[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hart Armando Bond

Siirry alas

Hart Armando Bond Empty Hart Armando Bond

Viesti kirjoittaja .pannu. 09.01.22 23:08

Hart Bond

Hart Armando Bond 6733e350f42498e76e1a9ec0635992d3

Perustiedot
Nimi: Hart Armando Bond
Tupa: Luihuinen
Ikä: 11-vuotias
Luokka-aste: Ensimmäinen luokka
Sauva: Aavikon veripuuta, siivekkään ratsun (granian) sulka, 11 tuumaa, vankka
Verysääty: Puhdasverinen
Kansalaisuus: Iso-Britannian kansalainen, puoliksi irlantilainen
Syntymäpäivä: 11.1.
Asuinpaikka: Lontoo, Iso-Britannia

Ulkonäkö

Hart on vaalea, jatkuvasti kasvava normaalin sopusuhtainen nuori velho. Päätä peittää isältä peritty tummanruskea taipuisa hiuskuontalo. Silmät ovat siniset ja alati uteliaat. Erityisesti lapsena Hartin kasvon piirteet pysyvät pyöreinä, mutta vanhemmiten hän kasvaa tästä ulos. Koulussa poika pukeutuu koulupukuun, vapaa-ajallaan hän suosii vaatteita joissa on mukava olla ja liikkua.

Hart Armando Bond E45eaa3a222cf4c2e8a9e9302e8b108c

Historia

Poika on vanhempiensa ainut lapsi. Hänen isänsä Falcon Scott toimii taikaministeriö auroriviraston auroripäällikkönä, ja kuuluu irlantilaiseen puhdasveriseen sukuun. Hänen äitinsä Lucy Bond taas jäi kotiäidiksi koko lapsuuden ajaksi. Hart sai sukunimensä tältä toiselta puhdasveriseltä suvulta äitinsä ankaran mankumisen ja uhkailun toimesta. Poika on elänyt vahvasti velhoyhteisön sisällä, lähestulkoon miettimättä jästejä. Perhe asuu Lontoossa kaupungissa, mutta Hart on säännöllisesti vieraillut äitinsä mukana Bondien sukukartanolla kuulemassa suvustaan ja heidän tavoistaan. Viikonloppuisin taas Hart on paneutunut kuuntelemaan isänsä työtarinoita kautta historian. Lomilla huippuhetket on usein koettu Scottien pitkät perinteet omaavassa vuosittaisissa seitsenotteluissa. Kun puhutaan saman ikähaarukan lapsista on viettänyt eniten aikaa perheystävän Juniper Cassidyn, serkkunsa Aidan Scottin sekä sukulaisten Bryant ja Adrianna Bondin kanssa.

Luonne

Hartia voi kuvailla hyvinkin perinteiseksi ainoaksi lapseksi. Poika odottaa tulevansa kohdelluksi tärkeänä yksilönä, ja että hänen sanojaan ja tekojaan huomioidaan usein. Tämä ei kuitenkaan tee ryhmässä hänestä itsekeskeisestä. Piirre enemmänkin ilmentyy Hartin toiveissa ja tavoitteissa menestyä ja osoittaa oma erikoisuutensa tärkeille auktoriteeteille tai ystäville. Hart on kilpailuhenkinen, joka näkyy aktiivisena osallistumisena peleihin ja kilpailuihin. Tällöin usein tunteet kuumuvat ja saattavat purkautua raivona häviön tai ongelmien ilmentyessä. Muutenkin arjessa poika on äkkipikainen kun puhutaan asioista jotka ovat hänelle tärkeitä. Toistaiseksi poika on avoin ja halukas tutustumaan kehen tahansa joka häntä kuuntelee. Poika kuitenkin etsii vielä läheisimpiä ystäviään ja seuraa johon kokee kuuluvansa.

Hart Armando Bond 7cd094507e50c2504f60ee87d0552d2c
.pannu.
.pannu.
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 748
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24
Paikkakunta : Lahti

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa