[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nerium Hekate, alias "Fera Leto"

Siirry alas

Nerium Hekate, alias "Fera Leto" Empty Nerium Hekate, alias "Fera Leto"

Viesti kirjoittaja Vanillatar 03.07.21 14:18

Nerium Hekate, alias "Fera Leto" VPokbmW Nerium Hekate, alias "Fera Leto" GDdMn8q Nerium Hekate, alias "Fera Leto" GCv4LkK
Nerium Hekate, alias "Fera Leto" WfldnOd Nerium Hekate, alias "Fera Leto" Te3M8v9 Nerium Hekate, alias "Fera Leto" DKCxwJC
Nerium Hekate, alias "Fera Leto" VxngWpe Nerium Hekate, alias "Fera Leto" 3Z4l8ix Nerium Hekate, alias "Fera Leto" QMYN0IU


Lamb: "We understand your loneliness, but... " Wolf: "...stay away!"

Lamb: "Go easily." Wolf: "No! Thrash! Flee!""Fera Leto" Alias    \\    "Nerium Ecaterina Hekate" Syntymänimi
Romania    //     45     //     Verisääty - ei tiedossa     //     Ihmissusi
Romanialaisen pitkäsarven sydänjuuri // Kanukkaa // 10" // Periksi antamaton

Nerium on vanhin elossa oleva noita, joka kantaa syntymänimenään Hekatea eikä ole tähän kulttisukuun otettu jäsen. Se myös tarkoittaa että vaihtoehtoja valita elämälle parempi suunta ei ole ollut. Neriumin molemmat vanhemmat olivat ihmissusia, mutta äitinsä sai tartunnan lapsensa syntymän jälkeen. Vanhempien oikeat nimet ei tiedossa.

Tuntomerkkinä Romanian taikalainvalvojilla Neriumista on tärkeimpänä valtavan laaja ja rujo arpi joka kulkee naisen yläselältä kohti takaraivoa. Aukirevitty selkä ja niska on pelastettu pulveroidulla hopealla ja kreetanmeiramilla. Kyseinen vamma aiheuttaa kroonista kipua, ja pakottaa Neriumin käyttämään erilaisia juomia ja salvoja kivunlievitykseen, kuten varvasheinäsalvaa tai euforiajuomaa.

Nerium kieltäytyy käyttämästä sudenmyrkkyjuomaa, toistaiseksi. Ihmissuden muodossaan kroonisen kivun takia käyttäytyy ennalta-arvaamattomammin kuin oletettu lajikumppaninsa, ja on erityisen herkkä hyökkäämään minkä tai kenen tahansa kimppuun, mukaanlukien myös itsensä. 

Tiedetty sijainti; Tuntematon
Nerium on moraaliton omanedun tavoittelija, jolta voi odottaa laajaa kirjoa väkivallankäyttöä. Niin sauvan kuin fyysisin tavoin.
Naisen elämä on ollut ja tulee aina poikkeuksetta olemaan täynnä mutaisia kuoppia jonne Nerium tipahtaa. Kaikki ne fyysiset ja henkiset kolhut ja osumat ovat tehneet osuutensa naisen terveydelle. Kroonisen kivun lisäksi Neriumin pääkopan sisällä puhuu neljä ääntä, jotka koittavat jatkuvasti kuiskia käskyjä.
Yksi niistä kuuluu tietenkin noidalle itselleen, vanhin ja pisimpään olemassaollut ääni kuuluu kuitenkin Neriumin biologiselle isälle. Miesääni puhuu jatkuvasti alas kaikkea, mitä nainen tekee. Se ei ole koskaan tyytyväinen eikä hyväksy Neriumin toimintaa.
Toinen kolmesta on androgyyninen, täynnä vihaa kaikkea elollista kohtaan. Sen ainoa toiminto tuntuu olevan mahdollisimman korkea ruumismäärä ja verinen lopputulos.
Viimeinen, kolmas ääni on lapsekas mutta moraaliton. Se innostuu herkästi, kuten myös pelästyy. Se ei tunnista yhteiskunnan määrittelemiä rajoja.

 Wolf: "This next one will be easy." Lamb: "And if not?" Wolf: "More fun."


Nerium Hekate, alias "Fera Leto" C6W1XRF
fc; Maria Brink
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa