[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hahmoesittelypohja

Siirry alas

Hahmoesittelypohja Empty Hahmoesittelypohja

Viesti kirjoittaja Vanillatar 05.11.20 17:02

*HAHMOESITTELYN PAKOLLISET TIEDOT*
Hahmoesittelyt eivät ole pakollinen paha Tylypahkassa!
Tällä värillä maalatut tiedot tulee löytyä hahmoesittelystä jos sellaisen mielii julkaista. Suosittelemme kuitenkin, että hahmoesittelyyn käytettäisiin aikaa ja se kattaisi mahdollisimman laajalti hahmon pääpiirteitä. Hyvin toteutettu sekä ajateltu esittely toimii peruskalliona, tietolähteenä ja ankkurina hahmoille ja kaikille pelaajille.

Huomioithan, että hahmosi perheenjäsenet jotka eivät ole aktiivisia oppilas- tai henkilökuntahahmoja Tylypahkassa eivät tarvitse erillistä esittelyä. Näille perheenjäsenille riittää maininta aktiivisen hahmon Perhe: -osiossa.
Tähän ohjeeseen lukeutuu myös tietynlaiset NPC(Non-Playable Character) hahmot joita roolipeliin välillä tarvitaan "vieraileva tähti"-tapauksissa muutaman kerran vuodessa. Voit tuoda tällaisen hahmon tarpeen mukaan ilman esittelyä esimerkiksi Sianpäähän paikalliseksi, Lontooseen jästin, tms.

Hahmoesittely on vapaasti toteutettavissa pakollisten tietojen ulkopuolella. Sinun ei tarvitse kirjoittaa vain tänne listattuja tietoja. Heittäydy luovaksi ja tee esittelystä omannäköisesi! Esimerkkeinä voit tutustua muiden pelaajien luoviin esittelyihin, tai vetää lonkalta.

1. Hahmosi perustiedot.
- Tähän lukeutuu nimi, ikä, sukupuoli, luokka-aste, tupa, sauva. Nämä tiedot tulee löytyä jokaisesta esittelystä. Hahmon nimi olisi hyvä vastata hahmosi kansallisuutta. Tylypahkan kotimaan mukaan se tarkoittaa vaikkapa englantilaisia, skottilaisia tai jopa irlantilaisia nimiä. Oppilashahmon ikä taas määräytyy luokka-asteen mukaan.
Jokaisella Tylypahkan opiskelijalla pitää olla hahmolle sopiva tupa sekä sauva. Sauvoista on tulossa kotisivuille oma tietopankki.

2. Esittelymalli
- Valmiiksi kootun esittelypohjan löydät tästä topicista alimpana. Se on koottu auttamaan hahmonluonnissa. Siitä saa, ja on jopa suotavaa poiketa. Alkuperäisen esittelypohjan tehnyt ::ice-boy::, sen on päivittänyt Vanillatar.


*HAHMOESITTELYN VAPAAEHTOISET TIEDOT*
Tällä värillä maalattuja tietoja ei ole pakollista täyttää esittelyyn.
On silti suositeltavaa kirjoittaa hahmollesi jonkinlainen pohjaluonne johon voi tukeutua pelin sisällä. Persoonan luominen auttaa sinua pelaamaan helpompaa ja miellyttävämpää peliä sekä muita pelaajia reagoimaan hahmoosi.
Voit luoda hahmosi luonteen tai historian myös jälkikäteen. Olet aina vapaa muokkaamaan esittelyn tietoja tai lisätä niitä! Muistathan kuitenkin, ettei hahmosi luonne, historia tai ulkonäkö voi yhtäkkiä pyyhkiytyä tai muuttua toisenlaiseksi.

*ESITTELYPOHJA*
Valmiiksi laadittu esittely joka on kopioitavissa vapaaseen käyttöön!


PERUSTIEDOT:
Nimi:
Ikä:
Sukupuoli:


Siviilisääty:
Verisääty: (Jästisyntyinen, puoliverinen, puhdasverinen)
Seksuaalinen suuntautuminen:


Luokka-aste: (Henkilökunta voi vaihtaa mainittuun kohtaan sanan "Ammatti")
Tupa:
Sauva:


Luonne:

Ulkonäkö:

Lemmikki:
Perhe:
Historia:


MUUT TIEDOT:
Suojelius:
Mörkö:
Status: (Aktiivinen, Epäaktiivinen)


MIELTYMYKSET
Ruoka:
Juoma:
Oppiaine:
Vuodenaika:
Juhla:
Kasvi:
Tuoksu:
Paikka:
Tavara:

MUUTA
Mitä pidät kaapusi taskussa?
Vahvuutesi?
Heikkoutesi?
Toiveammattisi?
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa