[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zachariah Quinton

Siirry alas

Zachariah Quinton Empty Zachariah Quinton

Viesti kirjoittaja Loer 13.10.20 16:28

PERUSTIETOA

Nimi: Zachariah Quinton
Ikä: 15 vuotias
Sukupuoli: Mies
Verisääty: Puoliverinen
Siviilisääty: Sinkku
Seksuaalinen suuntautuminen: Ompa outo kun kauniita ovat tytöt ja komeita miehet
Äidinkieli: Englanti, mutta Venäjä luonnistuu myös.

ULKONÄKÖ

Zachariah Quinton C-PgGzTt_400x400

Zachariah Quinton Tumblr_inline_ptiucxUeLV1sxyfvv_250

Zachariah Quinton Tumblr_inline_ptiu9oociu1sxyfvv_250

Zachilla on ruskeat silmät sekä tällä hetkellä melko pitkät hiukset, joita hän kuitenkin laittaa omaksi huvikseen välillä. Poika on 170 senttimetriä pitkä ja normaalipituinen ikäisekseen. Pojasta kuitenkin huomaa selvästi, että hän on tullut enemmän isäänsä kuin äitiinsä ja koko suku muistutteleekin siitä aina kun jossain tapaavat. Zach yrittää pukeutua mahdollisimman tyylikkäästi ainakin omasta mielestään, mutta sortuu välillä kaulahuivi coolioksi. Poika eritoten tykkää liiveistä sekä kauluspaidoista.

LUONNE

Zach on tuntemattomien kanssa hyvin pidättyväinen poika joka ei osaa keskustella järkevästi ja saakin luultavasti käytävällä paljon hymyjä small talkinsa vuoksi. Pojalla on kuitenkin vahva luonne sen tullessa esiin, joten häntä ei kovin helposti pysty pitämään ovimattona. Ystäviensä seurassa Zach on itsevarma ja näyttää sen vahvasti, koska luottaa ystäviinsä eikä hänen täydy pelätä tuomituksi tulemista. Nuorukaisella on tupansa kanssa vaikeaa, koska suurin osa luihuisista on hänen mielestään perseestä joka tekee ystävien tekemisestä myös yllättävän vaikeaa.

FAKTATIETOA

Luokka-aste: 5lk
Tupa: Luihuinen
Taikasauva: Lehtikuusta,11 ¾", ytimessä yksisarvisen harjaa, hieman taipuva.

PERHE

Zach asuu perheensä kanssa tällä hetkellä Lontoossa ja hänellä on yksi pikkusisko, jota ei kuitenkaan tulla näkemään vielä pitkään aikaa roolipelikuvioissa. Perheeseen kuuluu pikkusiskon lisäksi isä ja äiti, jotka ovat molemmat töissä taikaministeriössä tällä hetkellä. Isä työskentelee salaperäisyyksien osastolla ja äiti taas kansainvälisen taikayhteistyön osastolla.

HISTORIA

Zachariah on muutellut paikasta toiseen pienen elämänsä aikana isänsä matkustelun vuoksi työasioitten takia, joten hän on opiskellut aikanaan Koldovstoretzissa neljänteen luokkaan asti, kunnes siirtyi Tylypahkaan kun koko perhe päätti palata takaisin juurilleen. Quintoneitten suvussa on ollut monia epämääräisiä pimeyteen taikuuteen taipuvia velhoja sekä noitia, mutta heistä ei juurikaan puhuta suvun kesken ollenkaan. Muunmuassa Zachin setä Noel Quinton osallistui taikaministeriön taisteluun, sekä oli siellä suuressa osassa. Ei tosiaan hyvässä, vaan pahassa.

MIELTYMYKSET

Ruoka: Kinkku
Juoma: Kermakalja
Oppiaine: Loitsut
Vuodenaika: Talvi
Tuoksu: Meri
Paikka: Oma huone tai tupa
Tavara: Taikasauva

MUUTA

Mitä pidät kaapusi taskussa? Taikasauvaa
Vahvuutesi? Liemet
Heikkoutesi? TOH
Toiveammattisi? Taikaministeri


Viimeinen muokkaaja, Loer pvm 12.12.20 20:12, muokattu 2 kertaa
Loer
Loer
Rohkelikon tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 488
Join date : 27.08.2020
Ikä : 27
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Zachariah Quinton Empty Ihmissuhteet

Viesti kirjoittaja Loer 13.10.20 17:05

Ihmissuhteet

Clementine Knox


Knox oli ensimmäinen tyyppi jonka Zach tapasi tullessaan Tylypahkaan. Oikeastaan he taisivat astella sisään melkein samalla oven avauksella. Knox on yksi Zachin parhaista ystävistä ja he tulevat moitteettomasti toimeen. Knoxissa Zach ihailee tämän kaunista ulkomuotoa sekä tietysti korkealle tähtäämistä. Zach oikeastaan näkee Knoxissa hiukan itseään ja sen takia hän on Zachin mielestä helposti lähestyttävä. Kaksikko on tehnyt monia kommelluksia ja toivottavasti pysyvät aina läheisinä.

Erin Blackburn


Erinin Zach tapasi ensimmäistä kertaa liemitunnilla ja siitähän lähti tämän kaksikon unohtumaton matka kohti seikkailuja, riitoja sekä hikistä draamaa. Zach ihailee Erinissä tämän periksiantamattomuutta, älykkyyttä sekä tietenkin juorumartta luonnetta, josta Zach tuntuu pitävän tosi paljon. Erin on toinen Zachin parhaista ystävistä ja he ovat tehneet yhdessä kaikenlaista mm. järjestäneet keskelle tiluksia pippalot ja muuta hauskaa. Näissä reissuissa on suurimmassa osassa ollut aina myös Knox mukana.

Milo Nithercott

Zach ei oikein tiedä Milosta. Hänestä tuntuu, että poika on kontrolloimaton ja vetäisee turpaan vain yhdestä pienestä mielijohteesta. Zach ei pidä siitä, että Erin ja Milo seurustelevat, mutta poika on antanut kuitenkin lupauksensa Erinille siitä, että suhteet pysyvät kondiksessa. Zachin mielestä Milo on pröystäilevä sekä ärsyttävä persoona.

Gala Andrews

Galasta Zachilla ei ole hyvää eikä pahaa sanottavaa. Zach hieman pelästyi Galan lähestymistä syysjuhlissa, jonka jälkeen poika on vain hymyillyt tyhmän näköisesti tytölle. Pojasta myös tuntuu, että Galassa on jotain erikoista sekä outoa. Zach ihailee tytön loitsintaa sekä kaksintaistelutaitoja.

Pox Knox


Pox on Zachin parhaan ystävän pikkuveli ja hän on Zachin mielestä vallaton tyyppi. Ainakin innokkuutta pojalta ei puutu missään tapauksessa. Zach pitää Poxista aidosti, vaikka hän onkin porukan mukana välillä se "kolmas pyörä"

Belinda Branwenn

Zach piti Lindasta aiemmin, mutta kun hän paljastui tuvanjohtajan lemmikiksi niin Zach on alkanut vihaamaan tyttöä. Zachilla ei ole hänestä mitään hyvää sanottavaa tällä hetkellä ja lähinnä toivoo vaan, että tyttö pysyisi pois hänen tieltään. Samaan kastiin menee July Jac.
Loer
Loer
Rohkelikon tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 488
Join date : 27.08.2020
Ikä : 27
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa