[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Happy Powell

Siirry alas

Happy Powell  Empty Happy Powell

Viesti kirjoittaja .pannu. 14.09.20 16:52

Happy Powell

Happy Powell  A6856c409ce4be1d7e287226fee10e15

Perustiedot
Nimi: Happy Franklyn Merritt Powell
Tupa: Korpinkynsi
Ikä: 14
Luokka-aste: 4-luokkalainen
Sauva: Setripuu, antipodien opaalisilmän sydänjuurta, 10,5 tuumaa, melko joustava
Verisääty: Puoliverinen
Syntymäpäivä: 2.7.
Asuinpaikka: Alfriston, Iso-Britannia
Faceclaim: Daniil Kalinin

Ulkonäkö
Poika on toistaiseksi lyhyehkö ikäisekseen, mutta kasvupyrähdys odottaa nurkan takana. Happylla on luonnostaan kirkkaan oranssit hiukset ja kulmakarvat. Ne on leikattu usein sivuilta hieman lyhyemmiksi, mutta jätetty päältä kasvamaan. Hiukset ei kuitenkaan ole kovin pitkät. Kasvot ovat vahvasti pisamien peitossa, pigmentti keskittyy poskipäihin ja nenänvarteen. Silmät ovat tummemman siniset jotka taittavat välillä harmaaseen. Kasvot ovat melko sopusuhtaiset muodoltaan, nenältä ja huulilta. Näkyä rikkoo pienesti kulmien epätasaisuus, mikä saa pojan usein näyttämään kuin hän kyseenalaistaisi toinen kulma koholla. Mitä hän usein tekee myös tarkoituksella. Perusilme muuten on melko myrtsin näköinen, paitsi silloin kun poika aidosti hymyilee ja paljastaa silmäkulmien rypyt.
Kroppa on melko hintelä ja sanomaton, sillä Happy ei liiemin harrasta urheilua. Mikäli koulun portaissa ravaamista ei lasketa. Vanhempana hän kuitenkin tulee olemaan tylsästi kuvailtuna lähes 190 cm pitkä normaalipainoinen miehenalku.

Happy Powell  Vna5mKk

Luonne ja käyttäytyminen
Moni on saattanut pitää Happya muutaman tapaamiskerran perusteella tiukkapipoisena ja etäisenä. Se kuitenkin johtuu lähinnä pojan korkeasta innosta noudattaa sääntöjä tai toimia kohteliaana muita kohtaan. Se kuori on hieman alkanut murtumaan ystävien seurassa ja Happy uskaltaa jopa jo heittää vitsiä muista oppilaista.
    Korpinkynsi on melko sosiaalinen, ja kykenee juttelemaan erilaisten ihmisten kanssa. Läheisiä suhteita ei kuitenkaan synny helpolla, sillä hän on melko kranttu keistä pitää. Ystäviensä kanssa he myös ovat muodostaneet huonoja ennakkoluuloja luihuisista ja rohkelikoista, mikä on rajannut mahdollisia kaverisuhteita. Happy kokee oman ja puuskupuhin tuvan statuksen tuoman oman etunsa. Hän ei esimerkiksi usko heihin kohdistuvan samoja sääntöjä tai oletuksia kuin “huonostikäyttäytyviin oppilaisiin”.
    Poika on melko tunnollinen opiskelija, mutta hän ei ole löytänyt vielä omaa asiaansa joka kiinnostaisi häntä kovin. Hän kokee jäävänsä ystäviensä varjoon mikäli puhutaan loitsuista, kaksintaistelusta, liemistä ja sellaisiin liittyvästä. Happy tahtoisi näyttää taitonsa yksin jossakin, ilman että sitä verrattaisiin muiden suoritukseen.
    Happy osaa välillä olla edelleen melko lapsellinen ja osoittaa mieltä mikäli tilanne etenee huonosti. Noloissa tilanteissa hän usein syyttää muita tai valittaa heille sen aiheuttamisesta. Poika myös onnistuu vihastumaan helposti. Se purkautuu joko mökötyksenä, vikinänä tai uhkailulla. Jokseenkin pojan uhkailua harvemmin kukaan kykenee ottaa tosissaan.
    Nuorelle korpinkynsipojalle on tärkeää puolustaa ystäviään ja heidän kunniaansa. Normaalikeskusteluissa Happy saattaa ottaa hieman sivustakatsojan roolin, mutta hänestä löytyy äänekkäämpikin puoli jos puhutaan kiusaajista, jekuttajista tai muista häiriköijistä.


Perhe ja suku
Happyn äiti on puoliverinen noita nimeltä Mabel Powell (os. Hightower). Hän meni naimisiin jästin nimeltä Joel Powell kanssa, ja ottikin miehen sukunimen. Kaksikko sai viisi lasta, jotka on nimetty ikäjärjestyksessä Joy, Happy, Beatrix, Ronen ja Letitia.
Isä Joelin puolelta lapset ovat päässeet tutustumaan heidän jästi-isovanhempiinsa. Jokseenkin he ovat hyvin vanhoja ja elävät sen mukaista tekniikatonta elämää. Mabelin puolelta perheen suvussa on mukana isoäiti, eno ja kaksi serkkua. Läheistä sukua ei siis ole suurta kaartia.

Happy Powell  Ig2ZoKG

Historia ennen Tylypahkaa
Happy perheineen on asunut Alfristonissa, pienessä muutaman sadan ihmisen kylässä koko pojan lyhyen elämän. Se sijaitsee muutaman ajotunnin päästä Lontoosta (nopeammin pääsee lentämällä) jossa perheen äiti, Mabel, työskentelee Taikaministeriössä kirjurina ja sihteerinä erinäisissä oikeudenkäynneissä ja kokouksissa. Naisen työintoisuus on johtanut siihen, että hän viettää aikaa suurimmaksi osaksi töissä ja Lontoossa. Happylla ei ole kovin läheiset välit äitiinsä näin ollen, mutta arvostaa häntä kyllä vanhempana.
     Happyn isä on toiminut koti-isänä hoitamassa lapsia niin pitkään kuin punatukka jaksaa muistaa. Heillä on ollut pieni omakotitalotönö pienellä tontilla Alfristonissa. Johtuen äidin taikaverestä ei talossa ole voinut koskaan pitämään jästielektroniikkaa. Happy on kuitenkin tutustunut jästikulttuuriin lehtien, kirjojen ja arkisten tavaroiden avulla.
     Happy kuten muutkin sisaruksensa ovat olleet kotikoulussa isänsä toimesta. Heille on opetettu kirjoittamista, matematiikkaa ja muuta yleistietoa valmistamaan elämässä. Se on ollut erityisen hyödyllistä esimerkiksi Happyn isosiskon Joyn kohdalla, josta kasvaessa paljastui surkki. Näin ollen Tylypahkan sijaan tyttö aloitti jästikoulussa. Happy oli kovin iloinen kun perhe havaitsi hänessä tahattomia taikakykyjä, ja kun hän sai kutsukirjeen kouluun.

Nippelitieto
Lempinimet: Ilopoika, kirjapoika, Häpsykkä (off-game)
Seksuaalinen suuntautuminen: Ei ole määräytynyt.
Horoskooppi: Rapu
Lemmikki: Ei ole, ei pidä eläimistä
Mörkö: Syvä vesistö, vesikasvit
Suojelius: Ei ole
Tavara: Musta nahkakantinen päiväkirja
Lempituoksu: Raikkaat saippuat
Lempiruoka: Perunamuussi, toffee
Lempioppiaine: Ei ole määräytynyt

Happy Powell  7HZ3loPh


Viimeinen muokkaaja, .pannu. pvm 31.01.22 2:05, muokattu 2 kertaa
.pannu.
.pannu.
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 748
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24
Paikkakunta : Lahti

Takaisin alkuun Siirry alas

Happy Powell  Empty Vs: Happy Powell

Viesti kirjoittaja .pannu. 16.09.20 21:07

Ihmissuhteet ja lojaaliudet

Wilson Myerscough - Paras ystävä
Happy tapasi Wilsonin melko nopeasti ensimmäisellä luokalla. He viettävät paljon aikaa yhdessä, ja Happylle hän on läheisin kaveri. Puuskupuhin kanssa he ovat yhdessä nousseet rohkelikkoja ja luihuisia vastaan, harjoitelleet kaksintaistelua, ratkoneet ongelmia ja yrittäneet tutustua muihin ihmisiin. Vaikka joskus tuloksena on heille osoitettu keskisormi. Ystävyys on syventynyt paljon kaksikon jakaessa yhteisiä salaisuuksia ja päämääriä animaagiksi tulemisessa. Happy joskus kokee jäävänsä Wilsonin varjoon toisen ollessa niin ulospäinsuuntautunut ja ahkera, mutta ei ilmaise sitä ikinä päin naamaa.

Don Lane - Ystävä
Myös Donin Happy tapasi ensimmäisenä lukuvuotenaan. Hiljaisempi puuskupuh on hänestä hieman outo ja aiheuttaa usein noloja tilanteita Happylle. Kaksikko tuntuu kuitenkin hyvän alun jälkeen etääntynyt toisistaan. Eräässä keskustelussa ilmeni, että Wilson tuntuu haukkuvan Donia tämän jästisyntyisyyden vuoksi. Happy on jäänyt välikäteen, kun ei tiedä puolustaisiko moraalisesti oikein Donia vai parasta ystäväänsä.

Hamlet Sasania - Ystävä
Hamletista on muodostunut Happylle luotettava ystävä, erityisesti heidän solmittua Wilsonin kanssa sopimuksen pidättäytymisestä parisuhteisiin. Hamlet usein auttaa Happya niin ystävien kuin ihastusten suhteen. He tulevat toimeen hyvin viettäessä aikaa keskenään, ja Happy tuntee olonsa hyväksi puuskupuhin seurassa.

Thomas "Tom" Raleigh - Epämieluisa tuttava
Myöskään rohkelikon Tomin kanssa Happy ei ole jakanut kovin iloisia muistoja. Joko Tom rikkoo sääntöjä porukan kanssa tai loihtii lepakonräkä herjoja kohti Happya. Tomin lähennettyä Misan kanssa jopa suhteen tasolle, on Happyn arvostus kadonnut kokonaan. Rohkelikon kommenttien perusteella tunne on molemminpuolinen.

Misa Yoon - Ystävä
Happy tutustui Misaan hieman myöhemmin. Kuitenkin tytön ystävällisyys, positiivinen asenne ja oikeudentaju on saanut Happyn pitämään Misasta nopeasti, jopa enemmän kuin ystävänä. Happy usein tahtoo auttaa Misaa tilanteissa, jopa niissä jossa tyttö ei minkäänlaista apua kaipaisi. Pitkäaikainen ihastus kuitenkin tuntuu joutuneen karille Tom Raleighin ja Misan muuttuneen tyylin ja asenteen vuoksi.

Catt Ajax, Winifred Valerii - Epämieluiset sisarukset
Alku rohkelikkojen tuntemisessa näytti menevän mallikkaasti. Viehättävät vanhemmat oppilaat kiinnostivat Happya, ja heiltä tuntui saavan pojan kaipaamaa huomiota. Kuitenkin kaikki kääntyi päälaelle Happyn paljastaessa Gregory Lipevän salahuoneen kaksikolle. Nämä käyttivät tilannetta hyväkseen ja häiriköivät Wilsonia ja Happya tilanteessa, saattaen Happyn noloon asemaan ystävänsä edessä. Myöhemmin Winifred myös varasti Happyn päiväkirjan luihuisen Kempingtonin kanssa.

Beatrix Powell - Sisko
Beatrix ja Happy ovat jakaneet hyvät välit lapsuudesta. Kuitenkin nuoremman tullessa kouluun on pikkusisko kääntynyt uskomaan vanhempia rohkelikkoja huhuissa Happysta. Tämä on saanut pojan hieman karsastamaan siskonsa seuraa.

Zachariah Quinton - Tuttava
Happyn ja Zachin ensikosketus ei ole ollut kovin lämmin. Luihuinen sai Happyn kiinni juoruamasta luihuisista, jolloin vanhempi oli uhkaillut erotuksella ja ties millä. Negatiivinen mielikuva sai myös vastapainoa kun Quinton auttoi Happya saamaan hiukset takaisin kun tuntematon kostaja poisti ne loitsun avulla. Zachariah on myös hämäyttänyt Happyn kerran vaeltamaan yöllä kirjastoon, jokseenkin korpinkynsi ei osaa yhdistää luihuista tähän tilanteeseen.

Dvalinn Kolskeggurson - Kaveri
Korpinkynsitoveri näyttää pitävän Happysta kovasti ja seuraakin tätä paljon paikkoihin. Tunne ei ole aivan molemminpuolinen, sillä Dvalinnin yltiöpositiivinen ja sosiaalinen olemus väsyttää usein Happya. Lisäksi Happy ei usein tajua toisen juttuja. Kumminkin tämä väkisin siedättäminen on tehny Dvalinnista Happyn kaverin, sillä poika ei kehtaa olla kovin epäkohteliaskaan Dvalinnille. Mikäli ei lasketa sukkien tunkemista suuhun toisen nukkuessa.

Scarlett Snider - Kiusaaja
Vaikka Scarlett ei varsinaisesti kohdista häirintäänsä nimenomaan Happyyn, kokee poika toisen sanat ja käytökset kiusaamisena. Asiaan liittyy niit Scarlettin kutsumista toista mammanpojaksi, tylsäksi ja muuksi jotka viittaavat Happyn takakireyteen. Lisäksi Scarlett on kommentoinu Happyn paikallaolon aikana ikävästi hänen ystäviään ja muitakin ihmisiä. Scarlettin rämäpäisyys ei ole Happyn mielestä soveliasta käytöstä. Tytön jouduttua erotetuksi koulusta on Happy saanut olla ainakin hetken rauhassa.

Illian Bond - Epämieluisa tuttava
Happy on tavannut Illianin heti sääntörikkomuspuuhissa. Tämä ei ole ainut syy miksi Illian on pojan mielestä epämiellyttävä. Illian myös tuntui aina olevan paikalla auttamassa Misaa ennen Happya. Tästä syystä Happy usein ei ole kovin tyytyväinen kun Illian saapuu paikalle. Kuitenkin Illianin vaihdettua koulua ei hänestä ole ollut harmia Happylle.

Ophelia Sasania - Kiusaaja
Ophelian ja Happyn kaverisuhde näytti lupaavalta. He tulivat toimeen kun Ophelialla ei ollut ketään muuta, ja heitä yhdisti monikin asia. Kuitenkin Ophelian saadessa tietää Happyn mielenkiintoisesta taideprojektista, alkoi tyttö masinoida pervomainetta Happylle. Tämän jälkeen he eivät ole tulleet toimeen, ja pian Ophelia erotettiinkin koulusta.

Beathan Ewens - Tupakaveri
Happy on tuntenut Beathanin opiskeluaikanaan lähinnä pakon edestä tupakaverina. Happy kykenee viettämään aikaa toisen kanssa kohteliaasti. Kuitenkin Happy ei kovin pidä toisesta, johtuen lähinnä kaikenmaailman myyristä, koirista ja muista elukoista joita Beathan raahaa korpinkynsien poikien makuusaliin.

.pannu.
.pannu.
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 748
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24
Paikkakunta : Lahti

Takaisin alkuun Siirry alas

Happy Powell  Empty Vs: Happy Powell

Viesti kirjoittaja .pannu. 31.01.22 2:28

Päivitykset
31.1. - Perustietoja ajan tasalle, ihmissuhteet uusiksi.
.pannu.
.pannu.
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 748
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24
Paikkakunta : Lahti

Takaisin alkuun Siirry alas

Happy Powell  Empty Vs: Happy Powell

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa