[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Grace of Hekate

Siirry alas

Grace of Hekate Empty Grace of Hekate

Viesti kirjoittaja Vanillatar 03.07.21 10:03

Grace of Hekate Tumblr_inline_p5shv1lCSs1u4c1sx_500

"Grace of Hekate"
Country of Origin, Romania

Nimi "Hekate" kääntää päitä Romanian velhojen ja noitien keskuudessa. Se yhdistetään vastenmielisiin aikeisiin ja hirviömäisiin taikaverellisiin. Jopa joillakin tavoilla mafiamaisen maineen itselleen kerännyt suku ei herätä arvostusta tai kunnioitusta, sen sijaan se on kuin pelon ja kauhun kylvös nimen tunnistaville. Siitä ei haluta puhua julkisesti.

Yksinkertaisuudessan Hekate nimeä kantavat ovat leimattu Romaniassa pysyvästi. Vuosikymmenten aikana kasvaneet taikalakia rikkovat tai taikayhteisön olemassaolon paljastumisen riskeeraavat rikokset, varsinkin verisimmät ja eniten uhreja vaatineet, ovat usein yhdistettävissä nimeen Hekate. Räjähdysmäisesti viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana kasvaneet ongelmat ja yhteenotot ihmissusi-vähemmistön kanssa kaakkois-Euroopassa ovat pitkälti tämän suvun aikaansaannos.
Hekatet ovat alunalkaen toisilleen vieraita velhoja ja noitia, jotka ovat joko pakotettuina tai vapaaehtoisina liitetty suvun nimen alle. Osalle heistä ei ole annettu vaihtoehtoa kieltäytyä.

***

Grace of Hekate 6cidM8X Grace of Hekate 2wyfF3p Grace of Hekate 3to0EhXGrace of Hekate koostuu yksinomaan ihmissusista. Hekaten kulttisuvun johdossa on kourallinen kaakkois-Euroopan etsityimpiä murhaajia, rikollisia, raiskaajia ja ryöväreitä. Silti vahvin vaikutus on Romanian Brăilan alueella. 
 Hekaten tiedetään toistuvasti etsivän muiden vähemmistöjen jäseniä ajaakseen tai tappaakseen nuo reviiriltään. Myös ulkopuoliset ihmissudet ajetaan ulos. Ryhmä toimiikin vahvasti periaatteella liity tai kuole. Melkein kaikilla sen jäsenistä on haudattu syntymänimi. Sen riveissä liikkuu puhdasverisistä velhoista ja noidista jästinaisiin ja miehiin. Hekateen liittyttyäsi saat itse valita aliaksen jonka alla kuljet luultavasti loppuelämäsi. 
Sama pätee Grace of Hekaten heikoimpiin lenkkeihin. Kulttiryhmässä ei pärjää, ellei ole valmis tappelemaan oikeudestaan elää kynsin ja hampain.  Hekaten rivijäseniä painostetaan haastamaan parempiaan, ja pyrkimään ylöspäin. Ei olisi uutta, että jästit jotka ovat selviytyneet lykantropian tartunnasta laitettaisiin velhoja ja noitia vastaan, vain huvin ja viihteen takia. Taikaverettömät ovat pahnan pohjimmaisia ja usein päätyvät katoamaan jäljettömiin.

Grace of Hekate on melko monimutkainen valtajärjestelmä. Sen rivit liikkuvat jatkuvasti. Jäseniä katoaa ja kuolee Romanian taikalainvartijoiden raporttien mukaan suhteellisen aktiivisesti, ryhmän kokoon nähden.Hekaten ydinjäsenet ovat piilotettu rivijäsenten taakse, mutta osa heistä on omaksunut sudenomaisia piirteitä. Raporteissa suositaan tunnistamaan Hekaten ydinjäseniä arpien kautta, jos syntymänimeä ei ole saatavilla eikä ulkonäkö ole omaksunut petomaisia piirteitä. 
Viimeisin raportti Romaniasta Grace of Hekateen liittyen on 24.6.2021 tapahtunut ydinjäsenten kesken purkautunut rähinä. Erityisiksi pointeiksi on nostettu täysikuu kyseisenä vuorokautena ja tärkeiden yksilöiden paikallaolo. Riveistä kadonneeksi, ja kuolleeksi oletettu *Fera Leton nimi toistuu muutaman kerran raportin teksteissä.

Hekateen liittyvissä raporteissa aliakset, joiden tiedetään kuuluvan ydinperheeseen merkitään *-alkuisesti. Kulttiryhmä on tiukan valvonnan alla, mutta arvaamattoman  luonteensa, ja väkivaltaisten purkausten takia se on toistaiseksi hyvin voimissaan. Hekaten jäsenten kohtaaminen suorassa taistelussa ei ole tuottanut kovin lupaavia tuloksia.

Grace of Hekate VuXRkkm Grace of Hekate OWGV1Qf Grace of Hekate LSNc6V1

~Lisää tulossa~ 
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa