[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cassius Huckbee

Siirry alas

Cassius Huckbee Empty Cassius Huckbee

Viesti kirjoittaja Vanillatar 13.10.20 16:10

STATUS: +

Cassius Huckbee Askqiud

Nimi:
Cassius Huckbee
Ikä:
35
Sukupuoli:
Mies
Siviilisääty:
Naimaton, villi ja vapaa
Verisääty:
Puhdasverinen
Suuntautuminen:
Pan
Kansalaisuus:
Britti
Sauva:
Marjakuusinen, 15", Rougaroun karva, joustamaton
Mies kantaa sauvaansa nahkaisessa kainaloholsterissa oikealla puolellaan, puvuntakkinsa alla. Poikkeuksellisesti ilman puvuntakkia täysin näkyvillä kauluspaitansa päällä.
Rougaroun karva:
Marjakuusi:
Ammatti:
Magimytologisti, luennoitsija, artefaktien tutkija sekä Tylypahkan mytologian professori.
Tupa:
Korpinkynsi

Cassius Huckbee H96ZPyZ

Ulkonäkö:
Cassiuksella on suuret siniharmaat silmät, niiden sävymaailma on melko tumma, ei lainkaan taivaansinertävä vaan enemmänkin merenpinta pilvisenä päivänä. Tummanruskeat hiuksensa mies pitää aina enemmän tai vähemmän laitettuina. Suhteellisen pitkä ja paksu hiuspehko on aina taivutettuna taakse, pois kasvoilta. Vapaalla mies antaa hiuksensa valahtaa hiukan rennompaan olomuotoon. Cass käyttää laseja ja siristelee silmiään harvakseltaan ilman niitä. Oletettavasi miehen näkö ei ole enää priimaa.
Nuorempana Cass oli hyvin poikamaisen suloinen pörröpää.

Mainittakoon erityisenä suuri arpi vasemmassa poskessa. Se näkyy Cassiuksen hymyillessä, mutta on havaittavissa muulloinkin uurteena poskella. Aikoinaan sen aiheuttanut vamma on lävistänyt posken, ja korjaavista loitsuista huolimatta se on jäänyt lopullisesti näkyville. Miestä se ei kuitenkaan tunnu haittaavaan. Partansa on yleensä jätetty siistitylle sängelle, eikä naamakarvoitus olekkaan Cassin vahvuuksia.

Tiedätkö ne ihmiset, joita on siunattu kropalla joka näyttää hävyttömän hyvältä puvuntakissa? Cassius kuuluu heihin ja miehen päivittäisiin työvaatteisiin kuuluukin pitkä rivi puvuntakkeja, vähintään joku laadukas kauluspaita, eikä hän karta ajatusta pukeutua arkisempiikin tapauksiin kasuaaliin pukuun. Kylmempään aikaan vuodesta Cass pitää erityisesti korkeakauluksista villapaidoista. Sävymaailmansa mies pitää mustassa, harmaan eri sävyissä tai navysinisessä. Raamikas, melkein 180 senttimetriä pitkä mies on charmikas näky.
Mitä ulkoilmaan tulee, Cass vannoo pitkien kangastakkien puolesta säällä kuin säällä.

Mies käyttää melko vapaamielisesti koruja, kuten rannekellojakin. Ehdottomasti lempikorunsa liittyvät miehen työhön. Esimerkiksi Cass käyttää melkein päivittäin Jormungändr-rannekorua, joka tietenkin yhdistetään helposti Luihuisen tupaan käärmemäisen olemuksensa takia.
Sormuksia miehellä on laaja kirjo, ja niistä useammassa toistuu maailmankäärme -teema.
Cassius Huckbee Rgl1YWr

Luonne:
"Rougarou hair wands seek witches and wizards that possess a duality, especially that which is not immediately noticeable or unexpected. Having many secrets is common. Users of rougarou hair wands are good at keeping secrets, their own and others. Their is a deep concern for truth and for knowing the full reality of their situation."

Jos kaipaat syvällistä keskustelua ilman pintapuolen small talk- supattelua, Cassius on sinun go to person. Teoreettinen ja syvyyksiin uppoava keskustelu on omiaan pitämään miehen mielenkiintoa yllä. Tietenkään miehelle absurdit aiheet eivät välttämättä sytytä yhtälailla. Myöskään työstään mies ei viitsisi puhua vapaa-ajallaan, onhan hän tehnyt useita vuosia luennoitsijan virkaa ja saanut jauhaa aiheesta loputtomasti. Helpoiten velhon kielenkannat irtoavat savukkeen ja viskilasillisen äärellä. Cass nauttii suuresti syvistä yhteyksistä muiden kanssaeläjien välillä.

Cassius on akateemisesta taustastaan huolimatta melkoinen hurmuri. Miehessä on jotain ikuisesti poikamaista, kuten viekas "pilke silmäkulmassa" katse tai vino hymynsä. Cass on sulava suustaan ja kevytkenkäinen parisuhteissaan. Vapaalla hänet löytääkin värikkäästä seurasta tai seurueesta. Tätä puolta itsestään mies ei piilota, mutta ei myöskään näe tarvetta tuoda sitä esille ilman syytä. Parisuhteet ahdistavat Cassiusta, eikä miehellä on haluja asettua toistaiseksi aloilleen, perheen perustamisesta puhumattakaan. Tällainen renttumainen elämäntyyli on omiaan sitten keräämään siitä viehtyneitä persoonia ympärilleen. Tai suvun jäsenten paheksuntaa.

Cass on opettajana rento. Hän on sellainen perinteinen "tyhmiä kysymyksiä ei ole" - professori ja yrittää vastata aina parhaan tietämyksensä mukaan. Lapsista hän pitää ja erityisesti lasten tyylistä kysyä odottamattomia kysymyksiä ja kyvystä nähdä asiat erilaisella tavalla kuin aikuiset. Tällainen asenne virkistää miestä, mikä onkin suurin syy miksi hän on Tylypahkaan mytologian opettajaksi hakenutkin. Kuitenkaan möykkäävää apinalaumaa ei Cass katsele hyvällä ja tiputtaakin nopeasti pisteitä törkeästä tai epäkunnioittavasta käytöksestä.
Luokan ulkopuolella mies ei näe syytä hypätä asioiden edelle ja antaakin mieluusti ohjat oppilaiden ruodussapitämiseen valvojaoppilaille ja tuvanjohtajille.

Cass on lahjakas velho, ja hänellä on varsin epätavallinen sauva. Marjakuusi on varsin pahamainen sauvapuu sen kyvystä loihtia vahvoja kirouksia. Rougaroun karva lisää voimaa tähän elementtiin, lisäksi sen pimeyteen taipuvainen luonne on omiaan nostelemaan kulmia. Cass ei silti ole paha, vaan varsin sydämmellinen. Hän on arvokas ystävä kenelle tahansa, ja on aina valmis auttamaan. Kovin kummoinen taistelija mies ei ole, mutta hänen taitonsa on omiaan kirouksissa sekä esineiden ja asioiden kirouksien nostamisessa, ja tätä kautta hänellä on myös ymmärrystä kirouksiin ja niiltä suojautumiseen. Tämä on miehen oma harrastus ja intohimo. Mytologia voi viedä ihmisen kirjakauppojen ja ihmeellisten esineiden liikkeiden synkimpiin nurkkiin ja niistä voi löytyä kaikenlaista kyseenalaistettavaa. Cass tietää harrastuksensa vaarallisuuden, ja varjeleekin kokoelmaansa tarkasti. Mutta loppujenlopuksi hän tietää taitonsa tärkeyden ja kuinka arvokas se on. Cassin silmissä roihahtaa utelias liekki, jos hänelle esitellään pimeitä artefakteja. Maailmassa on aina varjoja, myös siellä mihin valo paistaa kirkkaimmin.
Lemmikki:
Suomukorppikotka, jolle Cass ei ole vaivautunut antamaan nimeä. Linnulla on ikävä katse silmissään ja se tuntuu vihaavan kaikkia tasapuolisesti. Silti se ei jätä miestä, vaan seuraa tätä luultavasti helpon ruoan perässä. Se on asettunut taloksi luokan kirjahyllyjen päälle ja mulkoilee kaikkia ohikulkijoita pahalla silmällä. Cass ei seurustele linnun kanssa ruokintaa enempää, sillä se puree. Paljon.
Linnusta ei myöskään ole kuljettamaan kirjeitä, sillä se on "taivaskotilo" Cassiusta itseään lainaten.

Kirjepöllö:
Vanhemmanoloinen koiras sarvipöllö. Lintu on hyvin lempeä ja hiljainen. Se jää odottamaan vastauskirjettä vietäväksi takaisinpäin, ellei sitä hätyytellä tiehensä.
Cassius Huckbee ZIHXL1rPerhe:
Cassius kuuluu puhdasveriseen Huchkbeen sukuun. Miehen isän puolelta löytyy myös Kingstonien arvostettua verta.
-KESKEN-

Historia:
-KESKEN-
Vanillatar
Vanillatar
Luihuisen tuvanjohtaja
Luihuisen tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 1174
Join date : 03.09.2020
Paikkakunta : kylä

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa