[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Huckbee velhosuku

Siirry alas

Huckbee velhosuku Empty Huckbee velhosuku

Viesti kirjoittaja Vanillatar 31.01.22 13:19

HUCKBEE

"Viiksivuon Linna"
Bodmin Moor, Northeastern Cornwall, England
Satoja vuosia vanha nimi, metalliin taivutettu vaakuna kolmesta gäätästä.
Huckbee on vaikutusvaltainen puhdasverinen velhosuku, joka kuitenkin pidättäytyy puhumasta poliittisesta asemastaan. Huckbee-suvun jäsenet ovat vuosikymmenien aikana laskeneet aseensa myös fanaattisen verenpuhtauden ylläpitämisessä. Puhdasverisenä sukuna sillä on silti pitkät juuret, jotka ovat lähtöisin sukukirjoja selattaessa Myerscough-suvun jäsenestä.

Huckbeen sisällä on vasta äskettäin tapahtunut radikaali vallanvaihto, kun Berdita nimesi itse yksiäänisesti jatkajakseen lapsenlapsensa, Cassius Huckbeen. Tämä sukupolvien yli hyppivä mielivaltainen nimeäminen on nostanut närää ja kärkästä keskustelua eikä mielipiteiden sivalluksilta ole kukaan säästynyt.
Viisaana, ja aikansa eläneenä Berdita tiesi tarvitsevansa suvun ylläpitäjäksi jonkun nuoren ja nykyaikaista sukupolvea ymmärtävän ja edustavan, ei omaa homeista poikaansa joka on kärkkynyt suvun pään paikkaa kuin ukin perintökallista kelloa koko ikänsä.

Cassius Huckbee:

Viiksivuon Linna:

Aktiiviset suvun jäsenet roolipelissä
Cassius Huckbee

Suvun nippelitietoa;

- Huckbeet ovat usein lajiteltu korpinkynteen tai puuskupuhiin, mutta mitään tarkkaa tupaidentiteettiä ei ole.
- Viiksivuon Linna on kauttaaltaan lumottu, ja saattaa vaihtaa portaikon tai ikkunan paikkaa itsenäisesti. Se myös välillä kuulostaa nitisevän ja natisevan, jos esimerkiksi saranoiden annetaan narista liian pitkään. Jos olet epämieluisa vieras, saattavat ovet olla erityisen hankalia, painavia ja avautua loitsuista vain kovaäänisesti maristen.
- Poliittiset urat eivät tunnu olevan Huckbeen jäseniä varten. Mutta suvun entinen matriarkka, Berdita Huckbee, oli aktiivinen velhoneuvostossa ja pidetty jäsen.
- Huckbee- ja Wyllon-suvulla on pitkää yhteistä historiaa, mutta kovin lämpöinen se ei ole ja saattaa nostaa päätään roolipelissä.
- Suvun vaakuna on kolme gäätää, edustamassa kolmea vaikutusvaltaista tytärtä jotka loivat Huckbee suvun niille sijoilleen jolla se edelleen lepää.
- Berditan edesmennyt mies oli Kingston juuriaan. Berdita kuitenkin piti niin päänsä kuin nimensä, eikä Kingston nimeä löydy kuin edesmenneen miehen hautakivestä.
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa