[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Beatrix Powell

Siirry alas

Beatrix Powell Empty Beatrix Powell

Viesti kirjoittaja superhyperhabbo 15.12.20 1:10

Beatrix Powell

Beatrix Powell Clare_foley_427


Perustiedot

Koko nimi: Beatrix Caroline Twila Powell
Lempinimi: Trixie
Syntymäpäivä: 17. toukokuuta
Ikä: 11 vuotta
Sukupuoli: Nainen
Siviilisääty: Naimaton
Verisääty: Puoliverinen
Seksuaalinen suuntautuminen: Ei vielä määräytynyt
Kansalaisuus:  Britannian kansalainen
Faceclaim: Clare Foley

 
Beatrix Powell Df8b04ced1e698b225d6259a09876cdb--poison-ivy-the-kid

Faktat


Tupa: Korpinkynsi
Luokka-aste: 1lk
Taikasauva:  Pajua, yksisarvisen häntäjouhi, melko taipuisa
Mörkö: Hämähäkki
Suojelius: Ei (toistaiseksi) kykene tuottamaan.


Mieltymykset

Ruoka:  Piparminttu
Juoma:  Kamomillatee
Oppiaine: Loitsut


Beatrix Powell Clare_foley_image2
 
Ulkonäkö


Beatrix on pienikokoinen tyttö, jolla on pitkät luonnostaan punertavat hiukset ja siniset silmät. Tytön kasvoilla on jonkin verran näkyviä pisamia,  joista tyttö ei juurikaan pidä. Vanhemmiten, suunnilleen neljännen luokan tienoilla tyttö yrittääkin kovasti meikata pisamia piiloon. Beatrixilla näkyy myös selvät hymykuopat tytön hymyillessä.

Luonne


Beatrix on aurinkoinen ja sosiaalinen persoona, joka mielellään tapaa uusia tuttavuuksia. Beatrix on ollut lapsuutensa kotikoulussa sisaruskatraansa kanssa, joten Tylypahkassa tyttö haluaa löytää mahdollisimman paljon ystäviä. Luonteeltaan Beatrix on avoin, kaikesta innostuva ja valmis ottamaan vastaan mitä tahansa elämä ja opiskelu Tylypahkassa hänelle tarjoakaan. Toisin kuin isoveljensä Happy, Beatrix ei juuri turhasta nipota, vaikka lähtökohtaisesti noudattaakin sääntöjä kuten on opetettu. Beatrix ja veljensä ovatkin luonteiltaan lähestulkoon kuin yö ja päivä, minkä vuoksi kaksikko on toisinaan törmäyskurssilla ja nahistelemassa, mutta loppujen lopuks Beatrixille ei ole mikään niin tärkeää kuin oma perhe. Vuodet vain näyttävät miten sisarusten välit kehittyvät näiden ollessa samassa tuvassa.

Beatrix on tunnollinen opiskelija, ja onkin odottanut pääsevänsä Tylypahkaan siitä asti, kun siitä hänelle kerrottiin. Beatrixin lempioppiaine on loitsut. Kotikouluaikoinaan Beatrix piti erityisen paljon matematiikasta ja pulmapelien selvittelystä.Beatrix Powell 2014-11-18-ClareFoley2_PhotoByEliseGannett-thumb


Perhetausta


Beatrixin äiti on puoliverinen noita nimeltä Mabel Powell (os. Hightower). Mabel meni naimisiin jästin nimeltä Joel Powell kanssa, ja ottikin miehen sukunimen. Kaksikko sai viisi lasta, jotka on nimetty ikäjärjestyksessä Joy, Happy, Beatrix, Ronen ja Letitia.
Isä Joelin puolelta lapset ovat päässeet tutustumaan heidän jästi-isovanhempiinsa. Jokseenkin he ovat hyvin vanhoja ja elävät sen mukaista tekniikatonta elämää. Mabelin puolelta perheen suvussa on mukana isoäiti, eno ja kaksi serkkua. Läheistä sukua ei siis ole suurta kaartia.


 
Historia ennen Tylypahkaa


Beatrixin perhe asuu Alfristonissa, pienessä muutaman sadan ihmisen kylässä. Se sijaitsee muutaman ajotunnin päästä Lontoosta (nopeammin pääsee lentämällä) jossa perheen äiti, Mabel, työskentelee Taikaministeriössä kirjurina ja sihteerinä erinäisissä oikeudenkäynneissä ja kokouksissa. Naisen työintoisuus on johtanut siihen, että hän viettää aikaa suurimmaksi osaksi töissä ja Lontoossa. Äiti on jäänyt myös Beatrixille kovin etäiseksi, mutta Beatrix ei anna sen haitata.

Lasten isä Joel on toiminut koti-isänä hoitamassa lapsia aina. Heillä on ollut pieni omakotitalotönö pienellä tontilla Alfristonissa. Johtuen äidin taikaverestä ei talossa ole voinut koskaan pitämään jästielektroniikkaa. Beatrix on kuitenkin isänsä ja sisarustensa tutustunut jästikulttuuriin lehtien, kirjojen ja arkisten tavaroiden avulla.

Kaikki perheen lapset ovat olleet kotikoulussa isänsä toimesta. Heille on opetettu kirjoittamista, matematiikkaa ja muuta yleistietoa valmistamaan elämässä. Se on ollut erityisen hyödyllistä esimerkiksi perheen esikoisen Joyn kohdalla, josta kasvaessa paljastui surkki. Näin ollen Tylypahkan sijaan tyttö aloitti jästikoulussa. Beatrix odotti innolla ja toivoi hartaasti saavansa itsekin kirjeellä kutsun opiskelemaan Tylypahkaan veljensä lähdettyä.Beatrix Powell DXHwZFyX0AEETE5
superhyperhabbo
superhyperhabbo
Yli-inkvisiittori
Yli-inkvisiittori

Viestien lukumäärä : 406
Join date : 06.09.2020
Ikä : 24
Paikkakunta : Helsinki

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa