[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Benedict Quinton

Siirry alas

Benedict Quinton Empty Benedict Quinton

Viesti kirjoittaja Stubbari 31.01.22 23:30

Benedict Quinton Hendrickson

Benedict Quinton 8a01df11Benedict Quinton Mv5bnz10

Benedict Quinton Hendrickson



Ben Quinton on tuore ykkösluokkalainen, joka lajiteltiin Luihuisten tupaan. Ben on perheensä ainut lapsi, ja varttui keskenään äitinsä kanssa isän Noel Quintonin laskeskellessa tiilenpäitä kymmenen vuotta Azkabanissa. Ben on kasvatettu kunnollisen velhon tavoille, ja poika on koulittu kunnioittamaan auktoriteettia, pukeutumaan kunnolla ja puhuttelemaan professoreita oikeilla nimikkeillä jo kauan ennen Tylypahkan taikakouluun tuloa. Tästä huolimatta Ben leikkii, ja ehkä jopa pelleilee, aina kun siihen on mahdollisuus.

Ben Quinton on ikäisekseen normaalimittainen. Pojalla on ruskeat hiukset sekä paksujen kulmien alla on tarkkaavaiset silmät, jotka vaikuttavat pistävän jokaisen yksityiskohdan merkille.

Vaikka oppiaineiden arvosanat eivät taikakoulun alkuvuosina välttämättä sitä kerro, on Benedict kuitenkin äärimmäisen nokkela - ainakin niihin asioihin liittyen, mistä poika on kiinnostunut.

Ennen Tylypahkan taikakouluun tuloa Ben ehti tutustua isäänsä kuukauden tai pari, vaikka mies onkin pojalle käytännössä tuntematon. Ben kuitenkin uskoo isänsä olevan sankari, joka kärsi kymmenen vuotta syyttömänä pois perheensä luota, heidän joutuessa elämään Noelin tekojen varjoissa.




Benedict Quinton ITYqTqn

Stubbari
Stubbari
Johtajapoika
Johtajapoika

Viestien lukumäärä : 358
Join date : 05.09.2020
Ikä : 22

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa