin ketju katkesi, hehkuen tulikuumaa lämpöä. Oli hän omien sanojen mukaan supersankari tai pelästyneiden aikuisten mielestä kirottu luonnonoikku, Malachai tunsi olonsa selvästi paremmaksi ilman Jumalan ja kirkon jatkuvaa raskasta hengitystä niskalla. Kai aloitti pari viikkoa myöhemmin koulun läheisessä julkisessa koulussa, missä hän vietti loput vuosistaan Yhdysvalloissa hyvillä mielin. Sarjakuvien innostus lakkasi vuoden jälkeen ja energia siirtyi kunnolla urheilun pariin. Hän alkoi pelaamaan baseballia ja jalkapalloa säännöllisesti ja alkoi harjoitella pitkän matkan juoksua. Tätä jatkui vajaa 10-vuotiaaksi asti, kunnes Sara sai työpaikan englanninkielen apulaisprofessorina Lontoosta, mikä oli erittäin iso saavutus ja suuri askel Saran uralla. Varsinkin kun Sara oli saanut tohtorin väittelynsä tehtyä pari kuukautta aikaisemmin.

Wrightin perhe pakkasi tavaransa jättäen jälkeensä kotimaan, sukulaiset ja sen tutut rutiinit. Tomasin ura alkoi vähitellen myös päästä nousuun uuden, paremman sijainnin takia, ja hän alkoi saada hyvää rahaa menestyvistä talouselämä-kolumneista joita hän oli tehnyt freelancerina jo vuosia. Vaikka rahasta ei ollut enää ongelmaa, pihiys selvästi oli juurtunut ja Tomas edelleen jatkuvasti investoi säästöjään. Saran omat sukulaiset ottivat yhteyttä yli 10 vuoden hiljaisuuden jälkeen kuullessaan ”tilanteen muutoksesta”.

Vain vuoden asumisen jälkeen, Kai ei ollut enää innostunut jatkuvasta sateesta ja tuulesta, uuden koulun typerästä uniformusta ja urheilulajien vajeesta Englannissa, ja hän ilmaisi mielipiteensä avoimesti perheelleen jatkuvasti, ehdottaen Yhdysvaltoihin paluuta. Wrightin perhe kuitenkin jämähti lopullisesti Lontooseen pojan täyttäessä 11 vuotta, kun eräänä epänormaalin aurinkoisena päivänä vaalean vihreään kaapuun pukeutunut erittäin vanha mies koputti ulko-ovea ja ojensi Malachai Eric Wrightille kirjeen. Se oli ensimmäinen kerta, kun Kai kuuli Tylypahkasta.

Monet asiat loksahtivat vanhemmille paikoilleen, kun herra Garland kertoi Sara ja Tomas Wrightille, että odottamattomia asioita oli saattanut tapahtua sen jälkeen, kun poika täytti 7 vuotta. Koko Wrightin perheen muisti sen sunnuntai-illan, jolloin Malachai pystyi tekemään täysin odottamatonta heidän kaikkien silmien edessä. Pitkän keskustelun ja Garlandin selityksien jälkeen vanhemmat päättivät antaa Kaille mahdollisuuden itsenäistyä ja nähdä ja kokea uutta elämää. He kuitenkin kysyivät avoimesti pahasta taiasta ja velhoista Malachain kuullen, ja herra Garlandin suusta tulikin muutamia asioita, joita ei olisi kannattanut mainita pojan edessä.


Viimeinen muokkaaja, Belladed pvm 03.09.21 23:04, muokattu 6 kertaa
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Malachai "Kai" Wright Empty Vs: Malachai "Kai" Wright

Viesti kirjoittaja Belladed 17.10.20 18:31

TYLYPAHKAVUOSIEN TAPAHTUMAT & IHMISSUHTEET


ENSIMMÄISET VUODET TYLYPAHKASSA — TUPAIDENDITEETTIKRIISI JA SEKTUMSEMPRA
(joulukuu 2015 — helmikuu 2016)

Kai oli erittäin innoissaan vanhempiensa antamasta mahdollisuudesta kokea uutta ja testata pojan omia taianomaisia rajoja, vaikka hölmö herra Garland oli maininnut Tylypahkan oppilaiden ja taikamaailman brittien mustavalkoisesta maailmasta. Ensimmäisen lukuvuoden aikana Kailla oli tapana sanoa mitä sattui suustaan, keräten tällä tavalla huomiota ja osoitti läsnäolonsa. Hän ei kokenut taustojaan huonoina tai outoina, vaan yksinkertaisesti erilaisina muihin verrattuna. Pelkkä amerikkalainen aksentti käännätti monien ihmisten päät, eikä asia todellakaan haitannut poikaa. Päinvastoin. Poika oli kuitenkin sen verran naiivi, ettei ymmärtänyt käyttäytymisensä olevan jonkinlainen ongelma muille oppilaille. Traumaattiset kokemukset muiden Luihuisten kanssa ja arpi, jonka Kai sai rintakehäänsä jättivät selvän merkin, että hän ei ollut tervetullut Tylypahkaan, tai pidetty henkilö. Pelko siitä, että hän oli liian erilainen jästisyntyisyytensä ja omien taustojensa takia nousi pintaan ja jäi pysyäkseen, josta Malachai kamppailee vielä tänäkään päivänä. Kai alkoi valehtelemaan omista taustoistaan heti arven saamisen jälkeen, eikä kertonut kenellekään olevansa jästisyntyinen.   

Oman identiteetin ongelmallisuus nousi vielä pahemmin esille, kun Malachai tutustui Jake Driscolliin, joka kertoi suunnitelmastaan tapattaa kaikki jästisyntyiset koulun sisällä. Uusi puoli pilkisti Kaista esiin ja hän alkoi kamppailemaan itseään vastaan ja alkoi saamaan ahdistuskohtauksia, joita ei koskaan ennen ollut tapahtunut. Kai tunsi itsensä heikoksi osapuoleksi, mutta yritti pitää päänsä kylmänä vaikka aggressio asiaan liittyen teki siitä vaikeaa.


KOLMAS JA NELJÄS LUOKKA — TEINIROMANTIIKKAA

(maaliskuu — heinäkuu 2016)

Kolmannen luokan alkupuolella Malachai veti välit poikki Aella Hunterin kanssa sattuneista syistä, joka sattui olemaan nuorukaisen ainut läheinen ihminen koko koulusta. Malachai oli uppoutunut omiin, synkkiin vesiinsä, ennen kuin tapasi Kaitlyn Dawlishin sattumalta Eteishallissa. Pieni toivon pilke nousi synkentyneisiin silmiin joista oli hävinnyt elämänilo, ja Malachai alkoi tykkäämään Tylypahkassa olosta. Kaitlyn sattui olemaan ainut ihminen, joka ei tuominnut häntä juorujen takia, vaikka likka ei periaatteessa tiennyt mistä kenkä puristi. Kai alkoi sivuuttamaan omia ongelmia harjoittelemalla huispausta, ja lopulta nuorukainen pääsi neljännen luokan alussa Luihuisten tupajoukkueeseen lyöjäksi. Se oli ensimmäinen kerta kun Kai koki onnistuneensa edes jossain kaikkien vuosien aikana. Myöhemmin nuorukainen sai valvojaoppilasmerkin itse Faith Dawlishilta eräänä kevätiltana, joka oli suora auktoriteetin osoitus luottamuksesta. 

Kai itse tiedosti, että ongelmien siirtäminen ja niiden laiminlyönti tulisi jossain vaiheessa olemaan ongelma, joka suorastaan räjähti tämän silmille, kun Kai puhui Aellan kanssa kunnolla vajaa kahden vuoden hiljaisuuden jälkeen. Pitkän keskustelun aikana, nuorukainen huomasi kuinka tämä oli vapaaehtoisesti täysin unohtanut mm. Luihuisten tuvan juttujen seuraamisen, ja oli keskittynyt enemmän Kaitlyniin ja huispauksen pelaamiseen. Kaikista suurin laiminlyönti pojalle oli kuitenkin se, että tämä ei ollut opetellut tai harjoitellut uusia loitsuja ollenkaan. 

KESÄ 2016 JA PALUU TYLYPAHKAAN

Malachai matkusti neljäksi kuukaudeksi takaisin Indianaan lapsuutensa kotikaupunkiin ja sen ympäristöön, jota nuorukainen olikin odottanut erittäin pitkään. Hän koki, että etäisyys Tylypahkasta ei pelkästään helpottaisi häntä näkemään asioita uudessa perspektiivissä, mutta myös edes hetkellinen tuttu, vanha ja turvallinen elämä oli ollut salainen haave Kain mielessä jo kauan. Kai tiesi, että asiat tulisi muuttumaan kesän jälkeen, jonka takia hän kokeili rohkeasti siipiään monissa asioissa. Indianassa ollessaan, Kai tutustui Mike Hayesin kautta parhaan ystävän uuteen ”jengiin” ja poika viettikin suurimman osan kesästään heidän kanssaan. Myös katolinen kirkko oli palannut takaisin kuvioihin, sillä Kain isovanhemmat olivat ilman pojan lupaa pistäneet tämän vapaaehtoiseksi koko kesän ajaksi mm. kirkon kuoroon. Malachai asui Indianassa isovanhempien luona ja unholaan jääneet uskonnolliset tavat pyyhittiin pölyistä ja tuotiin kunnolla takaisin esiin. 

Kai tapasi kesän aikana ensimmäistä kertaa Saran puolelta olevia sukulaisia. Poika tutustui puolentoista viikon aikana New York Cityssä muutamiin serkkuihinsa ja heidän täysin erilaiseen elämäntyyliinsä. Malachai tapasi myös toiset isovanhempansa, Joy ja Eric Samsonin, jotka kyselivät Kain tulevaisuudensuunnitelmien perään, painostaen lapsenlapsensa tekemään parempia valintoja kuin Sara aikoinaan. 

Vaikka Kaitlyn olikin suuri osa pojan elämää Tylypahkassa ja ensimmäinen edes jotenkin aidosti romanttinen suhde ilman virallista leimaa, nuorukainen löysi kesän ajaksi uuden säädön: Jane Rosenfeldin. Jane sai Kain pään kääntymään monella eri tapaa. Janen yleinen asenne kaikkeen ja ylipäätään räväyttävä ilme, mm. vaaleanpunaisten hiuksien takia niin konservatiivisessa ympäristössä sai Malachain aidosti vakuuttumaan ensisilmäyksellä. Nuorukainen pystyi avautumaan ja puhumaan juuri niistä asioista täysin vapaasti, joita hän oli joutunut piilottelemaan neljän vuoden ajan. Kai seurusteli Janen kanssa yli puolet hänen ajastaan Indianassa, kunnes oli aika jättää pilvilinnamaailma ja palata takaisin karuun todellisuuteen, jonka takia nuorukainen pisti homman poikki päivää ennen Tylypahkaan palaamista.

Tylypahkaan palaaminen ei mennyt aivan niinkuin Kai oli mielessään toivonut. Malachai oli toivonut, että Tylypahka ja sen oppilaat olisivat muuttuneet maagisesti parempaan suuntaan hänen poissaolon aikana, mutta toisin kävin — Tylypahka oli täysin samanlainen ”helvetin pesä” niin kuin aina ennenkin. Janesta eroamisen jälkeen, Kai halusi puhua Kaitlynin kanssa heidän välisestä säädöstään sekä heidän tilanteestaan, mutta avautuminen Janen ja Kain suhteesta ei lämmittänyt Rohkelikkotyttöä, jolloin kaksikko joutui välirikkoon. Lisäksi heti ensimmäisellä viikolla, Kai törmäsi sattumalta Darius Gineriin, ja tutustuminen Luihuisten toiseen valvojaoppilaaseen ei alkanut kovinkaan hyvissä väleissä Dariuksen antaman suudelman takia. 


VIIDES LUOKKA — SYNKEÄ TOIVOTTOMUUS
(elokuu — marraskuu 2016)

Viides luokka ei luonnollisesti jatkunut hyvissä merkeissä kesäloman jälkeen. Kai alkoi panostamaan vielä enemmän huispaukseen kuin aikaisemmin, ja nuorukainen koitti ottaa selvän kontrollin joukkueen kokoamisessa jopa häikäilemättömästi edustamalla itseään joukkueen kapteenina. Luihuinen alkoi stressaamaan joukkueen ylä- ja alamäistä, joiden takana sattui olemaan nuori herra itse hyvistä yrityksistä huolimatta. Kyseenalaistus ja kritisointi Kaita kohtaan nosti ahdistuksen pintaan, joka onkin saanut Kain synkemmäksi ajan kuluessa. Kai kuitenkin menetti kaiken toivonsa koko Tylypahkaa ja taikamaailmaa kohtaan, kun poika kävi Pyhässä Mungossa tapaamassa Aellaa, joka kertoi avoimesti Faith Dawlishin ja erään toisen professorin laiminlyönneistä eri tilanteiden esilletulon jälkeen. Malachai alkoi suoranaisesti vihaamaan kouluympäristöään, ja hänen suunnitelmaksi tuli poissulkea kaikki henkilöt ympäriltään. Nuorukainen alkoi purkamaan vuosien saatossa pullotettua ahdistusta ja aggressiota, jonka ansiosta mm. tyttöjen kanssa epämääräinen säätäminen astui kuvioihin. 

Viidennen luokan puolivälissä, Malachai alkoi osoittamaan mieltään vahvemmin kuin ennen Tylypahkaa ja sen koko henkilökuntaa kohtaan, saaden oman turvallisuutensa vaaraan Aurelia Carpin ja kotitonttu-Hämylin avustuksella viikkoa ennen Tylyahon taistelua. Kokemus jätti uudet fyysiset ja henkiset arvet jälkeensä, vaikka nuorukainen koki ensimmäistä kertaa kantavansa uusia arpiaan kunnialla. Kai alkoi saada erittäin tärkeää informaatiota Tylypahkan sisäisistä operaatioista, ja professori Ravnos Gumarrus aukaisi nuoren herran syvänsinisiä silmiä monilla eri tavoilla. Olihan se hänen mielestä mielenkiintoista kuulla, kuinka joku auktoriteetin asemassa oleva henkilö oli kerrankin samaa mieltä hänen kanssaan siitä, kuinka oppilailla ei ollut minkäänlaista havaintoa ylipäätään mistään. Pojan ajatusmaailma ei kuitenkaan muuttunut luottamuksellisten asioiden kertomisen jälkeen, vaan se vahvistui entistä enemmän Ravnoksen sanojen myötä.

Tilanne huispauksen suhteen muuttui täysin, kun muut joukkueessa olevat alkoivat laiminlyödä harjoituksia, Kai jääden sunnuntai-iltaisin itsensä varaan. Nuorukainen raivostui muiden joukkuelaisten huonosta asenteesta ja motivaation puutteesta, sillä Kai koki, että huispaus oli ollut ainut asia koko Tylypahkassa mikä oli pitänyt Kaita koulussa ja järjissään. Malachai osoitti suodattamatonta raivoaan joka ikistä sielua kohtaan lyöjä-partnerilleen Jillian Crestalle, joka oli myös saanut pojan mielestä tämän pettymään. Lokakuun puolessa välissä Malachai heitti pyyhkeen kehään, päättäen jättää Tylypahkan taakseen, niin kuin juna-asemalle seuranneen partnerinsa sekä kaikki muut jotka eivät edes tienneet hänen lähdöstään.

Malachai vietti vajaa puolitoista kuukautta Lontoossa omassa huoneessaan. Masennus ja ahdinko olivat alkaneet syömään nuorta herraa elävältä, ja se alkoi näkymään pojan saamattomuudessa ja kylmyydessä, eikä Kaita enää tuntunut kiinnostavan mikään. Vanhemmat huolestuivat, kun Kai ei ottanut kumpaankaan minkäänlaista kontaktia kotona ollessaan, vaan yleensä erittäin sosiaalinen ja ekstrovertti poika oli vetäytynyt kuoreensa täysin. Vanhemmat eivät kuitenkaan ymmärtänyt täysin mistä oli kyse, eikä Kai halunnut avautua ahdingostaan tai ongelmistaan jotka olivat vuosien saatossa pakkautuneet nuorukaisen mieleen. Tomas sai kuitenkin Kain ylipuhuttua palaamaan takaisin kouluun pitkän ja hartaan ”pep-talkin” jälkeen, antaen pojalleen kuitenkin mahdollisuuden palata takaisin kotiin jos tilanne niin vaatisi. Luovuttajan leima otsassa ja ahdinko rinnassa, Malachai palasi Tylypahkaan sinä lauantaina, jolloin taikamaailman tilanne oli räjähtänyt käsiin. Taikaministeriön taistelu ja Lontoon mellakat ja yleinen kaaos näkyi myös King’s Cross juna-asemalla, missä poika joutui näkemään taikamaailman synkän puolen suoraan silmiensä edessä. 

Nuorukaisen palatessa takaisin koulunpenkille, V.I.P.-kokeet, huispausjoukkueen pahentunut tilanne ja mielialojen jatkuvat vaihtelut toivat uutta stressiä Kain elämään. Kai opiskeli epätasaisessa elämän tilanteessaan sen verta mitä pystyi ja jaksoi V.I.P.-kokeisiin, menestyen numerologiassa, tähtitieteessä ja ennustuksesta parhaiten. Malachai osallistui parantajakoulutukseen viidennen luokan loppumetreillä professori Odeisen pyynnöstä, minkä taholla naisen sanojen mukaan pojalla olisi potentiaalia menestyä. Kai sai myös vuoden lopuilla Britannian kansalaisuuden 6 vuoden Englannissa asumisen jälkeen.


KUUDES LUOKKA — PYHÄN MUNGON HUOSTAANOTTO JA KUNTOUTUKSEN ALOITUS

(joulukuu 2016 — maaliskuu 2017)

Kahden V.I.P.-koeviikon aikana ja niiden jälkeen, poika alkoi syrjääntyä muista ihmisistä kokonaan ja Malachai vietti alkoi suurimman osan ajasta omissa synkissä ajatuksissaan. Aggressio oli noussut selvästi esille Kain käyttäytymisessä, kun pojan vahvat muurit alkoivat murentua burnoutin alla ja vuosien paha olo heijastui vahvasti uhkaavassa olemuksessa. Joulukuun alkupuolella Malachai lopulta menetti täysin kokonaan entisen vahvan kontrollinsa ja Kai onnistui vakavasti pahoinpitelemään kolme oppilasta psykoosin aikana. Nuorukainen lähetettiin seuraavana päivänä Pyhän Mungon mielenterveysosastolle missä häntä alettiin tutkimaan tarkemmin, kun Tylypahkan hoitajat eivät pystyneet kontrolloimaan väkivaltaista poikaa.

Malachaille lopulta diagnosoitiin Mungossa ahdistuneisuushäiriö, paniikkihäiriö, PTSD ja pitkäaikainen vaikea masennus, jolla saattaa olla taipumus psykoottiseen masennukseen. Kai otettiin huostaan pitkäaikaiseen kuntoutukseen, eikä poikaa näkynyt koulussa yli kolmeen kuukauteen. Nuorukainen aloitti intensiivisen psykodynaamisen terapian, jonka hoitojakso kestää jopa Tylypahka-aikojen ylitse. Kai palasi vähitellen takaisin kouluun, aloittaen pienillä askeleilla ensin vain sunnuntaisin huispaamalla. Uusi, selkeästi helpompi rutiini koulun ja elämän suhteen sai uutta intoa, kun Kai ja Aella päättivät yhdessä perustaa koko Tylypahkan yhteisen huispausjoukkueen. Huispausjoukkueen perustaminen onnistui yllättävän hyvin, sillä muut oppilaat ottivat idean hyvillä mielin vastaan. Kapteenin paikalla pojalla on ollut helppo kontrolloida joukkueen tulevaisuutta ja sen menestystä, vaikka muutama sivuseikka nuorukaisen puhkeavista tunteista Aellaa kohtaan sai Malachain takaisin vanhoihin, huonoihin tapoihin. Kai muuttui vähitellen takaisin kylmästi, etäiseksi haamuksi menneisyydestä, joka parhaansa mukaan yritti paeta todellisuutta epämääräisillä säädöillä ja urheilun parissa. Nuorukainen vältteli tunteitaan neljän kuukauden päivät ennen kun uskalsi lopulta tunnustaa tunteistaan Aellalle, mikä meni paremmin miten poika oli odottanut. Aella ja Kai alkoivat seurustelemaan 6. maaliskuuta 2017 lähtien, ja ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin Kai uskalsi jopa miettiä, että ehkä elämällä on enemmän hyvää tarjottavaa. Poika ylennettiin Luihuisen valvojaoppilaasta johtajapojaksi ja Kain yleiset haasteet alkoivat helpottamaan. Poika hyvillä mielin uudet tärkeät tittelit niin johtajapoikana kun huispausjoukkueen kapteenina nostivat Kain itsevarmuutta, hän tunsi olonsa omalla tavallaan jopa koskemattomaksi Tylypahkan tiluksilla. Hänellä oli merkitystä, eikä kukaan tai mikään voisi ottaa sitä häneltä. 


SEITSEMÄS LUOKKA — HUISPAUKSEN TUULISSA
(huhtikuu — joulukuu 2017)

Seitsemäs luokka alkoi myrskyisästi, kun Aellan ja Kain perustaman huispausjoukkueen tulevaisuus oli tuhoutua Sam Dracianin ja Kain välisen selkkauksen takia, jonka jälkeen joukkueen tilanne valui kuin sormien välistä hiekkana aina huonompaan suuntaan. Malachain yksityiselämä ja sen ongelmat ja ahdingot tuntuivat nousevan jälleen hetkeksi aikaa pintaan, kun Kai muun muassa joutui kohtaamaan menneisyyden epämääräiset haamut esim. törmäämällä Elijahaan sattumalta, arpiset jäljet edelleen komeillen nuorukaisen kasvoilla. Huispausjoukkueen huonosta tilanteesta huolimatta, Kai ja Aella onnistuivat saamaan loppukeväästä kontaktin Beauxbatonsin rehtoriin, ja kaksikko vietti erään viikonlopun Ranskassa tutustuessa ystäväkoulun huispausjoukkueeseen ja kapteeneihin kuten myös Durmstrangin huispausjoukkueen edustajiin. Kaiken huispauskaaoksen aikana, 21. toukokuuta Kain täyttäessä 18 vuotta, Kaitlyn kidnapattiin. Muutamaa päivää myöhemmin Kaitlynin kidnappauksesta täysi-ikäinen nuorimies siirtyi Rene Dawlishin riveihin Joshuan ja Aellan kanssa pelastaakseen tytön, jonka elämän arvo oli lunnaita vastaan uhattuna. Malachain huonoksi onneksi tilanteelle ei pojalle itselle tullut onnellista loppua, vaan jälleen kerran häneen osui sektumsempra-loitsu, mikä viilsi syvän ja pitkän piirron olkapäästä alaselkään. Kuntoutus ja henkiset kamppailut nousivat jälleen tapetille Kain alkaessa inhoamaan omaa peilikuvaansa ja sisintään entistä enemmän, nähden itsensä heikkona ja epämiellyttävänä yksilönä. 

Kai vietti lyhyen hermoloman kotosalla ja yritti saada viikkojen aikana omaa tasapainoa takaisin kohdalleen, jonka työstämiseen oli mennyt vajaa puolitoista vuotta. Asiat eivät kuitenkaan mene aina suunnitelmien mukaan, sillä 2017 Huispausfestivaalien ja ystävyysotteluiden jälkeen Aellan ja Kain muodostama huispausjoukkue lopulta hajosi yhtä nopeasti kuin ilo oli alkanut, joka ei luonnollisesti helpottanut kunnianhimoisen Kain henkistä oloa. Malachaille kuitenkin annettiin pintaan nousemisen takia mahdollisuus toteuttaa itseään huispauksen parissa, sillä eräs Yhdysvaltojen huispausliigan agentti lähestyi nuorukaista Huispausfestivaalien loppumetreillä. 

Matka oikean seuran ja joukkueen etsintään alkoi hyvissä merkeissä, sillä Kain manageri Julian Cox näki Kaissa paljon potentiaalia — jopa Yhdysvaltojen maajoukkueeseen. Poika alkoi käymään työmatkoilla kotona Yhdysvalloissa tiheään tahtiin syksyn aikana, eikä aikaakaan kun suosittu ja paljon keskustelua herättänyt liigajoukkue Philadelphia Pipits tarjosi Malachaille lyöjän paikkaa lokakuun alkumetreillä.

Jokin kuitenkin oli saanut Kain epäilemään, oliko ammattihuispaajan ura hänelle vai ei. Malachai ei enää saanut yhtä paljoa mielihyvää luudalla lentämisestä ja ryhmyn kanssa riehumisesta, aivan kuin joku olisi riistänyt viimeisenkin ilon taikapuolesta häneltä. Ahdistus ja pelko omasta entisestä selkeästä tulevaisuudesta nostivat suuret henkiset haasteet Kaille, joita tuttuun tapaan Luihuinen yritti parhaansa mukaan vältellä tavalla tai toisella. Aellan ja Kain suhteeseen tuli ryppyjä, kun Aella paljasti hakeneensa töitä jästipuolelta. Pelko siitä, että Aella jättäisi nuorukaisen oman onnensa nojaan hakiessaan jotain parempaa maailmasta, mitä Puuskupuh oli jo kauan ihaillut, nousi vahvasti Kain ajatuksiin mitkä monella tapaa tuntui syöpyvän Malachain pään sisällä. Koska tulevaisuus tuntui lähestulkoon tiedottomalta, ei Luihuinen voinut kuin vetäytyä omiin synkkiin ajatuksiinsa, paeten vastuuta ja päätöksien tekoa viimeiseen hetkeen asti.

S.U.P.E.R.eita edeltävänä päivänä Kai joutui tekemään päätöksen huispausurastaan — josta lopulta Kai kieltäytyi. Julian oli aavistanut kyseisen päätöksen teon Kain välttelyn vuoksi, vaikka vanhemmille se tulikin täysin yllätyksenä. Tomas ja Sara olivat hämillään lapsensa päätöksestä — eikö juuri Kai ollut unelmoinut kyseisestä mahdollisuudesta pitkään? Julianin, Kain ja Kain vanhempien yhteistyö loppui koeviikkojen aikana, joka sai aikaan kysymyksien tulvan kotona. Mitä ihmettä Kai tekisi tulevaisuudessa kyseisen päätöksen jälkeen? Oliko Kai jättänyt jotain kertomatta? 

S.U.P.E.R.-kokeiden aikana kiitospäivänä ensimmäistä kertaa toden totta harkitsi jotain, mikä muuttaisi hänen tulevaisuuden suunnitelmansa täysin. Malachai puhui ensimmäistä kertaa ikinä täysin avoimesti Tylypahkassa tapahtuneista tapahtumista vanhemmille, jotka olivat järkyttyneitä taikakoulun oppilaiden raakuudesta ja taikamaailman mustavalkoisesta näkökulmasta. Suuri kivi tuntui vierähtävän nuoren miehen sydämeltä, kun hän sai kerrottua jotain, josta hän oli ehkä salaa unelmoinut — niin kuin silloin, kun hän oli viettänyt kesän kotona Yhdysvalloissa. 

Tylypahka ja taikamaailma, ja taikamaailman väki jäivät lopulta kaiken jälkeen vain muistoksi, sillä Kai päätti jättävänsä puolen elämästään mikä oli tuonut vain ahdinkoa ja pelkoa. Jotta hän pystyisi pääsemään elämässä eteenpäin, oli aika sanoa hyvästit tutuille kasvoille ja ihmissuhteille. Ainoa, kenelle Kai antoi mahdollisuuden jäädä hänen elämäänsä sattui juurikin olemaan eräs Puuskupuh, joka kaikkien vuosien jälkeen edelleen uskoo, että Luihuisella on paljon enemmän annettavaa ja näytettävää.


Shawn Andrews
Juonipaljastus:
Aurelia Carpi
”Vastarinta tarvitsee kaiken tiedon Tylyahon tilanteesta, Kai.”
”Se ei ole meidän tehtävämme, Aurelia. Tajuatko, minkälaiset riskit meillä on?
Me ollaan rikottu nytkin jo tuhat eri sääntöä. Loppujen lopuksi niillä säännöillä ei ole mitään väliä,
kunhan ajattelet omaa henkeäsi. Mieti nyt vähän edes.”
— Hunajaherttua, syyskuu 2016
Juonipaljastus:
Jillian Cresta
”Olet uskomattomin, kiittämättömin ja raivostuttavin ihminen, minkä olen koskaan tavannut!”
— Luihuisen huispauspukuhuone, marraskuu 2016
Juonipaljastus:
Kaitlyn Dawlish
”Tää sormus on mun rakkain esine, jonka omistan taikasauvan lisäks. Koska se ei ole mikä vain sormus.”
”Aijaa? Joku sukusormus kuitenkin varmaan?”
”Sukusormus, joo. Meillä kaikilla on jokin koru, jolla me edustetaan Dawlisheja. Mut tähän voi tallettaa muistoja.”
”…Voiko?”
”Voi. Ja niitä voi katsoa jälkeenpäin.”
— Eteishalli, maaliskuu 2016
Juonipaljastus:
Sam Dracian 
”Me molemmat tiedetään, että et ole kertonut kaikkea.
Jos sinä et halua puhua minulle, niin puhu edes jollekin, Sam. Se tulee helpottamaan, lupaan.”
— Kirjasto, huhtikuu 2017
Juonipaljastus:
Jake Driscoll 
”Jake on tehnyt niitä asioita, pelotellut sinua juuri sen takia — että et kerro. Hän elää sinun pelon varjossa vapaana. Vaikka en ole tehnyt mitään, tai en ole mennyt kyselemään Jakelta asioita, niin, kyllä sinä varmaan loogisesti ymmärrät, että reagoin vakaviin asioihin tai tilanteisiin eri tavalla — koska tiedän enemmän?
(…) Miksi en käyttäisi sitä korttia hyväkseni? Miksi en ottaisi tilanteesta valtaa?
Miksi en käyttäisi tietoa hyväkseni? Ja sinua ei tarvitse edes mainita.”
— Pyhän Mungon taikatautien ja -vammojen sairaala, joulukuu 2016
Juonipaljastus:
Aiden Evans

Juonipaljastus:
Darius Giner
”Haluatko kuulla sen, mitä lääketaikuus— tiede, on todennut?
Se on sairaus, Wright. Tiedätkö miten sille altistutaan?” 
”Olet siis sairas, Giner?”
”En ainakaan kunnossa. Hän teki tämän minulle.”
— Pyhän Mungon taikatautien ja -vammojen sairaala, syyskuu 2016
Juonipaljastus:
Amelia Hill
”(…) Olet ainoa, jota edes vähän kiinnosti se, että yhtäkkiä katosin Tylypahkasta. Kukaan ketä luulin ystäväkseni ei edes yrittänyt pitää yhteyttä, joten se vähän satutti, mutta kun tavattiin kadulla ja myöhemmin illalla ilmaisit huolesi minua kohtaan, se oikeasti tuntui todella hyvältä. Jotenkin vasta silloin muistin, että ehkä joku sittenkin välittää. (…)”
— maaliskuu 2017, kuukausi ennen Amelian tietämätöntä kuolemaa
Juonipaljastus:
Aella Hunter
”Minä olen sinun. Niinkuin eilen, tänään ja huomennakin. Sinulla on minun sydämeni, Aella. 
Älä pelkää, että rikkoisin sinun. Pidän siitä hyvän huolen.”
”Ja minä olen sinun. Ja tulen aina olemaan, tapahtui mitä tahansa
— niin kauan, kuin sinä haluat minun olevan tässä, en lähde mihinkään. Ikinä.”
— Brighton, kesäkuu 2017
Juonipaljastus:
Shayne Morrison
”(..) Tarkoitin, että kukaan ei ole ottanut minua sillä tavalla huomioon kuin sinä olet, Kai.”
”Harmi. Sinulla on enemmän tarjottavaa mitä muut ehkä eivät osaa nähdä. 
Se ei ole sinun vikasi, jo sitä luulet.”
— Eteishalli, maaliskuu 2017
Juonipaljastus:
Julia Roud
”Myönnä, Julia. Haluat tästä jotain.
Miksi muuten nelosluokkalainen olisi niin kiinnostunut ykkösluokkalaisesta?
Periaatteessa se näyttää minulle hyvältä että joku vanhempi haluaa olla minun kanssani,
mutta en halua olla mikään pelinappulasi. Joten, kakista ulos.”
— Pöllötornin edusta, joulukuu 2015
Juonipaljastus:
Kit Rutherford
”Joo, ei ole näkynyt. Ei ollut otsaa edes tulla sanomaan mitään.”
”Ai siis mitä täh täh? Sanoo mistä?”
”Hän vain lähti. Sanomatta mitään. Käyttäytyi oudosti Huispausjoukkueen aikana,
kun me vietettiin viikonloppu Tylyahossa. Ja boom, sitten hän hävisi.”
(..) ”Ei kai mitään oo käynyt? Onkohan sen iskällä jotain asiaa tähän.”
”… Isällä?”
”Kit sales on kertonut teille eiks vaan?”
— Eteishalli, elokuu 2017
Juonipaljastus:
Elijah Snow
”No on tämäkin näky, Luihuinen ja Puuskupuh. Miten alemmaksi voi edes päästä.”
— Eteishalli, joulukuu 2015
Juonipaljastus:
Adam Winslet
”No, seurustelin muutama vuosi takaperin erään Eustacian kanssa.”
”Kuka? Eukalyptus?”
”Eustacia. Eustacia Rosamarie Calvert. Eus. Korpinkynnestä. Hänellä oli hieno puna-ruskearaidallinen villapaita.
Ja… kaunis hymy. Ja nimikin oli menettelevä. Luonne oli sulaa kultaa. Kaikin puolin täydellinen yksilö.”
”Kuulostaa siltä, kuin olisit hurahtanut häneen. Ei millään pahalla, siis.”
— Eteishalli, syyskuu 2017
Juonipaljastus:
Oscar Woodward
Juonipaljastus:
Noel Zeegers
”Se muija on yksi painajainen. Se on ankeuttaja. Se on itse demoni valepuvussa.
Joskus olen jopa varma että hän on joko saatana tai lordi Voldemort.”
”Kuulostaa pahalta.”
(…) ”Pliis. Nyt kun Mich juoksee sen syliin itkemään niin Aellakin vihaa mua viis kertaa enemmän.
Koska jotenkin mä oon aina se pahis.”
— Eteishalli, elokuu 2017
Juonipaljastus:


Viimeinen muokkaaja, Belladed pvm 18.10.20 13:24, muokattu 1 kertaa
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Malachai "Kai" Wright Empty Vs: Malachai "Kai" Wright

Viesti kirjoittaja Belladed 17.10.20 18:35

TYLYPAHKAVUOSIEN JÄLKEISET TAPAHTUMAT & IHMISSUHTEET


MYÖHÄISTEINI-IKÄ JA NUORI AIKUISUUS
(marraskuu 2017 —)

Tylypahkasta valmistumisen jälkeen Kain elämä muuttui vähitellen monella tapaa, kun hän tietoisesti jätti taakseen niin Tylypahkan kuin taikamaailman lähtiessään King's Crossin juna-asemalta 7. luokan päätyttyä. Hän ei ollut aluksi varma päätöksestään sillä se tarkoitti sitä, että hänen täytyi monella tapaa aloittaa kaikki hänen ympärillään alusta niin kaverisuhteista hänen uravalintoihin ja tulevaisuuteen. Mutta se tuntui henkisesti paremmalta ja kevyemmältä vaihtoehdolta kuin taikamaailma mikä oli opettanut, että Kain täytyi olla jatkuvasti varpaillaan ja elää ikuisesti pelossa. Paluu jästimaailmaan ja sen arkeen oli ollut varsin mutkatonta jästisyntyiselle Luihuiselle ja se oli tuonut enemmänkin turvaa kuin kyseenalaistamista hänen identiteetistä. Ainoa asia minkä perään hän haikaili oli huispaus; kuinka hän oli lupaava huispaustähti Yhdysvaltojen huispausliigassa lyöjänä vuosien harjoittelun, fyysisen treenauksen ja intohimon jälkeen. Kuinka hänen maailmansa olisikaan erilainen jos hän olisikin jäänyt taikamaailmaan ammattiurheilijana. Mutta, tähän oli tyydyttävä. Jästimaailma oli anteeksiantavaisempi ja monipuolisempi monella tapaa kuin taikamaailma, mikä oli jäänyt omaan muottiin vuosisatojen vanhojen tapahtumien vaikutuksen alaisena.

Aella Hunterin päättäessä lähteä Kain matkaan jästimaailmaan, Kai oppi näkemään asioita myös tavoilla joita hän ei ollut aikaisemmin osannut nähdä omien linssien takaa. Puhdasverisen siirtyminen tuntemattomaan maailmaan oli kuitenkin hyvin harvinainen näky.

Kai ei pitkään tiennyt mitä oikein halusi elämällään tehdä eikä hän kokenut, että hänellä olisi minkäänlaista kiirettä asian suhteen. Hän ei halunnut stressata tai miettiä liikaa vaan eli päivä kerrallaan, vaikka hänen vanhempansa olivatkin eri mieltä. Lopulta Kai passitettiin pätkätöiden äärelle jotta hänellä olisi edes jotain tekemistä päivien aikana. Vuoden 2018 syksyllä monet asiat kuitenkin muuttuivat, kun Eric Samson, Kain isoisä, kuoli. Kai lähti Lontoosta hänen äitinsä ja Aellan kanssa hautajaisiin eikä aikaakaan, kun matka venyi parista päivästä päälle 3 kuukauteen. Kai tapasin ensimmäistä kertaa kunnolla serkkunsa Michaela Samsonin jonka kanssa hän lopulta alkoi selvittämään heidän perheen taustoja. Kai ja Michaela molemmat halusivat tietää miten kaksi jästisyntyistä syntyi samaan sukuhaaraan, sillä harvoin kyseessä on vain pelkkä sattuma.

Aellan ja Kain palatessa heidän Yhdysvaltojen reissulta, he lähtivät matkustamaan Aasiaan ja Australiaan rahoilla, jotka Kai oli saanut perinnöksi isoisältä jota hän ei oikeastaan tuntenut. Matkojen aikana hän päätti että lähtisi opiskelemaan, vaikka yliopistoon pääseminen saattaisi olla vaikeaa taikamaailman arvosanojen kanssa. Lopulta päätyi Leedsin yliopistoon opiskelemaan kauppatieteitä syksyllä 2019, minkä kampusalueella hän on asunut yhdessä Aellan kanssa vuoden 2020 kesästä lähtien.

Kaitlyn Dawlish
Juonipaljastus:
Aella Hunter
Juonipaljastus:
Michaela "Mich" Samson
Juonipaljastus:
Belladed
Belladed
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 713
Join date : 27.08.2020
Ikä : 28

Takaisin alkuun Siirry alas

Malachai "Kai" Wright Empty Vs: Malachai "Kai" Wright

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa