[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Begonia Hopwood

Siirry alas

Begonia Hopwood Empty Begonia Hopwood

Viesti kirjoittaja Athanaton 29.10.20 4:32

Begonia Hopwood V4VNeLH

Nimi: Begonia Hopwood os. Galt (Etunimi viittaa samannimisiin kukkiin, jotka muistuttavat ruusuja.)
Kutsumanimi: Matami Hopwood
Ikä: 83
Sukupuoli: Nainen 
Verisääty: Puoliverinen
Siviilisääty: Leski
Seksuaalinen suuntautuminen: Heteroseksuaali
Hiusten väri: Kuparinpunaiset
Silmien väri: Vihreät
Kansalaisuus: Britannian kansalainen
Äidinkieli: Brittienglanti (skotlantilainen murre)
Status: Aktiivinen
Faceclaim: Ei toistaiseksi kukaan

Begonia Hopwood BWfngwX

Suojelius: Muodoton
Mörkö: Omat lapset kuolleena
Tupa: Rohkelikko
Ammatti: Tylypahkan sairaalasiiven parantaja
Taikasauva: Pajua, 9 tuumaa, ydin yksisarvisen häntäjouhi
Lisätietoa taikasauvasta:

Begonia Hopwood 0Yb83Uv

Perhe: Edesmennyt aviomies, neljä aikuista lasta
Luonne: Begonia on ensivaikutelmaltaan pullantuoksuinen herttainen vanha nainen, joka ei tekisi pahaa kärpäsellekään. Hänellä on tapana paasata muita pitämään parempaa huolta itsestään, jopa itsensä kanssa samanikäisiä ihmisiä. Se kertoo paljon hänen huolehtivaisuudestaan, sillä hänen äitinsä oli aivan samanlainen paasaaja. Begonian sanottiin jo nuorena olevan kuin ilmetty parantaja, sillä hän piti ystävistään usein parempaa huolta kuin itsestään ja auttoi heitä avomielisesti välittämättä vastapalveluksista. Hänellä jäi siksi monta hyvää ystävää opiskeluvuosiltaan, mukaan lukien nykyään hänen edesmennyt aviomiehensä. Begonia halusi nuorempana olla varsinainen maailmanparantaja, mutta iän myötä hänen kunnianhimonsa ovat laatuneet melko vaatimattomalle tasolle. Rakastavainen luonne ei kuitenkaan ole kadonnut mihinkään, päinvastoin se puoli hänessä on jopa vahvistunut.

Nuorempana ei ollut itsestäänselvää, että Begoniasta olisi myöhemmin tullut sama pullantuoksuinen herttainen vanha nainen. Hän kasvoi fanaattisten vanhempiensa ainoana lapsena hyvin vanhoillisessa perinteitä kunnioittavassa perheessä, jossa poikkeamia ei katsottu hyvällä. Hänen vanhempansa uskoivat varauksetta puhdasveriseen ideologiaan ja suorastaan kielsivät jästisyntyisten tasa-arvoisen aseman velhoyhteisössä. Begonia osasi suodattaa näistä ajatuksista niiden radikaaleimmat ainekset, mutta ei silti nuoruusvuosina ollut yhtään niin suvaitsevainen kuin moni hänen kanssaan opiskellut velho tai noita. Sen sijaan Begonialla oli rakastavaisuudestaan huolimatta taipumus epäillä muiden kuin velhojen ja noitien saavutuksia sekä vähätellä esimerkiksi surkkien ja joidenkin muiden kuin henkilön yhteiskunnallisen aseman omaavien olentojen älykkyyttä ja oikeutta elää velhoyhteisössä. Hän oli nuorena kyseenalaistamaton elämäänsä elämää kohtaan ja kulki kiista-asioissa aina aidan siltä puolen, missä nurmi oli vihreämpää. Se piirre heijasti suurimmalta osin hänen saamaansa vanhoillista kasvatusta.

Begonia saattoi nuorena, erityisesti vasta avioituneena ja pitkään haaveilemansa parantajan uransa aloittaneena, vaikuttaa ylimieliseltä ja toisinaan jopa röyhkeältä, sillä hänen vierellään varautuneemmat ja epävarmat kalpenivat, eikä heistä ollut kunnianhimoisen noidan lähipiiriin. Hän haki tarkkaan harkituilla elämänvalinnoillaan kunniaa ja loistoa ja päätyi lopulta Mungoon töihin, jotta voisi täyttää sisäisen maailmanparantajansa suurimmat haaveet ja niittää mainetta hyvin pienelle ja tuntemattomalle Galtin velhoperheelle. Begonia oli nimittäin nuorena imagostaan tarkka ja hyvin kunnianhimoinen noita, joka halusi voittaa kaikilla elämän taistelutantereilla. Hän halusi suuren ja onnellisen perheen, oman yrttitarhan, paljon ystäviä sekä pitkän ja menestyksekkään uran pysyviin taikavammoihin erikoistuneena parantajana, josta joku vielä kirjoittaisi jokaisen kirjahyllystä löytyvän elämänkerran. Begonia onnistui lopulta saamaan elämässään haluamansa, mutta hänen virheensä oli olla tajuamatta saavutustensa hintaa. Hän havahtui vasta keski-iän ohittaneena siihen, millaisen elämän oli elänyt ja vetäytyi sen (ja erityisesti aviomiehensä kuoleman) jälkeen elämään vaatimattomampaa elämää luopuen lopullisesti nuoruusiän haaveistaan. Begonia alkoi myös katumaan monia nuorena tekemiään itsekkäitä valintoja, joista moni oli johtanut myöhemmän kannalta peruuttamattomissa oleviin traagisiin virheisiin.

Begonia Hopwood ITYqTqn

Ulkonäkö: Tulossa!

Menneisyys: Begonia Hopwood (os. Galt) syntyi Skotlannissa puoliverisen Galtin velhoperheen ainoaksi lapseksi. Hän kasvoi idyllisessä skotlantilaisten nummien ympäröimässä kylässä oppineisuutta ja kovaa kuria arvostavien vanhempiensa suojassa. Begonia osoitti taikakykynsä melko myöhään muihin ikäisiinsä nähden, mikä sai hänen fanaattiset vanhempansa huolestumaan lempilapsensa taianomaisuudesta ja epäilemään, olisiko hänestä sittenkään noidaksi. Heidän onneksensa nuori noita sai kuitenkin kutsukirjeen Tylypahkan taikakouluun, jossa hänet jaoteltiin Rohkelikon tupaan dominoivien luonteenpiirteidensä vuoksi. Begonia osoitti lajitteluhatun mukaan epätavallista uskaliaisuutta ja sinnikkyyttä, eikä siksi tullut kuuloonkaan että hänet olisi jaoteltu muuhun kuin Rohkelikon tupaan.

Galtin velhoperhe on pieni, eivätkä sen harvat jäsenet pidä välttämättömyyksiä enempää yhteyttä toisiinsa - suvussa on sitä paitsi paljon jästejä. Siksi Begonia toivoi jo nuorena perustavansa perheen ja saavansa paljon lapsia, jotta ainakaan hänen jälkeläistensä ei tarvitsisi kokea samanlaista sisaruksetonta lapsuutta. Hänen toiveensa kävi toteen myöhemmällä iällä, kun hän nai kouluaikaisen ihastuksensa ja sai hänen kanssaan viisi poikalasta. Begonia työskenteli tuolloin lapsuuden haaveammatissaan parantajana Pyhän Mungon parantolassa ja teki pitkän uran erikoistuneena pysyviin taikavammoihin. Hän siirtyi myöhempinä vuosina Tylypahkan sairaalasiipeen töihin kaipaessaan jotakin vanhemmalle iälle sopivampaa virkaa. Begonian aviomies menehtyi pian sen jälkeen käsitellessään epähuomiossa myrkkylonkeroista.

Begonia Hopwood ITYqTqn
Athanaton
Athanaton
Taikaministeri
Taikaministeri

Viestien lukumäärä : 614
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa