[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

~ Lucy Bond ~

Siirry alas

~ Lucy Bond ~ Empty ~ Lucy Bond ~

Viesti kirjoittaja .pannu. 25.10.20 3:24

Lucy Bond

~ Lucy Bond ~ Tenor

Nimi: Lucy Aradia Bond
Ikä: 39v
Sauva: Pihlajaa, ytimenä yksisarvisen häntäjouhi, 11,5 tuumaa ja jäykkä.
Ammatti: Kotiäiti, etsii itseään
Syntymäpäivä: 5.12.
Verisääty: Puhdasverinen
Siviilisääty: Naimisissa
Asuinpaikka: Lontoo, Iso-Britannia
Faceclaim: Amanda Seyfried

~ Lucy Bond ~ AnchoredWelloffApatosaur-small

Ulkonäkö
Lucy on luonnostaan vaaleahiuksinen ja siniset silmät omaava noita. Kasvonpiirteet ovat perinteisellä tavalla ajateltuna viehättävät ja sopusuhtaiset. Silmiin kiinnittää helposti enemmän huomiota niiden koon ja tummemman ympäryksen vuoksi. Usein nainen saattaa näyttää olevan hieman kujalla, mikä usein sopii vahvistavasti hänen luonteeseensa.
Lucy on 159 cm pitkä ja normaalipainoinen. Ei mainittavia erikoisuuksia.
Nuorempana Lucyn pystyi kuvailemaan huolitelluksi jolle oli tärkeää miltä näytti. Tämä on kuitenkin rapistui koulun jälkeen prioriteettien vaihtuessa. Aikuisiän alkuvaiheilla hänet tunnistikin helposti sekaisesta tukasta ja tyhjyyttä ammottavista silmistä. Avioliiton ja lapsen myötä arkirytmin ansiosta noita on päässyt jälleen ehostautumisen pariin, ja huolehtii nykyisin ulkonäöstään paremmin.

~ Lucy Bond ~ Cff7ef816867618afd695a732105db9e

Luonne ja käyttäytyminen
Lucy pyrkii ja haluaa tuoda itsestään kuvan sivistyneestä puhdasverisestä noidasta, jolla on hallussa niin keskustelutaidot että kaikki eväät elämään. Tämä ei kuitenkaan toteudu täysin oikeassa elämässä. Halutessaan Lucy kykenee keskustelemaan kohteliaaseen sävyyn, mutta helposti kiivastuessa tai alkoholin vaikutuksen alaisena tämä siistitty kuva alkaa murenemaan.
Lucy on melko äänekäs ja puhelias suurimmaksi osaksi. Hän tahtoo usein asioiden menevän itselle mieluisalla tai hauskalla tavalla, joten hän pyrkii ohjaamaan tilannetta niin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita täyttä päällepäsmäröintiä, vaan aktiivisuutta keskustelun osapuolena. Naiselle on tärkeää että hänellä on mahdollisimman paljon hauskuutta ja viihdettä ympärillä.
Hän ei ole koskaan saanut itselleen opiskeltua tai hommattua pidempiaikaista työsuhdetta. Suurimmaksi osaksi Lucy eleleekin miehensä ja sukunsa rahoilla. Tämä mahdollisti hyvin aktiivisen baarirallin pitkin niin viistokujaa kuin Tylyahoa, ennen kuin rauhoittui perhe-elämän pariin.
Lapsen myötä tapahtui elämäntapamuutos. Lucy ryhtyi havittelemaan pullantuoksuisen äidin imagoa, ja hän koki vahvasti lapsen pelastaneen hänen. Tämä on saattanut purkautua aika ajoin pakkomielteenä Hartia ja perhettä kohtaan.

~ Lucy Bond ~ Tumblr_nbgvubWJ3H1s21mdyo1_500

Perhe ja suku
Lucy syntyi puhdasveriseen Bondien sukuun. Ydinperheessä vanhempien lisäksi Lucylla on pikkusisko nimeltä Alexandra. Alexandran kanssa Lucylla on aina ollut melko hyvät välit, oletettavasti hyvin pienen ikäeron vuoksi. He opiskelivat kouluvuosina samassa tuvassakin ja olivat tiiviisti tekemisissä. Lapsuutensa perhe asui pienessä Marazionin saarella, jonne Lucy ei ole kuitenkaan koulusta valmistuttuaan palannut.
Tämän lisäksi Lucylla on aimo katras serkkuja ja muita sukulaisia, joista osa on hänelle läheisiäkin. Lucy on äärimmäisen ylpeä sukunsa statuksesta, huolimatta sen hämärimmistäkin puolista. Nainen kantaa nimeään kunnialla, vaikka se ei aina toisista olisikaan niin ihmeellistä.
Nykyisin Lucyn lähiperheeseen kuuluu hänen aviomiehensä auroripäällikön virassa toimiva Falcon Scott, sekä kaksikon yhteinen lapsi Hart. Hart opiskelee Tylypahkassa, mikä on jättänyt toistaiseksi kotiäitinä olleelle Lucylle aukon arkeen.

~ Lucy Bond ~ Tenor
Axel ja Kaitlyn Bondin häissä

Nippelitieto
Tupa kouluaikana: Luihuinen
Seksuaalinen suuntautuminen: Biseksuaali
Horoskooppi: Jousimies
Lemmikki: Nuorempana Lucylla oli tapana kasvattaa fletkumatoja vaihtelevalla menestyksellä, mutta kaikenlaiset lemmikit ovat jääneet pois elämäntilanteen muututtua vaihtelevaksi.
Mörkö: Pirunnuora
Suojelius: ei ole
Lempituoksu: Tuore kahvi
Lempiruoka: Kaikennäköiset keitot.

~ Lucy Bond ~ Tumblr_m72d3aEnTe1rqmypj
.pannu.
.pannu.
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 748
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24
Paikkakunta : Lahti

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa