[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

[Tylypahka]:n virallinen discordkanava

Siirry alas

[Tylypahka]:n virallinen discordkanava Empty [Tylypahka]:n virallinen discordkanava

Viesti kirjoittaja Eyon 22.12.21 8:48

[Tylypahka]:n roolipelillä on oma avonainen Discord-kanavansa, jonne jokainen käyttäjä on tervetullut viettämään aikaansa muiden yhteisön jäsenien kanssa! Kanavaltamme löytyy valtavan paljon erilaisia keskustelumahdollisuuksia, tapahtumailmoituksia, peliseuranhakua sekä muita ajanvietteitä niin offgamellisesti kuin myös ingamellisesti.

Ennen kuin liityt serverillemme, luethan kanavamme säännöt ennen sitä? Samat säännöt löytyvät myös kanavalta itsessään.

Kestolinkki serverille on: https://discord.gg/T6WBxU9RSw

Sääntöjen seuraamista valvoo modetiimi. Mikäli sääntöjä rikkoo, saa siitä modetiimiltä varoituksen ja mikäli sääntöjen rikkominen jatkuu, johtaa se serveriltä poistamiseen.

1.1 — Tylypahkassa ei tueta rasismia, homo- tai transfobiaa, fasismia tai muuten yksilön etnisyyteen tai ihmisryhmään liittyvää syrjintää ja kiusaamista.
1.2 — Serverillä muiden kiusaaminen ja loukkaaminen on kiellettyä. Mikäli joku vitsailee tai muuten ottaa esille asian, josta et halua puhuttavan, ota yhteyttä asiasta yksityisviestillä. Mikäli "vitsailu" tms. asiasta puhuminen jatkuu tästä huolimatta, ota yhteyttä modetiimiin.
1.3 — Kaikki rasistinen toiminta ja käytös ovat kiellettyjä
1.4 — Yhteisössämme ei saa olla minkäänlaista seksuaalista häirintää tai seksuaalista ahdistelua
1.5 — Älä postaa virus/haittalinkkejä
1.6. –- Jos postaat NSFW materiaalia, sille on oma kanavansa #luutakomero. Tarkemmat ohjeet löytyvät kyseiseltä kanavalta.
1.7 — Ei spämmäämistä
1.8 — Pidetään keskustelut oikeissa chateissa ja käytetään mahdollisuuksien mukaan yksityisviestejä pienten asioiden käsittelyyn.
1.9 — Ei pingata/tägätä toisia turhaan. Yksi ping/täg per henkilö riittää
1.11 — Moderaattorit ovat ensisijainen kanava Discord-serveriin liittyvissä kiireellisissä tapauksissa. Mikäli tarvitset apua serverin jäseniä koskevissa asioissa olethan yhteydessä ensisijaisesti admineihin.
1.12 — Mikä otat yhteyttä muihin moderaattoreihin, mainitse siitä AINA myös niille moderaattoreille, joihin olet ollut jo yhteydessä saman asian tiimoilta
1.13 — Ole kohtelias ja kunnioittava, vaikka oletkin jonkun kanssa eri mieltä
1.14 — Muiden kanssa saa olla erimieltä ja kaikesta saa keskustella, kunhan se on hyvässä hengessä ja molemminpuolisessa yhteisymmärryksessä
1.15 — Älä provosoi muita käyttäjiä äläkä lähde provosointiin mukaan. Jatkuvasta provosoinnista tulee varoitus.
1.16 — Mikäli puhelussa havaitaan sääntöjen rikkomista, tai liian päihtynyt henkilö omaksi parhaakseen on moderaattoreilla ja admineilla lupa toimia tapauskohtaisesti ja poistaa henkilö puhelusta.
1.17 — Poliittinen keskustelu ei ole kiellettyä mutta keskustelun tulee pysyä asiallisena ja muita kunnioittavana. #politiikka
1.18 — Serveriltä saa poistua ja palata. Mielivaltaiseen ja jatkuvaan serveriloikkimiseen tullaan silti jatkossa puuttumaan.
Eyon
Eyon
Rehtori
Rehtori

Viestien lukumäärä : 118
Join date : 27.08.2020
Ikä : 30
Paikkakunta : Pori

https://tylypahka.net

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa