[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hiram Bandergait

Siirry alas

Hiram Bandergait Empty Hiram Bandergait

Viesti kirjoittaja P.B. 18.01.22 19:18

Hiram Bandergait Bandergait1

Hiram Bandergait Ezgif-2-532d1434ff Hiram Bandergait Ezgif-5-dcb2e0c957 Hiram Bandergait Ezgif-2-ae9bdc175a


Hiram Bandergait Horizontal2


Hiram Bandergait (vaihtoehtoisesti suom. Vääräsääri) on hollantilais-englantilainen puolimaahinen, puoliverinen velho ja Tylypahkan pimeyden voimilta suojautumisen sijaisopettaja (sekä mahdollisesti myöhemmin professori). Ennen kouluun saapumistaan Bandergait teki laaja-alaista taikuuden tutkimusta, joka keskittyi erityisesti taikajuomiin sekä muodonmuutoksiin. Näiden yhteydessä hän kohtasi myös alkemian, vanhan ja salaperäisenä pidetyn taikuudenhaaran, ja hän kirjoitti kokeistaan ja havainnoistaan sen parissa artikkeleita Päivän Profeettaan ja muihin taikamaailman julkaisuihin.

Pitkästä kokemuksestaan huolimatta Bandergait tunnetaan parhaiten, - velhon mielestä vähän katkerasti - epäonnistuneesta alkemian kokeesta, joka muutti hänet nähtävästi pysyvään korpin muotoon. Hän oli lähemmäs viittä vuotta kadoksissa ja oletettuna kuolleeksi, kunnes taikaministeriö onnistui vihdoinkin toteamaan Bandergaitin vanhassa kodissa viihtyvän korpin häneksi itsekseen ja häntä kohdannut taikailmiö saatiin peruutettua. Velholla ei ollut kuluneesta viidestä vuodesta mitään muistikuvia, mutta niillä oli ollut vaikutusta hänen käytökseensä; vielä ihmisen muodossakin hänen äänensä oli tullut korisevaksi ja kasvonpiirteet entistä terävimmiksi, kuin mitä ne olivat jo sangen epätavallisena puolimaahisena olleet.

Koettelemuksistaan kuitenkin täysjärkisenä selvinneenä Bandergait jatkoi elämäntyötään. Hän huomasi kuitenkin ikäväkseen että monet velhot ja noidat, joilta hän oli lainannut varoja tutkimuksiaan varten, kuvittelivat hänen lavastaneen kuolemansa välttääkseen takaisinmaksua. Kun äkäinen lauma alkoi vaatia häneltä viiden vuoden ajalta takaisinmaksua korkoineen, hän joutui äkkiä pestautumaan Tylypahkan noitien ja velhojen kouluun opettamaan pimeyden voimilta suojautumista. Hänellä ei ollut varsinaista taustaa alalta, mutta hänen mittava tietämyksensä taikuudesta näytti hyvältä paperilla ja sen takia hänet mitä todennäköisimmin otettiin kipeästi täyttöä kaipaavaan pestiin.

Bandergait erottuu ulkonäkönsä puolesta hyvin joukosta. Hän on puolimaahiseksi kohtalaisen pitkä ja pyylevä, muutama kymmentä senttiä yli metrin pituinen velho, jolla on kalpea, lähes vitivalkoinen ihonväri ja pitkät tummanharmaat kiharahiukset, jotka ympäröivät kauttaaltaan paljasta päälakea. Hänellä on maahisille ominainen pitkä koukkunenä ja terävät, peräti hieman häijyt kasvonpiirteet ja teroitetun näköinen kellertävä purukalusto. Kokonaisuudessaan suuntaan ja toiseen paisunut sekasikiö herättää ulkomuodollaan pahennusta ja hyljintää, eikä Bandergaitin persoonallisuudessakaan ole paljoa ihailtavaa. Hän on lähes kaikkiin asioihin kylmällä ja epäinhimillisellä asiantuntevuudella suhtautuva akateemikko, joka harvemmin kiinnittää huomiota oppilaidensa mielipiteisiin ja vielä vähemmän heidän hyvinvointiin oppituntiensa ohjelmaa suunnitellessaan.Hiram Bandergait Horizontal2


Biografiset tiedot:

Fyysiset tiedot:

Ihmissuhteet:

Taikuus:

Liittoumat:
P.B.
P.B.
Rohkelikko
Rohkelikko

Viestien lukumäärä : 89
Join date : 16.09.2020
Ikä : 24

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa