[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Thomas Raleigh

Siirry alas

Thomas Raleigh Empty Thomas Raleigh

Viesti kirjoittaja P.B. 16.09.20 21:19

Thomas Raleigh UdBpMxo

Thomas Raleigh 1WldUzm

Sinun äitisi kirjoitti:Raleigh, Raleigh
Sä oot mun daddy
Ouu,
no kukapa ois muukaan?
Sen takii se on douppii
mitä Tom Raleigh duunaa
Mistä sä tuut, landespede?


Biografiset tiedot:

Fyysiset tiedot:

Ihmissuhteet:

Taialliset tiedot:

Liittoumat:Yytsi tätä delfiiniäTom Raleigh on rakenteeltaan vetreä ja liikunnallinen, voimakas ja nopealiikkeinen poika. Hänen hiuksensa olivat nuorempana vaaleat, mutta iän myötä hiukset ovat tasaisesti tummuneet. Hänen silmänsä ovat tummanvihreät ja hänen korvansa suhteellisen suuret. Lujaluonteinen, päättäväinen ja uhmakas Tom ei tunnu pelkäävän juuri mitään, oli kyseessä sitten vihainen professori tai vahtimestari, uusi tuttavuus tai jokin taikahirviö. Vaikka hänen toiminnastaan tuntuu usein puuttuvan tahdillisuus ja maltti, hän ammentaa usein voimansa peräänantamattomasta tahdonvoimastaan. Suuren hädän keskellä tai tunteiden vallassa pojan kyvyt näyttäisivät moninkertaistuvan, ja erityisesti kilpaillessaan toisia vastaan hän on elementissään. Merkitystä ei ole sillä, kuinka hyvin hän itse suoriutuu, vaan sillä että hän suoriutuu muita paremmin ja että hänen vastustajansa häviävät.

Sosiaalisena laumaeläimenä Tom viihtyy osana jotakin itseään suurempaa. Oli kyse sitten huispausjoukkueesta tai kitakivikerhosta, poika hakeutuu aina luotettavien liittolaisten seuraan ja mikäli mahdollista, pyrkii kilpailemaan näiden liittolaisten kanssa tuodakseen heistä ja itsestään esille sitä kovin kaivattua tehokkuutta. Ihmiset jotka eivät suostu kilpailemaan tai muilla tavoin välttävät avointa konfliktia ovat Tomin mielestä heikkoja, joita hänen kaltaisensa vahvat yksilöt hallitsevat ja määräävät. Varsinaista ongelmaa hänellä ei tällaisten ihmisten kanssa ole, ja hän suvaitsee heidät sellaisina kuin ovat. Ongelmia syntyy vasta silloin, kun hänen "alamaisensa" eivät taivu hänen tahtoonsa ja yrittävät esittää voimakkaampaa kuin oikeasti ovat.

Tomilla ei juuri ole silmää muodille ja pukeutumiselle. Urheilulliset vaatteet, kuten verryttelyasut, tuulitakit ja rennonletkeät puserot ovat istuvuutensa ja liikkumavaransa takia hänen suosikkeja.Nahassa brändi, mutta mitä alla pinnan?


Thomas Raleigh'n vanhemmat olivat jästisyntyinen Peter Raleigh ja puoliveristä velhosukua oleva Janet Throckmorton. Hänen isänsä opiskeli taikuutta Tylypahkassa kaksi ja puoli lukuvuotta, kunnes keskeytti nämä opinnot ja siirtyi Taikaministeriön luvalla jästien koulutukseen. Myöhemmin Peter Raleigh teki ansiokasta uraa Yhdistyneen Kuningaskunnan ilmavoimissa ja palveli mm. Persianlahden sodassa 1990-luvun alkupuolella.
Janet Throckmorton syntyi ja varttui puoliveristen velhojen perheessä ja tapasi aviomiehensä opiskellessaan Tylypahkassa. Opintojensa jälkeen hän piti yhteyttä koulun lopettaneeseen ystäväänsä ja työskenteli joitakin vuosia perheensä omistamassa puodissa Viistokujalla. Myöhemmin hän asettui puolisoineen asumaan Raleigh'n suvun vanhaan maalaistaloon Sherbornessa, Dorsetissa, jossa pariskunta sai kolme lasta; Bethany, Thomas ja Angela.

Kaikki lapset perivät vanhempiensa taikakyvyt ja siten heille suunniteltiin jo nuoresta pitäen noitien ja velhojen koulutus. Siitä huolimatta taikayhteisöön selvää etäisyyttä pitänyt isä toi kasvatukseen myös tietoa jästien tavoista ja kulttuurista. Erityisesti poikaansa, Tomia hän kehotti pysymään tietoisena jästien maailmasta heiltä salatusta taikayhteisöstä huolimatta.

Tom sai tavanomaiseen tapaan kirjeen, jossa hänet kutsuttiin Tylypahkaan, ja siellä hänet lajiteltiin Rohkelikkoon. Opinnot lähtivät hieman kehnosti käyntiin, sillä nuorella pojalla oli vaikeuksia keskittymisen ja huomaavaisuuden kanssa. Enemmän käytännön teoista ja kovasta kilpailemisesta kiinnostunut Tom keksi lempiharrastuksekseen pian luudalla lentämisen ja huispauksen pelaamisen. Sen lisäksi hän oli innokas kitakivien pelaaja, erittäin sosiaalinen ja karismaattinen keskustelija sekä eräänlainen luonnonlahjakkuus kaksintaistelemisessa.

Myöhemmin Tom on kasvavan vastuun ja auktoriteetin takia pyrkinyt asiallisuuteen ja säännöllisyyteen riehakkaan heittäytyväisyyden sijaan. Siitä huolimatta hän on edelleen taipuvainen toimimaan ensin ja ajattelemaan myöhemmin.


Viimeinen muokkaaja, P.B. pvm 17.01.21 20:34, muokattu 1 kertaa
P.B.
P.B.
Rohkelikko
Rohkelikko

Viestien lukumäärä : 89
Join date : 16.09.2020
Ikä : 24

Takaisin alkuun Siirry alas

Thomas Raleigh Empty Opiskeluhistoria

Viesti kirjoittaja P.B. 16.01.21 13:57

Keskiverto elämän stoori

Joku Tomia fiksumpi kirjoitti:Sillon joskus olin kersa, useempi kerta
vitutti vaatteet kurassa ja nokka vuoti verta
Se loppu vasta ku alko takas aina rankasta,
nyt pitäs uskoo ettei väkivalta koskaan kannata

Ensimmäinen lukuvuosi:

Toinen lukuvuosi:

Kolmas lukuvuosi:

Neljäs lukuvuosi:
P.B.
P.B.
Rohkelikko
Rohkelikko

Viestien lukumäärä : 89
Join date : 16.09.2020
Ikä : 24

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa