[TYLYPAHKA]
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Päivän Profeetta 22.5.2022

Siirry alas

Päivän Profeetta 22.5.2022 Empty Päivän Profeetta 22.5.2022

Viesti kirjoittaja .pannu. 22.05.22 21:35

Päivän Profeetta 22.5.2022 HSkYXDb

PÄÄKIRJOITUS: TYLYPAHKAN REHTORIN VIRKAAN UUSI NIMITYS

Tylypahkan noitien ja velhojen koulu on nimittänyt uuden rehtorin johtamaan koulua edellisen rehtorin Stanfordin väistyttyä. Stanford on siirtynyt takaisin taikaministeriön palvelukseen johtamaan unhoitusosastoa. Lisää taikaministeriön uudesta päällikkönimityksestä voi lukea sivulta 6.
Oppilaitosta nousee johtamaan Arista Caldwell. Caldwell on luonut merkittävää uraa niin taikaministeriössä kuin kansainvälisestikin loitsujen ja lumousten parissa. Päivän Profeetalle Caldwell kommentoi olevansa tyytyväinen valintaan, ja odottavan jo innolla pääsevänsä palaamaan kouluun, jossa hän itsekin opiskeli viimeksi 104 vuotta sitten. Nainen tiedostaa velhoyhteisön kehityksen tässä ajassa, ja vakuutti nauraen, että ei sentään aikonut palauttaa hänen aikaisensa rehtorin tapoja rangaista oppilaita leijuttamalla heitä pää alaspäin tuntikausia. Sen sijaan keskustellessamme hän lupasi paneutuvansa ongelmakohtiin ja tarjoavansa oppilaille juuri heille räätälöityjä mahdollisuuksia.

Udeltaessa mistä kiinnostus rehtoriksi syntyi, Caldwell hörppää rauhallisen siemauksen teestään ennen kuin kertoo:
“En olisi ennen ajatellut työskenteleväni koulussa. Kuitenkin kuullessani avoimesta virasta pieni kiinnostuksen kipinä syttyi. Olen viime vuosina seurannut mielenkiintoisena Profeetan otsikoita erotetuista oppilaista joissa pahimmassa tapauksessa ollaan päädytty Azkabaniin. Minusta tämä on huolestuttava tuore ilmiö joka vaikuttaa toistuvan, ja jonkun pitäisi tehdä jotain. Ilmeisesti tämä joku tulee olemaan nyt minä”.
Taikaministeriö vaikuttaa myös olevan tyytyväinen näihin lupauksiin. Valintaprosessissa vahvasti mukana ollut yli-inkvisiittori Moorfield kommentoi päätöstään seuraavanlaisesti:
“Caldwell osoittautui ainoaksi potentiaaliseksi ehdokkaaksi tekemään tarvittavat muutostoimenpiteet Tylypahkan palauttamiseksi huipputasoiseksi oppilaitokseksi.”

JÄSTIKUOLEMIA HAMPSTEADISSA - TUORE UNHOITUSPÄÄLLIKKÖ STANFORD VAKUUTTAA:
"- TOIMITTU ANNETTUJEN OHJEIDEN MUKAISESTI"

Sunnuntaina taikaministeriö sai ilmoituksen epätavallisesta ilmiöstä jästinaapuristosta Hampsteadissa. Ilmoituksen luonnetta ei ole kuvailtu julkisuuteen tarkemmin. Aurorivirasto lähetti kolme auroria tarkistamaan tilanteen apunaan unhoitus-osaston väkeä. Jästilähteiden mukaan naapurustossa on menehtynyt kaksi jästiä. Aurorivirasto kommentoi tarkistaneen tilanteen, hoitaneen korjaustyötä ja turvanneet alueen. Taikaministeriö vakuuttaa, että välitöntä vaaraa taikayhteisölle ei ole. Kyseessä oli rutiininomainen tarkastus jossa mitään hälyttävää ei selvinnyt. Unhoituttajat varmistivat, että riskiä taikamaailman paljastumisesta ei ole.
Päivän profeetta tavoitti tuoreen unhoitusosaston päällikkö Rowan Stanfordin, ja pyysi häntä kommentoimaan ilmoitusta sekä virkaan astumista.

"Tässä vaiheessa tutkintaa en suostu avaamaan tapahtumien kulkua tai niihin johtaneita syitä sen vuoksi, koska tutkinta on vielä kesken eri virastojen toimesta. Haluan taata kaikille tahoille mutkattoman työskentelyrauhan ja tiedotamme asiasta lisää sitten, kun olemme varmistuneet asioista paremmin. Sen verran suostun kuitenkin kommentoimaan asiaa, että tapauksessa on toimittu annettujen ohjeiden mukaisesti kaikkien toimesta, eikä riskiä taikamaailman paljastumiseen ole. Unhoituttajat ovat tehneet tilanteessa sen, mitä heidän työnkuvansa heiltä kaikkein eniten odottaa. Kaikki mahdolliset silminnäkijät on tavoitettu jästiyhteisöstä ja heidät on todettu erinäisten toimenpiteiden jälkeen vaarattomiksi velhoyhteisölle.

- Työt ovat lähteneet käyntiin verkkaisesti ja nopealla aikataululla. On hienoa jälleen työskennellä taikaministeriön alaisuudessa, puhumattakaan hienoista kollegoista, joita virastostamme löytyy. Koska kuitenkin ollaan vielä hyvin alkuvaiheessa matkaani viraston päällikkönä, niin eiköhän tulevaisuus näytä mukana tullessaan kuinka unhoituttajavirasto tulee tästä kehittymään eteenpäin."

Tämän julkaisun kirjoittivat: .pannu., Eyon
.pannu.
.pannu.
Professori
Professori

Viestien lukumäärä : 748
Join date : 27.08.2020
Ikä : 24
Paikkakunta : Lahti

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa