[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gytmooren velhosuku

Siirry alas

Gytmooren velhosuku Empty Gytmooren velhosuku

Viesti kirjoittaja Weka-kitty 09.09.21 16:10

Gytmooren velhosuku E6f1981a2f5b261776c29631b26945da26f88c20

Gytmooren suku on Caymansaarille 1749 muuttanut puhdasverinen suku, joka on millenian vaihduttua alkanut siirtyä takaisin alkuperäiseen kotimaahansa Irlantiin. Gytmooret olivat jo ennen Karibianmerelle lähtöään vaikutusvaltaisia ja ovat läpi vuosisatojen pitäneet yhteytensä auki Iso-Britannian Taikaministeriöön, ja lopulta 270 vuotta myöhemmin palasivat kotikonnuilleen paremman ja konservatiivisemman ympäristön toivossa. 


Gytmooret tunnetaan velhopiireissä järkähtämättöminä ja vanhoillisina. Kuten aiemmin sanottu, Gytmooret ovat pitäneet läpi vuosien suhteensa Brittein velhoyhteisöön auki, työskennellen ministeriössä, auroreina sekä käyneet aktiivisesti kauppaa Viistokujan sekä Iskunkiertokujan kauppiaiden kanssa. 
Gytmooret erikoistuvat kristallikauppaan sekä näkijänlahjoihin. Caymansaarien kristallikaivokset ovat taanneet Gytmooreille mammonan keräämisen ja suvussa 1800-luvun puolivälissä vaikuttanut ministeriölle työskennellyt kuuluisa näkijä Comtesse Gytmoore. Näkijänlahjat ovat ainakin Gytmoorejen omien sanojen mukaan suvussa kulkeva piirre. 


   Gytmooren velhosuku F8b404dcda2ef8c55074d0bc7780f47ee46ef8f8    Gytmooren velhosuku D8e8e3c21d02eaf6380b59dbcc4f0cdf8e98c94b    Gytmooren velhosuku 2486b306162f3b5b2ec194def7f4003cce18fe69   


 M E R K K I H E N K I L Ö T 
Cleena Gytmoore - Luihuisten Tuvanjohtaja
Libertía Fernvale os. Gytmoore - Päivän Profeetan kuuluisuutta kerännyt toimittaja
Solaris Gytmoore - Suvun oletettu seuraava matriarkka
Ainnís Gytmoore os. Faeth - Suvun hallitseva matriarkka

Ronaan Gytmoore (1932 - 2019) - Viistokujalla tunnettu paljon suhteita britteihin luonut kristallikauppias.
Vigoor & Vesper Gytmoore (1904 - 2001 / 2006) - Näkijäkaksoset, vaikuttaneet vahvasti brittein taikaministeriön ennustusten osaston peräkkäisinä johtajina.
Aiirie Gytmoore (1644 - 1681) - Noitavainojen uhri, tunnetaan marttyyrina kuoltuaan puolustaessaan kotiaan ja sukuaan jästeiltä
Aurora Gytmoore (1672 - 1801) - Muutti suvun Caymansaarille, nähdään suvun "feeniksinä", joka nousi tuhkasta menetettyään perheensä ja kotinsa jästien vainoille. Ansioitunut näkijä.
Darwinn Gytmoore os. Scott (1690 - 1748) - Auroripäällikkö 1723 - 1729
 

 G Y T R A S H 
Gytmooren suku on ominut Gytrashin legendan itselleen - onhan sukunimen alkuosakin heijastusta tästä. Gytrash, pohjois-Englannissa vaikuttava jästi- ja velholegenda on olento, joka nähdään pahana enteenä, joka usein enteilee kuolemaa taikka muuta tragediaa. Jästit uskovat Gytrashin ottavan niin koiran, muulin, hevosen kuin kurjenkin muodon, mutta Gytmoorejen gytrash-sukulegenda liittyy keskeisesti koiran muodon ottaneeseen henkeen.
Gytrash on suurikokoinen, koiramainen henki jolla on haaroittunut häntä. Sen oletetaan olevan hyökkäävä ja pahantahtoinen - kuten itse Gilderoy Lockhart totesi muistelmissaan kohdattuaan lauman koirahenkiä - saaden ne perääntymään vain valaisemalla Lumos-loitsulla tietään.

Sukutaru Gytrashista ja koirainlaakson Odesta:


K O I R A T
Gytrashin ollessa suvulle tärkeä symboli, kasvattaa monista velhonormeista poiketen Gytmoore "gytrash"-koiria. Ne eivät toki ole virallinen rotu, mutta niitä on jalostettu vuosisatoja muistuttamaan mahdollisimman paljon pitkäjalkaista, aavemaisen sulavasti liikkuvaa gytrash-legendaa. Koiria asuu niin Caymansaarilla kuin suvun brittein kartanossa ja monella suvun vesalla on lemmikkeinä ja talonvahteina kyseisiä koiria. 

Gytmoorenkoira on pitkäjalkainen, hontelo ja ylvät koira. Se on suurikokoinen ja majesteettinen. Jalostukseen on käytetty pääosin borzoita, irlanninsusikoiraa ja salukia. Koirat muistuttavat usein eniten borzoita, mutta ovat usein kevytrakenteisempia kuin kyseinen rotu ja niiden koossa näkyy irlanninsusikoiran vaikutus. Koirien säkä on keskimäärin 55-70 ja värejä esiintyy laajasti, mutta koiria kasvattava Gytmooret suosivat usein aavemaisen haaleaturkkisia, vaaleita ja harmaita koiria. Muutoinkin koirien ulkonäössä haetaan karmivan aavemaista mutta ylvästä ulkoasua. Koirat ovat tavallisesti todella perheuskollisia ja lojaaleja, tullen harvemmin toimeen monen muun koiran kanssa (monesti koiria pidetään pareittain kotona, kenties myös sukulegendojen vuoksi) ja erinomaisia vahtikoiria - onpa osa suvun maalla asuvista kertonut koirien olevan myös erinomaisia menninkäisenmetsästäjiä. 

Gytmoorenkoiria myydään eteenpäin lähinnä velhosuvuille ja miltei jokainen Gytmooren päähaaraan kuuluva lapsi saa jossain kohtaa oman nimikkokoiransa, jota pitää joko lemmikkinä tai joka asuu Caymansaarten kenneleillä nimikkokoirana. 


 H I S T O R I A   L Y H Y E S T I 
[TULOSSA]


H I S T O R I A
1300 - 1400:1400 - 1500:
1500 - 1600:
1700 - 1800:
1800 - 1900:
1900 - 2000:Nykypäivä:

O F F G A M E - T I E T O J A
Suvun vastuuhenkilö Weka-kitty, sukuun otetaan uusia jäseniä ja voidaan liittää uusia sukuhaaroja. Kysy rohkeasti discordissa tai foorumin yksärillä!
Suvussa on taipumusta näkijänlahjoihin, tällaisten kykyjen haku luonnollisesti erikoislupahakemuksella. Suvussa ei ole tunnettuja metamorfimaageja tai verenperintönä liikkuvia kirouksia. Suvussa on ollut useita synnytyksestä selvinneitä ja aikuiseksi kasvaneita kaksosia. Suvussa ei ole ainuttakaan tunnettua - tai aikuiseksi selvinnyttä - surkkia.


 P E L I S S Ä   A K T I I V I S E T   H A H M O T 
Cleena Gytmoore - Vanillatar
Ganimedes Gytmoore - Loer
Inanna Gytmoore - Vanillatar
Libertía Fernvale os. Gytmoore - Weka-kitty
Utu Gytmoore - Weka-kitty
Weka-kitty
Weka-kitty
Puuskupuhin tuvanjohtaja
Puuskupuhin tuvanjohtaja

Viestien lukumäärä : 751
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa