[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Queenie Ellis

Siirry alas

Queenie Ellis  Empty Queenie Ellis

Viesti kirjoittaja Aileen 04.09.20 11:04


Queenie Ellis  5ef451774c9c0bcbafefdbb5bb24ffa7
Lyhyesti:
Nimi: Queenie Anastasia Ellis, Queenien nimi on sukuperintö Fennon -suvulta, nimi viittaa hallitsijaan ja onkin sopinut hyvin suvun standardeihin. Anastasia on niin ikää viittaus naisen ylevään sukuun ja sen jatkuvuuteen. Ellis sukunimi on viittaus suvun skotlannin haaraan ja samalla selkeä linjaus siitä, ettei Queenien tulisi olla Fennonien suorassa perimysjärjestyksessä.
Ikä: 28
Sukupuoli: nainen
Verisääty: puoliverinen (paperilla puhdasverinen kuten muutkin Fennonit)
Muuta: Rekisteröitinyt animaagi, muotona tornipöllö.
Suojelius: Korppi.
Ex-tupa: Luihuinen
Ammatti: Lentämisen ja huispauksen teorian professori. Aiemmin huispaaja, liigajoukkue Harjupään Harakoiden etsijä.
Sauva: Orapihlajaa, 10 tuumaa, ydin lohikäärmeen sydänjuurta, yllättävän kahiseva. [INGAME: oikkuilee]
Kappale: Fallout - All good things

   "I will wait for you no matter what you do, I will be here, I will see it through. I have nowhere else left to go - and if I did, I still would not go. I'm gonna stay like I say, forever and a day" - Fallout, All good things


Luonne:  Queenie on ulkopuolisen silmään äärimmäisen positiivinen, ystävällinen ja helposti lähestyttävä nainen. Tuolla on tunnusomainen leveä hammashymy ja loputtomasti intoa puhua huispauksesta ja lentämisestä. Ollessaan niin helposti lähestyttyävä ja vilpitön, naisesta saa helposti kevytkenkäisen ja suurpiirteisen vaikutelman. Vaikutelma ei tosin ole kovin kaukana totuudesta, Queenielle tavoite pyhittää keinot joten lopputavoite on usein tärkeämpää kuin suunnitelmallisuus ja sääntöjen noudattaminen. Nainen on sosiaalinen, mutta pitää keskustelut yleensä aika pinnallisella tasolla. Pirteän ulkokuoren ja yltiöpositiivisen suojamuurin takana on yksinäinen ja salaisuuksiinsa kietoutunut sielu, joka ei uskalla päästää toisia muurinsa läpi. Queenien pirteys onkin ottanut kolausta naisen kokemuksien myötä ja tuo onkin nykyään huomattavasti pidättytyväisempi sekä tietoisempi omista rajoistaan.

Queenien määritteleviä periaatteita on lojaalius ja tällaisia vastavuoroisia ihmissuhteita Q arvottaa omassa arvoasteikossaan kaikkein korkeimmalle. Queenien luihuisominaisuudet - häikäilemättömyys, oman jälkensä jättämisen tarve, suuret teot ja kunnianhimo näkyvätkin ennenkaikkea naisen ihmissuhteista. Tuntemattomille Queenien lojaalisuus esittäytyy joukkuepelinä - Queenie on uhrautuva joukkuepelaaja ja vaatii samaa muilta. Nainen ei päästä montaa todella lähelle, mutta ne harvat jotka läpäisevät Q:n suojamuurit voivat olla varmoja siitä, että Queenie vie lojaaliutensa vielä uudelle tasolle ja seisoo heidä rinnallaan puolustaen heitä, oli tilanne mikä tahansa. Tämä ominaisuus on ajanut Queenien rikkomaan niin taikamaailman lakeja kuin omia moraalejaankin.

Ulkonäkö:
Nainen on 152cm pitkä (lyhyt) ja sopusuhtainen. Vuosien ammattimainen huispauksen peluu näkyy naisen kehon lihaksikkuudessa ja toimivuudessa. Queeniella on nopeat refleksit ja todella hyvä näkö - mitä muutakaan etsijältä voisi odottaa. Naisella on vihreät silmät ja vaaleat, kultaiseen sävyttyvät hiukset.

Queenie pukeutuu rennosti ja pröystäilemättömästi - ellei sellaiseksi lasketa liigajoukkueensa edustuspaitoihin sonnustautumista. Nainen on mukavuudenhaluinen ja pukeutuu usein sporttisesti ja niin, ettei vaatteet ainakaan tule tuon tielle. Queenie ei ole kovin varakas, ja tuo näkyy myös vahvasti pukeutumisesta - naisen vaatekaappi on kovin rajallinen ja pääpaino on pidetty huispauskaavuissa.

Taidot ja erityiosaaminen:
Huispauskapteenin stategiset taidot, lentäminen, muodonmuutokset (animaagi), lintujen sielunelämä (animaagimuotonsa kautta). Queenie on vahva loitsuissa, jotka vaativat mielen lujuutta ja keskittymistä. Nainen on lahjakas juuri siksi muodonmuutoksissa ja hitaissa, muovaavissa loitsuissa tai niiden sanattomissa muodoissa silloin, kun loitsimistilanne on kiireetön. Kiire muovaa Queenien loitsimistapaa, nainen on taitava noita, mutta menee monesti tosipaikan tullen lukkoon ja luottaa silloin enemmän luutaansa ja kykyynsä väistellä kuin monipuoliseen loitsukirjoonsa.


    You live, like someone is behind you - like something lives inside you - like you only have minutes until the end, and I am magnetized beside you - And I can't leave despite you - And I won't break but in your arms I'll bend." - Fallout, All good things

Queenie Ellis  33cf986d139c44c25430e11297ebeca4Queenie Ellis  C1c4710be1a62f2efceb940bc961e440

Tausta / Menneisyys:
Perhe: Täti Mariette Fennon, Venäläisen Fennon -suvun britanniaan muuttanut musta lammas. Edesmennyt äiti Ariana Fennon. Tuntematon isä, jonka henkilöllisyys on jätetty pois sukupuusta ja on edelleenkin Queenielle mysteeri.

Perhetausta:

Opiskeluvuodet:

Valmistumisen jälkeen:
Palattuaan linnaan professorina


  "Back to the black, where our hearts were born. There's a big bang coming, but we'll never be torn. We'll be the last ones standing, after it all. Walk together in the fallout, but we will never fallout." - Fallout, All good things* FC: Annasophia Robb *
Aileen
Aileen
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 264
Join date : 03.09.2020

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa