[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fortuna velhosuku

Siirry alas

Fortuna velhosuku Empty Fortuna velhosuku

Viesti kirjoittaja Vanillatar 04.01.22 18:37

Vanillatar kirjoitti:Suku on tarkoituksella keskeneräinen ja tiedoiltaan auki. Fortunat ovat maailmanlaajuinen suku, eikä sukulaisten etnisyys tai kansalaisuus ole lukittu mihinkään mantereeseen. Sukunimet sukupuun oksilla elävät ja haarat levittäytyvät pitkälle. Fortuna on avonainen puhdasverinen suku johon on mahdollista liittää hahmoja, kunhan nykäiset vain Vanillatar'ta hihasta ja olet tutustunut puhdasveristen arvomaailmaan Taikayhteisöissä.

FORTUNA
Fors Fortuna, double deity of luck and good fortune.Fortuna on kansainvälinen nimi taikayhteisöissä. Sukupuun juuret sukeltavat syvälle kiemurrellen pitkillä sormillaan kytköksiä puhdasveristen välille. Lukuisat juuret takaavat vanhan nimen selviytymisen ja juurten mädäntyessä kasvatetaan niiden tilalle uusia haparoivia haaroja.

Suku on hyvinvoiva ja runsas. Rota Fortunae, sukuvaakuna on hyvin tunnistettavissa esimerkiksi Lontoossa suvun nimeä kantavasta sauvaliikkeestä Viistokujalla. Tai sfinksien polttomerkeistä.
Fortunoista harva pitää käsissään mahtavaa valta-asemaa, tai suuria rikkauksia sfinksien ja lohikäärmeiden takana holveissa. Mantereista ei löydy kuitenkaan yhtäkään johon suvun pitkät juuret eivät ylettyisi ja poikkeuksia sääntöön on ajan saatossa tehty ja tulee tehdyksi.

Salaisuuksia ja arvoituksia sen sijaan Fortunat rakastavat, melkein yhtä paljon kuin juhlia kesäkuun 24. päivä sukunimeään kantavaa Jumalatarta. Tärkeä vuosittainen juhla pitää lukuisan suvun yhdessä, luo verkostoja ja ylläpitää Fortunoiden tärkeää yhteyttä toisiinsa.
Juhlallisuuksiin kuuluu esimerkiksi loputon kutsuvieraslista, lumotut kartanopuutarhat ja pitelemätön ilonpito. Juhla päätetään perinteisesti lumoavin ilotulittein ja maljan nostoin. Juhlallisuudet tuovat Fortunat ja lukuisat muut puhdas- ja puoliveriset juhlistamaan vuodenajan runsautta. Tuhatpäinen yleisö pidetään juotettuina ja syötettyinä mitä valtavin runsaudensarvin ja tynnyreittäin väkijuomia.

Ajan saatossa tärkeäksi suvun sisällä on muodostunut sauvapuut ja ytimet. Monen sukupolven ylläpitämä ja jatkama Fortuna-sauvaliike on varmasti tunnetuin suvun saavutuksista Briteissä. (Siitä voit lukea lisää täältä.)
Euroopan sisällä toinen suurempi rahasampo joka kantaa suvun nimeä, kasvattaa ja kouluttaa sfinksejä erityisen pitkillä ja vaikeilla arvoituksilla.

Fortunat ovat omia ikivanhoja perinteitään vaaliva suku, joiden sukukirjat ovat huomattavan paksut ja tarkkaan pidetyt. Puhdasverisyyttä ei aseteta vaakalaudalle. Ajatusmaailmaltaan mädät leikataan ulos nopeasti ja hiljaisesti, mikä voi olla avain Fortuna-nimen pitkäikäisyyteen.
Suvulla ei ole yhtä määriteltyä matriarkkaa tai patriarkkaa, mutta sukuhaarojen vanhimmat pitävät huolen omien sukulaistensa asioista. Myös silkan lukumäärän vuoksi Fortuna nimi on sekoittunut ajan saatossa useaan muuhun puhdasveriseen nimeen ja toisinpäin. Useasti sukukirjoihin syventyessä jostain kuitenkin löytyy haara takaisin Fortunaan.
Suvun ylläpitäjä; Vanillatar
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa